sziasztok,
Katavirag, te honnan szedsz ilyen képeket??
Amúgy nálunk is hasonló a helyzet, mint sokatoknál: depi, álomkór, pocakkeményedés

Tök szégyellem magam, de most nem vagyok az a boldog áldott állapotban lévő kismama. De szerintem ez nem csak az én hibám. Régen azt hittem az én kis rózsaszín álomvilágomban, hogy terhesnek lenni valami különleges kiváltságos dolog és ilyenkor az ember el van kényeztetve, meg valami különös tisztelet övezi. Hát nem. Még mindig nincs kész a babakocsiletoló, úgyhogy így a 32. héten is emelgethetem Csengéstől a babakocsit és cipelhetem, még jó, hogy csak kb. 20 kiló. Persze ez semmitmondó egy férfi közös képviselőnek, sose volt még terhes és még sose félt attól, hogy egy lépcsőházban jön rá a szülés.
A kicsit persze várom, meg már előre imádom, de ez tényleg nem állapot, hogy senki nincs tekintettel a terhes nőkre... és sajnos nem fogok tudni úgy visszaemlékezni erre a 9 hónapra, hogy de szép volt, mert nem az

és különben is több kényeztetésre vágyom!!!!!!! na megvolt a hiszti 5 perc
a jó hírem az, hogy 2 napja telefonáltam a nőnek, aki összeadott minket, hogy kellene házassági anyakönyvi kivonat és ma meg is érkezett. Voltam ma dokinál is, de nem a sajátomnál, csak itt az sztkban beutalót kérni vérvételre és azt mondta a doki,h. zárt a méhszáj. (csodálkozom)

Védőnőnél is voltunk, na találjátok ki hány kg. vagyok?? 69, asszem 63-ról vagy 64-ről indultam. Hát ilyem bodyzás mellett
Erről jut eszembe, amikor
Szösszenet mondta,h. több, mint 10 kg-t hízott, de most is tök vékony. Nem is tudom mikor voltam én 60 kg. alatt. Nyilván még gimiben
Zorróné küldtem privit. Kicsit későn reagálok, de kölcsönadhatod a főnököd, nem semmi a leltár, amit készítettél! És a Babó- sarok is tök jó!
Benettke, rájöttem, hogy IQ light pillanatomban mekkora hülyeséget mondtam neked! Nem is 0- a vércsoportom, hanem 0+. Ettől függetlenül Csenge besárgult.
Szofi nagyon jó a csemeték birodalma! Minden elismerésem a tied na meg a többi ikresé! Biztos írtad már, de nem emlékszem, lesz segítséged?