látom, újra gyűlnek a hozzászólások, szerencsére. Nehezebben is megy újra, hogy mindent megjegyezzek.
Február,
húúúú, Te már 38. hét mindjárt!De jó Neked, szeretnék már én is ott tartani....most nagyon lassan mennek a hetek (mit hetek, sokszor napok), egyre több nyavalya jön ki, dehát ettől szép az élet.
Grillázs,
a husit nekem is anno kifejtette, hogy a szárnyasok a tartásuk/etetésük stb miatt nem egészségesek szerinte, és nem azért nem jó, mert kevesebb a fehérje tartalma. Sertés, marha, borjú, tengeri halak.....és sok sok víz!És én méhpempőztem is abban a hónapban, amikor sikerült az inszem. És valóban, annyi húst életemben nem ettem, mint akkor!
Cseka,
Danika szépen növöget??Hogy vagytok?
Jánosban szűlt Lányok,
nagyon köszönöm a sok infot. Kezdek teljesen képbe kerülni Nektek köszönhetően. Még egy utolsó kérdés: ha egyágyas szobát szeretnék, azt már jó előre le kell foglalni, vagy akkor szüléskor kell mondani????Még kb 6 hetem van, kell már intézkedjek??
Csodaszép napsütéses napot, MINDENKINEK- újaknak és eltűnt régieknek is - millió drukk, épp amihez szükséges!!!!!!!!!!!