A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Benettke, Kisfruzsi! Ez jó hír!:D utána pihizhetsz és ráhangolódhatsz a babára! :)

Pumpóka! Csini vagy!:)
A rakott krumplit én is szeretem. :)

Xsara! Daninak jobbulást!
Neked gratula a 32. héthez!:)
Nem semmi történet. És a köldökzsinórt ki vágta el, vagy olyan gyorsan távozott a méhlepény is?

Harivera! Sajnálom.:( Remélem, hamarosan újra kismama leszel. :)

Szösszenet! Mi történt veled? Régebben te voltál itt a topic-záró. Akkor most én:

Jó éjszakát mindenkinek! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Jó reggelt mindenkinek!

Harivera, köszi, hogy benéztél. Sajnálom, hogy elment a baba, remélem, minél hamarabb összejön újra.

Xsara, láttam a tv-ben a babát. Szegénykém, annyira védtelenül feküdt az inkubátorban. Mindenesetre nagyon szerencsés baba :)
Fiadnak jobbulást kívánok!!

Akik, ma dolgoznak utoljára, Benettke Évi, Kisfruzsi, Timi azok már ne hajtsák túl magukat. Én az utolsó napomra azt tervezem, hogy csak rendet rakok magam után. Aznap már nem kívánok semmi extrát csinálni.

Pumpóka, majd jelentkezz, hogy hogyan sikerült az itatós projekt a pároddal.

Kép
emi29

Ja, ma töltjük be a 34. hetet.
Andi, Nuska, Judit gratula nektek is :) Most már nagy baj nem lehet!![/b]

Kép
emi29

Sziasztok!

Emi,

köszönjük a gratulát, én még 5 hetet szeretnék egyben tölteni a babával. Úgy repül az idő (mondtam én az elején :lol: ). Te is hamarosan abbahagyod a munkát.

Biztosan irigyelni fogtok: ha éjszaka nem keltenek fel a nagyobbak (pl. inni, vagy ha valami rosszat álmodnak, vagy a kisebbik nem találja az alvós nyusziját-ez a cumipótló), akkor én képes vagyok fél tíz-tíztől reggel hármnegyed hatig egyfolytában aludni. A baba is békén hagy, nem zavar. Csuda rendes kis kölök :wink:

Írta valaki, hogy emelgeti a kalapját a már többedik babát várók előtt. Néztem mango vonalzóját, az bizony nehéz lehet, ha ilyen kicsi a korkülönbség. Nálunk a 23 hónap az már kibírható. Igaz, mostanában a játszótéren pihenek, nézem, ahogy békésen játszik a két nagyobbik. Én azok előtt tisztelgek, akik képesek heteket feküdni azért, hogy ne bújjon ki idő előtt a baba. Hatalmas dolog! Biztosan én is megtenném, ha muszáj lenne, de minden elismerésem nekik! Babyteve, Virág vajon hogy vannak?

Lassacskán mindenkinek pihennie kellene, nem?

Üdv,

Nuska+ (34)
nuska1

Sziasztok, jó reggelt!

Nem semmi az a sínes baba, én csak a híradóban hang nélkül láttam és írták, hogy milyen szerencsés, de akkor még nem tudtam, miért. Fú, ilyet ilyen kicsi korban túlélni nem semmi!

Pólyáról: akkor azt hiszem lemondok róla, nálunk már gyakorlottak a leendő látogatók, a nagylánynak azért még nem adnám oda, hogy fogja meg (tekintve, hogy magára sem tud vigyázni :roll: )

Pihenőszék: én főleg azért gondoltam rá, hogy tudjak a naggyal foglalkozni és ha a kicsi ébren van se érezze kirekesztettnek magát. Valóban nem olcsó, bár minap láttam egy simát ezerért, gondolom, majd körülnézünk egy börzén és ha látunk annyiért, ami belefér a kiadásokba, akkor talán veszünk. Bár nekünk is olyan Peg Perego etetőszékünk van (nagyka csak ebben volt hajlandó ülni és enni :o ) mos tmár legalább tudom, mire jó, hogy dönthető :D Bár nem tudom, mennyire akad ki a nagy, ha evőszékét elfoglalja a kicsi :P

Kellemes utolsó munkanapot az érintetteknek :wink: aztán utána már sokat pihizzetek :)

Nagylánykám a tegnapi pörgése után (front miatt?) este 6-kor elaludt, fel sem lehetett kelteni már aznap, és ma reggel fél 7-ig aludt :!: mázli, mert így mi is tudtunk aludni, pech picit, mert apja tegnap alig látta ébren :shock:

Kép Kép
celesztina

Jó reggelt.

34 hét?Az már haladás lányok.Gratulálok.Még egy kicsi,és az egész topik babázik :D :D
Megnéztem tegnap a márciusi topikban az ujszülöttet.Tündéri.ÚÚÚÚÚÚGY szeretnék már én is babázni.....

Kép
szibi

Nuska,
én is nagyon sajnálom a fekvésre ítélteket, viszont szerintem ez teljesen normális, hogy ha a doki azt mondja feküdni kell, akkor mindenki megteszi ezt a babája és a saját egészségéért.
Remélem Virág és Babyteve jól vannak!

Kép
emi29

Márciusi kisbabák,
ha jól látom, ő már a 6. nem semmi.
olyan szép ez a lilla baba, hogy meg is könnyeztem. és olyan jó volt olvasni a büszke apukája írását.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
hú, ma sírós napom lesz???????
tegnap este amúgy kicsit kiborultam magamban. este 7-ig melóztam és annyira elfáradtam, hogy sírtam. nem fizikai munka, de érzem, hogy a koncentrálás is kvá-ra letud fárasztani. Ráadásul 3x elszállt a gépemről a melóm...
Na, de ma van a 7 fordulóm, meg már csak jövő héten dolgozok, meg tegnap jókat mondtak a dokinál, meg jövő héten megyek szülésznőhöz (akiről kiderült, hogy a gátvédelem a mindene), szóval megpróbálom magam jól (jobban) érezni.
legyetek ma is rosszak!!!
1Bambi (33+0)

Kép
1bambi

Ja, nem a melóval van a baj, csak a mennyiségével és hogy ez most nagyon "koncentrálós". És cseppet sem lettem elégedett a végeredménnyel. Szóval ma folyt. köv.
Na, nem panaszkodom.
1Bambi

Kép
1bambi

Én is láttam Lilla babát és azon gondolkodtam, hogy ez a várandósság topic annyira más, mint mondjuk egy receptklub, mert itt tényleg zajlik az élet:)

Nekem is lesz pólyám, kölcsönbe!!

Bambi: tarts ki!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Bambi,
Kitartás!!!

Megnéztem a én is a babát. Nagyon édes!! Huhh hamarosan hozzánk is beköszönt a babaeső.

Kép
emi29

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:48-kor.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Engem kidobott az, mert párom is most 7re ment dolgozni :( .
Felkeltem én is, és most már kenyeret sütök, h ne kelljen ezért se felkelnem..

Utolsó naposok a melóban:
Örülök, h mostmár Ti is pihenhettek otthon. Aztán többet jönni majd a fórumra :D .

Emi:
Engem zavar az a kis ábra a karomon. :( Erre mondják, késő bánat. MA megyünk hálóinget venni corába. Meg ami még hiányzik..

Gumimaci
Hú, jó későn értetek haza a vásárlásból.. Remélem sok szép cuccot tudtatok venni.

Klarka
Jobbulást csemetédnek! Az ovi az komoly. Én nem is tudom, h mit csinálnék, ha nekem tették volna így vissza a gatyóját..
A történet a kislányról, hát hihetetlen, h nem lett semmi baja.

Bambi
Meddig dolgozol még? Neked is otthon lenne már a helyed!
MOst nézem, h Te is ma léptél a 33. hétbe. Én is, csak az én vonalzóm nem tudom, h számol!

Nuska
Tényleg szerencséd van, h így végig tudod aludni az éjszakát.
Én az első babót várom, és eddig Ő nagyon rendes. Éjszaka csak a saját bénázásomra kelek fel, h nehezen tudok megfordúlni. MAszatom max. ilyenkor helyezkedik velem együtt. Jó lenne, ha megtartaná azt a jószokását a kinnti életében is :D !

Jaj, Pumpi: Majd jelentkezz, h mi volt.

Többiek vajon merre lehetnek?? Szösz, Szőlő, Mamacka és a többiek akik nem írnak, hol vagytok???

Rólunk:
Tegnap kimostam Maszat első ruhácskáit :D . OLyat mosolyogtam, mert pillangó szárítóm van, és egy rúdra simán ráfért két ruhácskája is.
MA reggelre pedig itt várakoztak kivasalva a textil pelusokkal együtt. Párocskám kivasalta ezeket is..., persze nem önszántából, mert este sikerült "beszólnom" neki, h segíthetne többet is.
Pocakom már teljesen jól volt estétől, du. még kicsit fájdogált. Remélem, h mostanában nem jönnek ilyen frontok, mert lehet simán megszülünk idő előtt, ha ennyire nem bírom.

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:49-kor.
Vendég

Csöppke, gumimaci köszi az együttérzést, én is sajnálom, de nem én rontottam el.

Emi neked is gratula.

Nono, már hetek óta. Csípő, szeméremcsont, comb belső. Szétszakadok. Több százkilókő érzés.

Kép
téjé

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:49-kor.
Vendég

Nono, Téjé
Nekem a bordámat tolja szét. Csípő tájékon semmi fájdalom nem volt még. Bár én olyan keskeny csípővel rendelkezem, h Maszat teljesen a pocakomban lakik, és mostani méreteivel szerintem nagyon kényelmetlen lenne már neki a csomtjaim között..
De akkor hogy fog kiférni???

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Jó reggelt,

Az utolsó munkanapom!!!!! :lol: 8)
Köszi mindenkinek a bíztatást a babó befordulhat még, tudom. Csak izgulok egy kicsit, hogy mivan ha nem...de pozitív gondolatok!
Holnap megveszünk mindent, ami még hiányzik (nem kevés), alig várom!!!
Érdekes, tényleg azt jelenti a 3100, amit írtatok, hogy 1 ujjnyira nyitva a külsőmszáj. De a doki azt mondta, hogy ok. Na mindegy, akor többet próbálok majd fekve tölteni ezután. Bár az igazság az, hogy tegnap doki után aludtam 1 órácskát, aztán körbe takarítottam az egész lakást, mert már nagyon káoszos volt..Nem tudom honnan jön ez a sok porcica....de akkor vissaveszek majd a tempóból.

KépKép
kisfruzsi

Atizka,
igy utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!
sirkici

Nono!

tegnap küldtem pü-t. Megkaptad?

Lányok!

Lement a 3 kiló!!! Akkor lement a víz! A bokám láthatóan sokkal vékonyabb lett! :D

Hétfordulósoknak gratulálok!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="gumimaci_1"]S írta:gumimaci_1zösszenet! Mi történt veled? Régebben te voltál itt a topic-záró.

Nem bírom tartani az iramot :lol: :lol:
Meg mostanában férjecskémnek kicsit nyugisabb az élete, nem 23-24h körül érkezik a próbákról, így több időt tudunk együtt tölteni esténként :)
Nap közben meg ezer az intéznivaló, mindig jönnek látogatók (tegnap Szőlő volt itt, és olyan jóóó volt :D), mindig van mit csinálni.
Tök jó, hogy pörög a topic, de ha 1 órát nem olvasom, már nem tudom követni :D
Azért átfutlak mindig titeket ;)

Ma megyek amúgy a leletemért (hüvely.v.tenyésztés), már a héten mehettem volna, de lusta vagyok :D
Jövő héten pocakfotózás :) azt nagyon várjuk!!!

Mindjárt visszaolvasgatok, így reggel még van esélyem!

Kép
szösszenet

...
Vendég

Pihenőszék:
Azt ugye nem lehet azonnal újszülött kortól használni? Én terveztem, hogy veszünk .. de majd csak ha picit nagyobb lesz Alíz, úgy 2 hónapos.

Atizka - Neked is Boldog Szülinapot :)

Fruzsi
- Utolsó munkanap .. féllábon is kibírod :)

Szibi, Bambi -
Én is mindig benézek a márciusiakhoz :) Tényleg döbbenet, hogy már 6 baba született :) de végülis már február vége van ..
Kíváncsi vagyok, nálunk ki kezdi.
De igazából én azon drukkolok, hogy ne jöjjenek még a 34-38. hét környékén annyira a babók, jó ott bent nekik :)
Én nem érzem, hogy Alíz készülődne. Anyum szerint azért azt lehet érezni, amikor a pocak leszáll, amikor úgy helyezkedik a pici, hogy most már napokon belül jönni fog :)

Nono, Téjé - Szegénykéim. Nem lehet valami kellemes ez a feszítő érzés :( Kitartást lányok! :)

Kép
szösszenet

Szösszenet,

Te mennyi ruhát viszel a fotózáshoz????
Én tegnap elmentem fehérneműt nézni,.....hát katasztrófa Akkora lett a mellem, hogy a 90C-s melltartó se mindegyik jó, nem találtam semi szexi darabot,de még próbálkozom!!!!

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi - Az én mellem nem nőtt ekkorát :D 80B-s és C-s melltartók jönnek most rám. A múltkor vettem egy fekete meg egy fehér szettet, azt elviszem, combfix-szel, meg vmi hozzá illő cipellővel, ez tuti.
Viszünk pasi-inget (előtte itthon felpróbálom, melyik jó).
Elviszem a csinibb terhesrucijaimat, viszek babaruhát és kiegészítőket .. kiscipőt, sálat, anyagot próbálok keríteni ... ilyesmit. Hétvégén állítom össze a dolgokat, egyelőre fejben agyaltam rajta :)
Te???

Kép
szösszenet

Szössz: nekünk az elejétől volt pihenőszék, szerintem jó, mert vízszintbe le lehet tenni és nem olyan görbe a háta, mint a babahordozónak. Mi Andrist már egy hetesen beletettük, a széket fel az ágyunkra és onnan bámészkodott!
Teszek róla képet!

Most csak az egyhónapos koráról találtam:
Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[quote="nono26"]o írta:nono26llem! Azt amelyikben írtad h megjött a csomag? Azt meg! Válaszoltam is rá azt hiszem de lehet h megint elszállt. Múltkor is elszállt! ha mást küldtél akkor nem jött át!

Igen, hogy tegnap megjött a csomag. Nem kaptam rá választ. Akkor tuti elszállt... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Ma szokatlanul korán keltem, még mindig kómásnak érzem magam. De a pici fiam úgy döntött, hogy ő már reggel 7-kor reggelizni akar. :D Máskor is megrugdos ilyen korán, de aztán visszaalszik, csakhogy ma hajthatalan volt. :D Bezzeg most tud nyugisan ülni és aludni. :D:D:D

Olyan boldog vagyok! Sokmindent be tudtunk szerezni a tegnap a babának is, meg nekem is. Szinte minden ruhácskája megvan, amit a listára felírtam, fürdőkád, babaápolási szerek, pelus. A kedvencem egy kis fókás kék-fehér kabátka lábzsákkal kesztyűvel. Tudom, hogy májustól nem biztos, hogy fog kelleni, de ezt nem tudtuk otthagyni. :D A kínaiban leértékelve 2500 Ft-ért volt, az apukája vette észre. És 68-ast vettünk, ami még talán ősszel is jó lesz. 1 kiskabátot amúgy is akartam venni, ha esetleg hűvösebb, szeles időt fognánk ki. Nyáron is előfordul.

Vettem hálóingeket, ezeket is inkább a kínaiban, mert 100% pamutok, vannak tűrhető kinézetűek (a párom csak ezeket engedte megvenni :D) és 990 Ft-tól 1400 Ft-ig volt az áruk. Vettem sátorbugyit, Tena pelenkát, zoknikat, s még ezt-azt.

Nem találtam papir wc ülőkét. A dm-ben is néztem, de biztos vaksi vagyok. Mondjuk azt sem tudom, hogy néz ki, hol keressem, melyik polcon. :roll:

[quote="szösszenet"]
[color=darkblue]Nem bírom tartani az iramot :lol: :lol:
Meg mostanában férjecskémnek kicsit nyugisabb az élete, nem 23-24h körül érkezik a próbákról, így több időt tudunk együtt tölteni esténként :)

Így már érthető. :lol: :lol: :lol:

A hétfordulósoknak gratula! (csak így ömlesztve :oops: , sokan vagytok :D )

Örülök, hogy sokan ma leteszik a lantot. :D Jó lesz pihizni egy kicsit mielőtt megszületnek a babák.

Akik még dolgoznak (remélem már ti sem sokáig) Kitartást!:D

Betegeknek jobbulást!

Bambi! Ma még vagyok egy darabig, de hétvégén eltünök egy kicsit. Nem olyan okokból, mint a múltkor :D , hanem tesólátogatás lesz.

Eltüntek!!! Jelentkezzetek pár sor erejéig!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szösszenet,

Hát kb. én is ilyenekre gondoltam. VAn egy kötött kismamarucim, amit tuti elviszek. A pasiinget majdnem elfelejtettem!! Jó, hogy mondtad! Uh-s képet is viszek szerintem és rúzst, hogy ráírjam a pocira a szivecskét és majd még valami szöveget is...
a fehérneművásárlást nem adom fel! Nekem 80B-ről indult és mi lesz még!! :lol:

KépKép
kisfruzsi

Most nézem a márciusi topicot, felraktát a táblájukat.
Már 9 baba született, és abból 4 császáros volt, 5 sima szülés .. komoly, nem??
Annyira durva, hogy lassan mi is beindulunk :shock: :shock:
Lituka, te mondtad, hogy csinálsz "megszülettek" táblát :) kezdhetsz készülődni vele :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Ollem 3 kg-járól jutott eszembe, ami lement róla, hogy most majd leesett a védőnő álla, mert 30 dkg-t fogytam 3 hét alatt, az utolsó mérlegeléshez képest!!!
Hurrá!!!!

KépKép
kisfruzsi

Bambi!
A wc papir-papirzsepi polcon van a papirülőke!

Zolival nem beszéltem, semmi kedvem nem volt hozzá, ő nem szólt semmit, nem kért sem bort sem pezsgőt... és úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna. Bosszantó, de annyira nincs hangulatom, hogy bármiféle beszélgetést kezdeményezzek. Ráadásul megint berágtam, mert ma is szabadnapos lett volna, erre hajnalban kel, kérdeztem tőle, mit csinál, azt mondja, megy dolgozni. Hát mérgemben csak annyit tudtam odanyögni neki, hogy "hát ez fantasztikus b...meg"!!!
Ma tudtunk volna menni intézni a rendezvényszervezőt az önkorminál (2 hete készülünk menni, de mindig miatta nem megyünk le), ráadásul elkelt volna a segitsége reggel, hogy ne kelljen mindkét gyereket lecipelnem magammal a nev. tanácsadóba (Atis fejlesztésére ahova járunk) azonkivül megyek védőnőhöz is, sose jött el velem....
Úgyhogy megint szépen kihúzta magát minden alól!

Már egyébként nem fogok többet menni a védőnőhöz, ha akar látni jön ő, mert ugye akárhova megyek, vagy oda vagy vissza hegyet kell másznom. Most spec visszafelé majd és marha boldog vagyok, mert már kétszer másztam ma az ovi meg a nev.tan. felé.... és nem birom! Hasam szét akar szakadni alul, folyamatosan kemény olyankor... hát szerintem ez nem hiányzik Zsófinak!
Úgyhogy befejeztem a futkosást, ha vki vmit akar, majd jön ő hozzám... hiába kicsi pocak, basszus, azért a súlyt énis cipelem!
Mert mindenki ezzel jön, hogy nincs is hasam, mit vinnyogok össze... :evil: cs....szék meg, vigyék ők, ráadásul ezzel a csodás repedt csigolyával... már néha a két gyerek húz fel az ágyról is, meg fekvő helyzetből nem tudok egyedül még felülni sem, annyira fáj!
Megyek inkább enni, megint csak panaszkodok és nem reagálok semmire... :roll:
Vendég

Pumpóka,

panaszkodj csak egészen nyugodtan!!!!!!!!
És Zoli az este nem is mondta, hogy menie kel dolgozni a szabadnapján??!!!

KépKép
kisfruzsi

Macikám,
Szerencséd, hogy így előre szóltál!!!
Az engedélyt megadom a távollétre!
Örülök, hogy jól sikerült a vásárlás és, hogy a férjed odafigyelt arra, hogy ne valami vén banyás szerkót vegyél!

Borda szétrúgás, Tök jó, hogy nemcsak én érzem így. (Na lehet, hogy ez szemétül hangzott...)
Hajnalban riasztottam a páromat, hogy érzem, hogy nyomjuk egymást a bordámnál a babával és tegnap láttuk az UH-n, hogy a hatalmas 7 cm-es tappancsa is ott van. És az értelmes hajnali kérdésem: "Ugye nem lesz csámpa, hogyha véletlenül ráfekszem?"
Szerintetek normális vagyok???

Fruzsi, melyik nap mész? (Csak azért kérdezem, mert Te is az Anikóhoz mész. Vagy keverlek valakivel? Mert vannak nagy színes kendőim, bár lehet, hogy nem mindenkinek jön be - de hátha a fotós kihoz belőle vmi jót) Nekem is nőttek a melleim (férj örömére és ráadásul mindig "hegyes", na és a bimbókról ne is beszéljünk), de még van olyan cuccos ami jó rá (egy fotózás erejéig, mert meghalnék ha egész nap abban kellene lennem.)

munka, tök jó, hogy egyik főnököm sem reagált a tegnapi munkámra. Illetve a kérdésemre, hogy még mit csináljak pluszba...Ezt nem annyira csípem.

Kép
1bambi

9 baba már megszületett a márciusiaknál???? :shock:

Kisfruzsi!!!

Ügyi vagy! :wink:
Én is így szeretnék menni a mérlegelésre 10.-én, hogy fogytam. Remélem, sikerül. Próbálom magam visszafogni, amúgy is diétán vagyok...

Pumpóka!

Sajnálom, hogy Zolival még mindig nem rendeződött a helyzet. Pedig le kéne ülni vele beszélni...Nem jó neked se, ha így telnek el a napok...Nem???
A sok hegymászás miatt nem irigyellek! :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én 3-án megyek mérlegelésre .. esélytelen, hogy fogytam volna :lol: :lol: :lol: ennyi édesség mellett :lol: :lol: :lol:

Igen Mary, most néztem .. 9 babó :) 5 fiú 4 lány az arány talán :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

nuska, Neked a 23 hónaposod eljátszik egyedül a játszótéren? :shock: :) Dejónektek :) Nálunk Dominó után még futni kell, mert pl a csúszdára nem tud egyedül felmászni, főleg ha ilyen sima vaslépcsős, és hát a mászókák, stb is veszélyesek még neki. :) Mondjuk nem sűrűn járunk játszóra, annyira nincs oda érte.

celesztina, látom nálatok is már csak 1 hónap és szülinapoztok :D Nálunk is márc 18án lesz a 2. szüli :D Olyan furi...

Utolsó munkanaposoknak szép napot így utoljára :) Hétfordulósoknak grat :)

ollem, éljen a 3 kiló minusz! :) Most én is stagnálok, el sem hiszem, de még mindig 9-10 kiló között vagyok "csak". Domkával ilyenkor már 14 volt legalább. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Bambi1,

AZ igazság az, hogy most kaptammeg a fizetési papírt, vagyis kedden lesz a pénz a számlámon. Eddig nem mertem bejelentkezni az Anikóhoz, nehogy pénz nélkül maradjak. Nem mindig lehet tudni, hogy mikora utalják a money-t :lol:
De ma bejelentkezem, gondolom valmikor márc eleje-közepére.

KépKép
kisfruzsi

Pumpóka!
Én kérdeztem a papr ülőkét. Köszi, akkor majd jobban szétnézek legközelebb.
Sajnálom, hogy még nem rendeződtek a dolgok kettőtök között. Csak csendben kérdezem meg: nem lenne jobb elhalasztani az esküvőt? Tudom, hogy Zsófi miatt akartátok így, de lehet, hogy attól fél Zoli, hogy ha összeházasodtok, minden elromlik. ne feledd, hogy mindketten túl vagytok egy rossz házasságon. Csak férfi, és nem tudja úgy elmondani, ami bántja, mint ahogy azt te várnád. És inkább össze-vissza bosszant, hátha te "leveszed a válláról ezt a felelősséget".
Bocsi, nem akarok beleszólni, de ez jutott eszembe. :oops: :(

Bambi!
Köszönöm az engedélyt. :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci!

De ha nem házasodunk össze, az ex nevére anyakönyvezik Zsófit, ami ellen Zoli volt az élen a kiabálásban... még azt is közölte, ha nem sikerül elválni az ex miatt esetleg a szülés előtt és nem tudunk összeházasodni, akkor piszkosul elveri.... :roll:
Meghát a papir miatt ugye... és amikor kérdezte az anyakönyvvezető, hogy ha gondoljuk, van egy előbbi időpontja egy irodás kéttanúsra vagy marad a márc.22. akkor én nem szóltam, mert kiváncsi voltam, Zoli mit mond... és még csak rá se néztem, nehogy vhogy befolyásoljam... hallgattam, és ő mondta, hogy na azt azért mégse.. hogy néz már az ki??
Úgyhogy sztem nem ezért.... de nem tudom miért.... :roll:

Papirülőke névcseréért bocsika!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szösszenet!

Én is végig néztem a táblát. 9 baba!!!! :shock:
Én úgy érzem, hogy április közepéig meglesz Bogi. Nagyon úgy érzem.... :roll:

A minusz 3 kilóval még mindig + 10 kilónál tartok!!!! :D
Tök jó!!! igaz, hogy túlsúllyal indultam, de szerintem haladás, hogy CSAK 10 plusszom van!!! többre számítottam.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

A smasszerem nem engedett netezni, ugyanis sajna, kinyílt a belső méhszáj is, 3111-es vagyok, azonnali befekvést akart a doki, de mondtam, hogy azért ezt nekem szervezni kell, pláne, hogy csüt-péntek nincs is bent, szombat-vasárnap meg amúgyis lecarják az embert a kórházban, szóval hétfő lesz a nap, amikor csomaggal kell jelentkeznem...." kilót fogytam, állandóan hányok a savtól, már a jó kis salvus víz sem segít, aludni max fél órát tudok egyben, aztán otvvább szenvedés ülve, mert fekve azonnal támad a a sav...király....orrom ismét naponta többször vérzik (legalább már nem a torkom), ja, és sikerült elesnem a dokihoz menet, a bal térdemen nincs is bőr....ennyi....

Nem olvastam vissza, csak ezt az oldalt, így semmit nem értek...Pumpóka, azért remélem, nem komoly a gond....

Drukk minenkinek mindenhez, amihez éppen kell! :D

Kép
babyteve2

Babyteve,

Szorítok nektek!!!!!!!!!!!!!!!! Pihenj, amennyit csak tudsz, minden rendben lesz,már a 31.-ben vagytok Ti is. Akkor végig kórház és fekvés.....a savra próbáltál tabit is? (nekem a rennie használ mindig)

KépKép
kisfruzsi

Pumpóka!
Akkor fogalmam sincs, mi lehet. Kitartást neked! Próbálj meg nem sokat mérgelődni, bár nekem fogalmam sincs min mehetsz keresztül. :(

És ezt nem értem. Ha egyszer már elváltál az ex-től, akkor milyen jogon anyakönyveznék a lányodat az ő nevére? :roll: Nem lenne elég egy hiteles nyilatkozat Zolitól, hogy ő az apa? :roll:

Babyteve!
Sajnálom. :( Gondolj arra, hogy a kórházban majd jobban tud rátok figyelni a doki. Biztos minden rendben lesz. Azért valahogyan tudsz majd hírt küldeni magatokról?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok,

csak nagyon gyorsan bekukk, mert szeretnék gyorsan megosztani veletek egy örömhírt. Képzeljétek, a csoportom és a volt fönököm és a kolléganőm a párommal összefogva megvették azt a szőnyeget, amit kinéztünk a Diegoban! Annyira meghatódtam!! Nem is tudtam semmit sem mondani... majdnem elbőgtem magam. :)
Majd este lefényképezem a szőnyeget. :)

Kép
emi29

Jaj Istenem, Babyteve! Ne ijesztgess!!! Nagyon sajnálom a kórházat, de abból a szempontból jó, hogy így tényleg kénytelen leszel pihenni, mert nem tudsz mást csinálni.
Szorítok nagyon, hogy pár hetet még egyben töltsetek.

Pusza!

Mi hétfőn megyünk méhszájcsekkolásra. Remélem a belső még zárt!

Kép

Kép
kamilla306

Babyteve - Én is szorítok neked :) Kitartás!! Bármi van, jelezd nekünk, aggódunk érted! De szerintem is még pár hetet pihenéssel bent tudod tartani a lurkókat :)

Emi
- A szőnyeg nagyon aranyos meglepetés :) Gondolom, hogy meghatódtál :)

Kép
szösszenet

Emi! Ez tényleg szép meglepetés volt. :D Meg is érdemled!

Na, én most lelépek. Mindenkinek kellemes hétvégét! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Babyteve!
Vigyázz magatokra és kitartás! Valahogy értesits azért bennünket, hogy vagytok!!!

Gumimaci!
Azon a jogon, hogy ez a törvény. A válás kimondása után háromszázakárhány napig nem tehet senki apasági nyilatkozatot és automatikusan az ex nevére anyakönyvezik a gyereket! Énis fennakadtam ezen, mondtam is, baromira gyerekbarát egy családjog!!! Igy választhattunk, vagy hagyjuk, hogy az ex nevére irják és születés után inditunk a biróságon egy apasági keresetet, hogy Zolié a gyerek (ami elég sok utánajárás, több hónap mire papirunk lesz, és utána még átanyakönyveztetni, stb....), vagy házasodunk. Utóbbi mellett döntöttünk, mert igy egyszerübb. Először a család sem értette, miért ez a gyors házasság igy pocakosan az utsó hónapban, de aztán felvázoltuk nekik a tényállást és máris mindenki egyetértően bólogatott.
Úgyhogy sajna, ez van... akart a fene 36.hetesen esküdni... de mindenkinek ez a jobb. Igy Zoli simán intézheti majd a babaügyeket, nem kell külön meghatalmazást irnom, hogy az anyakönyvit átvehesse meg a TAJ kártyát....
Vendég

Babyteve!

szorítok értetek! Nagyon vigyázz magatokra!!!

Emi!

De aranyosak a kollegáid meg párod!!!

Pumpóka!

Egyik barátnőm kért valami apasági nyilatkozat félét és így az apa nevére anyakönyvezik a gyereket. Bár neki nem volt még házassága. :roll: Nem tudom, hogyan működik ez a dolog...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?