Új privát üzeneted érkezett!

Jó Estét mindenkinek!
Próbáltam hasonló topicokat keresni, de nem találtam.
A bánatom az hogy a párom 2 hónapra külföldre ment dolgozzni.
Rettentő nehéz két kisgyerekkel maradtam itthon.
Most már a vége felé járunk, s most ez a legnehezzebb.olyanok véleményét várom akik hasonló problémával küzdenek.
Az sem baj ha csak panaszkodni szeretne, megértem.Lehet hogy még én is fogok.
 


Szia Ditti!

Mi is hasonló cípőben járunk :).
Igaz,nálunk egy -egy szezon 7 hónap,de ennek már mi is a végén járunk :), 1 hét múlva jön haza Apa és akkor pár hónapig csak a mienk :)!
Mi ezt már régebb óta csináljuk,ez már a többedik ilyen év.
Megértem,hogy kicsit el vagy keseredve,mert tényleg nehéz,amikor 24 órás szolgálatban vagy és senki nem segít,senki nem megy helyetted éjjel a gyerekekhez stb...
én már egészen megszoktam :).
Nekünk is két gyerkőcünk van, a fiam 4 éves múlt, a lánykám pedig 1.
Mesélj magatokról még :)!

Szia,

 
 


Heloka!

én nem tudom hogy viselitek ezt! Az én völegényem is 200kmre van tölem, de ö szinte minden 7végén itthon van velem. én most 20 hetes terhes vagyok és nagyon nehezen viselem el h. nincs mellettem. Az esküvöt is gyakorlatilag nélküle szervezem,és néha ugy érzem összeroppanok az egész alatt, ö meg távolt, és dolgozik h. majd eltudjon minket tartani ha meg lesz a baba.
Egy ismim szerint csak azért van távol h. megusszon minden felelöséget és ha nem változtatok akkor válás lesz a vége...
Nem tudom mit kéne tennem, mert a szüleimmel élek és igy is lesz egy drbig amig neki nem lesz külön lakása( most az apjával él).
Mit tetsztek h. szépen megy a házasság,pl te anyapoc? tanácsra lenne szükségem mert kész vagyok totál ettöl h. nincs itt és nélküle csinálok mindent.
köszi h. kiirhattam magambol :)
végre! Jol esett!

én most panaszkodtam kisditti :(
 

 
 

miss lyna,
tegyél fel magadnak ill. a párodnak egy-két kérdést, úgy, mint: amit tőled 200 km-re csinál, azt vagy ahhoz hasonlót vagy bmi mást nem tudna-e dolgozni a közeledben, ha akarna. mármint uránt bányászni télleg csak uránbányában lehet, de azért sok olyan szakma/munka van, ami kevésbé röghöz kötött. ha télleg olyan munkát végez, amit máshol nem lehet, akkor megoldható lenne-e, h te költözz hozzá? ha lehetne mást is dolgozni vagy lehetne, h te legyél vele, de mégsem akaródzik neki, akkor igaza lehet az ismerősödnek és falból csinálja így, hisz, ha valaki hajtja a pénzt, arra elég nehéz rosszat mondani kívülállóknak, így elég jól "fedezi" magát. ha valóban semmi más lehetőség nincs arra, h vhogy megéljetek, akkor ez van, ki kell bírni...vagy nem,de akkor ez már a te döntésed és nem az övé, aminek te alá rendeled magad
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó