Ma már senkinek sem nyügi a csemetéje??? Mert az enyémek borrrzasztóak
Timi szimplán hisztizik mindenért, Zsebinek meg az a gondja, hogy még nem tud járni
Lányok, ma arra a következtetésre jutottam, hogy nekem családilag be kéne zárkózni és 2-3 hétig ki se bújni a házból
...de lehet, hogy az is ránk omlana. Ma a férjemet reggel úgy vontatták be a munkahelyére, mert a megmaradt öreg verdában valami kábelköteg hamuvá égett
Szombaton meg 3X körbejártuk Irsát, mert eltűnt a párom pénztárcája az összes okmányával, bankkártyákkal...de az legalább itthon meglett
Mi jöhet még???? Erősen aggódom
Kangi, azt a könyvet Zsebinek is el kéne többször olvasnia, esetleg esti mese gyanánt abból olvasok fel neki
Nekem már egyébként jóideje gyanús, hogy lehet elég egy 6 hónaposnak annyi alvás, mint egy kétévesnek
Nyügiért nem irigyellek, de te legalább nem sztereóban kapod az élvezetet
Zulu, óóóóriási gratula Macnak! Most már aztán tényleg felkötheted a szoknyádat
Heppi, az én Timim 5 hónapos kora óta nem tud 5x enni, mert sose fér bele elfoglalt kis napjaiba
Ha szám szerint meg is van az öt étkezés, akkor abból kettő elég minimális mennyiségű. De hidd el, szól az a gyerek, ha éhes, a gyerekorvosnak meg nem muszáj mindent tudnia
Ja, Timi tök átlagos 12 kilós 2 éves maca, szerintem nem sovi
Kiszuny, Kincső tundéri még pempősen is
Elli, gratula a pihihez, csak Kevin nehogy rádöbbenjen, hogy ő nem így szokta
Sofka, jobbulást nektek
Az anytejes babák is elkapják a kórságot, csak sokkal enyhébb lefolyású az anyutól kapott ellenanyag miatt. Én is mindíg Timi betegségétől rettegek, mert ő gyakorlatilag kezelhetetlen ilyenkor és semmilyen gyogyót nem lehet beleerőszakolni
Zsuzsi, jobbulást a nagyfiadnak
Jól meggondoltad azt a kismamaruha kérdést?
Olyan fiatal vagy még... Toffi, gratula Zsombi 5 hónaposságához
Én, ha gyerekek közé viszed Zsombit, beadatnám a helyedben az oltást. Dehát én nem te vagyok
Myssnia, aztán majd Szili is beleszokik a játékbabakocsikba, mint a lányom. Timi múltkor a játékbolt közepén borult el babakocsistúl, mert annyira tetszett neki, hogy kipróbálta, csak a kiszállással volt gondban, mert beleszorult a feneke
Szerencsére mindenki csak vigyorgott a dolgon
Magdi, erről a GYED számításról jut eszembe, ha egy TB-s rosszul tudja, és úgy bérszámfejti, akkor utólag a pluszt visszakérik az anyukától, vagy ilyenkor mi van? Azért már kezd herótom lenni ezektől az egyértelmű dolgoktól
Köszi a kocsitippet, de a párom berzenkedik az Opeltől, mert a céges autók nálunk elég ramatyok voltak már 3 évesen. De a kombi az stimmel
Na mennem kell, mert Timi felhívott valakit a mobilomon
pussz
Momo az elátkozott