Sziasztok!
Már nagyon várom a holnapot!

Viszek gépet, és majd teszünk fel ide, persze! Sajnálom, akik nem tudnak jönni, de szerintem most, hogy jön a tavasz, megint gyakrabban lesz majd séta. Ugye???
Kati! Igen, az állatkert még zárva van, de az állatok kint vannak, és kívülröl tök jól körbe lehet járni, Léna szokta élvezni. A palatinusnál kell leszállni a buszról és kigyalogolni a sziget pest felöli oldalára. Szerintem ott leszünk még fél órával később is, de elüldöm a számom priviben, és akkor rámcsöröghetsz, ha nem találnátok minket!
Valentina! Gyertek ti is sétálni, ha tudtok! Ha esik, akkor nálunk lesz buli, de szerintem nem fog, vagy inkább a meteorológusok szerint nem!

Ezt a szemleragasztást nem értem? Miért lenne az egyik szeme gyengébb, mint a másik??? Mi is vittük 1 éves kontrollra, vmikor decemberben (kicsit késtünk...), és nekünk csak azt mondták, hogy néha nézessek vele úgy képet, hogy közben a másik szemét letakarom, hogy tornázzon a szeme, de ez a leragasztás fura... Főleg, ha semmi baja nincs... Na mindegy, ő tudja, én nem vagyok szemész... (csak az anyós...)
Gyuzso-Borsa! Nagyon cuki a szerelmespár! Majd legközelebb felétek megyünk sétálni!!!
Borsa! Boldog szülinapot neked!!!!
Steffi! Neked majd holnap személyesen!
Eni! Nagyon ügyes Beni, hogy átaludta az éjszakát! Csak így tovább!
Adri! Nagyon szép a tavatok, és viccesen néznek ki a kecskék a hintához kötözve!

Legalább nem kellett füvet nyírni...
Veronikusz! Jobbulást Katának!!! Remélem Szofi nem kapja el! Te meg már mindjárt túl vagy az első hányós időszakon, remélem utána jobb lesz!!!
Szép estét mindenkinek!