A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kiscica: örülök, hogy nincs gond, pihizz sokat! :wink:

Frontról: én ma csak fáradtabb vagyok, de lányom pörög mint a motolla, talán nem is lesz ma délutáni alvás :roll: :cry:

Zorroné: én így is éhes lettem... kevés volt az ebéd... ráadásul van itthon knorr lasagne-por. Most, hogy írtad....hmmm.....talán megyek és megcsinálom.

Nálunk is márciusban jön majd a pénz, amiből vásárolunk, még messze van szerintem. Ráadásul férjem 7 körül ér haza, így nem tudom, hétvégén kívül mikor lesz rá időnk, pedig akkor meg ezren vannak mindenhol és egy örökmozgóval szinte lehetetlen olyankor boltba menni. :? Pedig még ezer apró dolgot kell venni.

Vesz valaki pihenőszéket a babónak? Vagy van valakinek tapasztalata ilyenről? Megéri? Milyet jó venni?

És pólyát vesztek? Ki lehet használni? Olyan édeseket láttam a minimanóban, de egy vagyonba kerül és nem tudom, megéri-e...

Kép Kép
celesztina

A pólyás válasz engem is érdekel!!!!!

Kép
téjé

Hát ezt visszaolvasni képtelenség úgy, hogy minden megmaradjon!

Zorróné!
Boldog Szülinapot!

Bambi!
Örülök, hogy minden ok. a babával az uh-n!! :wink:

Cicc!
Te pedig feltett lábbal pihizz, ha lógatod, az semmit nem ér!
És bármi furát tapasztalsz, hivd a dokit fel!!!

Nálunk nincs változás, mire hazaért, aludtam. Délelőtt anyáékhoz mentem, átvittem a ruhát, mert anyu már nem birt magával, annyira kiváncsi volt, meg ő fogja kimosni (hogy Zoli ne lássa, bár most ez annyira nem érdekel, csak anyunak nem mondtam) kivasalni. Amikor elmentem még aludt, csak szóltam neki, hogy anyuékhoz mentem, de szerintem nem volt észnél. Mikor hazaértem, kb. fél óra múlva elhúzott a lányához (az meg tegnap eltörte a kezét), majd jön, siet. Ennyi volt a kommunikáció!
Úgyhogy döntöttem! Megyek a boltba piát venni! Mert attól mindig megered a nyelve, hülyén hangzik biztos, hogy pont én akarom leitatni, de most ez lesz! Addig itatom, amig nem beszél!!!!! :twisted: Mondjuk, azzal nekem egyébként sincs bajom, ha itthon sörözik, vagy néha borozik... tegye, ha jólesik. Engem csak az zavar, ha ezt egy kocsmában teszi (tudom, ott vannak a haverok is, itt meg nem, és még azt mondják a pasik nem pletykásak)....
Úgyhogy minden a régiben... egyenlőre...

Én pedig olvasóban... mert nagyon sz@r a kedvem... és nem akarom rontani a hangulatot ilyen gyönyörü tavaszi időben!!!
Vendég

Téjé
Ez igen. Én csak XIX, XX ban vagyok jártas boltok terén.
Akkor majd megyek hozzád tanácsért, h mit hol érdemes :D .
Cukrod jó magas lett. Akkor Neked is diéta.. :?

Zorróné
NE csináld, én még nem ebédeltem, de most még ezzel sem akarom magam fárasztani. Bár eddig nem is voltam éhes, de a torta szótól :?

Celesztina
Pihenőszék: Szerintem jó ötlet, én már gondolkodtam rajta. Kényelmesebbeb elvannak mint a hordozóban.
Pólya: Mivel tavaszi babóink lesznek, nem hinném h kell. Max. családi hagyományt továbbvinni, és egyszer belecsomizni őket egyfotó erejéig. Ezért viszont kár megvenni.

Kritta
Grat. én is. Jó lett a meghívó. :D

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok,

Alig bírtam visszaolvasni.....

Pumpóka, a ruhád nagyon-nagyon tetszik!!!
Zorroné, boldog öregedést :lol:
Kritta, gratulálok!!!

Voltam a dokinál én is egy héttel hamarabb, a keményedések miatt.
A méhszáj ok 3100, a babónk viszont még mindig nem fordult be....
Eddig haránt volt, majd faros, most megint haránt fekszik. Viszont most elég rossz helyen, mert mindenem fáj...alig tudtam hazagyalogolni a dokitól, 45 percig tartott az egyébként 25 perces út. Pontosan haránt ferkszik kezével lábával a hasam 2 oldalának nyomakodik álandóan. A bal oldalamon a bordám alatt már nem csak fáj, hanem zsibad, nem is érzem azt a részt szinte...A doki szerint reménykedjünk még, hogy megfordul, de hétről-hétre keveseb az esély a kis hely miatt.. Akkor viszont császar, ez nagyon elszomorít!!!! :cry:
Ha muszáj muszáj, de én nagyon szeretnék term. úton szülni...
Kaptam egy másik magnéziumot 1 havi adagot 9 dobozzal :lol: meg hüvelytabit, de csak lactobacillus acidofilus, szóval akár joghurtot is kenhettem volna be :lol: és nem lenne 2000 ft...na mindegy legalább nem fertőzés.

KépKép
kisfruzsi

Pumpi
Végre! Már tökre vártam, h jelentkezz! Este sokat gondoltam Rád :D !
Bíztam benne, h meg tudtátok beszélni, de akkor majd ma is csurizok, h hátha! Kár, h pia kell hozzá, de sokszor tényleg ez segít, ha nem tud megnyilni.
Én szégyellem, egyszer ittam bort terhesen, kicsit többet mint kellett volna. De annyira dolgozott bennem az adrenalin, h semmi bajom nem lett. Viszont végre kijött belőlem az a sok negatív dolog, amiről előtte nem mertem beszélni.

NA, de Pumpi: Kitartás, sikerülni fog, és ne legyél rossz kedvű és gyere írni, mert attól te is jobban leszel!!!!!!!!
ANyud mit szólt a ruhához???

Kép

kisscica80

Fruzsi
3100? Akkor ez azt jelenti, h a külső méhszáj nyitva van 1 ujjnyira??
Remélem befordúl babó, és nem kell császározni!!!!

Kép

kisscica80

Ja otthonmaradás...
én szeretnék min. 2 évig, de az igazság az, hogy szeretnénk még 1-2 babócát. Szóval a terv az, hogy maradok most jó pár évig itthon!

Pólya, nekünk van, kaptunk. Nem tudom, hogy mennyit fogjuk használni, de nem lehet rossz. Ha valakinek odaadod, hogy felvegye, jobb ha tartja valami.

KépKép
kisfruzsi

kiscica,

hát most rámhoztad a frászt.... nem tudom, hogy hogy is volt pontosan, amikor többen is írtátok, hogy mit jelentenek a számok...de a doki azt mondta, hogy ok a méhszáj

Akkor most mi a fene is van????

KépKép
kisfruzsi

A méhszáj állapotát leíró szám első jegye a nyakcsatorna hosszúságát jelöli, a továbbiak a külső méhszáj - nyakcsatorna - belső méhszáj tágasságára utalnak. " Ezek pedig Dr.Nagy László szavai innen a babanetről.

ezt valaki bemásolta egyszer, csak lementettem.

Kép
téjé

Sziasztok :!:

Kiscica80, a hasad terebelyes, nagyobb, mint a 32. heteseknek, szerintem. Vigyazz magatokra :!:

Kamilla, a te hasad meg akkora a zikrekkel, mint masnak a 40. hetben. csucs, hogy nem repedt ki. Hja, az, hogy te aznap egyedul voltal, nem jelent semmit :wink: Tarolo egy helyen van....

Lituka, csini, csini kismami...

Szibi, a mosasos tukkod jol hangzik, de az en uramnal nem valna be: a gatyat addig hordja, amig titokban ki nem mosom. Szennyeskosar lenyegtelen delibab szamara :roll:

Bambi, jaj de edi, 7 cm-es a talpa :lol:
katavirag

kiscica mindenben nem vagyok ám jól informált, de amiben tudok segítek. :oops:

Kép
téjé

kiscica mindenben nem vagyok ám jól informált, de amiben tudok segítek. :oops:

Kép
téjé

Pólya:Már 14 éve sem használták még a kórházakban sem. A kisbabának sem jó, ha le van szorítva. Neki is kell, hogy szabadon mozgathassa a végtagjait. Van aki azért szereti, hogy könnyebb megfogni a babát. Az anyuka tudni fogja, hogy kell tartani, másnak meg nem kell odaadni az első 6 hétben! (persze a nagymamák is meg tudják fogni rendesen).
emma2008

Sziasztok!

Zorróné! Boldog szülinapot! Ezek szerint egy napon születtünk. Én sanszos voltam a 29-ére, csak pár óra választott el 1976-ban.

Kritta! Előre is gratulálok az esküvőtökhöz, jókészülődést! A mi esküvői meghívónkat is én készítettem, és vagy 100-szor átolvastuk, mégis lett benne hiba, amit persze anyósomon kívül senki más nem vett észre, mégis lecseréltem őket (Meghívunk helyett megívunk... Végülis... :lol: )
Pumóka! Nektek pedig értelmes elbeszélgetést Zolival!

Pólya: Nekem megvan az, ami még az enyém volt, plussz kapunk egy kókuszpólyát. Majd meglátom, hogy használom-e. Ha nem lenne én sem vennék.

Pihenőszék: a helyzet ugyanaz, talán azt is kapunk.

Nici! Voltunk bent a kórházban, de körülnézni nem tudtunk, mert nem nagyon ért rá a szülésznő. Talán áprilisban.

Tegnap baromi rosszul voltam én is, keményedtem vagy 100-szor, de szerintem a szél, meg a hidegfront, ma már sokkal jobb.

Téjé!
Nagyon sajnálom a cukrot :(

Most ennyi, "rohanok" (mint egy csiga) a háziorvoshoz beutalóért laborba.
ZIta

KépKép
KépKép
atizka

ÁÁÁÁÁÁ.....
anyám hozott nekem jégkrémet, amikor tudja, hogy nem ehetek, mert diétán vagyok...... :evil: Szemétség tőle...múltkor meg bolognait főzött...a kedvencem...de azt is tudja, hogy tésztát se ehetek... :evil: Olyan gonosz, vagy véletlenül csinálja???

Téjé!

Sajnálom a cukrodat! :? Én jövő hét elején megyek cukorterhelés ismétlésre...Nagyon kíváncsi vagyok....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

atizka, ollem....köszi. Egyébként ehetsz tésztát, meg jégkrémet, csak nagyon keveset. Bár abból keveset enni, akkor inkább nem enni, igaz. Együttérzés hol van benne? :?

Kép
téjé

Sziasztok!

Csak egy rendkívül fontos mondat erejéig jöttem: MÁR CSAK HOLNAP DOLGOZOM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Fruzsi
Ne ijedj meg, ha a doki azt mondta, h ok, akkor nem kell megijedni.

Most próbáltam netem rákresni, h-hogy is vannak ezek az értékek, de persze nem találtam meg. Én úgy tudom, hogy a jó érték 3000.
Ez jelenti hogy 3 cm a méhnyak, 0,0,0 pedig h ennyi ujnyira, azaz nincs nyitva, van nyitva a méhszáj.

De biztos van más, aki ezt jobban le tudja írni...

Katavirág
Érzem én is a súlyát, meg nyomja ezerrel a méhszájamat. PEdig nem nagyobb elvileg az átlagnál, csak én vagyok nagyon keskeny, és csak előre tud helyezkedni.

Kép

kisscica80

Téjé!
Együttérzés.....???? :roll:
Nekem a doki azt mondta, hogy tésztát és édességet abszolut ne egyek!!! Szóval nulla tészta, édesség.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Benettke,

én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kisfruzsi

[quote="benettke"]S írta:benettkeziasztok!

Csak egy rendkívül fontos mondat erejéig jöttem: MÁR CSAK HOLNAP DOLGOZOM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:

Ez tök jó!!! :D
Akkor már kívánhatok jó pihenést!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kisfruzsi!

Neked is jó pihit!

Olvastad, hogy kell a szőnyi kórházba a babának plédet vinni???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

igen, köszi Ollem!
Szombaton megyünk vásárolni, már úúúúúúúúúúúgy várom!!!!!!!!!! :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Atizka,

akkor Te is öregedtél ma!!!! Boldog szülinapot!!!

KépKép
kisfruzsi

Évi, Fruzsi
Akkor tessék kihasználni az utsó napot, és már nem dolgozni. Csak élvezni, h mindenki Titeket irigyel!! :lol: :lol:

Kép

kisscica80

Atizka
BOLDOG SZÜLINAPOT!! :D

Kép

kisscica80

Atizka!

Boldog szülinapot!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, tartsd azt amit neked mondtak!!!!!!! Nekem ma ezt mondták. Lehet, csak számolni kell.

Kép
téjé

Kiscica: hát igen, pólya valóban sok lehet májusi babának…

Pumpóka: sajnálom, hogy nem jó a kapcsolatod most :? talán a front is beszámít, az én férjem is kicsit hülyébb mostanában, majd elmúlik (?) Kitartás! Én is drukkolok!

Kisfruzsi: igazad van –most jut eszembe amikor Laura megszületett és jöttek nagybátyjáék és kézbe vették szegény kicsi S alakú lett, mert úgy tartották… De idén májusban yachtozni mennek (jól írtam?) aztán júniusban meg Amerikába, szóval talán csak emiatt nem kell pólya, most megússzuk :wink:

Emma2008: és ha lazán kötik meg is szorít? Bevallom, közelről még sosem láttam pólyát… :oops: Múltkor meg azt írták valahol, jó, ha le van szorítva (bár én Veled értek egyet) mert az emlékezteti a méhen belüli létre és megnyugtatja… persze annyi mindent írnak.

És az angolpólya? A kórházban azt hazsnáltak és nekem szimpi volt, de amikor hazaértünk már nem volt se időm se türelmem keresni és elzargatni valakit venni, de most azt is tervezek venni. Vagy az is sok lesz májusban? Olyan nehéz előre látni, hogy mi lesz jó...pedig annyit filozok ezeken

Kép Kép
celesztina

Atizka: Boldog szülinapot Neke dis! :D

Kép Kép
celesztina

Két friss pocikép, végre nem olyan nagy, mert tükörből csináltam anyuéknál...

Kép Kép

Ja, anyának nagyon tetszett a ruha, meg a gyürükkel is meg volt elégedve, bár azt kérdezte, hogy ennek nem-e a bal kezemen lenne a helye a doboz helyett... :roll: mondtam, hogy de, csak én nem kérem meg a saját kezemet!

Litu!! A nyakláncért is totál odavolt!!! Szóltam neki, hogy keressen hozzá fülcsit nekem... úgy nézegette a láncot, hogy hozzá kellett füznöm, nekem kell kölcsönkapott, nem neki... :lol: de egye fene, ha annyira tetszik neki és api elveszi még egyszer feleségül, akkor kölcsönkapja tőlem.. :lol:

Megyek rakott krumplit összerakni vacsira, nehogy megszóljon az uram, hogy nem főzök... :roll:
Vendég

Pumpóka, szép a pocid :)

Zita, Neked is Nagyon Boldog Szülcsinapot!!!!
Én holnap reggel megyek laborra, Te?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!
Délutáni pihi megvolt! De jól is esett! :D
Most meg sütök: azuramnak a kedvencét: mákos kevertet. Nem tudom milyen lesz, mert még én sosem csináltam, mindig csak máshol ettünk.

Én holnap megyek dokimhoz reggel (most csak SZTK -ba) a strepto eredményemért. Hát remélem jó lesz, mert azt álmodtam, hogy pozitív lett!!!! :shock: :( Meg megbeszélem vele, hogy mikor megyek hozzá uh-ra, vizsgálatra!

pihenőszék: én is gondolkodom rajta, azt mondják jó dolog, ha már többet van fenn a baba, és pl. neked van egy kis dolgod (teregetni, főzni...stb) Csak neten nézegettem. Elég drága némelyik pl. valamelyik zenélős. Majd meglátjuk pár hónap múlva, de tervezzük, hogy veszünk. Na meg járókát is.

ollem! próbáld ki a Norbis fagyit, vagy tésztát. szerintem abból ehetsz azért valamennyit. Persze azt sem korlátlanul.

Kép
gabo001

A pólyáról ugyanaz a véleményem, mint Emmának. Akkor fontos, ha abban biztosabban fogja valaki a babát. De szerintem gond nélkül tudja mindenki, hogy fogja meg, ahogy a kezébe adják először! Annyira nem azon gondolkodik az ember, hogy jujj, vajon rendesen fogom? És érdekes mód, apukák is nagyon profin tudják fogni... :)
A nagyszülőktől szintén nem kell félteni, a rokonok meg ne fogják meg addig, amig kicsi, főleg, ha azt sem tudja, hogy nyúljon hozzá.
Úgyszintén osztom Emma véleményét abban, hogy csak leszoritja... igen, sok helyen irják, hogy jó neki, mert az anyaméhben is kb. ilyen érzése volt, de nekem baromira nem volt kóser (Atist raktam bele, mig hazahoztuk) hogy a gyerek mint egy kötözött soni kuksolt benne. Barátnőm pakolta folyton pólyába a szerencsétlen gyerekét én meg mentem és mindig kibontottam. Legfőképpen az volt a bajom, hogy láttam, a gyereknek fájt a hasa és a pólya alatt próbálta húzni a kis lábait felfelé a pocijára, de nem tudta, mert okos anyja bepólyázta... és akkor még nézett rám, hogy miért bontom ki. Mondtam, hogy azért, hogy tudjon mozogni. Senkinek nem esne jól szerintem, ha hasfájás közben nyújtott lábakra lennénk kárhoztatva... az ember felhúzza a lábát, ha fáj a hasa. A baba is ezt teszi. Már ha nincs pólyába csomózva... :roll:
Na, megint sokat jár a szám fölöslegesen...

A pihenőszék marha drága, nálunk nem volt, nincs, és nem lesz.
Hordozóban voltak, amikor már nézelődtek, utána meg járókában... slussz. Igazából szerintem az is olyan, sok pénzed van, vedd meg. De nem létszükséglet, annyi mindennel lehet lekötni a figyelmét, nem pont egy kifejezett pihenőszék a tökéletes....

No, ennyi elég is... :lol:
Vendég

Kritta!

Nem teszed fel valahogy a képét a meghivódnak??? Nem tudom megnyitni! Sz@r a gépem!! :evil: Légysziiii!
Vendég

Sziasztok!

Kicsikét nem jövök és máris extra mennyiséget írtok!

Pólya: mi anno kaptunk, kb. 1 hétig használtam, ezért biztos nem vennék.

Zorróné, Atizka Nagyon Sok Boldog Szülinapot Nektek!!!!

Pumpóka neked meg kitartás!

Rólunk: Danim beteg, mármint megy a hasa, tegnap az oviba betrottyantott minimálisat...erre nem mosták át a kisgatyiját, hanem úgy sz...an betették a szekrénybe. Azt hittem gutaütést kapok, már amikor odaértem éreztem a szagát, nem mondom fincsi lehetett egész nap azt szagolni, megérdemlik! Én meg áztathattam. Szép kis ovi. :cry: :evil:
Ja , mindenféle tel. szám le van adva, de szeríntük nincs, nem tudtak elérni. Apa se vette fel szeríntük, nem is volt hívása........ Így csak du. mentem érte. :twisted:

Pindurkám sokat mocorog, bár ma eléggé nyomorgat engem.
Holnap megyünk dokihoz + ultrahangra, utána jelentkezem.

KépKép
Kép
xsara
Érd

Oh ma léptem a 32. hétbe, nahát..... :lol:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Celesztina, igen kb 2000 Ft a hálóing. Majd mutizok róla képet. Pénteken megyek érte. Szopis pólót szerintem nem tartanak.

Kisscica, én nem láttam ott Tena betétet. Szerintem azt inkább a gyógyszertárban, vagy DM-ben érdemes venni. Szerintem nem ciki a tetoválás. Meg, ha kimész esetleg a szobából úgyis felveszel egy köntöst, akkor meg úgysem látszik.
Én sem akartam spagettipántosat, de azt mondták, hogy nagyon meleg lesz a szobában, meg rövidújjúból nem igazán találtam olyat ami tetszene.
Örülök, hogy minden rendben!

Bolygó, nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen, amiért nem tudod átadni rendesen a munkád!! Te is a 35. héten teszed le a lantot?? Nem lesz picit sok?

Judit, pedig úgy bíztam benne, hogy együtt szülünk. Nagyon sajnálom.
Fizetésemelést én már csak akkor fogok kapni, ha visszamegyek dolgozni…

Bambi, örülök, hogy babóval minden rendben. A 7 kg-hoz külön gratula. Ha tudtam volna, hogy a macis hálóing Corás, tuti, hogy azt is vettem volna.

Kritta, meghívóhoz gratula. Tényleg nagyon szép lett.

Fruzsi, lehet, hogy még befordul a babó… Szorítok!

Atizka, Boldog szülinapot neked is!

Kamilla, Pumpóka, szép a pocitok!!

Pumpóka, sajnálom, hogy nem változott a helyzet :(

Pihenőszéket én tesóméktól kaptam. Graco márkájú. Két féle zenét játszik és két féle módon rezeg. Újszülött kortól használható. Meglátjuk, hogy Lilinek tetszeni fog-e.

Pólyán én is sokat törtem a fejem, de végül nem fogok venni. Szerintem túl jó idő lesz ahhoz már áprilisban, hogy használjam.

[/b]

Kép
emi29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:47-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:48-kor.
Vendég

Ez a nem semmi történet!

A radzsasztáni Bhuri Khalbi a hetedik hónapban járt, amikor a vonaton rátörő ingerről úgy gondolta, vécéznie kell. Ehelyett azonban viharos gyorsasággal megszült a vécé felett – írja a Reuters. „Annyira hirtelen történt a szülés, hogy abban a pillanatban fel sem fogtam, hogy épp a babám pottyan ki a vécé lyukán” – idézte vissza a 33 éves anya, aki pár percre még el is ájult az esemény után.

Amikor magához tért, azonnal riasztotta a családját, akik megállíttatták a vonatot és rohanva indultak el visszafelé, hogy a sínek közt megtalálják az újszülöttet. A legközelebbi vonatállomás személyzete is segített a kutatásban, és hamarosan rá is akadtak a lány újszülöttre, aki sértetlenül feküdt a talpfák közti kavicságyon. A kislányt azonnal az ahmedabadi kórházba szállították, ahol jelenleg az intenzív osztályon tartják, de csak mert koraszülött.

KépKép
Kép
xsara
Érd

Hello,

festésprojekt elhalasztva mert az egyik repedés a gyerekszoba falán akkora, hogy azt előbb speckón ki kell javítani, mert ha így ráfestünk akkor hamar újra ott lesz a repedés. így aztán jövőhétig csúszik. Már nem oszt nem szoroz ez a pár nap, de jó lenne már túllenni rajta. :)

nono, nekünk is ilyen etetőszékünk van. Mondjuk Domka elég későn kezdte el használni, 8 és fél hónapig csak szopizott, utána kezdett el kóstolgatni. De tényleg jó szék, bár a dönthetőségét nemigen használtuk ki.

Pólya: mi azért vettünk, hogy a nagyik is nyugodtan meg tudják fogni a picit. Anyósom idős, beteg, nem olyan biztos már a tartása, szóval nyugodtabb voltam így, nem nyeklett-nyaklott a gyerkőc. Most meg Domka miatt is jó lesz, hogy ő is meg tudja majd fogni. :)

xsara, jobbulást a gyerkőcnek. Nemsemmi az ovi :roll:

pumpóka, csini pocak :)

atzika, Neked is boldog születésnapot :)

kisfruzsi, még simán befordulhat a bébid a szülésig :)

téjé, sajnálom hogy ennyire magas a cukrod. :( Én hétfőn megyek, kíváncsi leszek...

kiscica, örülök hogy jobban vagy :)

bambi, grat a jó uh-hoz! 2,1 kiló? Hú de szép súlya van. :) Nekem 32 hetesen 2500 körül volt Dominó fiam, és 3750-nel született a 37.héten. :)

kamilla, gyönyörá a nagy pocakod :wink:

Szép estét!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok.
Mint topiknyitó bekukkantottam mert már egyesek nagyon a finisbe vannak. Könnyű mentes Szülést nektek.
Én most lennék 13 hetes terhes de sajna az infulenza elvitte a drágámat így most újra kezdjük a tervezgetést.
Majd még kukkantok.
Sziasztok

harivera
Budapest XXI. kerület

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:48-kor.
Vendég

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jajjjnemjó :oops:

Namégegyszer.

Friss májusi tábla itt :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Hú, aki holnap születik, annak elég ritkán lesz szülinapja!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Én babám nagyon erősen rugdos, megyek veszek egy fürdőt, hátha megnyugszik..

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Megjöttünk a vásárlásból. Na azért nem most, de nagyon elfáradtam, fáj a lábam és vacsiztam is...

Kisscica, Mezso! Ne irigykedjetek, mert én igaz, hogy hamarabb jutottam fizuhoz, de hamarabb el is megy. :)

Kisscica! Jó, hogy beszéltél a dokival. Akkor csak pihenj!

Kerekes! Igen, értettem és köszönöm, így már világos ez a tp dolog. :)
Téjé! Neked is köszi. :) És sajnálom, hogy diétáznod kell :( Kitartást!

Zorroné! Köszi az infot az akciókkal kapcsolatban. :)

Szibi! Írtam privit.

Bambi! :D Nem is szeretem a gumicukrot. Én csokizabáló vagyok, meg fagyi és sütievő. :D
Gumimacinak a picurt szólítgattuk, mikor először láttuk uh-on, kb. akkora volt mint egy gumimaci. :D
És amúgy az apukája nagyon szereti a gumicukor-féléket. :D
Örülök, hogy minden rendben a babáddal. :D Szép súlyt cipelsz! Képet mutogatsz majd róla?

Kritta! Gratulálok!:)

Celesztina! Én nem veszek pólyát, de még megvan az én régi pólyám, amiben kereszteltek. Anyukám rendbe rakta, azt mondta jól néz ki. Majd meglátom, mikor elhozzák és azt is, hogy mennyit fogom majd használni.

Pumpóka! Sajnálom, hogy változatlan a helyzet... :(

Kisfruzsi! Azért még ne emészd magad a császár miatt. Szerintem még befordulhat a babó, többen írtak itt már ilyesmiről. :)
A külső méhszájad nyitva van, ezt jelenti az 1-es. :( Pihizz, amennyit tudsz!

Atizka! Neked is boldog szülinapot!

Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?