A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kórházi csomaghoz!

Főleg Kisfruzsinak mondom, hogy valami plédet kell bevinni, amit a baba alá tesznek! Azt kérik! Mert hát ilyen "bevásárló kocsiban" vannak a babák... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Akik először szülnek, nem tudják elképzelni, hogy a szülés után pár napig mennyire vérzik az ember! Pedig tényleg nagyon. Először én sem voltam rá felkészülve, de akkor a kórház adta a Tena betétet, és hozzá a hálós bugyit. Akkor még semmit nem kellett bevinni, a pelenkát sem. Ez 14,5 éve volt. Szóval nagyon jól jött az a Tena betét a hálós bugyival. Ja, és az első két lányomat simán tudtam szoptatni, a harmadiknál meg befelé forduló lett a mellbimbóm, ezért bimbó kiemelővel kellett szoptatnom. Ott a kórházban meg lehetett venni. Amikor nagyobb lett, akkor is kellett, így végig 11 hónapig. Ezért én ezt is viszek a kórházba, ki tudja, lehet, hogy most is fog kelleni.

Emi!Miért ne lenne tejed!?
emma2008

Emma2008!

Én kaptam bimbókiemelőt barátnőmtől. Ő megvette, de nem használta. Én is felírtam a listámra, mert barátnőm lelkemre kötötte, hogy azt vigyem, hátha szükség lesz rá!
azt csak ráteszed? Vagy hogyan kell használni??? :oops: :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gumimaci!

Ma pihiztem és este se megyünk ki a házhoz. MA PIHI NAPOT TARTUNK!!! :D
Néha ez is kell!!!
Majd holnap dolgozunk.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jó estét Kismamik!

Hát én ma ledöbbentem hogy mekkora a pocakom, egymás mellé tettem az egy héttel ezelőtti képet és a mai és hááááát :o Nem semmi, nem csoda hogy kissé megérzemmost ezt a hirtelen növekedést

Emi ez azért elég gáz hogy az utódodat ennyire nem érdekli ez a dolog..... Mit fog csinálni hogy egyedül lesz ott? Az én utódom legalább baromi lelkes, teleírt már egy egész füzetet és tök ügyesen csinálja önállóan a dolgokat. nagyon megnyugtató ez nekem. :)

Eve nagyon jóka képek, gratulálok az esküvőhöz utólag is! :D A 4D képek is jópofák :lol: Hihetetlen hogy vannak babák akik annyira mutogatják magukat alulról, bezzeg Mazsi :lol: :lol:

Gabcikaörülök hogy neked is tetszett a SOTE II. Én is teljesen elégedett voltam vele.

Kiscica édes ez a kép :D Nekem is van egy ilyen :wink:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Most szűk leszek,mert nagyon elfáradtam,meg van a lakás,kiválasztottuk és szuper! :wink: Örülök nagyon. :D :D Indulhat a költözés!! :D :D :D

szösszenet: igen,a Chicco szülés utáni betétet lehet gyógyszertárban kapni!!Én is ott vettem. :D Jó hogy felmerült a hajszárító szükségessége,mert nekem eszembe se jutott... :oops:

eveliza: nagyon nagyon édes UH képeket raktál fel!! :wink: Ásítós,nyelvnyújtogatós nagyon bejött. :)

katavirag: mi lenne velünk a pozitív energiád és humorod nélkül! :) :)

nono: tetszett nagyon amit Nils Horgelsonról,Hupikék törpikékről írtál. :) Ha megnyugtat,akkor ezzel nálunk az uram van így,csak ő a sorozatokat fújja kivülről,és legfőképp a krimiket.Amivel pedig ki tud a világból üldözni,az a Bud Spencer,Terence Hill filmek!!Azokat is imádja és kívülről darálja a szövegüket. :roll: De mit szeret benne annyira? :?

pumpóka: nagyon sajnálom hogy pont így esküvő előtt ilyen csehül álltok már megint Zolival... :(

Hát most ennyi voltam,mert hulla fáradt vagyok...megyek pihizni! :)

Kép

Kép
mezsó

Mary!
Jól tetted, hogy pihentél ma. És holnap is csak óvatosan, kíméld magad. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.09 18:57-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ollem!Igen azt csak rá kell tenni, és amíg szopizik a mutató és a középső ujjaddal fogni a peremét. Amikor éppen nem használod, vízben kell tárolni. Azt hiszem azért, hogy a szilikon ne száradjon ki.
emma2008

Persze jobb, ha nem kell, egyszerűbb a szoptatás, de így is meg lehet azért szokni.
emma2008

Fruzsi kérdezte a képet a ruhámról... fiúk segitségével felpróbáltam, egy képet teszek róla, ezen nincs rajta a csipkefelső, ami pont olyan, mint Evéé! Nekem tetszik, aztán majd meglátjuk, hogy Zoli is lát-e benne...
Kép

A kép szokás szerint elég szar minőség...

Eve! Nagyon szépek voltatok és édes a babátok is! :wink:

Most ennyire telt... sorry...
Vendég

Szerintem a csecsmős nővéreknél most is lehet ilyen dolgokat kapni, ha mégsem lenne nálad a kórházban. Annak idején én a kézi mellszívómat is tőlük vettem. Eredeti csomagolásban, bontatlanul, mintha boltban vennéd.
emma2008

Pumpóka!Nagyon szép ez a ruha! Jól áll, így előről nem is látszik, hogy terhes vagy.
emma2008

[quote="adri0422"]T írta:adri0422egnap reggel azt álmodtam, hogy kidugta a hasfalamon a kis kezét, olyan kis cuki volt, én meg hívtam apát, hogy jöjjön gyorsan és fényképezze le. :shock: :lol: :roll: Másra nem emlékszem.

Pont erről beszéltünk ma a munkatársaimmel :) :) Csak mi kicsit morbidabban. Kidugja a kezét elkapja a nyakamat és...

Kép
emi29

Pumpóka!
Ez a ruha igazi menyasszonyi ruha! :D Nagyon tetszik. Szép leszel benne és Zoli is látni fogja. Meglátod, minden rendben lesz. :wink:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
adri0422

Emma,
remélem, hogy lesz tejem, de minden eshetőségre fel kell készülni.
Tudom, hogy a legjobb tejserkentő a szoptatás. Picit félek, hogy valamit rosszul fogok csinálni és emiatt ne fog tudni szopizni Lili, aztán meg elapad a tejem. :oops: :oops:

A vérzéssel kapcsolatban elhiszem, hogy nagyon erős a vérzés. Tiszta sor, hogy ilyenkor egy csomó minden távozik a szervezetből, de ahogy a menstruációja és a terhessége is más minden embernek, úgy gondolom, hogy a szülés utáni vérzése is.
A Tena betétből a maxi méretet kaptad?

Pumpóka,
nagyon szép a ruhád. Jó választás volt. Ezen a képen tényleg nem is lehet látni, hogy babát vársz.
Na ne legyél már annyira elkeseredve :? Ez csak a készülődés miatt van. Ha túl lesztek rajta meváltozik minden. Fel a fejjel!!!

Kép
emi29

Szösszenet: szopis teát patikában vettünk mindig: felváltva ittam Naturland Fitolacot és Herbária Laktoherbet. Ezek az olcsóbbak, vannak még jó drágák is, azokból én sosem ittam, de ezek beváltak.
Mellbimbókrémet bababoltban vettünk, de csak az első időben kellett, bizti van patikában is. Nem emlékszem, milyet használtam :( alig kellett... Láttam a mostani Kismamában lévő Kenguru Goldos füzetkében hirdetni egyet, az azért elég drágának tűnik nekem (2500 körül)

Pumpóka: szép a ruci :D

Kép Kép
celesztina

Sziasztok

Csak gyormódban, mert anyuéknál vagyok, és unokahugi szabotál mindenben.
Köszönjük a pocakdicséreteket és a poz. energiát. Átjött mind!!!

Szölö
Neked is van ilyen cipős képed? :D
Nekem ez a kedvenc kiscipőm, após állítólag beleszeretett így megvette az unokájának. Eddig mást nem is kapott tőlük... :?

Pumpi
Nagyon tuti a ruhád. :D :D :D
Tényleg nem is látszik, h terhes vagy!
Este Zolihoz egy kalappal, remélem megoldódnak a problémák!

Emi
Az én elődöm is ilyen "belesz.." volt. Ezért hát én is Sz..tam bele. Oldja meg majd ahogy tudja.

Zorróné
Te se idegesítsed magad a melóval.

Szösz
Van nekem is egy listám, majd átküldöm privibe. Barátnőm írta, és ő is legalább olyan aprólékos mint Te. :D

Mary
Jól tetted, h pihiztetek. Mostmár tényleg látjátok a végét, és h anyud is "normális", gondolom így még az otthonlevés is elviselhetőbb!

Mezsó
Grat. a lakáshoz! Remélem jót találtatok! :D
Majd kérjük a képeket és az éléménybeszámolót!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Ja és még valamit Pumpóka! Ha lelki problémád van nyugodtan írd ki magadból. Sok esetben már az is segít.
Lehet, hogy nem tudunk segíteni, de "meghallgatunk", te pedig talán kicsit megnyugszol.
Szóval, akkor is gyere, ha szar kedved van. Senki nem fog megsértődni, ha nem szólsz hozzá a témákhoz, csak leírod, hogy éppen mit érzel.

Kép
emi29

GAbci
Tényleg jobban jártok, ha Ti csináljátok!!
Nekünk van egy szekrénysorunk, ami Kikában lett véve annó. Még mindig árulják, és lehetne bővíteni.
Rájöttünk, h nincs más megoldás, mert jobban járunk ha ehhez veszünk még szekrényt a gyerekruháknak.
Keskeny, magas polcos 32.000.
De legalább elférek benne.

Kép

kisscica80

Kisscica,
engem ez csak azért zavar picit, mert felépítettem valamit, amit valahol a sajátomnak éreztem, és ebbe fog ő belekontárkodni :( Ráadásul fogalma sincs a csoportunk munkájáról nem ismeri a terméket, az embereimet mert kb fél éve vagyunk itt. Korábban egy másik részleghez tartoztunk..
Nem érti meg, hogy nem az ő munkájának átadása a fontos, hanem az enyém átvétele, hiszen én már csak 1 hetet vagyok utána lesz..om, hogy mi lesz, nem tud majd állandóan hívni, ő viszont akkor is elérhető lesz, ha már az én helyemen fog ülni. Ráadásul ő olyan embernek adja át a munkáját, aki eddig is ezzel foglalkozott...

Nekem is átküldöd priviben a listát? Előre is köszi

Kép
emi29

Mezsó - Köszi a Chicco Infot.

Brigi - Oksi, várom a listát :) Aprólékosnak tűnök? :lol: :lol: :shock: Inkább csak minden eshetőségre szeretek felkészülni :)

Celesztina - Köszi a tea-infot :) jegyzeteltem :)

Pumpóka - Nagyon szép a ruha! Sokkal szebb, mint amit először néztél :) Csini vagy benne! Ha ezt a párod nem látja majd .. akkor VAK! :D

Szőlő - Nekem is volt már pár ilyen rádöbbenésem .. tuti összefüggésben van a nagy növéssel az érzékenység, fáradtság :)
Elmúlik .. :D Én mindig attól féltem, hogy "most már ilyen szarul leszek végig? :shock: :shock: :lol: :lol: " De mindig elmúlt ;) :)

Kép
szösszenet

Szösszenet:
még a listáról - átnéztem a sajátom és ami még plusz:

-körömvágó olló (tuti ha nincs nálam akkor kellene)
-bimbóvédő (nekem elsőre kellett az első időben)
-olyan intim mosi gél
-hintőpor
-konyharuha (szalvéta mellett persze)
-bögre (szopis teához vagy akár pohár helyett)
-terhesnapló (hogy a friss szüléstörténetet le lehessen írni)
-szőlőrúzs
-úszógumi vagy ülőpárna (gátsebeseknek csak persze)
-aranyérkenőcs... (a nagy gyerek miatt nem tudom férjem mikor tudna amúgy behozni, így készülök előre, de császárnál gondolom nem kell)

Kép Kép
celesztina

Szösszenet!
Én is csak Tena extrát viszek be magammal, meg always éjszakait. Nekem isáig bőven elég volt ez is. Egyébként bármelyik gyógyszertárban kapsz. (Legalábbis nálunk mindig van készleten, és mi is ezt ajánjluk.) Bimbóvédő krém: bepanten, ami jó popsikenőcsnek is. Van kifejezett mellkenőcs is, de írtó rossz íz marad a mellen még lemosás után is. De a csecsemősök is a bepantent szokták ajánlani. Egyébként pedig mindenki fog kapni egy kis ajándék csomagot (több minden van benne, mint a várandós csomi), abban is szokott lenni kenőcs, és 5 db-os pelus minta, és popsitörlő. Nálunk csak az utolsó napra nem volt elég, amit a kórház adott.

Még egy tanács császárosoknak: sportkupakos üveges innivalótok legyen. Abból lehet a szülés után a legkönyebben inni, míg nem kelhetsz fel. A szívószál a pohárral elég nehézkés.
Holnap én is átnézem az én listámat, nekem mi volt anno még felírva, ami most kimaradt a felsorolásból.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Még lemaradt az előbb. Tejserkentős teát gyógyszertárban, gyógynövényboltban és áruházakban is lehet kapni. A bébiétel-ital részen vannak. Van sokféle, mindenkinek más válik be. Filteres és granulátumos is van.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Na rakok fel egy 30. hetes pocakképet..vidámságosat..:D:D
Ma készült..a nagy pókerparti elött :D
nő létemre..terhes létemre..néha beugrok a srácok közé eggyet jáccani :D

Kép

és mindenkinek szép estét..és nyugodalmas jó éjszakát..és holnapra még szebb napot :D :D :D :D
Pumpinak triplán duplán kívánom...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:34-kor.
Vendég

Szössz, elvileg veled lehet 24 órában a pici, ha nem sárgul be, mert akkor ugye éjszakára kékfényezik! Meg vannak a kötelező vizsgálatok, de ezek pár percesek...

Túlvagyok a mai dokin... hát a kis drágám nem megfordult?! Eddig végig fejvégű volt, erre most alig találtuk meg a fejecskéjét :D
Nagy nehezen sikerült, harántfekvésben van, de mondta a doki, hogy nincs gond, biztos befordul majd :) (optimista:))
Igaz Szandinál is így volt, végig fejvégű volt, majd a 32. hétben gondolt egyet, medencevégű lett, és utána újra visszafordult, és maradt is a végéig fejvégűben :)

Voltam tegnap a Kikában, megvettem az űgyneműszettet, olyan kis szép, tökre örülök neki :) Ja és ma meg voltam az elefániban a bocskain, és megvettem a pelenkázólapot, meg pár apróságot :)

Zita, voltál bent kórházlátogatáson? Ha nem mikor mész? Elkéne menni egyre nekem is, mert mondta ma dokim, hogy azért vannak változások, nem árt, ha egyszer körbenézek bent alaposan! És mondta azt is, hogy már minden szobában van plusz egy pótágy, így nem kétágyasok már, mint régen, ez azért elszomorított... nem jó sokan egy szobában :( (Kórházmegszüntetés, összevonások, hurrá :? )

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Pumpi, nem is látszik a pocakod...nagyon csini vagy.

2 buta kérdés:
1. kell vinni popsitörlőt, pelenkát, stb. - és aki nem visz? annak nem látják el a gyerekét? ANNYIRA FELHÁBORÍTÓ EZ AZ EGÉSZ!ÉS 3 ÁGYASAK MÁR AZOK A KIS SZOBÁK???

2. oké, mellszívót vinni a kórházba! de ezt előtte kell sterilizálni? és addig, amíg nem használom bacis lesz újból, nem? én ezt nem értem!

1Bambi

Kép
1bambi

Hát Bambi nekem ma ezt mondta a doki... asszem nem értettem félre! Nem valami boldogító hír :?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kisfruzsi áramlást, lepényérettséget nekem sem néztek soha. Az utóbbit most 4D-n) és a leleten sincs semmi erről. Szívhangot a védőnő mindig hallgat, de nőgyógyász asszisztense csak az 2x. De már az utolsó 2 alkalomal nem volt ilyen.

Zorróné Köszi, akkor megint megyek és kutatok. Pont így vagyok én is, milyen érdekes. Mindig majdnem megfagytam idehaza, és amióta várandós vagyok azóta tök jól érzem magam röviduijjúban és nem is kívánom a 25 foknál fentebbi hőfokot. Gondolom, majd jól visszaváltozok.

Szofi!DE szép disneys szoba!!!!!!

Gumimaci nincs mit!én is most rendeltem tőlük. Csak szívbajt kaptam majdnem, mert fejvédőt és zsebes tartót kértem és szopipárnát igazoltak vissza, valami tök más mintával. Azonnal hívtam őket, mondták, hogy sorry meg minden. Csak most ki rendelt szopipárnát, mert akkor annak igazolták vissza az én rendelésem. Tavasz van!!!!! :roll:
Detto. Én sem érzek konkrét keményedést. Ha meg igen, akkor azt gyermek mozgása követ.

Pumpóka :cry: A ruha viszont nagyon szép!!!!!!! Komolyan!!!!!!

Kiscica Megaparkos Tescoban? Ott nem találtam eddig gombosat, csak mondom.

Eve
Gratulálok! Nekem is 2-es lepényérettségem van. 33.héten

Adri én is álmodtam ilyet, de a fejével. Nem jött ki a bőrömön, csak mint egy igazi alien! :)

Mezsó gratula! Tök jó, hogy lehet költözni. Én a céggel is, meg magánúton is költöztem eleget. Szerettem (perverz mi?), mert akkor minden előlről kezdődik. Minden új.

Kép
téjé

Emi!
Micsoda álmok! :D Én is gyakran álmodom furcsaságokat, de a dúrva jelenetek el szoktak kerülni. Inkább csak úgy ott lesz a kezemben a kisbaba. Álmomban már többször átaludtam a szülést és csak a szép dolgok maradtak meg. Remélem ez nem azt jelenti, hogy császárra lesz szükség. :roll:

Lituka!
Csini vagy, és tényleg látszik rajtad, hogy sugárzol, jól érzed magad. :)

Celesztina!
Azt hittem elég részletes a listám, talán már sok is, ami rajta van, de még mindig tudtál ötletet adni (körömvágó). Köszi. :)

Téjé!
Majd figyelek a visszaigazoláskor.

Nemcsak Szőlő tűnt el, hanem Cinyke is, és még biztos mások is. Ennél többen voltunk. :shock:

Lehet, hogy hétvégén Pesten kötünk ki. Nem tudjátok, most nem lesz olyan jó kis akció a H&M-ben és a C&A-ban?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bocsánat... nem Szőlőt akartam írni, Szőlő téged ma láttalak, hanem Mamackát... :oops:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bambi!

Én kisterilizáltam már amit a kórházba viszek. Kiszárogattam teljesen a mellszivót, cumisüveget meg a sterilizálót is (nekem mikrós van) és utána visszapakoltam bele mindent. Lezártam és bele a táskába.

Ennyi erővel akkor a levegőtől is bacis lesz... :roll: Igy nincs fogdosva, nem ér hozzá semmi! Én ennél jobban nem spirázom túl a dolgot. Nem tudom, hogy a sterilizálót lehet-e majd használni a kórházban, de ha nem, akkor majd hazahozatom. De legalább addig tiszta marad benne minden! :wink:
Vendég

Emi, gaboo! köszi a reakciót a meló gondokkal kapcsolatban! Egybként már jobb a kedvem, mert holnap úgy döntöttem nem megyek dolgozni! Arra gondoltam, legalább a szülinapomon hadd aludjak délig! :D Ez az én ajándékom saját magámnak! :) :) :)

Az a baj egyébként, hogy én azt érzem, hogy a főnököm napról napra találja ki azokat a dolgokat, amiket még kellene csinálnom szülés előtt! Teljesen be van pánikolva, hogy hogy fogja megoldani a nyári feladatokat nélkülem! És ebből tényleg sok mindent meg lehetne csinálni most, dehát egyszerűen nem bírom energiával!

A másik oldalról viszont mindent megtesz, egyfolytában a fizu emelésemért harcol, minden babacuccot hoz kölcsönbe Beninek, mert tudja, hogy mekkora költség a babakelengye manapság+mióta tavaly táppénzen voltam, és elmeséltem neki mennyire szar táppénzt kaptam, azóta ha beteg voltam, nem kellett kiiratnom magam, falazott nekem a vezetőség előtt azért, hogy teljes fizut kapjak azokra a napokra is,szóval én ezek után nem gondolom azt, hogy senki nem köszöni meg a munkámat, mert tavasszal még jutalmat is kaptam neki köszönhetően, pedig akkor én egyáltalán nem gondoltam, hogy valmi extrát tettem volna!
Csak most örlődök, mert az egyik felem, azt mondja, hogy elég, a másik meg azt, hogy csinálnom kell még! :roll: :roll: :roll:
Persze, hogy Beni-baba az első, ez tök természetes, de ha meg nem megyek pár napig, akkor meg egy idő után az jut eszembe, hogy tulajdonképpen simán dolgozhatnék is, mert semmi bajom és ott sokkal hasznosabbnak érzem magam... :roll: :roll: :roll:

Szösszenet: Szent Imrében veled lehet végig a babó! Csak ha kéred, akkor viszk el, vagy ha besárgul, de ezt már írta is valaki asszem!

Téjé: remélem legközelebb sikerrel jársz zsiráf-ügyben!

Bocsi, most másra nem tudok reagálni, megyek aludni, de holnap majd jövök aktívan!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szösz, EMi
Küldöm a listát! :D

Szösz
Jó értelemben értem az aprólékosságot. Én hajlamos vagyok elsiklani egy-két dolog felett. Ezért tartom jó ötletnek összeegyeztetni amink van. MErt vki. mindig jobban odafigyel :D :D .

Emi
Értelek! Tök igazad van. Ahogy olvasom, vezető poszton ülsz, így dupla a felelősség meg minden. És ki tudja, lehet, h visszakapod a munkaköröd, amikor akarsz újra dolgozni, és akkor aztán tényleg nem lesz mindegy.
Én könnyen beszélek. HA gyáli vagy, akkor ismered látásból a melóhelyem. Napocskás kamionos. Én ott vagyok szimpla előadó, és vagyunk rá páran....

Téjé
Akkor Tesco kilőve. Auchan? Vagy van ötlet, h XX. ker környékén hol lehet kapni hálóinget, ami hordható is???

Gumimaci
Tegnap én voltam ilyen névzavarban. :lol:

Nici
Visszafordúlt? Az komoly! De ha így forgolódik, akkor kb. simán befordulhat még!

Litu
Póker, az igen. Párom most nézne egy nagyot, ha mondanám neki. Szerintem tök vagány dolog!! :D
Jó kis csúcsos pocid van!! :D :D

Na én elteszem magam holnapra.
Reggel korán kell kelni, mert viszem táppénzes papírt melóhelyre. :?
Jó éjt mindenkinek!

Kép

kisscica80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:35-kor.
Vendég

Volna még egy kérdésem, mielőtt elteszem magam holnapra.

Ma azt mondta a háziorvosom, hogy amint a kórházba kerülök, nem számít, hogy még nem szülök, 24 órán belül értesíteni kell őket, mert attól a naptól már nem táppénz jár. :roll: Tehát, ha heteket töltök a kórházba szülés előtt, ami remélem azért nem következik be, akkor megszűnik a tp és indítják a ... ( :oops: nem jut eszembe mit)?

Tudtok erről valamit? Esetleg Benettke? (most nagyon fáradt vagyok megkeresni a címed, hogy privit írjak :oops: )

Remélem holnap kapok választ valakitől erre is, meg a másik kérdésemre is. A másik sűrgősebb lenne. Köszi.

Jó éjszakát mindenkinek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Én császár után alig véreztem,így a Tena helyet elég lett volna az éjszakai Always is!

Az a nyamvadt hálos bugyi pedig rémálmaimba se jöjjön elő,azt képtelenség császár után felvenni,nekem nem ment! :roll:

Azért most is vettem TENA-t,nálunk darabra is lehet kapni,de olyan hülye vagyok itthon nézztem meg,hogy mekkora. Mondtam,hogy nagyot adjanak,de ez akkora ,hogy egy újszülöt babát simán belehetne vele takargatni! :roll: :lol:

Szösszenet:Én császár után nemtudtam mozogni sem ,így teljessen kétségbe estem amikor ott akarták hagyni a fiamat egésznapra,császárosoknál nem is szokták otthagyni az első két napban pláne nem 24 órára,éjszakára mindig elviszik,de ezt nyílván kórháza is válogatja!

Az Avent és a Medela bimbóvédőkrémet nem kell lemosni!Nem olcsó egyik sem ,de jó az állaguk,az illatuk,és az ízük! :wink: És több hónapig elég egy tubus!

Szopis tea:Nekem a Milupa ,Milusan tea granulátumja nagyon bevált,ezt akármilyen drogériában és nagyobb áruházban be lehet szerezni!
Vízzel nagyon rossz de almalével (csak szűrt,ez az egyetlen üditő amit lehet vég nélkül inni a szoptatás alatt)kifejezetten finom! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Lituka,
nagyon csini vagy :)

Zorróné,
Tényleg tök rendes a főnököd, hogy ennyit segít, de ahogy Nono is írta itt az ideje, hogy te is visszavegyél a tempóból. Gondolom hamarosan te is abbahagyod már a munkát.
Mondjuk én idén már nem kapok fizuemelést.... Azt mondta a főni, hogy igaz, hogy az én kompetencia értékelésem lett a legjobb, de úgyis megyek szülni, meg a többiek fizetése kevesebb, mint az enyém, úgyhogy inkább elosztja a többiek között, ami nekem jért volna. Na ennyit erről. Nem károgtam mert lesz...om azt az 5%-ot...

Kisscica,
az utódomat határozott idejű szerződéssel vették fel, úgyhogy igen elvileg ugyanabba a pozícióba kerülök vissza.
Persze, hogy ismerem a napocskás kamionos céget. :) Régen szállítmányozó voltam, úgyhogy el tudom képzelni mi lehet a feladatod...

Gumimaci,
azt nem tudom, hogy lesz-e akció, mindenesetre ha nincs akció, akkor is érdemes szerintem benézni, mert tényleg nagyon jó minőségű cuccok vannak mindkettőben és szerintem elérhető az áruk is :)

Kép
emi29

Jó reggelt :D :D
Nnna,visszaolvastam a tegnapi lemaradást.Ami megmaradt:

Zorroné-Boldog SZÜLINAPOT :D
Szofi-Szép a babaszoba,igazi mesevilág,de a szőnyeg a legjobb
Gumimaci-annyit intéztem,hogy megírtam a kérvényt,majd postázom.Telefonszámot pedig nem találtam.

Pumoóka-szép a ruhád,csinos vagy benne.Remélem Zoliddal tisztáztok mindent,és nem kell idegeskedned meg mérgelődnöd az utolsó hetekban.

Lituka-jól nézel ki.Kieggyensúlyozott,vidám kismama :D

Mango-azért szólhatnál a férjednek,hogy nem vagy szolga,aki utána rámol.
Én ezt úgy oldottam meg anno,amikor összeköltöztünk,hogy ami nem volt a szennyestartóban,az nem lett kimosva.Amikor már nem volt tiszta gatyaája,meg zoknia,rákérdezett,hogy miért nem mosok.Csak annyit válaszoltam,hogy én mindent kimostam,ami a szennyestartóban volt,tehát nincs szennyes.A tányérral,és a pohárral ugyanezt eljátszottam.Azóta mindent elpakol maga után,és az nagy segítség.
Mondtam neki,hogy tiszteljen meg azzal,ha már kimosok,vasalok,mosogatok,hogy a saját cuccait elpakolja a szennyesbe,mosogatóba.Azóta nincs gondom,és megértette,hogy így tényleg nagyobb a rend.

Kép
szibi

Kisscica,
én most kaptam három hálóinget. Mindhármat a Corában vette nekem a barátnőm. Tudom, hogy a Cora a XX. kerülettől messze van, de mondjuk egy nagybevásárlást intézhetnétek ott is és akkor máris megérte kicaplatni oda. A háromból kettő spagettipántos. Olyasmi, amit Szöszke is tett fel, egy pedig kifejezetten szopis hálóing. A spagettipántosok 1600 Ft-ba kerültek/db a szoptatós pedig azt hiszem 2000 Ft.

Kép
emi29

Zorróné
Tényleg!! BOLDOG SZÜLINAPOT

Kép
emi29

Hálóing-én még nem vettem,jövő héten tervezem a kórházi batyu összeállítását.Jó szolgálatot tettek a listák :D

Igaza van szöszinek.Annyi cucc kell,mindha hetekre elutaznék.

Emi-majd alakul valahogy a dolog a cégnél.Ne idegeskedj az utódodon,neki lesz nehezebb,ha nem figyel.

Kép
szibi

Zorróné!!!! Nagyon boldog szülinapot!!!!! :D

Kép Kép
szõlõ

Emi, a hálóing nem a birkás véletlenül? :D Én olyat vettem a Corában.

Kép Kép
szõlõ

Ollem, gratulálok a 31. héthez! :wink: (Hmm nekem vajon miért nem lépett át a számláló?? )

Kép Kép
szõlõ

És,jelentem,készen van a nagy mű,amit a Babócánknak hímeztem,hogy vidámabb legyen a babasarok :D Kép

Kép
szibi

Szibi, ez keresztszemes hímzés? Nagyon aranyos :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]E írta:szőlőmi, a hálóing nem a birkás véletlenül? :D Én olyat vettem a Corában.

De, azt hiszem birka van rajta :) :)
Igazság szerint még nem láttam, hétvégén hozom el a barátnőmtől.

Szibi,
én már nem aggódom. Jókat mulatok magamban :wink: :wink:
Mire beletanul vissza is jövők :lol: :lol:

Tényleg, ki hány évig tervezi az otthonmaradást a picurral?
Én úgy tervezem, hogy két évig maradok otthon Lilivel, utána pedig egy évig apu vigyáz rá...

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?