A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én ostoba meg egyszer tatárbeefsteak-et mondtam, hát kitért a hitéből, hogy az nyers hús és toxoplazmózist lehet tőle kapni. Nekem ez eszembe se jutott. Azt hittem, azt csak macskaürüléktől lehet..
Na mindegy. Jól lebaltázott, majd mondtam neki, hogy többet nem eszem... aztán hozzátettem, hogy pedig finom. Na, ekkor már mosolygott. Szóval könnyen vissza lehet billenteni a mosolygós doktorbácsi szerepbe :)
Kép
grillázs

Sziasztok!
Hajnóca:aranyos vagy,de tényleg,csak az a baj,hogy éjszaka nagyon görcsöltem,amúgy nem jellemző,hogy fájna a hasam ennyire mensi előtt,de most reggelre már teljesen megjött így a teszt szerintem teljesen fölöslegessé vált.

Grillázs:szeretném ha kijavítanál a táblázatban.
Ha minden eredményem jó lesz akkor április végén kezdünk megint,de majd még jelentkezem ha tudok valami pontosabbat.

Mindenkinek kitartást,sok erőt kívánokk.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot.

Kati76
kovacsne.kati

rettenetesen sajnálom :cry: :cry: :cry:
hajnóca

Sziasztok Lányok!

Hajnóca!
Szép a vonalzód!

Kati!

Sajnálom! :cry:

Szép napot mindenkinek! Kép

szurikáta
szurikáta56

szia Szurikáta!

köszke.
élvezed a szabit és szétpihened magad?
hajnóca

Jaj, Kati! Én is nagyon sajnálom!
Persze javítalak a táblicskuban. Ha lesz egy kis érkezésem, töltök is fel majd újat, de szerintem ez nem ma lesz.
Melengesd a lelked és ne tűnj el a szemünk elől!
grillázs

Hajnóca!
Szerinted a szabim pihenésre szolgál?
Dehogy.Mindjárt indulok változatosságként melózni :cry:
Puszi, du. megyek,készítsd a popód! :lol: Kép

szurikáta
szurikáta56

Na bifszteket télleg nem lehet terhesen :wink:
Jaj, Betti, hogyne emlékeznék :shock:
Na de visszgondolva én is jókat röhögök, meg tulképp nem is tudom mi lett volna, ha nem ilyen. Lehet akkor 40 kilót híztam volna :shock: :lol:
tegnap est épp mangalicakolbászt vacsoráztam, lilahagymával. Meg fokhagymával. Még jó, h a férjem is meg van fázva, nem érez szagokat :lol:
beber77

Sziasztok!
Kati, sajnálom, és drukkolok, hogy a következő sikerüljön!

Grillázs, én is csak a fejem kapkodtam, mi van, már itt tartunk? Drukkolok neked is nagyon!

Bébé, érdekes, nekem meg olyan, mintha rohannának a hetek. Bizony, lassan ti is a célegyenesbe fordultok! Ami egyben rajtvonal is (húúúú, de filozofikus hangulatban vagyok ma).

(Néha elgondolom, hogy vajon normális vagyok-e, iszonyatosan dagad kezem-lábam, még mindig hányingerre ébredek reggelente, éjjel óránként járok pisilni, stb, stb, ráadásul mindez egy halom pénzbe került, és közben meg az utolsó pillanatig ki akarom élvezni, hogy terhes vagyok. Mert ki tudja, előfordul-e még velem ilyen csoda az életben. De ezt csak zárójelben.)

Ja igen, tegnap voltunk CTG-n meg UH-on, a CTG alatt hatalmas műsort csapott a gyermek, megdicsérték, mi meg dagadtunk a büszkeségtől (nekem főleg a bokám :) ), de hüjje is tud lenni az ember. A méhszáj "csaknem teljesen zárt", és eléggé fent van a baba feje (januárban még eléggé lent volt, ki érti ezt...), szóval nem nagyon törekszik kifelé egyelőre, ami nagy bölcsességre vall, szerintem. A lepény viszont kezd meszesedni, és a magzatvíz is kevesebb, szóval látszik, hogy azért mégis a finisben vagyunk. Jövő szerdán újabb UH, meglátjuk, mi lesz.
február

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Jaj, a húszabálás. Engem szerencsére nem sokat piszkált vele, mert az elefántnak való hormonmennyiség mellett sem jutottam a túlstimulálás közelébe sem, de azért időnként rákérdezett, hogy eszem-e a húst. Egyszer azt találtam válaszolni, hogy igen, szoktam. Mivel éppen akkor fedezte fel a jól fejlett petezsákot, megúsztam némi teátrális szemforgatással :lol:
február

február - a táblicskum szerint 38+3!!! Ez napszámláló a táblicskuban hihetetlenül pörög. Te jó ég! Ez már tényleg a finisch!
Ja, és teljesen normális vagy! Szerintem ezek gondolatok más fejében is megfordulnak!

Kép
grillázs

Grillázs, kedves, hogy így gondolod, hogy teljesen normális vagyok, de nem tudsz mindent! :lol:
Hát egyébként szerintem is viszonylag normális, ha az ember minden kényelmetlenség ellenére szeret terhes lenni, asszem, ez független a lombiktól.
február

Gyors válasz.

2 évvel ezelőtt a Kaális topikos Snori javaslatára kértem egy ilyet a János Kórházban és most arról is kiderült - pedig direkt ilyen doki csinálta - hogy már akkor is túllőttem a határon, de azt mondta a prof, hogy ez nem vészes. Ezek után lett egy spontán terhességem a 90 napos fogyókúra után (12kg-val könnyebben), igaz méhenkívüli de lett. Persze neki futottam egy lombiknak is tavaly márciusban, majd fagyis transzfernek, és hiába voltak tökéletesek az embriók valamiért gyakorlatilag el sem indultak, most úgy néz ki hogy valószinűleg az inzulinrezisztencia okozta nyálkahártya miatt.
Most elkezdtem a TV-ben látott Arwen tornát- nagyon élvezem - és ott az oktató mindenkit elküldött a MensMentis nevű magánrendelőbe, ahol 4-5 óra alatt megvan az eredmény, és tényleg szakorvos foglalkozik veled, ez utóbbi nekem most pénteken lesz, így nem tudom mit fog felírni a drnéni, de úgy gondolom, hogy szeptemberre rendbe kell jönnöm, igyekszem tartani a diétát és mozogni többet mint korábban - akkor nem is mozogtam.
A tornán gyakorlatilag mindenki fittnek és üdének néz ki, de olyan rémséges adatok születtek, hogy némelyik lánynál az a csoda hogy még nem cukorbeteg, mert hát jönnek itt a vércukor szinttel, ami semmire nem utal majdnemcsak. A rohadt inzulinmérést, meg csak diabetológus írhatja ki ezernyi kérdés után. Ebbe a rendelőbe meg besétálsz és saját kérésre megcsinálják, persze fizetsz is de legalább megbízható.
Majd beszámolok hogy holnap mennyivel lettem okosabb.
Farkasok Juditja
farkasok

sziasztok
nem tudom hogy van még valaki aki ismer de szeretnék gratulálni Aginak a babákhoz.
én 2005-ba lettem terhes első lombikal,és két kislány let a vége.drukolok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lavy

Köszi Farkaslány!
Szia Lavy én emlékszem rád! :)
Sziasztok, mindekinek gyors babásodást, babásoknak szebbnél-szebb napokat és éjszakákat :wink: kívánok!
hajnesz

Jaj, Grillázs! Dehogy haragszom, nem olyan könnyű engem megbántani! :D Az atyácskára gondolsz? Teljesen igazad volt! Én is éreztem, amikor leírtam...

Úgy néz ki nálam kopogtatnak a vörösök. Ha holnap bejelentem, hogy itt vannak, már holnapra be is hív D.doki uh-ra?
Csak azért, mert helyettesítem a beteg kolléganőmet (7-16.30ig vagyok), és nem tudom, váratlanul ki lesz hajlandó a kollégák közül bevállalni egy péntek délutánt helyettem.....nem akarnék kibabrálni senkivel.

Kati...én is sajnálom :cry: , de ne keseredj el, az április jó hónap!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi, szerintem ha úgy rendesen megjön holnap akkor behív. lombiknál így szokta.
neked most mi is lesz?
hajnóca

Lavy, olvastam a régi hozzászólásaidat, Neked is Hajnesz :)
így láttam fényképeket a lányaidról, fantasztikus jófejek :)
jó, hogy itt vagytok Ti is :D
hajnóca

Szia Hajnóca nálam csak gyógyszeres ovu. indukció lesz.
A többi a természet dolga...egyelőre.
A legtöbben ezen már a "rendes" nőgyogyijuknál át szoktak esni, tudom. Az eddigi nőgyogyim nem volt hajlandó Clostit adni nekem, azt mondta, akinek van pé-je, az nem kaphat... :shock: Mondjuk, ha ennyit konyít hozzá, akkor jobb is, ha nem kontárkodott semmit. Apánk azért ott van a szeren rendesen...mellette nem lehet baj.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

szia Hajnesz.
én is emlékszem rád.a Farkasok-ra és emlékszem. mi van veletek???sok sok puszi és jó ejszakát. :) :) :) :)
lavy

Sziasztok!

Farkasok Juditja, de jó, hogy itt vagy!:-) Jó az Arwen torna? Az az inzulinosellenőrzés mennyibe került?

Grilli, hajrá!:-))))

Padri, inkább ne egyél semmilyen köretet, de husit igen! Tudod...

Február, még jó, hogy nem vagy teljességgel normális:-)))) Mi lenne velünk, ha teljesen átlagos lennél!!!!:-)

Többieknek is szép napot!:-)
modrooka

Sziasztok!

Hajnócza, köszi az infót.

Farkasok Juditja, megadnád - akár priviben is - az említett magánrendelő elérhetőségét? Azt hiszem érdemes ezt az inzulin ellenőrzést elvégeztettni.

Ancsa

KépKép
tancsa

moncsi
az rázós. mert gondolom Esztergomból jössz Pestre és a pénteki csúcsban ha 16:30-kor indulsz el, az azért elég késői érkezést jelent. Én a helyedben feladnám a kolleganő helyettesítését. ...
ovunál is be fog hívni szerintem aznap
grillázs

Megpróbálom a lehető legkésőbbi időpontot kicsikarni tőle, és ahhoz képest elkérezkedem majd.

Különben nekem nagyon segítőkész a főnök, biztosított róla, hogy bármikor elenged, nem kell egész napra szabit sem kivennem, hanem összeadjuk a hiányzott óráimat. A kollégák is tudnak róla, évek óta szorítanak nekem,meg hozzák az új gyerekcsináló praktikákat. :) Többen közülük megtapasztalták annak idején az érzést, amikor nem akar összejönni...

Jobban izgulok a vizsgálat miatt. ILYEKOR engem még sohasem vizsgáltak... :roll: Ha megosztanátok velem (akár priviben) 1-2 mesterfogást, hogy mit kell tenni ilyenkor nagyon hálás lennék!
Köszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Íme az elérhetőség:
http://www.mensmentis.hu

Ha ottani doki küld a vizsgálatra akkor 5.200 Ft, ha csak úgy kéred akkor 6.500Ft.
A szolgáltatások között megtaláljátok a lehetőségeket, és hajrá! Majd beszámolok hogy ma mit mondtak.

Lavy,
Te laksz Lovas környékén, 2 kislányod született. Mizu veletek?
képek hol vannak?

Farkasok J
farkasok

Arwen jó, csak most már annyian vagyunk hogy alig férünk, de ez ne tartson vissza, lassan lesz DVD is, de emellett is jó járni az órára, hogy jobban rögzüljön a gyakorlat illetve helyesen végezd, arról már nem is beszélek, hogy jófej emberekkel találkozhatsz és tényleg ki tudsz kapcsolódni az 1 óra alatt, ami az egyik legfontosabb!

szasztok mert hózárás van Farkasok Juditja
farkasok

Sziasztok,
én tegnap tök véletlen néztem csak be, hogy mostanában kik laknak itt. :) Erre kiderül, hogy Jucusunk is épp erre járt. :)
Lavy, köszi, kérdésedre röviden: a helyzet változatlan, kivéve, hogy tegnap meglett az új prolaktin eredményem, rekordot döntöttem, a max határérték háromszorosa...
Mostanában a Forgács Intézetbe járunk, megvolt az 5 támogatott, elindítottuk az örökbefogadást, de már motoszkál bennünk az újabb lombik próbálkozás gondolata is.
Ja, és Juditunk hatására Arwen torna, inzulinszint nézés is tervben van. :D
Ráadásként, nem tudom, hallottatok-e az immunglobulin kezelésről, ami szintén nagyban hozzájárulhat a megtapadás sikerességéhez. Erről sem beszéltek nekem soha a dokik, a rádióban hallottam http://real1.radio.hu/kossuth/ (Kossuth rádió / hangtár / 2008.02.15. 19:20)
H.
hajnesz

Sziasztok!

De jó,hogy ilyen sok "régi" topikos is bejelentkezik...... pusz mindenkinek!

Kati - nagyon sajnálom, de legközelebb már biztos sikerül. Ma van a tél utolsónapja (legalábbis meteorológiailag) :lol: :lol: A tavasz biztos mindannyiunknak meghozza a sikert... :lol:

Grilli - hogy vagy? Számolod a napokat? Megkérdezhetem, h Te dolgozol? Én dolgozni fogok végig, így az elsőnél aztán majd látom, hogy alakul..

Nekem hétfőn lesz az inszem... 3 petikém van :oops: :oops: :lol: Azt mondta a doktorbácsi, h szépek...... :oops: :oops: remélem ügyesek is lesznek....

Moncsiga - nekem is a mostani volt az első alkalom,hogy "akkor" :oops: :oops: vizsgáltak. És pont nem volt Iron doki, így Dévai csinálta. Nagyon aranyos volt és nem volt semmi gond. Arra gondolj, hogy ő ezt csinálja és kész....neki ez teljesen természetes...hamar túlleszel rajta.. :lol: :lol: :lol:

Adri

Kép
padri75

Sziasztok
Íme, az első Dévai topik, ikrei, 2005 09 04, születtek, és 2005 02 14-én láttuk előszöra két kis pontocskát.
Lavy Kép Kép
lavy

sziasztok!

hajnesz
nekem is prolaktinommal volt gond, de kaptam rá bromot és az segített, igaz hónapok kellettek hozzá.
sok sikert a kezdéshez. az örökbefogadás jó dolog nekünk 2 ismerősünk is van akik örökbefogadtak és nem bánták meg, nagyon szeretik a gyerekeket.
támogatás nélkül zsebbenyúlós lesz a program.
az is hihetetlen, hogy mennyi kis dolognak stimmelni kell, hogy az emberrel megtörténjen a világ legtermészetesebb és legegyszerűbb dolga a baba.

padri
hajrá az inszemre, akár ikres is lehetsz :wink: :lol:

lavy
gyönyörűek a gyerekek :lol: két kis csoda, ilyenkor döbben rá az ember milyen sokat köszönhet az intézetben dolgozóknak :lol:

Kép
Kép
bbeti

lavy - nagyon szépségesek ezek a hercegnők :) Melyikük Petra? És melyikük Réka?

Padri - Én dolgozom és nálam a munkahelyen nemcsak nem tudják, de szerintem (remélem) nem is sejtik. Szóval én bűvésztrükkökkel oldottam meg a reggeli UH-kat, utána meg rohanás melózni. Sajna csak így ment. De az inszem napjára kértem szabit ilyen vagy olyan indokkal.
grillázs

hahó lányok! Mi ez a csend?
Kép
grillázs

grillázs
hétvége van. :cry:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!
Tegnap voltam Apánknál, mindent rendben talált.
Kaptam Clostit, kedden kezem szedni. Pénteken megyek UH-ra.

Azt hiszem, engem nem szeret :( Nekem nem kell húst ennem, meg 5 liter vizet innom...Sőt semmiféle jótanáccsal nem szolgált. Kezembe nyomta a receptet, meg a stimulapot és szélnek eresztett. :shock:

Ti nem kaptatok sokkot annak idején a nyilatkozatoktól, amiket alá kellett írni?? Tudom, hogy csak biztosíték az Intézet "védelmében", de hogy ennyiféle okból el lehet patkolni kezelés közben, nem hittem volna :shock:

Hú, Padri! Akkor nagyon gondolok rád hétfőn!
Lavy, gyönyörűek a lányaid, gratulálok!
Grilli, nem lehet egyszerű feladat megszervezni a munkahelyed tudta nélkül! De már nem kell sokáig titkolóznod! Nemsokára zebrás teszted lesz úgyis!

Szép hétvégét!Puszka!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok Lányok!

Új vagyok itt a fórumon!

Két sikertelen lombikon vagyunk túl. A Kaáli Intézetbe jártunk, most viszont gondolkodunk az intézmény váltáson.

Ahogy olvasgattam, nagyon meg vagytok elégedve a Dévai Intézettel azon belül is a Dévai doktorral. :D

Szeretnék egy kis információt kapni úgy általánosságban.

Köszi előre is.
monika77

moncsiga
ilyen nincs, hogy nem szeret. örülj neki, hogy nem szúr le. ezek szerint minden eredményed jó, úgy látszik ideális betege vagy.
én azokat a nyilatkozatokat direkt nem olvastam el teljesen, értelme nem sok. kell a lombikhoz, alá kellett írni és kész.
hát igen sok biztosíték kell az intézetnek, és késöbb is mennyi papír lesz majd meg nyilatkozat amit kell írni.

monika77
üdv köztünk.
én vaciláltam annak idején, hogy Kaáli vagy Dévai de Apánk mellett döntöttem, mert a Kaáliról az Indiana Jhons-os halálisten jutott eszembe, már bocsánat nem akarok senkit mebgántani ezzel.
Apánkban én nem csalódtam, nekünk is a 3. sikerült. ő szívvel-lélekkel csinálja a munkáját és szerintem nem a pénz miatt, nagyon tud örülni, ha valaki elviszi hozzá a "gyerekeit". gyakran elég szigorú de csak a mi érdekünkben. felhívni is bármilyen kis aprósággal fel lehet ezt nekem mondta is, hogy bármi van, hívjuk egész nap úgy is ott ül a telefon mellett.
A KAáli nem tudom milyen lehet, de szerintem nem bánod meg ha őt választod. nyugodtan hívd fel és kérj tőle konzultációs időpontot, ott majd elmondhatsz neki mindent. akkor célszerű menni ha nincs meg a menstruációd mert csinál uh-t. szerintem a pároddal együtt menj őrá is kiváncsi, hogy áll a katonákkal. egyenlőre ennyi ha érdekel még valami írj.

Kép
Kép
bbeti

Szia Betti!

Köszi a választ. Jövő hétre van is időpontunk, már nagyon kiváncsi vagyok milyen híreket kapunk. :oops:
Párommal megyek, mert én tuti nem találnék oda, meg jobb szerintem ha mindketten ott vagyunk.
Stimu után ha marad embrió akkor Dévai Intézetben lefagyasztják őket? Milyen fejlettségnél lehetséges a fagyasztás?
Ti beülti után hogy voltatok a visszamenjek e dolgozni kérdéssel? Én az utolsónál egy hetet voltam itthon. Lehet hogy jobb mind a két hetet pihenéssel tölteni?

Most még egy kicsit el vagyok kenődve mert nemrég derült ki hogy nem sikerült a második beülti, de igyekszem összeszedni magam.

Móni
monika77

Ami még kimaradt az előbb:

Ha vannak leleteim azt elfogadják vagy mindenképpen elvégzik újra a vizsgálatokat. Pl: Hepatitis, HIV re gondolok.

Beültetés után tesztelni kell vagy vérvétel van?

Ha a Dévai doktorhoz megyek konzultációra akkor utána a beültetést is ő fogja csinálni ugye?

Köszi lányok a segítséget.

Móni
monika77

szia Móni!

üdv itt, szerintem nagyon jó kezekbe kerülsz :) mármint a Dévai Intézetben.
a leleteket elfogadja Apánk, ha egy éven belüliek.
beültetés után 3 héttel hív vissza, előtte kell egy tesztet csinálni.

és szinte mindent Ő csinál :) konzultál, vizsgál, ő veszi fel a telefont, "leszív", beültet, és ami a legfontosabb ápolgatja a kis lelked, ha nagyon elkenődsz :)
persze attól kenődsz el, amit mond, mert mindig megmondja a "frankót" nem kertel. amit néha kegyetlennek érzek, de ez is csak a mi érdekünk azt hiszem.
hajnóca

szia lányok :)

szutyok az idő, pedig jó lenne egy pici napfény :) azért remélem jól telik a hétvégétek.

Moncsi, ne gondolj már ilyen butaságot, Apánk mindenkit szeret. van aki kiborítja, jobban mint az átlag és arra egy picit tud mérges lenni, de őt is szereti :D

Padri sok drukk a holnapi randihoz :) csak ügyesen!

Grilli, jól vagy?

pussz mindenkinek :)
hajnóca

Annyira aranyosak vagytok, de én csak viccből írtam.
Még összesen 3x látott, ha kicsit jobban "összemelegszünk", biztos közlékenyebb lesz velem is. Sőt, meg is dícsért,hogy milyen ügyesen behelyezkedtem az UH-hoz, "Mintha mindig is idejárt volna"-ezt mondta. Hát nem ééééédes?

Jaj, Hajnóca, nálunk is esik. De kell a csapadék, különben nem lesz szép zöld fű!-ezzel vígasztalom magam.

Móni! Nekem még nincs túl sok tapasztalatom, de az a kevés mind pozitív. Kíváncsi vagyok, a konzultáció után mi lesz a véleményed.

bbetti,az a baj, hogy én már elolvastam a papírokat, de ha lesz még, azokat csak nagyon felszínesen fogom. Az tutti! Sajnos én elég parázós vagyok, nem használ nekem...

Képzeljétek, milyen hülye vagyok! Még ki sem váltottam a gyógyszert, de már arra ébredtem az éjjel, hogy azt figyelem álmomban, hogy érik-e tőle petike a lusta bal oldalamon!
Nagyon fontos lenne, mert ott vagyok csak átjárható. Apánk viszont azt mondta, hogy nincs arra garancia,hogy a gyogyitól beindul a bal oldalam is...de beszélgessek vele (mármint a bal petefészkemmel), hátha :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

jaaaa, hogy csak így viccelgetünk :D
engem egyébként az elején nagyon elborzasztott. többször is sírva jöttem ki tőle. úgyhogy látod te mennyire jó vagy nála :lol:

és SÜT A NAP!!!!!! igaz fúj a szél, mint állat :? de legalább napsütésben :)
hajnóca

sziasztok
nálunk hol süt a nap, hol nem, de a szél az fúj egyfolytában.

hajócza
nekem gyomoridegem van, mikor bizonyos kanyarban befordulunk az intézethez vezető útra. Mikor voltunk most nemrég beszélésen ez az érzés megint előjött. Szerintem azért alakult ki, mert először izgultam a peték miatt, aztán beültetés, aztán sikerült-e és végül, hogy mennyit híztam a terhesség alatt. A legjobban mindig attól féltem, hogy baj van a babával.

Kép
Kép
bbeti

:D én is mindig izgulok, mikor megyünk. de aztán általában elmúlik.
olyan jó lenne már a babám miatt izgulva odamenni :)
hajnóca

Nekem annyi előnyöm volt, hogy az az ismerősöm, aki ajánlotta a Dévait, meg Ti is felkészítettetek, hogy ne valami kis édi-bédi dokibácsira számítsak. Annyira felkészültem,hogy sokkal mufurcabbra számítottam, mint amilyen valójában :lol: , így még kellemesen is csalódtam!
Nekem még sok izgulnivalóm eddig nem volt! De eztán...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

...eztán sem kell izgulni, csak ügyesnek lenni, hogy minél előbb a pocakodba költözzön a kisbabád :)
hajnóca

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a felkészítést, most már van bennem egy kis izgalom a konzit illetően. Remélem minden ok lesz, de majd úgyis beszámolok. :D
Jó sok leletem van, úgyhogy mindent le fogok fénymásolni.

Hajnóca neked mennyi babát ültettek vissza?

Móni
monika77

Moncsi, látom Ti is jó messziről jártok a dokibácsihoz. :D
Nekünk mondjuk nem annyira vészes, de egész pesten át kell verekednünk magunkat. :D
monika77

hétvége mi? Elmegyek sütni-főzni, a dolgaimat intézni aztán mire visszajövök, teleirkáljátok nekem az oldalt! :D :D Helyes!

Kép
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?