Köszönöm a babaszoba dícsérőket! Én most ezzel vagyok úgy, mint Szőlő a babakocsi tologatással (az is volt, amikor vettük

). Minden reggel ott kezdek. Beülök egy pár percre nézelődni, örömködni és elképzelem, hogy már ott alszanak a picurok.
Kamilla! Szép nagy poci és milyen jól bírja a bőröd, az enyém már a 28.héten feladta. A szőnyeg Diego, a honlapon is megtalálod, és még nagyon sok aranyos mintájú van. Nálunk véletlenül lett zsiráfos ágynemű, ahhoz választottam, meg egyébként is ez volt a legjobb a szoba színvilágához.
Gaboo! Nem Obi vagy ilyesmi, sima tapétabolt, de sajna ez is Bp-en van. Szerintem érdemes megnézni nálatok is nagyobb tapétaboltban. Ha nem találsz, itt megnézheted azt a katalógust, amiből én választottam:
http://www.retrotapeta.hu/webset32.cgi? ... @623537668
Ha valami nagyon tetszik meg tudjuk szervezni, hogy én megveszem neked és elküldöm postán. A/4 méretre van csomagolva.
Ívenként árulják, egy ív ha jól emlékszem 3750,- Ft. Én hármat használtam el: 1. Micimackós 2. Némós 3. magasságmérő fa.
Nekem a festés is nagyon tetszik, az még jobban variálható, csak sajnos nem vagyok olyan ügyes, mint Mamacka és Kamilla.
Babyteve! Mi volt a tegnapi UH-n?
Gumimaci! Úgy tűnik mi vagyunk a kivételek keményedés témában. Csak halkan merem elmondani, hogy én sem tudom milyen az. Pedig még egy darab MagneB6 sem jutott be a szervezetembe.
Bambi! Gratula az oktatáshoz, ügyi vagy. Neked mikorra van időpontod a fotóshoz? Szerintem a jövő héten csak a mi topikunkat fogja fényképezni. A párod sértődött meg? Én ezt könnyen megoldottam, beelőztem. Én húztam fel az orrom, hogy mivel sose fényképez ezért én elmegyek egy profi fotóshoz. Persze csak műbalhé volt, ő is csak nevetett rajtam, mondta, hogy menjek nyugodtan.
Mango! Sajna nem nagyon lesz segítségem. Szüleim, anyósomék vidéken, a hugom most szült, a sógornőm kb. ugyanakkor fog amikor én, szóval nem igazán tudjuk megszervezni. A férjem lesz otthon az elején.
Pumpóka! Remélem tegnap este sikerült megbeszélnetek és minden rendben van.
Eve! Nagyon helyesen és boldogok vagytok a képeken. Gratulálok!
Nici! Még simán visszafordulhat. Én sem hittem, amíg más mondta, de nálam ketten is megcsinálták a 32. hétre.
Zorróné! Boldog szülinapot! Szerintem is itt az ideje pihenni és egy percig ne legyen lelkiimeretfurdalásod.
Lituka! Csini vagy.
Szibi! Nagyon jó lett a kép, ügyes vagy. Nekem ilyesmihez nem nagyon van türelmem, pedig olyan szép dolgokat lehet csinálni.
Nono! De van szörnyűbb, úgy hívják, hogy ELTE. Nekem még a közig. és a polgárjog van hátra. Vizsgatapasztalataim hasonlóak, mint neked. Polgárból már csak egyetlen dobásom van. Én az egészet munka mellett szenvedtem végig, mert ez már a második diplomám, most meg két csecsemő mellett kellene letennem a maradék két államvizsgámat. Ráadásul ha megnézed a nevem melletti számot + hozzáadod azt a pár évet amit a gyerekekkel itthon fogok tölteni, szerintem már nem sok helyem a jogi pályán. Már csak becsületből kellene befejeznem. Egyetlen dolog miatt nem fogom soha megbánni az egyetemet, mert ott ismertem meg a férjemet, ő is jogász. Egyébként viszont egész életemben összesen nem ért annyi igazságtalanság és kudarc, mint ott. Néha nagyon elkeserít, ha belegondolok, hogy évekig erre ment minden szabim, hétvégém, semmi pihenés, semmi nyaralás, és a végén semmi haszna nem lesz. Utána persze mindig rájövök, hogy ennél ezerszer fontosabb dolgok is vannak, de akkor is...