A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alice,hagyjuk a rizsat,en is telefonalgatok es megis bennt vagyok!Kép
-szoszi-
szoszi

Kép
én vagyok, csak nálunk most fejreállt a babaprojekt, így nem jövök fájdítani a szívem... kb 2 hónap csúszás várható, mert elindult a "biznisz", és nem igazán találkozom a férjemmel Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szöszi Kép

Rizsi Bizsi KecskeKép

Alice
malice

Orsi!

Akkor menjünk el bortinni jóóóó Kép és akkor
2 hónap mulva...........Kép most úgyis kecsupos vagyok már megintKép

Alice
malice

Itt vagyok én is, nem vesztem el.Kép

SzösziKép
Fel a fejjel, egy egészséges nőnél sincs minden hónapban ov. Ráadásul lehet, hogy pihenésre van szüksége a szervezetednek, de az is lehet, hogy később fog a tüsző kialakulni. Emlékszel amikor korábban a 12.cn-en pici tüszőt látott Nálad a doki, és a 21.-re megnőtt. Hurkinál ugyanez volt, és nálam is. Nem is csoda ha pihenni akar a szervezet néha.

HumiKép
Gratulálok !KépKép Sajnos nálunk ez nem jön be, mert nincs olyan nap a ciklusomban amikor még ne próbáltuk volna. Mi nem csak a középidőre hagyjuk az együttléteket, hanem amikor kívánjuk egymást, ráadásul UH-val kísérték a ciklusainkat.

LányokKép
Most olvastam a Nők Lapjában, hogy a Borbás Máriáék is hasonló cipőben járnak, nem tud teherbe esni. Ugyanazokat a kínokat állja ki mint mi sajnos. Ez nagyon szomorú, hogy nem tud az orvostudomány ezen segíteniKépKépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Barátnőm abszolút antialkoholista és az első hónapban babás lett.
Én imádom a jó száraz bort (vacsi mellé 1 pohárral elszopogatni) és mégis itt rohadok.
Persze vannak kivételek, de utálom, hogy minden állatságba belemagyaráznak mindent.
Egyébként nem rátok vagyok mérges, csak tönkrement a gépem, így másikról kell dolgoznom (nameg interneteznem Kép )

Edit
Kép

Kép
reditke

Hello,azt mondta a doki,várjunk még 2 napot,próbáljam ujra szerda reggel.Hátha!
Egyébként már jobban vagyok,dolgozom,s tényleg isteni idő van,azt hiszem ebédidőben sétálni fogok egyet.Jó étvágyat mindenkinek.
kagnes22

Cat!
Az a 10.-ik napon volt es a 13.-ikra nott meg.De most semmi sem volt.Na,mindegy.Most beadatjuk a Gynevacot is,hatha majd az segit.De mi nem fogunk varni,probalkozunk kozben is,mert mar teljesen padlot fogtam es ha hamarosan nem jon a csoda nem lesz jo vege.
Es ha ez sem segit,akkor nem lesz mas hatra:megcsinalom a sajt-tortat!Kép
-szoszi-
szoszi

Ja, es most el sem mozdul a hom!!!Ilyet meg sosem lattam,ma reggel is 36.8 volt.13.-ik nap.Mar talalkoztatok hasonloval?
Es hogyhogy most nincs semmi,mikor duplajara emeltem a clostit?Napi 1 szemmel volt pe-m es 2*1-el nincs?Furcsa,nem?Itt valami tortent,en azt sejtem...
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Sajnálom az anov. ciklusodat.Kép A párom addig fog ingázni, amíg itthon nem akad egy jobb vagy legalább viszonylag jó munkahely.Tehát lehet, hogy "forever".

HumiKép
Nagyon drukk és gratulálok!

KagnesKép
Sajnálom!Kép

AliceKép
Te lógós!Kép

AlenaKép
Sajnálom! Borivásra fel!

OrsiKép
Őszinte részvétem, nekünk ez a probléma a babaproject legnagyobb kerékkötője.Kép

Lányok!
Ma este lesz a Banánhéj nevű műsor a TV2-őn és a topik kedvencét, Norbikát is parodizálni fogják!
Ma beadták a 2.-ik Gynevacomat és a váróban sokan rondán néztek rám, mert az injekciósokat előre vették. Az ápolónő nagyon ari, emlékszik rám és tudja, hogy nekem jár a "hormon" szuri. Lehet, hogy fel kellene világosítanom, hogy rosszul tudja, de nem akarom húzni az időt csak bökjön és már ott sem vagyok.Kép Most megyek, dobok a páromnak egy e-mailt mert már reklamált érte. Mondanom sem kell, ő soha nem ír. Majd később visszanézek.

Egcsi
egcsi

Visszajöttem elbúcsúzni. Ugyanis az új könyvtárosfiú kedvesen felkért a távozásra.
Megnéztem, a banánhéj 21.00-kor kezdődik, akit érdekel.
Holnap ismét jövök, nem szabadultok tőlem!Kép

Cső:
Egcsi
egcsi

Egcsi,

Mivel foglalkozik az urad hogy itthon nem talál hasonló jó állást?
Engem is mindig előrevesznek az injekciónál ,de hát én is így gondolom elvégre nem akarok én a dokihoz is bemenni:-)))Most kapom szerdán a 4.-et és utána már várom a csodát!:-))

Szöszi,

A hőm nekem sem mozdul ott toporog 36,2-3 körül és nem akar felmenni.Egy újabb anov ciklus.Komolyan lehet hogy veszek már egy higanyos hőmérőt.De nem hiszem hogy attól majd felugrik 37 föré:-((
Zsebi

Egcsi Kép

Holnap is melózok na,meg holnap után is aztán nemKépKépKép

Alice
malice

Hurrrá hurrrá NorbikaKépKépKép
malice

Sziasztok!

Újra itt vagyok, immár túl a műtéten /méhszájseb levétel/ nem volt olyan szörnyű mint amilyennek tűnik csak kellemetlen volt inkább mint fájt, lézerrel szedte le a dokim, nagyon rendi volt látta, hogy majd be .....!
Hátránya, 4 hétig semmi szex! I S Z O NY Ú
A párom eredménye sem az igazi, fel kell turbózni.
gviki

Zsebi!Kép
Barcsak kicserelhetnenk a hoinket par napra.KépAz enyem leesne szepen 36.2-re hirtelen,a tied meg felmenne 36.9-re,ahogy nekem van most,holott most melyrepulest kellene tartson.De nem!Az en hom szarnyal...
Cat!Es en mar regebben is lattam a Borbas Marival beszelgetest,ok is minimum 2 eve probalkoznak!Hat ez van...nem is tudom mi alapjan valogat a sors,hogy kivel jaratja meg ezt a Kalvariat.
-szoszi-
szoszi

Kövezzetek meg, de ki az a Borbás Mari?

Edit
Kép

Kép
reditke

R. Edit ):
A Borbás Mari műsorvezető. Korábban az MTV-nél, most meg a Hír Tv -ben. Egy gyerekkori műtéte (elrontott műtéte ) miatt olyan hegek vannak a kis medencéjében, amitől elég nehezen fogan meg a baba. De reménykedik.

Hajni
phajni

R. Edit BOCSÁNAT a jel a Neved mellett Kép Kép Kép akart lenni, csak elgépeltem. Bocsánat
phajni

Sziasztok!Kép

Ha nem bánjátok én is bekukkantok néha. Most egy kicsit hontalan vagyok, mert a frissbe még nem tartozom, a pár naposban sem merem még igazán odatartozónak érezni magam. Most hétvégén lesz megint UH, remélem minden rendben lesz.

Megcsináltam a hétvégén a sajttortát és azt mondták a többiek, hogy nagyon finom lett! Sajnos én nem ehettem belőle, mert nem ehetek lágy sajtokat a toxoplazmozis veszélye miatt. Lehet, hogy ez butaság, de aki 3 évet várt arra, hogy eljusson a 7. hétig, az legyen inkább óvatos.
Emlékszem tavaly valaki nagyon ki volt borulva ebben a topicban, mert toxo miatt ment el a babája, pedig nem is ment egyáltalán macska közelébe. Mostmár tudom, hogy ételtől is el lehet kapni. Állítólag, mert a lágy sajtokat nem mindig pasztőrizált tejből készítik.
Pedig nagymamáink még friss tehéntejet ittak, tehenet fejtek, macska, kutya, csirke, kacsa, malac élt az udvarukon (az én nagymamámnál így volt) mégis lett gyerekük. Én meg figyeljek mit eszek.
De nem panaszkodom, legalább már itt tartok.

GViki!Kép
Akkor még egy kevés várakozás, aztán hajrá!

Karmen!Kép
Hol vagy? Sokat gondoltam ma rád, remélem minden rendben ment!

Humi!Kép
Drukk-drukk! Nagyon szorítok neked! ezúttal nem lesz semmi gond! Pihenj sokat! Kép

AlenaKép!
Sajnálom! De talán majd most! Én mindenesetre nagyon várlak, hogy gyere utánam!Kép

Lányok!Kép
Mindenki jöjjön utánam! Bevallom nagyon reméltem, hogy elindítok egy kis babaesőt! De talán majd most, októberben. Ha jól emlékszem tavaly is akkor indult meg valami! Én nagyon drukkolok mindenkinek!!!!

Puszi,Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Lányok,
Köszi a drukkot mindenkinek. :-) :-) :-) Most nagy szükségem van rá.

Edit,
Az LH teszt neve: "Gabriel OVU LH termékenységi teszt". 5 db tesztcsík van egy dobozban. Beestem egy gyógyszertárba és gondoltam próbálkozom hátha létezik valamilyen ovu teszt. Nem volt nekik, de megigérték, hogy utánanéznek és másnapra hozattak egy ilyet. Állítólag más típusú is létezik.

Karmen,
Hogy vagy? Mi az eredmény?

Leone,
Ezek szerint kb. egy időben járunk? Én 7+2d-nél tartok.

Lányok,
Mára rendeltek vissza az immunologiai vizsgálat eredményéért, és nem volt minden rendben a vérképemben. ANA pozitivitást mutatott. Tudja valaki mi az, mert nekem fogalmam sincs róla? A doki csak annyit mondott, hogy vérképzési zavar és vetélést okozhat a 9-10. héten, mert a lepény erei elzáródnak tőle, ill. nem tud rendesen kifejlődni. Mindenesetre most kaptam egy hasfalba adandó szurit, amivel minden nap szurkálhatom magam. Lehet, hogy furcsa, de egyáltalán nem voltam elkeseredve, sőt örültem, hogy találtak valami kezelhetőt. Így legalább van reményem, hogy korábban ez okozta a bajt és most talán minden rendben lesz.

Leonéhoz hasonlóan én is remélem, hogy jöttök utánunk....Minél előbb. Tuti, hogy sikerülni fog mindenkinek!!! :-)

Humi
humi

Sziasztok DrágáimKép

Na mit szóltok ma is melózokKép hát nincs valami nagy forgalom errefelé csak nem mindenki nyaralgat?

Leone DrágaKép
Meglátod nem lessz semmi baj mert én tudom hogy egy kis vasgyúró van a pocidbanKépés úgy kapaszkodik mint Csollány SzilveszterKép
Megyünk utánnatok hamarosan foglaljátok a helyünket nemsokára ottleszünkKép

Hű csajok láttátok a Bagi Nacsá-t KIRÁLY VOLTKép
NorbikaKép ÉÉÉÉÉÉSSSSS Tapossuk a zsir 1..2..1..2

Szöszi hol vagy? csak nem a papát gyúrodKépKépKép

Pussszantás

Alice
malice

Bocsi...zsirTKép
malice

Humi,

Mennyibe került ez az OVU LH teszt? ÉS hogy kell használni ?
Nem akarom elhinni hogy 3 ciklus óta nincs OV-m.Azt hiszem én is benevezek egy ilyenre.

Szöszi,

A hőm ma 35,8 C ,azt hiszem hamarosan ki fogok hűlni ha ez így halad tovább !!! Ja és a 19. napon vagyok !:-(( Gyönyörű a görbém is :-(((

Alice,

"vegyed meg a kazettámat ,hagy építsek még egy házat :-))))))"
Zsebi

Zsebi

Kép Kép Kép
malice

Tényleg és mi van rékucival fogyott márKép
malice

P.Hajni Kép
Köszi a Borbás Mari felvilágosítót. Utána néztem a neten, mert TV-ből hülye vagyok. Találtam róla egy képet és így már beugrott, hogy egyszer láttam valamelyik lakás/ház mittudomén magazinban.

Humi Kép
köszi az ovu teszt infót és még jobban megy a drukk.

LeoneKép
Gyere csak közénk, de csak mint látogató, aztán az uh után nyomás a kismamák közé törni nekünk a helyet!!!!

Zsebi Kép
tuti jól méred a hőd ?! Ezek a 35,8-as hők nagyon kemények.
Egyébként nem lázasodtunk be a szuritól, de két napig mindkettőnknek úgy fájt a feneke, hogy lépni alig bírtunk. Most már csak akkor fáj, ha nyomkodom.
Te az elsőnél lázasodtál be?
10 naponta kapjátok?

Karmen Kép
Mi újság?

Képzeljétek, ma reggel csont álmosan rázogattam le a hőmérőt, hát nem eltörött. Még hogy a hőmérőzés nem drága Kép Havi egy hőmérő nálam simán játszik, lehet, hogy később kellene leráznom, nem csipásan Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

R.EditKép

Rázogatunk.....rázogatunkKép

A.
malice

Zsebi,
Az OVU LH teszt árára sajna már nem emlékszem, mert még júliusban vettem egy csomó minden mással együtt. Sorry.
Használni ugyanúgy kell, mint a terhességi teszteket. Pár csepp vizelet, aztán lesni, hogy 1 vagy 2 csíkot mutat. Annyi a különbség, hogy itt annak is van jelentősége melyik csík a sötétebb.

Nekem is ez a 3. hőmérőm 3 hónapon belül. Az a fránya szekrény mindig útban volt mikor leráztam. :-)

Humi
humi

Alice Kép Kép Kép
Rázogatunk hát!!!! Csak néha rossz helyen.

Emlékeztek gyermekkorunk Erika porszívó Tv reklámjára? (30 körüliek gyermekkoráról beszélek). Ez volt a reklámszöveg: "Ne verje ki, ne rázza ki, Erikával szivassa ki!". Mindez a 80-as évek elején, nagyon vicces Kép

Humi Kép
Nekem nem a szekrény van rossz helyen, hanem a mosdókagyló meg a járólap Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit,

szerintem jól mérem .Fenékben és mindíg reggel 7-kor.De van amikor ilyen alacsony.Majd kipróbálom azt az OVU tesztet.
A szurit 10 naponta kapjuk,de volt hogy 11-re jött ki .Szerintem ennek nincs jelentősége.
Az első után voltam lázas utána már csak fájt.A harmadik után már szinte semmit sem éreztem.Holnap megyek a 4.-re, aztán csütörtökön vérvételre.Szerintem botrányosan lesznek a hormoneredményeim.
Zsebi

Zsebi Kép
Köszi a szuris infókat.
Tegnap párom édes volt. Anyukám felvette nakünk a Fókuszban a Gynevac riportot és odaadta kazettán. Tegnap este sikerült is közösen megnéznünk férjecskémmel. Teljesen lehidalt a riport elején, hogy miféle meddőség elleni szerrel oltatom én őt, hiszen csak arról volt szó, hogy ez valami gyulladásokra stb. való "csodaszer".
Aztán amikor végignéztük, rájött, hogy miről van szó, de a felvezetés tényleg baromira a meddőségre helyezte a hangsúlyt, kicsit félreérthető a laikusok (itt értsd a babanet oldalain nem agyonra informálódott embereket)számára. Mintha nem csak a gyulladás okozta meddőségre lenne jó, hanem minden egyéb meddőségre is megoldást nyújtana.
Szóval a végére letisztult a kép, de először megijedt a drágám. Hiába a TV sikerhajhász ágazat Kép
A hormonjaidról előre ne félj, ráérsz, akkor okosítani a dokival, ha megvan az eredmény.

Edit
Kép

Kép
reditke

R.EditKép
Hát ez az mindíg roszkor rázok én is Kép
Alice
malice

ZsebiKép
Most éppen egy Húsüzemnél területi igazgató Németországban, elég jó fizetéssel. Mivel én nem találtam még állást neki kell hozni a konyhára a dohányt.

GVikiKép
Örülök, hogy túl vagy a műtéten. Szex területen pedig legyetek találékonyak.Kép

LeoneKép
Már éppen reklamálni akartam, hogy merre vagy. Légyszi ne hagyj cserben bennünket, mert személy szerint én nagyon kíváncsi vagyok a kismamikra akik a topikból kerülnek át a "friss"-be. Sajnos nem nagyon jelentkeznek, pedig egy-egy mondatban lehetne tájékoztatni bennünket a hogylétükről.
Nem tudom a lányok hogy vannak vele, de az én lelkivilágomra nem hat nyomasztóan, ha néha jelentkeznek a régi topikosok.
Továbbra is drukk!

AliceKép
Ez az Alice drága, csak dolgozni, dolgozni, dolgozni....de ami nem megy azt ne erőltessük!Kép

R.EditKép
Ha fáj akkor ne nyomkodd!Kép Nekem is érzékeny a helye, mert most vastagabb tűvel kaptam, nehogy már olyan jól érezzem magam.Kép

KarmenKép
Merre vagy? Kommandós osztagot fogunk küldeni a keresésedre! Jelentést kérünk!Kép

Megint ugye könyvtárból jelentkezem(most már marha művelt leszek), a srác megpróbált lebeszélni a netről, mondván nem jó a rendszer, de ha akarom kipróbálhatom. Hát működött! A röhej az, hogy még rajtam kívül négy emberke pötyögött a gépeknél. Azt hitte, hogy ilyen könnyen lerázhat?
Örülök, hogy tetszett Bagi-Nacsa, szerintem is jó volt.Kép

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
Én nem nyomkodom, csak ilyenkor jövök rá, hogy párom mennyire sokszor fogdossa a fenekem Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

EgcsiKép

Azé nem erőltetem meg magam elhihetedKép most épp lakáshitelemet intézem remélem sikerül,annyira szeretnék már egy kis fészketKép
Alice
malice

R.EditKép
Kép

AliceKép
Nagyon helyes, csak legyen neked is fészked, benne fiókákkal!Kép
Sajnos valószínüleg nekem holnap beköszöntenek a pirosbetűs ünnepek, úgyhogy az én fészkem még egy darabig üres marad.Nem csüggedek, majd az október!
Ne felejtsétek, ma Nagy Ő! Ki ne hagyjátok, mert holnap akkor kit fogunk kritizálni?Kép

Egcsi
egcsi

Lányok, megyek haza. Hol vannak a többiek? CAT, VIRÁG, GITTA, ALENA, SZÖSZI és még sokan mások!

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Lányok!
Kicsit el vagyok képedve! Már a múlt hónapban is a 26. napon jött meg, most pedig már kecsapos vagyok a 25.! napon! Ezt nem értem. Álltalában a 34-36. nap körül szokott az utóbbi fél évben megjönni. Remélem, korábban már nem jön.
Szerintetek lehet ez a lapar (PCO-műtét) következménye? Mindegy, úgyis fel kell hívnom a dokim, hogy akkor most mikor lesz a HSG. Gondolom, úgy 2 héten belül.
Nem hiszem, hogy az jobb eredményt hozna, mint a lapar. Már csak az éltet, hogy utána irány a Kaáli! Soha nem gondoltam volna, hogy ennek így fogok örülni. Nagyon lassan telt el ez a 2 hónap.

Nekem is hiányoznak a régi babás topicosok, egy időben beleolvasgattam a friss kismamikba, hogy mi van velük, de már ehhez nincs "kedvem". Kép Majd, ha én is ott leszek már velük. És igenis mind ott leszünk! Kép

Tényleg, szoktátok nézni a Barátok köztet? Szerintetek megmarad a baba? Már péntek óta pityergek rajta. Nem a bárgyú sorozaton, hanem magán a tényen, hogy elveszítí, elveszítettem, sokan elveszítették... ...értitek.

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Szerintem a lapartól lettek rövidebbek a ciklusok, biztos helyreállt a hormonrendszered, hurrá,hurrá !
A Kaáliba kihez akartok menni ? Lemaradtam valamiről? Összeházasodtatok ? Azért kérdezem, mert lombikra csak házasok mehetnek. Olyan ritkán érek rá mostanában jönni. Ha igen akkor nagyon sok boldogságot kívánok!

HurkiKép
Hol tart a stimulációd ? Döfköd már a párod ?

LányokKép
Velem minden rendben, ma volt az utolsó vizsgálat a lombikhoz, mycoplasma és ureaplasma szűrés. Van egy 19mm-es tüszőm, és szép vastag nyh-ám a 11.cn-en, mindenféle gyogyik nélkül. Az orvos tanácsára azért belehúzunk középidőben, hátha lesz belőle valakiKép Aztán a 21. és 24. napon progi vérvétel, és szigorú terhességi teszt, és indul a petefészkek leállítása.

Barátok Közt rajongókKép
Szerintem elveszíti a babát, mert az életben nem terhes a színésznő. Ellenben hogy fogják a Mónikát és a Katát kiszedni a sorozatból? Ők mindjárt pocakosodnakKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Csak házasok????????? Jújjjjjj!!! Akkor én most teljesen a padlón vagyok! Kép A párom még csak megkérte a kezem, de ahogy ismerem, még 2-3 évig nem akart házasságot. Most teljesen kétségbeestem!!! Nem tudtam, hogy csak házasok mehetnek a lombikra, ezt még soha senki nem mondta és nem is olvastam sehol!
Még nem tudjuk, hogy kihez mehetnénk, nem beszéltünk még senkivel. A párom nem akar semmit sem tenni a HSG elött. Fél... Én már szívesen bejelentkeznék, de nem akarok erőszakos lenni vele. Nehéz volt eddig is rávenni bármire is, ki kell várnom, hogy ő maga akarjon menni. Ha nem mondom, akkor már semmi kifogása ellene! Pestre is jön fel velem, a HSG-re! Azt a pár hetet meg már kíbírom valahogyan. A Kaáli után akkor meg valószínűleg még az idén összeházasodunk. Nagyon remélem, nem ez lesz az akadálya a babánknak.

Drukkolok a tökéletes lombikhoz, tökéletes babókkal! Kép
Biztosan minden rendben lesz!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok,

Gitta, Cat Kép
Nem akarok hülyeséget mondani, nem néztem még utána, de mostanában két párról is hallottam, akik lombikosok, de nem házasok. Az egyiknél a fiúval beszéltem, és ő azt mondta, valami szerződést kellett aláírni. A másik pár meg a barátnőm baráti köréből van. Azt hiszem, másodszorra sikerült nekik a lombik. A lánynak már nagy a hasa, és most lesz csak az esküvő. Úgyhogy Gitta, szerintem ne ijedj meg, kérdezz utána.

Puszi, Alena
alena

GittaKép,AlenaKép
Remélem AlenaKép igazad van, és én olvastam rosszul. Az tuti, hogy alá kell egy nyilatkozatot írni, hogy beleegyezzünk a beavatkozásba, és tudomásul vesszük a siker esélyét, ráadásul az orvosi műhibákat is ránk lőcsölik benne, de a házasságról abban nincs semmi.
Itt a neten olvastam egy orvos-beteg kérdezz felelekben, hogy házasnak kell lenni, de lehet, hogy az csak az adott intézményre vonatkozott, ahol a doki dolgozott.

GittaKép
Minden férfi fél ettől az egésztől, hagyni kell Őket, hogy emésszék a dolgot. Aztán amikor látják, hogy nincs más megoldás akkor beadják a derekukat, de az utolsó szalmaszálba is kapaszkodnak.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Gitta,

az én barátnőm sem volt férjnél és mégis lombikos ikrei vannak !!!
Szerintem csak apasági nyilatkozatot írt alá párja. úgyhogy nyugodtan vágjatok neki!:-))
Zsebi

Cat Kép
Mi még nem tartunk a lombik környékén, de már most látom mennyire igaz, amit írsz.
Az én férjem, természetesen aláveti magát a vizsgálatoknak, ahova muzáj elmenni, de látom rajta, hogy mennyire parázik az úgymond "mesterséges" babagyártástól. Meg van róla győződve, hogy úgyis sikerül spontán módon. Persze, ha minden eredmény azt mutatná, hogy mégsem, biztos megemésztené a dolgot, de alapban ők valahogy így vannak programozva.

Én nem is strapálom őt az infokkal. Például azt sem tudja, hogy itt vagyok.
Annyira egyszerűen fogja fel, például a múltkori menses késésnél is, nem tudta megérteni (pedig nem egy érzéketlen fatuskó), hogy mit agyalok annyit. Ha megfelelő időt késett, teszteljek, ne hergeljem magam. Ha pozitív lett, hurrá, ha nem akkor majd legközelebb. Persze, nem örül neki, ha negatív, de nincs annyira elkeseredve, mint én(mi) nők.
Jó lenne, néha a saját férjemnek lenni, hogy férfi szemmel is láthassam ezt az egészet Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

EditKép
Úgy látom, hogy minden férfi ugyanilyen, ebben a témábanKép. Az én férjem ugyanígy látja a helyzetet. Illetve van még az a típus, aki Ő maga nem hajlandó elmenni vizsgálatra, de az nem sokáig állna meg előttem, az nem is akar igazán gyereket,ha ilyen pici kellemetlenségnek sem veti alá magát.Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok LányokKépKépKépKépKép

Véletlen netközelbe kerültem és az első mozdulatom a www. babanet voltKép

LeoneKép
először is szeretnék gratulálni!!!!! A férjem olvas néha-néha Benneteket és Ő kotyogta el a nagy hírt (tudod, a Budakalászi gratulációKép). Nagyon-nagyon örülök!!!!!!!Kép

LányokKép
Mi jól vagyunk. Netünk egyelőre még nincs, de csak reménykedem. Rágom a férjem fülét, de mindhiába (itt ül mellettem, hátha ebből vmit lereagál majd, valamikor, valaha, egyszer....)

Ma voltam/tunk dokinál, minden rendben. A manónk tuti kispuncis és még 51?! nap....

Mindenkit puszilok, és szeretnék Mindenkit magammal húzni. Nagyon sok az új név, innen is látszik, hogy fogyatkozunk (aki nem ismer, én is időztem itt hosszú ideig ebben a jó kis csapatban)

pussza
Bogár
32+5

Bogár
Kép
Kép
bogár

BogárKép

Hurrá,hurrá, hogy jelentkeztélKépKépKép. Nagyon sokat gondolok Rátok, és a "budakeszi rém"Kép révén gondoltam, hogy jól vagytok. Olyan hamar eltelt ez a 9 hónap, és mindjárt a kezetekben lesz a kis puncis. Légyszíves karácsonyra internet-hozzáférést kérj a párodtól ajándékba, mert hogy fogunk egyeztetni a szoptatás nehézségeiről másképp? Ne csüggedj, megyünk utánnad hamarosan !!! A szülésről mindenképpen kérek értesítést!

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Egcsi!

Kreativitásban nics hiány az egyszer tuti!!
A párocskámnak 29-i kontroll androteszt miatt szintén nuku szex.
gviki

Sziasztok Lanyok,

ugyan ritkan jelentkezem, de most muszaj!
Ma reggeli ujsagban a következö cimü cikket talaltam:
"Die Ungarn sind Sex-Weltmeister".
34 orszagban csinalt felmérést a szex gyakorisagarol egy ovszargyarto cég, és mi nyertünk!!! (atlagosan 152 alkalommal évenete)Büszke vagyok Kép Kép Kép

Csak igy tovabb!

(bocs, ha Ti mar tudtatok, lehet, hogy csak én maradtam le)

Mielöbbi bebabasodast mindenkinek!

Süncsi
süncsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?