Mi is itthon, Jankó horpaszt, Flórka meg pörög.
Tünde,
Kis sültkrumpli a nagy séta után? Ott ültünk bent a Mekiben, láttalak...
Eni,
szép kép.
Sajnálom, hogy többiekkel csak futólag, rohanásban, de Jankó annyira élvezte ezt a nagy teret, meg füvet, hogy muszáj volt rohanni(ha, vicces mozgáskultúrámat felvenni, így helyes) utána. Zárt játszótér prodzsektet én is támogatnám, bár olyan rossz, hogy akkor is minimum kétfelé kell figyelni, és nem lehet normálisan trécselni. Eccer összes apukát be kéne vonni...jó tudom, hogy költői voltam...
Steffi,
azóta is rágódom... Úgy sajnálom, ha nem reagáltam vmire, remélem most már eszedbe se jut,amit mondtál, hogy éreztél, hogy na...
Kati,
Orsi kedve most már remélem jobb. Legközelebb hozzátok Ti is a járgányt-aztán szaladhatsz velünk legalább Te is. Ha már ilyen fiatal kétgyerekes anyuka vagy, legalább bizonyíts!
Utánpótlás csapattól is nagyon rendes volt, hogy eljött, Linocs az a pocak tényleg hatalmas. Kiváncsi vagyok, hogy vetődik majd rá Mészi doktor bácsi(szerintem nekifutás vagy trambulin).Meg hogy mikor persze.
Kár, hogy többiek nem, de remélem hamarosan velük is lehet személyesen találkozni. Most szaladok, mert Flórka tiszta pelenkát követel, később még megpróbálok benézni. Képeket többi fotozó mami tegyétek fel, ha idő engedi, kiváncsi vagyok.
MS