A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok,
látom, újra gyűlnek a hozzászólások, szerencsére. Nehezebben is megy újra, hogy mindent megjegyezzek. :oops:

Február,
húúúú, Te már 38. hét mindjárt!De jó Neked, szeretnék már én is ott tartani....most nagyon lassan mennek a hetek (mit hetek, sokszor napok), egyre több nyavalya jön ki, dehát ettől szép az élet. :D Apánk azt mondta, a 37. hétig pihenés, pihenés, pihenés.......bevallom, jól is esik. Valaki egyszer azt írta itt, hogy az utolsó hetek olyan lassan és izgalommal és aggódással telnek, mint az elsők. Hááát, igaza volt, azt kell mondjam!

Grillázs,
a husit nekem is anno kifejtette, hogy a szárnyasok a tartásuk/etetésük stb miatt nem egészségesek szerinte, és nem azért nem jó, mert kevesebb a fehérje tartalma. Sertés, marha, borjú, tengeri halak.....és sok sok víz!És én méhpempőztem is abban a hónapban, amikor sikerült az inszem. És valóban, annyi húst életemben nem ettem, mint akkor!

Cseka,
Danika szépen növöget??Hogy vagytok?

Jánosban szűlt Lányok,
nagyon köszönöm a sok infot. Kezdek teljesen képbe kerülni Nektek köszönhetően. Még egy utolsó kérdés: ha egyágyas szobát szeretnék, azt már jó előre le kell foglalni, vagy akkor szüléskor kell mondani????Még kb 6 hetem van, kell már intézkedjek??

Csodaszép napsütéses napot, MINDENKINEK- újaknak és eltűnt régieknek is - millió drukk, épp amihez szükséges!!!!!!!!!!!

Bébé
bébé2007

Mosolygós szép jó napot !:-))) Remélem, mindenki jól érezte magát a 7végén!
modrooka

Hajnóca - a pata direkt van, neked szántam :)
Tényleg csudaszép nap van ma, már kigombolt kabátban közlekedek :)
grillázs

Sziasztok!

Grilli - nem voltak ma sokan a dokinál. Fél 9-re ott voltam, és már mehettem is befelé..

Én nem igazán értek még ehez az egészhez, így mindig annyi kérdésem van, minta tiszta hülye lennék :oops: :oops:

A kérdésekkel együtt kb 15 percet voltam és már mentem is.
Kaptam injekciót (mármint receptet). Bíztam benne, h inszemnél nem kell szurizni magam...... hát tévedtem...
Ti néha írjátok, hogy feszül meg szurkál....én nem érzek semmit..... azt mondta Iron doki,h normális ez is nem feltételenül kell, h fájjon.....nemtom....azt hiszem jobban érezném magam ha éreznék valamit....... :oops: :oops: :oops: ez most jó bután hangik :?

Hajnócza - :lol: nem én csuklottam.. :lol: Nekem a gyomrom korgott :shock: Én a "pihenő" előtti részben ültem...

Gyönyörű időnk van.....asszem ma korán lelépek a melóhelyről és sétálok egy nagyot....

Sziasztok,
Adri

Kép
padri75

Padri, a pihenő előtt egy magas szőke lányra emlékszem.

nem voltam inszemes, de úgy hallottam, hogy néha ilyenkor is kell a szuri sajna, de vigasztaljon, hogy attól csak jobban nőnek :)
én a mostani stimuláció alatt például szinte nem is éreztem, hogy nőnek a tüszőim. pedig mindig szokott feszíteni a vége felé legalábbis.

szóval szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem érzed, csak fejlődjenek és a doki lássa :) ne figyeld ennyire a tested, élvezd a gyönyörű napsütést :)
hajnóca

csak meg akarom nézni, hogy sikerült e a vonalzóm.
hajnóca

YYESSS :)
hajnóca

Hajnóca - én vöröske vagyok, festett sötét vörös... én is emlékszem a szőke lányra, hogy magas volt-e? :roll: :roll: , majd a jövőben jobban memorizálom az arcokat, h képben legyek... :lol:

Klassz a vonalzód!! :D

Kép
padri75

köszi a bókot a vonalzómra :)
az zavar egy picit, hogy visszafelé megy a barika :roll:
hajnóca

Sziasztok
nem tűntem ám el, csak hétvégén el voltunk pihenni apával és Nikivel B.füreden.

Ági
kitartást neked és örülök, hogy minden rendbven van. nekem is iszonyúan dagadt a lábam a víz miatt van. ha megszülsz újra lesz bokád 1-2 nap alatt. :wink:

hajnóca
ez nagyon jó hír, drukkolok, pozitív gondolkodás, simizd a hasad, beszélj hozzá, bejön! :lol:

szurikáta
üdv neked is :lol:

én most leletbeszerző úton vagyok. nagyon elkeseredtem, mivel úgy volt, hogy márciusban kezdünk 9-e körül, de annyi kiadás összejött, lehet, hogy várnunk kell áprilisig. :cry:
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a lombikos gyógyszerek hány Ft-ra jönnek ki a program 2 hetére? a kiadásaink kalkulációjához kellene, hátha ki lehetne még is csak szorítani.
Én 200.000 körülire emlékszem.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Hajnóca! szép a vonalzód! Nem visszafelé megy a bari, hanem táncikál. És kész. Gondolkodtam, hogy kéne nekem is csinálni, de most nincs mit ráírnom... Pihenj sokat, vigyázz kincsedre!

Grillázs! A régi dokim a régi nőgyogyimat jelenti. Imádtam, egy olyan angol úriember típus. Aztán kellő pillanatban tutti humorral jön. Csak abban az intézetben októberig csak konzira kerültem volna tavaly. Addigra Apánknál a lombikon túl voltunk.

BBetti! Embere válogatja az árat, de nekünk az első kör kb 130, a második 110 körül állt meg a transzferig. De ebben az is benne van, hogy a legkisebb adagokat kaptam. Mert elég volt.

Pussz!
zel

bbetti - csatlakozom Zelhez, embere válogatja. Sőt, ehhez még hozzátenném, hogy ciklusa válogatja. Nekem most (bár csak inszemezem) több gyogyi kellett mint múltkor.

Padri - nekem is kell a szuri, úgyhogy no para. És azért se aggódj, hogy nem érzel semmit. Én is csak a végén érzem meg a dolgot. Most pl olyan, mintha izomlázam lenne, csak kicsit lejjebb csúszott. De nem vészes. Szóval ezt leszámítva közben én se éreztem igazából semmit. Nem mondanám, hogy nagyon tapasztalt lennék, de az előzőnél nagyon be voltam fo.va. Ez most nincs így. Megvan már az inszem időpontja?

hajnóca - ez a vonalzó nem az igazi. Ha az idegen nyelvek mennek, inkább egy német vagy egy angol nyelvűt ajánlanék. Kagyló múltkor összegyűjtötte. A magyar vonalzók szerintem nem az igaziak...

Zel
Angol úriember nőgyógyászban? Ilyet se láttam még, de megnézném :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
grillázs

Sziasztok!

Grilli- az inszemem vagy hétfőn vagy kedden lesz.... :) péntek reggel kell mennem és akkor kiderül... ma voltam a körzeti orvosomnál,h beadják az első szurit....ÁÁÁÁÁÁÁÁ :shock: :shock:
Te hogy vagy? Én továbbra sem érzek semmi különöset.. (Nem is figyelgetem magam ám Hajnócza csak egy kicsit mégis :oops: :idea: )

Mielőtt belevágtunk a babaprojektbe én véradó voltam. Egyáltalán nem volt gond ha "lecsapoltak" kb 4 dl-er :lol: ... azt sohasem néztem amikor böknek, de előtte és utánna egyáltalán nem zavart semmi.
Ma meg az történt, h néztem végig, mert hogy majd én ezt megtanulom :oops: és ha szükség lesz rá, majd beadom magamnak. :lol:

Hát egy dolog biztosan eldőlt ma reggel. Én soha az életben nem leszek rá képes, hogy beleszúrjak a pocimba, vagy akárhova :oops:

Szóval minden tiszteletem azoké a lányoké akik ezt megcsinálják maguknak :D

Modrooka??????? Merre vagy?

Hajnócza - szorítok továbbra is :lol: :lol: Hogy vagy?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
padri75

Padri - hát én most rossz példa vagyok, mert én se merem megbökni magam, de ellentétben veled nekem komoly tűfóbiám van. (igaz, szokás kérdése, mert múlik)
Szóval Apánk egyszer azt mondta, hogy higgyem el, egyszer kell kipróbálni, rászánni magam és utána menni fog. Hát, eddig még nem voltam elég bátor, inkább gyáva nyuszinak mondanám magam, szóval nem vitt rá a lélek (remélem már nem is kell)

De remélem nem fájt a mai szuri :)
grillázs

Mosolygós szép jó napot!:-)

Padi, keves, ma a gyógytornásznál kezdtem reggel, addig be se kapcsoltam a gépem. Nemrég értem haza. Nyugi, meg fogod tanulni a szuri beadását, ha szükség lesz rá, de úgyse lesz. Mert most szépen összejön.:-)

Grillázs, hát én nagyon utállom a tűket. Azt azonban még inkább, hogy más lásson szenvedni, úgyhogy én a marha nagy önérzetemtől hajtva beadtammagamnak. Hát nemmondom, hogy az első ovu gátló szurinál nem szüktek szemebe könnyek, de túl vagyok rajta. ..és már előre utállom a következőt, de már nagyon várom. na ez az igazi tudathasadás:-))))))))))
modrooka

Sziasztok Lányok!
Látom még midíg nem jelentkeztek a februárban kezdő lányok Beus és a többiek.
Hát én olvasgattalak benneteket,de én megfogadtam,hogy adíg nem jelentkezem míg nem csinálok tesztet.Szerintem a többieknél is valami ilyen lehet és ezért lassúltak itt le a dolgok.Legalább is remélem,mert olyan sokat tanultam itt,ha én nem is vagyok az a nagy csevegő.
Ma megtörtént és csináltam tesztet ami sajnos negatív lett,bár még mindíg nem jött meg és 29-énkellene visszamenni Apánkhoz.
Eléggé elkeseredtem,de 3 hónap múlva úgy is folytatom adíg gyűjtök egy kis erőt amire a mai teszt után nagy szükségem van,de nem akarok itt panaszkodni.
Remélem azért majd a lányok is jelentkeznek előbb utóbb és ők jó híreket mondanak.

Ági:örülök,hogy jól vagy és,hogy jól viseled a kórházat.

Grillázs:jó,hogy nem tűntél el,tudod te vagy a fő tábla kezelő.

Mindenkinek szép napot.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok Lányok!
Látom még midíg nem jelentkeztek a februárban kezdő lányok Beus és a többiek.
Hát én olvasgattalak benneteket,de én megfogadtam,hogy adíg nem jelentkezem míg nem csinálok tesztet.Szerintem a többieknél is valami ilyen lehet és ezért lassúltak itt le a dolgok.Legalább is remélem,mert olyan sokat tanultam itt,ha én nem is vagyok az a nagy csevegő.
Ma megtörtént és csináltam tesztet ami sajnos negatív lett,bár még mindíg nem jött meg és 29-énkellene visszamenni Apánkhoz.
Eléggé elkeseredtem,de 3 hónap múlva úgy is folytatom adíg gyűjtök egy kis erőt amire a mai teszt után nagy szükségem van,de nem akarok itt panaszkodni.
Remélem azért majd a lányok is jelentkeznek előbb utóbb és ők jó híreket mondanak.

Ági:örülök,hogy jól vagy és,hogy jól viseled a kórházat.

Grillázs:jó,hogy nem tűntél el,tudod te vagy a fő tábla kezelő.

Mindenkinek szép napot.

Kati76
kovacsne.kati

Bocsi kétszer sikerűlt.

Kati76
kovacsne.kati

Szia Kati!

Sajnálom és sok erőt kívánok! Sírd ki magad, de ne tűnj el közűllünk!
modrooka

Kati, nagyon sajnálom. tudom hogy milyen hülyeségnek tűnik, de talán még van remény.
egy tesztet csináltál?
hajnóca

sziasztok!

Bbeti, jó lehetett Füred 8)
nekem általában olyan 200 körül szokott lenni, és én a max adag szurit szoktam kapni.

Zel, köszke a dícséretet (vonalzóra), Grilli meg leszólta :( pedig a barika maxi jófej. de akkor átgondolom, mert most nagyon befolyásolható vagyok :P

Padri, elsőre én oda se tudtam nézni, mikor beadták a szurit, most meg már úgy szúrom magam, mint a kisangyal. de remélem Neked már nem kell megtanulnod, mert most sikerül. együtt Grillázzsal, drukk hegyek hozzá mindkettőtöknek :wink:

Én jól vagyok, ma tudtam aludni is egy picit ebéd után. ja, és simogatom a pocim, meg beszélek a drágámhoz. remélem hallja... mármint értitek hogy értem...
hajnóca

Sziasztok!

Grilli - nem fájt a szuri, inkább csak furcsa volt így pociba még sosem kaptam.... most egy kicsit rosszul vagyok "ingerel a hány" és így nagyon nehéz lenyomni a napi husiadagomat... :oops: :oops: ,d e azért igyekszem..

Kati - nagyon sajnálom, de még ne add fel ha nem jött meg... :)Kitartás!!

Hajnócza - köszi a drukkot és viszont küldöm neked az energiákat++++++++++++++++++++++++++

Modrooka - örülök,h jelentkeztél.. Jobbulást a kezednek. A tudathasadásoddal teljesen együtt tudok érezni :lol: :lol: :lol:

Kép
padri75

Sziasztok!
ÁGI most hívott, volt UH-on, jól vannak a babák (meg Ági is), kettőnek a becsült súlya 1010 g, a harmadik 910 g körül lehet, ez kb. megfelel a koruknak! Szóval minden rendben. A cukra is rendben, magának nézegeti, hivatalosan 2 hét múlva kontroll. Azt el is felejtettem megkérdezni, hogy kiengedik-e a hétvégére, de gondolom, igen. Illetve majd kiderül.
Mi holnap megyünk CTG-re, majd megírom, mi volt.
És most bocs, visszagurulok aludni :)
február

Hasznos lehet az alábbi link. Most találtam az Indexes fórumon, az OEP-es gygyzsertámogatásokról.
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=76604704&t=9006100

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Kati! Ne add fel! Biztos valami szar szemét az a teszt, amit vettél, lejárt a szavatossága és egyébként is visszavonta már a gyártó, mert megbízhatatlan és használhatatlan. Én is kérdezném: csak egyet csináltál? Ne feledd, hogy a tesztekre az mondják: egyik se ad 100 százalékos eredményt! Ergo a negatív is lehet pozitív!

február - jó hogy adtál hírt Ágiról, de vajon ki fog jelentkezni, ha te is "begurulsz" a kórházba? :shock:

Padri - próbálkozz natúr szelet husikkal, a különböző szószok csodákra képesek és feledtetik mi van alattuk.

Hajnócám! Meg ne sértődj, mert begurulok! A bari igenis csúcsszuper, csak nekem az nem tetszik, hogy visszafele megy. De ha azt akarod hogy kiengeszteljelek, csinálok neked ide egy halom vonalzót :P :P :P
Bari nem volt, csibe nem jó?
Kép
Kép
Kép
Kép
grillázs

:D dehogy sértődöm meg!
csináltam már vagy 25 vonalzót de egyik sem volt az igazi, de mindjárt alkotok vmi kafát :)
hajnóca

Jaj, most látom csak, hogy mindenkinek írtam, csak azt nem írtam le, hogy megvolt az inszem :oops: :oops:
Hát látszik de süsü vagyok.
Na mindegy.
grillázs

Sziasztok!

Grilli! Köszönöm, hogy a táblicskuba kitaláltad nekem azt a jópofát!

No??!! A fiúk harcba lettek küldve?? Akkor Neked is szorítunk ám keményen!

Kati! Szerintem se dőlj be egy lüke tesztnek! Amíg Mikibácsi nem jön, "bármi" is lehet!

Ezzel a husifalással, meg az 5 litykó vizekkel kicsit megrettentettetek!
Az OK, hogy malac, meg boci , de csak párolva-grillezve, vagy pörköltnek-rántva is mehet?!

Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsi - szerintem bármilyen formátumban, bár én személy szerint nem tudnék annyi pörit megenni, ami megfelel Apánk tenyerének kétszer :oops: :oops:
grillázs

grillázs
nekem a csirkés tetszik :lol:
akkor neked innentől szorítunk :!:

moncsiga
szerintem is bárhogyan jó, de akkora legyen mint a tenyere a reggeli meg a vacsi az ebéd meg 2* akkora :lol:

kati
remény mindig van és csodák is. csinálj még egy tesztet

padri, hajnócza
sajna én is ekkörüli összegre emlékeztem, most akkor mi várunk áprilisig addig akarok fogyni és persze futok is esténként, hogy erősödjek.

padri
a szuri beadása csqak elsőre furi, igaz én is párszor nekikészültem, mire volt merszem beadni.

Kép
Kép
bbeti

Hát, jó! Legközelebb, ha megyek megkérem, engedje meg, hogy méretet vegyek a tenyeréről :lol:

Azért kérdeztem, mert azt hittem, oda kell figyelnünk arra is, hogy ne legyen nagyon hízlaló:) a kajcsi. A sok hústól meg köszvényt lehet kapni. :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsiga

akkora hús úgy sincs mint a tenyere, :lol: és csak a terhesség alatt kell odafigyelni a hízásra. arra az esetre pedig a párolt húst almával javasolta :cry:

Kép
Kép
bbeti

Helló Lányok!
Kati, sajnálom :cry:
Betti, aszem' már olcsóbbak a gyógyszerek mint nálunk voltak, mármint amikor mi csináltuk. Mondjuk a 200 elég durva, nem is tudom hirtelen ki írta :shock:
Bébé, hát nehéz előre "foglalni" mert nem biztos a szülés ideje ugye. Hívdd fel őket, mármint az osztályt és megmondják, hogy van. DE ha foglalt mikor szülsz, akkor ugye úgysem tudják adni. Én is gondolkodtam rajta, de durva az ára és semmiben nem más mint a többi, csak IKEA bútor van (az egyikben csak), és az ára egy bp.-i 3*os szállodáé. Csak a szolgáltatás nem az :lol: És nem bántam meg, ki lehet bírni a 3 napot 5ágyasban is. Sztem nem volt gáz, én tök jól elvoltam, na de persze te tudod :wink:
beber77

sziasztok!

Grillázs, szuper :) akkor mostmár azért kell szorítani, hogy ügyesen megtalálják egymást. vagy ilyenkor már megtermékenyült?

Moncsi, szerintem is bármilyen formában lehet enni a husit. lényeg, hogy egyed. én pl tegnap megettem kb fél kiló brassóit kétszerre... simán lecsúszott :oops:
azt annyira nem szeretem, mikor a tenyerét mutogatja, hogy akkora husit kell enni, mert olyankor mindig egy nagy, vastag szelet jut eszembe, ami sose sül át. grrrr.... egyáltalán hogy lehet valakinek ekkora keze :D

Beber, én voltam a 200as. télleg durva volt, én is kevesebbre számoltam, mert olcsóbbak lettek a gyógyszerek tavaly május környékén. csak én most nagyon sokat kaptam (és most decapeptyles voltam, ezt nem említettem, sorry). normál esetben valóban megállhat olyan 120-150 körül még akkor is, ha sok a szuri.

Kati, csináltál másik tesztet?
hajnóca

sziasztok,
A nagyon régi Dévais klubba írtam anno, de jó időre kivontam magam.
Szeptember 16-ra van időpont Dévai Istenhez, ha addig nem talál(nak) meg minket a babáink.

Szóval azért írok, hogy nálunk úgy tűnik megvan, hogy miért nem tapadtak meg a babók a korábbi 3 lombikból. Az ok nem más mint a SZÉNHIDRÁT mennyisége illetve az ebből fakadó inzulinrezisztencia.

Ez úgy derül ki, hogy a terheléses vércukor mérésekor kérni kell inzulinmérést is! Tehát hiába jó a vércukor szint, ha a mögöttes inzulinszint valahol máshol van mint kellene.
Nekem most a 150gr-os széndhidrátos diéta lett a barátom és valószínűleg kapok valami gyogyót amivel visszanyomjuk a helyére és szeptember-október körül megtalálnak minket is a babók.

Kérlek benneteket, hogy figyeljetek oda az étkezésre ami 5-ször legyen egy nap, tehát ovis stílusban van tízórai és uzsi is , de nincs étkezések közti nasi, és egyéb, sok mozgás! Egy enyhébb inzulin eltérés is okozhat vetélést, illetve olyan taszítóvá teszi a nyálkahártyát hogy a legszebb sejtecskék sem maradnak meg. Hallgassatok Dévai bácsira és szigorúan tartsátok az étkezési javaslatait.

Ha volna kérdésetek szívesen válaszolok legjobb tudásom szerint.

Grillikém jó újra látni és olvasni vidító soraidat!

pá Farkasok Juditja
farkasok

Sziasztok.
Még nem csináltam második tesztet,bár már vettem.
Nagyon aranyosak vagytok,hogy ennyire biztattok.
Ma reggel azonban volt barnás folyásom és hívtam apánkat sőt el is mentem,de biztosra semmit nem tudott mondani,mert túl korán mentem és teljesen még nem jött meg.

Szép napot mindenkinek.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

Grilli - úgy tudom Modrooka jelentkezik majd Ágival kapcsolatos hírekkel :lol: ha már Február nem tud.
Nagyon gyorsan megy ez idő, h már meg is volt az inszemed.... :) Nagyon szorítok Neked és küldöm a pozitív energiákat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Eszem én is a husit mint a kisangyal, bár a hal jobban csúszik.. sosem gondoltam volna, h képes vagyok ennyi halat enni :roll: :roll:
Nem emlékszem mekkora Dévai apánk tenyere? :shock: :shock: Mindig azt hiszem, h kevés husit eszem, de több nem megy...

Hajnócza - fél kiló brassói :?: nagyon ügyi vagy, én annyi husit max egész nap eszek, de még ez sem biztos.. :oops: :oops:

Holnap reggel ismét megyek szurira - asszem még mindig csak nézőként és alanyként veszek majd részt :roll: :roll:

Kitartás mindenkinek és sok sok pozitív gondolat!!!!!!!! :lol:

Adri
padri75

Moncsiga, kérdezd meg Dévait eheted -e rántottan vagy pörinek :lol: :lol: :lol: Majd megkapod a magadét :lol: "Pfújjj", tiszta zsír és hízlal :lol: Szte a legjobb ha párolva, fűszer nélkül almakörettel eszel 1 kiló husit naponta :lol: :lol: :lol: De ehetsz lazacot is rogyásig ha unod a húst :lol: Ja, az alma mellé ehetsz még salátaleveleket is köretnek :lol: :lol: Mikor én a sajtot meg a túrót megkérdeztem majd' kitért a hitéből, mintha dióstésztát kérdeztem volna legalábbis :lol:
beber77

beber77
Apánkon azért látszik, hogy ő is ilyeneket eszik nem? :lol:
ezekre a mondásaira olyan jó visszaemlékezni, a párommal ma is olyan jókat nevettünk a régi hülyeségeimen és a doki reagálásain. a múltkor előkerült az is amikor etted a csokit terhesen a vároban!
emlékszel milyen képet vágott? :lol:

farkasok
tök jó , hogy kiderült az ok. ezt a vizsgálatot apánk javasolta?

Kép
Kép
bbeti

Juditkám,
nekem volna kérdésem. :D
Miért mentél terheléses vércukorra?
Bakker ezt eddig mért nem mondta senki???
Puszi
Hajnesz
Mész Dévai Istenhez??? :D
De jó, hogy benéztem!
hajnesz

Sziasztok!

Sajna én majdnem minden stimu után a hiperstimuláció szélén álltam, pedig elég sok húst ettem. Apánk akkor a fehérje port javasolta, és ez segített.
A terhesség alatt is szedtem azokon a napokon, amikor már végképp nem bírtam húsra nézni.

Volt valaki mostanában hétvégén a Nyírőben vérvételen? Megcsinálták? Ma megkérdeztem, mert régebben nem volt gond, ha akkor mentem, de úgy néztek rám, mintha kínaiul beszélnék?

Ancsa

KépKép
tancsa

Ja, persze, fűszer nélkül! Ákkor olyan állat-íze (disznó) van,hogy képtelenség megenni.

Berber, annak jobban örült volna, ha egy szál mangalicakolbászt majszolgattál volna a váróban?
Alma... :x szabolcsi gyerek lévén már ovis koromra almamérgezést kaptam. Nem mondanám, hogy odáig vagyok érte! :lol:

Amúgy, nagyon ki tud akadni, ha hülyeséget kérdezünk?

No, sebaj, adja Isten, hogy az legyen a legnagyobb gondom, hogy a terhességem alatt undorodva fogom megenni a napi két kiló almát! :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Nekem Apánk azt mondta a stimu kezdetekor, amikor mondtam neki, hogy az általa megjelölt húsmennyiség eleve több, mint amennyit én egy nap megeszek, hogy legfeljebb meghízok. Én ezt úgy értelmeztem, hogy a stimunál ezek szerint nem számít a dolog, (amúgy tilos a diéta vagy ilyesmi) és csak a terhesség esetén kell odafigyelni a hízásra.
Amúgy nekem azt is mondta, hogy a vastagsága is olyan legyen, mint az ő keze. (de tényleg marha nagy keze van!!!)

Hajnóca
Remélem már egymásra találtak. Az albumom szerint a spermium két napig él odabenn, ez idő alatt kell elkapnia a petikéket :)

Judit!
Téged is jó újra látni! Gyere máskor is csacsogni velünk, ne csak szeptemberben! és Hajnesz ez rád is vonatkozik!
grillázs

Grilli! BIZTOS, hogy egymásra találtak!

Akkor amíg nekem külön el nem mondja, gyorsan jó előre tele sajtozom, tejfölözöm magam:))

Kérdés: Ha holnap lepne meg Mikibá', akkor csak pénteken keressem Atyácskát, mert csütörtökön nincs, ugye?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga - nincs csütörtökön az Intézetben, így szerintem pénteken keresd.
sajt... tejföl... micsoda ismeretlen kifejezések :twisted:
Amúgy jó ám az olyan karaj is, amire rája van olvasztva a sajt!!! Legalábbis tegnap este pont ilyet ettem :) Nem is rossz ötlet... hmmm
grillázs

Atyácska... ez most úgy hangzott, mintha valami ortodox pópa lenne :lol: :lol: már bocs... :oops: :oops: :oops:

Kép
grillázs

moncsiga
ez a kolbász dolog nagyon jó!
elképzelem,
ahogy a váróban egyikünk kolbászt marokra fogva harapja a másikunk meg a sonkát és mindenki lefolytja egy almával.
nem akad ki szerintem nagyon, bár már másokra volt, hogy panaszkodott. máskor azt mondta, hogy ilyenkor ránéz a született
gyerekek fényképére sóh ajt egyett, milyen nehéz a nőkkel.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok,

farkasok,
nekem is van IR-em, szedem a metformint és ch diétázom.
Gondolom te is szeded a metet, mennyi az adagod? Dévai mit szólt hozzá, nem ellenzi a metformin szedését a program alatt?
Kicsit izgulok, mert úgy hallottam , hogy nem igazán támogatja a dolgot, nekem pedig azt mondta az endokrinológus dokim, hogy szedni kell a program alatt, ill, ha sikerül, akkor a terhesség 12. hetéig.
emke29

Jó reggelt lánykák!
Moncsiga! Ugye nem bántottalak meg?
grillázs

szia lányok :)

Kati, ma reggel ellőtted a tesztet? bocs, ha tapintatlan vagyok, de tényleg nagyon drukkolok, hogy csak az előző teszt nem volt jó.

hús téma: egyszer azt mertem mondani, hogy felvágottat reggeliztem, mert hisz az is hús... szerintetek? megkaptam a magamét, hogy az nem hús :roll:

Tancsa, hétvégén is van Nyírő. csak van, hogy kedvesebbek, van, hogy kevésbé. mikor jártam, akkor volt egy csajszi, aki mindig úgy örült nekem :wink: aztán van egy "bácsi" akiről először azt hittem takarító, aztán ő vette le a vért (olyan Robin Cook-os volt egy picit :lol: )

Gillázs, hurrá, akkor mostmár az odaragadás miatt kell szorítani :)

pusszka a többieknek is :)
hajnóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?