A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs,
a környezetkímélés addig érdekel, amíg nem kerül ennyire a sokszorosába. tehát a melltartóbetét esetén pontosan emiatt gondoltam venni, hogy ne kelljen annyit eldobálni és még olcsóbb is. (DM körny. kímélő pelust is vettem, drágább is volt, de át is ázott, úgyhogy hamar abbahagytam)
napkollektort nem tennék csak azért, hogy kíméljem a környezetemet, miközben kiadok két millát, ami két millát bizonyára környezetszennyező munkával szerzek. (pl. férjem olajos cégnél dolgozott eleddig... :) )
úgyhogy nálam mindennek van egy határa, kevéssel többet áldozom, de sokkal többet nem. ugyanígy vagyok a globalizációval és a nagyáruház ellenességgel is. miután megtudtam, hogy manapság már a piacon árult cuccok 90%-a is ugyanonnan származik, inkább a nagy boltokban veszem, nem izgat a "segítsük a magyar árusokat" kérdés, mert pont a kereskedőket letojom, max. a termelőket támogatom szívesen; s nem vagyok saját pénzem ellensége.
az állam nyilván ezért támogatja a napkolletkrot, mert költséghatékony és környezetkímélő megoldás. hát támogassa is. ne csak marhaságokra jusson.

cicibetét bizonyára Avent lesz, mert azt lehet mindenhol venni. szépen kimosom és nem kell ezerszám venni.

ancsipancsi

Ruzi,

rettenetesen rosszat álmodtam és rányomta az egész napomra magát... neked ++++++++heygek

Zuzi, Ríd,
csokievés nálam azért (sem) jöhet szóba, mert nem szeretem az édességet, kivéve olykor a nagyon fekete csokit.
Sör szóba jöhetne, ha nem vezetnék még ma sok-sok kilómétert :mrgreen:

Ancsi,
:)
macskanyu

Zuzi,
nálam alternatív megoldás (pelus darab, stb.) nem vált be, mert átáztatott és szép folt lett még a sima betét felett is a ruhámon 1-2x. úgyhogy nem kockáztatok.
érdekes, hogy amúgy nem volt kellő mennyiségű tejem, de mivel nem "igény szerint" szoptattam, hanem meghat. idő szerint fejtem, így biztos néha túlcsordult a tárolószerkezet :lol:
engem nem zavart az eldobható kényelmetlensége se, ez se fog. igaz én sport(os) melltartót viseltem, nem szoptatósat. az meg olyan kis vékony, hogy a melltartóbetét csak egy kis tömőanyag benne ;-)
ancsipancsi

Macska,
az csak álom volt!!! Eldobhatós: persze, h napi 2t, hisz 2 mellem van. :mrgreen: (csak nekem van olyan rossz emlékem erről, hogy a szétcincált cicek nem szerették "elengedni" a betétet, és az rátapadt és olyasmi érzés volt megválni tőlük, mint egy ragtapasztól?)
És igen, egyébként sem érdekel addig pár négyzetcentiméteres kis vacak, amivel szennyezek, míg más kilószámra viszi haza a húst, játékot, ruhát nem "eu"-barát csomagolásban, és míg megint mások naponta annyi szemetet termelnek, amennyit én 10 élet alatt sem. ;) Ancsi álláspontja közelít az enyémhez: oké-oké, h barátja a természetnek, de egy (tanári) fizetésből élő ember nem szentimentáliskodik, ha a kenyeréről van szó... :?

Vavanna,
szia, :) A jó pasi sztem nem lehet kritérium, hanyattfektetve vizsgálva úgysem látod a hasadtól. ;) :lol:

Macska és Ruzi sok ++ és jobbulást, itt a hétvége! :)

Csak összehasonlítás végett megírnátok, h az áram kinek mibe fáj egy hónapban? Kösz.
neet
neet

Gáz:
Nem fizetünk rá, épp ellenkezőleg, még maradt is a számlánkon!!!! Éljen a szuper kandallónk!!!

Neet:
villany 17e :roll:

Noncsi:
Zolit lefokozták, ezért vesznek el a pénzéből... :cry: :cry: :cry:

nukada

Sziasztok!

Tegnap óta itthon :D ,de most csak egy fotóra van időm :wink:
Kép

Köszönjük a köszöntéseket :D

petergabi

NAgyon sok boldog szülinapot kívánunk Manókának!!!!!!!!!!! A hangsúly a "sok"-on van :lol:

Gabi!
De jó, hogy otthon! Majd írj ám élménybeszámolót!
Botond még mindig gyönyörű :D
zuzmo1

Votív! Tényeg a Pimpa :roll:

Napkollektorra, s mindenféle természetes segítőre most is lehet kérni támogatást, csak sajnos még nem hallottam senkiről aki megkapta volna (persze nem mozgok olyan körökben ahová könnyebben eljutnak az ilyenfajta támogtások)

Zuzi! Pont írtam hüleségből hogy remélem jófej voltál, s felvetted a jelmezt :mrgreen: ! Ezek szerint tényleg 8) :lol: (bocs Neet én mán csak ilyen vagyok :lol: 8) )

Ríd! Hát nekem sem szimpi a szomszédotok. Barátnőméknél volt/van ugyanilyen probléma, hogy néha legszívesebben lerohanna kicsit megölelgetni a gyereket, mert...

Deni! Én is kérem szépen!

Ruzi! Elpatkolás :shock: ?! No vigyázzunk a szavakkal irgumburgum!!! És azé ++++++++++++ :lol:

Macs! Pont nemrég mesélték nekem, hogy a hidegfront vkinél depit, befeléfordulást okoz. Menj szoliba :mrgreen: ! Csak vigyázz nehogy szolicica vagy plázacica váljon belőled :lol: (mekkora humorom van :lol: :mrgreen: !)

De édi ez az új Botondkép (is)!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Itt voltak Szrekék :lol: ! Ábel aaaaaaaaaaannyira édes :lol: :lol: :lol: !!! S imádom a gyerkőcök összhanját (is) :lol: 8) . Olyan fanatasztikusak!!! :lol: :lol: :lol:

(Lehet hogy én vagyok a nyáltopik szive :?: :lol: )
gödibarbi

Sziasztok!
Megjavult a gépem!
Bár visszaolvasni nem fogok tudni...

Zsanci,
Én is ott lakom ahol Te és Ríd!!!
A múltkor annyira nagyon ordítoztam, hogy utána egész napra elment a hangom (ez mondjuk jó volt). Szörnyű-szörnyű :cry: .... Csak az tartja bennem a lelket, hogy pusztán hangerőre és összevont szemöldökre megyek (ritka ronda öregasszony leszek, ha még sokat ordibálok) és legalább a tartalomra odafigyelek. (Sajnos a mi házunkban nincsenek más gyerekek, viszont vannak fiatalok, akik még azt hiszik, majd ők! Majd ők sose ordítanak!! Én legalábbis sokáig ezt hittem.)
Lehet hogy reggel kiállhatnék az erkélyre, ordíthatnék 3-at, mint egy éhes és harcias hím oroszlán (a nőstény oroszlánok csak nem olyan hülyék), majd visszamennék és egész nap suttognék. Az emberiségnek (akik hallótávolságon belül élnek) jobb lenne, még akkor is, ha 5-kor ordítok.

Macska,
Citromfű tea! Néhány napig inni kell és persze elég sokat, de nekem használt. (Vannak gyógyteák, de azok egyrészt jobban használnak, másrészt erőteljesebb aromájúak..) A legjobb a házi friss citromfű (mega-giga-boltokban lehet kapni) vagy a Vörös Oroszlános. (Gondolom jobb a bio citromfű, csak az engem sose nyugtatott meg...Ha rájönnék, milyen E-t tesznek a teaháziba (a fantasztikus illatért) a citromfüvet kihagyva vhogy azt is beszerezhetném. (Lehet hogy semmit nem tesznek bele, csak olyan jó illata van a bio cuccokhoz képest...)

Gabi!
De jó is egy kisbabára visszajönni!!!! Nagyon szép Botond!

Móni
Kép
Kép
monisa

Monisa,
MARCINAK BOLDOG ELSŐT!!!!
igy megkésve is!!! :roll:
mesélj, milyen volt a buli!

én sajnos a tartalomra már nem tudok figyelni...és nagyon durvákat mondok. Mint egy kocsis... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

nyugi, ha Lencsét azon kapom, hogy fektetés után még órákkal újra és újra felkel és "rosszalkodik" én is megmondom neki a magamét. ezért van, hogy ma azt mondta a macskájának, hogy "hogy képzeled, hogy elveszed az ollót? mocskos pofádat!" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD micsoda tahó paraszt vagyok.

Manóka boldog szülinapot. (s majd 4 év múlva is! :D)
ancsipancsi

Zsanci,
Nem volt semmi alkohol tartalmú serkentő/nyugtató ital. (Mióta kiderült, hogy Marci szoptatós párnáján és a hálószobai falon levő folt vörösbor folt a családom nem hoz nekem ajándék bort :? Marci klassz könyveket kapott, amiket Peti nagyon szeret. És kapott autókat, amiket P. megpróbál elvenni (M. ordít, én ordítok, P. ordít - legalábbis előfordult már, hogy nem tudtam nevetéssel, pláne vmi innovatív figyelemelterelő ötlettel elütni az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket ...).
Nagyobbik fiam olyan kihívások elé állít, amikhez én az életben nem növök fel (Votiv írt hasonlót, asszem - mert azért olvasgatok ám visszafele). És nem kereshetek neki kamaszkorára kadét iskolát, vagy mit, mert akkor meg hiányozna.
Csúnya szavakat én is mondok, de azt még nem mondtam meg P-nek, hogy néha őt gondolom a legnyavalyásabb kiskrapeknak kerek e világon. Olyanokat mondok csak hangosan, hogy elég volt és hogy lehet ilyet csinálni :oops: Ekkora hülye szöveget?!

Móni
Kép
Kép
monisa

Deni,
HOVA kell menni holnap????

Moni,
:lol:

az enyim érdekes módon nem mocskosszájú, itt vagyok annak én...
eléggé nem használják azokat, amiket én...
bár, ahogy érvelnek egymással... :roll:
zsancikant

Manókának és Marcinak nagyon sok boldog szülinapot!!!
Kép

Gabi :) Botond gyönyörűűűű!!!! :D :D Nagy gratula Nektek mégegyszer!!!

Barbi :) Méltem :wink: Angi azóta is átalussza az éjszakákat? Ábeles buliról van kép? :wink:

Móni :) Szuper, hogy van újra géped! :D

Votiv, Zsan :) Meggyógyultatok?

Macsnak és Ruznak további ++++++ok!!
denizsa

Zsan :) Ezek szerint jössz? :wink: Budaörsi Közösségi Ház, Lévai u. 34. (egy kis szürke épület panelházak között) és az emeleten van az ea.
denizsa

Móni!
Szia!!!!! És MArcidnak nagyon sok boldog szülinapot! :D
NA, én Téged nem tudlak elképzelni ordítani :D Lehet, hogy Te úgy hallod, belülről, de kivülről max emelt hangnak hallani :lol:
ÉS én mostanában rászoktam az "irgum-burgum"-ra, ami állati hülyén hangzik, de minden mérgemet beleadom. Muszály volt valami jolyjoker szót kitalálni, mert B nagyon cifrán káromkodik :oops: :twisted: , 80%.-ban apjának köszönhetően, ami ellen nem sokat tudok tenni. Vezetés közben már felismeri a szitukat, és előre mondja. Ha beenged valaki, akkor elkezd integetni, és mondja, hogy "kösz-kösz", ha meg befékezünk valaki miatt, akkor "anyád-köcsög" :oops: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: . Pedig Tomit már befenyítettem, hogy fogja vissza magát.
amúgy sok mindenben magunkraismerek :wink:
mesélj, hogy vált be az ovi!

Kép
Kép
zuzmo1

Deni,
én is kérek szépen előadást!

nálunk Lencse előszeretettel éget mamáék előtt. múltkor verte a macskáját. mama kérdezte, hogy anya is ver téged? aszondja: igen, mert elvágtam az ágyat. pedig frászt, dehogy vertem, órákkal később vettem észre, csak ideges voltam, de nem bántottam. szóvá is tettem ezt, és akkor elmondta mamáéknak, hogy nem veri anya, csak miket mondd. (hogy képzeled, mit képzelsz magadról, normális vagy?....stb. :D)

ancsipancsi

SOS DENI,
holnap HÁNYKOR kezdődik az előadás??? :lol:
zsancikant

Monisa, szia, klassz, hogy újra itt!! :D
én írtam ilyet, igen, hihi :P
Marcinak nagyon boldog szülinapot!!!

Deni, megjött a mél, kösziiii! :D

Gabi, gyönyörűséges ez a kisfiú!! és ezt nem puszta hízelgésből mondom, nagyon helyes kis arcocskája van, igazi kisfiús, és a sérója is állati vagány! a legjobban most talán az álla tetszik, nagyon kis határozott, öntudatos áll :D

Manókának boldog szökőszülinapot!!! :D
és Ákosnak tegnapra is boldog névnapot!! :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Gabi,
mégegyszer nagyon sok boldogságot Botondhoz, nagyon szép baba! :D
és majd meséééééééélj! :D

Barb,
:mrgreen: :lol: tenx a vendéglátást (is) :D

és ma felköszöntöttük apát :D a saját kreálmányú tortámról csak homályos képet merek feltenni :mrgreen: ezek után mind a cukrászi, mind a hangszerkészítői álmaimról le kell mondjak :lol: :lol:
torta Kép

ünnepelt illetve a gyerek - mivel, ha nem valami hangszerrel :mrgreen: :lol: Kép

no szaladok tanulni mindenkinek jóéjt (nekem most már durván bele kell húzni....)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Boldogot az Ákosoknak :D és Marcinak és Manókának is :D :D :D :D :D

és Macs,
nagyon köszi a receptet, valóban, remélem a belbecs illetve a belefektetett szeretet meg energia kárpótolta/-ja apát a rettenetes marcipánborításért :lol: 8) (bendzsót terveztem, de fekete vagy sötét barna marcipán nem volt; nutellából sikerült szögesdrótszerű húrokat kreálnom rá illetve bendzsó helyett egy saját alkotású négyhúros hangszer lett :mrgreen: )

Kép

Kép

szrekuc

sziasztok,
gyorsan: Boti csodás baba!!!!
Én sztem jó darabig nem leszek:
szerda óta kezem összezúzva a fürdőszobaajtó által (megjártuk János h-t is :shock: ) SEMMIT nem tudok csinálni,mert nem mozog,csak fáááááj...mindig minima 1fő kell segíteni
homeopátiát nyelem halomszám... :cry:
majd eccer jövök...

Kép
Kép
szelloke

Szelloke,
jaj, ez nem hangzik jól :(
sok ++++++++++++ oda és gyógyulj! (mi történt - persze csak ha akarsz róla beszélni ;) )
tud valaki segíteni? a hétvége biztos megoldható, de hét közben?

Kép

Kép

szrekuc

Szrek!
Ez egy állati király torta! :shock: :D :D :D Tök ügyes vagy! ÉS Apjuk kellőképpen értékelte??, Mintha mostanában minden okés lenne Nálatok, jól érzem? :wink: :D

Szellőke!
Jajjjj! Gyorsan gyógyulj meg, remélme, lesz segítséged!

És Ákosoknak boldog névnapot, olyan szép nevük van! :D
zuzmo1

Zsan :) Látom, kérdeztél még tegnap... bocsi, de én 10-kor már lefeküdtem :oops: Egyébként 9-10.30-ig vannak az ea-k. Jövőhéten nem lesz TI, hanem vki helyettesíteni fogja és én is kihagyom a fejtágítást, viszont ma vártalak, foglaltam Neked széket :wink:

Zuzi :) Sztem irgum-burgum nagyon király! :wink: :lol: Mi perpill az "a manóba!"-t próbáljuk tanítani neki a csúnya szavak helyett... de nekünk is ki-kiszalad a szánkon egysmás :oops: és akkor szoktam neki mondani, hogy csak a felnőttek mondhatnak ilyeneket...

Ancsi :) Méltem :) És ilyen kamudumákat Bálint is szokott nyomni (mondjuk legalább nem azt adja be, hogy verem :lol: ), én meg magyarázkodhatok... de lassan ott tartok, hogy ha vki minden szavát szentírásnak veszi, hát magára vessen...

Szrek :) Nekem nagyon tetszik a torta!! Ez Macs marcipános tortája? Kérhetek én is receptet?

Votiv :) Takonykór még a vendégetek?

Szellőke :) Jaj, ez gáz :( Sok +++++++++++++ Neked!!!

Curse :) Hogy vagy??????????
denizsa

Deni,
úgy sajnálom! :(
Meme megbetegedett, és nem tudtam itthagyni, mert annyira nyöfis volt.(láz, hurut, szóval pont témába vágott...)
Akkor két hét múlva????Semmi sem állithat meg! (remélem)

bár, én lehet, h a jövő hétvégét is megnézem, biztos érdekes az is... :roll:

Szrek,
torta nekem is tetszik!!!

Szellöke,
jobbulást!
zsancikant

most már nekem is küldjetek ilyen marcipános receptet :D

Deni!
A manóba :lol: :lol: :lol:
nálunk B szokta hangosan sírós nyöszi hangon affektálni, hogy "ne bánts " :lol: :lol: :lol: , mintha vernénk :roll: :lol:

Zsanci!
Jobbulást++++++++++++

és most már tudom, miért nem aludt egyik gyermekem sem az éjjel! hihetetlenül megérzik az ilyen viharokat :cry: egy csomó mindenünk tönkrement a kertben, kezdve B autó alakú homokozójával, aminek a darabjaival van tele az úttest.mondanom sem kell, tele volt játékkal, igaz homok nem volt benne. Annyra sajnálom :cry:
zuzmo1

Sziasztok! :D

Köszi a tortadicseket :D

Zuz,
mondta, hogy finom meg tetszik, de leginkább elég nagy mennyiségben ette :lol: meg Ábel is jól belapátolt belőle, szóval ez nekem elég dicséret :D :D Macs is mondta, hogy ez gyakorlatilag elolvad a tányérról aaaannyira finom (a krém nagyon jó benne)
skót krémes torta, majd jön a copyright tulajdonos és felrakja a recipét ;)

homokozó :( itt egy kertből a fenyőt tövestül tépte ki a szél és út közben is több tövestül kitépett vagy törzsén kettétört fát láttunk - sok itt az öreg fa, most már kevesebb :( és faágból is sikerült az autó aljára applikálni :roll: pedig próbáltam figyelni

Zsan,
bulást Memének! :D

Kép

Kép

szrekuc

Nálunk két baszomnagy fenyő dőlt az útra, magával vitte az elektromos vezetéket, 11től nem volt áram... Még jó, hogy nem voltunk itthon...

Este még jövök!

nukada

Monisa,
már vártalak :lol:
Marcinak boldogot utolag is! :D

Ábel és Botond kép jóóóó :) én is lasssssan teszek fel tesósat.

KépKép
fibi

ja, nálunk az a menö káromkodás, hogy "aztaleborultszivarvégit" :P
és néha én is alig merek a szomszédaim szemébe nézni...
fibi

Zuzmó,
Az én kicsi fiam nem érzi meg a frontokat. Be-bee.
(Mondjuk 4 körültől nem alszik csak eszik addig, míg Petike is felébred, eszem a szivét. Akkor Marcika már elég álmos - 5-f6 fele és dörzsöli a pici szemét én meg csak mosolygok és megkérdezem mit álmodtak a kis drágák. Ha épp nem bosszantanak fel vmivel.
Az összes ordításom hajnali ordítás - ami szomszédok előtt súlyosbító tényező.)

Fibi,
Nekem a magasságosbaktercsizma lenne a kedvencem, de ha ideges vagyok elfelejtem. Még a kutyafáját próbálom nyomni, de sajnos olyankor azt is elfelejtem.

Móni
Kép
Kép
monisa

Áááá, unokatesónál voltunk szülinapozni, és mire jövünk haza (csak 3man, mert Apjuk onnan ment dolgozni): ázik a budi...
Pont ott, ahol nyáron is kibontották. 11kor lejött a közös képv., és közölte,h nem tud mit tenni, talán holnap, de hétfőn már biztos. :roll:
Itt nem akkora gáz, de mi lehet alattunk? (Nem a mi csövünk, hanem a házé, vmi főnyomócsó, vagymi.) Ezek után már nem csak nem fognak köszönni az alattunk lakók, hanem lehet,h meg is dobálnak...Kellett nekem annyit emlegetnem őket... :evil:

Csajaim meg csak úgy pezsegtek a nagy családi partyn. :wink: :)

Viszont az éjjeleink eléggé gázosak, az ilyen szeles frontok mindig betesznek. Na meg a fogak. Vagy legalábbis ezekre fogom...

Pt hallom játszani a napokban, és azt mondta,h "q.életbe, hogy kiöntötted..." Pedig nem szoktam ilyet mondani neki. :oops:

B meg ma kiesett a hintából, jó nagyot koppant. Be is tojtam rendesen... Mellette álltam, de odajött P,h megütötte a fejét, adjak rá puszit. Lehajoltam, adtam neki gyógypuszit, közben meg egy nagy koppanás... De nem sírt nagyon, sem sokáig, valahogy a sírásából tudtam,h nem komoly. Aztán sokáig figyeltem, és semmi gyanús jel, csak egy pukli a homlokán. A koppanáshoz képest egész kicsi. :(
Az a dühítő,h végig mellette álltam, h nehogy kiessen. De olyan természetes volt,h adom a gyógypuszit Pnek, amikor kéri...
És utána jutott eszembe,h én is rosszat álmodtam, azt h otthagytam sokáig Bt az etetőszékben, és sír nagyonagyon, és olyan furán vörös volt a feje, meg vhogy össze is ment, meg szorította a biztonsági öv, és tudom,h vmi nagy baja lett attól,h otthagytam... (Pedig nem is szoktam otthagyni...) :roll: :shock:

Monisa, velkám bekk, jó,h itt vagy újra!!!!

Zsan, szegény Meme! Többiek már jól vannak?
rídonli#

Szrek, torta sztem szuper, csak a kép homályos!
És tényleg, egyre harmonikusabb képeket teszel fel! :) Ábel irtó édi a gitárral! :)

Fibi, várom a tesóképet, biztos jó nagyot nőttek a fiúk! :)

Szellőke, szegéééény, sok++++++++++++++! Remélem akad segítséged!

Na el aludni, remélem nem lesz nagyobb víz a wcben...
Jó8!
rídonli#

Csak m ég 1: Indiék ma költöztek (ill.már tegnap), remélem minden rendben ment! Indi, majd jelentkezz, ha tudtsz!
rídonli#

Ríd,
a kép direkt homályos :P (illetve amikor lőttem persze nem akartam homályosra, de aztán örültem, hogy van homályos kép is, mert a marcipán illesztések tényleg csúnyák meg túl vékonyra nyújtottam a fedlapot - így legalább homályosan látszik csak :lol: :lol:

wc-hez ++++ok szomszéd meg csak nem gondolja azt, hogy miattatok vagy ilyesmi; ti újépítésűben laktok?
Bnek meg nyugi nem lett semmi baja :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Szellőke!
Mi történt a kezeddel? Hogy látod el a manókákat?
Köszönöm a fáradozást oltóanyag ügyben!
Nekem a Nővér (céklát tartalmazó étrend-kiegészítő) vált be vashiányra, főként azért, mert nem okozott székrekedést.

Rylie!
Gratulálok az első lépés megtételéhez a szobatisztaság felé! Hozzátok hasonlóan, nálunk is bejelentette a gyerek, hogy mire készül, majd bevonult az egyik ajtó mögé, vagy az asztal alá. A bilin már nem ilyen szemérmes, leginkább az étkező kellős közepén érzi jól magát.

Curse!
Örülök, hogy túlélted a fogas kalandot. Nekem is iszonyatosan fájt utána, de ezzel nem akartalak megijeszteni, mivel neked nem volt gyulladásban a foggyökered. Minden nappal egyre jobb lesz.

Nukada!
Sajnálom, ami a pároddal történt! Nem vagyok biztos abban, hogy a Dévény Anna féle kezelésekre jártok, de ha igen, akkor talán jó hír, hogy épp a napokban olvastam a deveny.hu-n, hogy lehet kedvezményt, ill. mentességet kérni a kezelési költség fizetése alól. Az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban nekem nincsenek személyes tapasztalataim.

Neet!
A mi villanyszámlánk 12.000 Ft körüli összeg szokott lenni. Az összehasonlítás akkor lenne érdekes, ha azt is tudnád, hogy a szokványos háztartási gépeken kívül, mi fogyasztja még az elektromos áramot az egyes családoknál. Nálunk pl. a villanybojler, de amikor a kisebbik fiam még újszülött volt, a temérdek pelenka, ágynemű miatt beindított szárító program is nagyjából 3-4 e Ft-tal növelte a fenti összeget. Miért végzed az összehasonlítást?

Ancsipancsi!
Vágyott szülésedhez küldöm az energiát!
Nekem a teljes kiőrlésű lisztből készült palacsinta folyton odaragad, szétmállik, nem fordítható. Te hogy készíted, miben sütöd?
Utazási betegségekre kombinált homeopátiás szert lehet kapni a patikákban. Esetleg próbáld meg előre ültetni Lencsét (ha ezt szabad). Nekem is volt ilyen problémám, de csak akkor, ha hátul ültem. Elöl jobban látni, több a viszonyítási pont, a sebesség jobban érzékelhető, így az agyunk jobban tud alkalmazkodni a ringatózáshoz.
Jó, hogy egyedül is volán mögé mertél ülni a babákkal, különösen, hogy nagy pocakkal ez azért nem egy 1.0-s pálya. Sajnos én legalább 5 éve nem vezetek rendszeresen, teljesen oda a bátorságom. Legutóbb a férjem beült a helyemre, így kénytelen voltam a volán mögé ülni. Annyira izgultam, hogy azon a két km-es szakaszon majdnem vizet fakasztottam a kormányból. Jó lenne vezetni! Nem kellene az egész családnak kísérgetnie, ha távolabb akad dolgom.

Zsanci!
Írtad, hogy találkoztál Vass Gabival. A Mona Lisa csoportban ismertem meg, amikor az első fiamat vártam. Olyan kiegyensúlyozott, derűs asszonyka, még a közelében is jó volt lenni, élvezet volt hallgatni, ahogy a leánykáiról mesélt. 2006. őszén egyszer beszélgettem még vele egy relaxáción, de azóta nem találkoztunk. Jó, hogy írtál róla!

A kiabálásról:
Bevallom, én is szoktam. Mi nem beszélünk csúnyán, de a hangerő fel van tekerve, ha úgy adódik. Ma nagyon nyűgös voltam (pms), egész nap arra törekedtem, hogy elszámoljak 10-ig mielőtt megszólalok. Még akkor is higgadt maradtam, amikor bilizés után, öltöztetés közben addig-addig rakosgattam ide-oda a bilit, nehogy a kicsi elérje, míg csak sikerült beletenyerelnie. Némi vigaszt nyújtott a számomra, hogy a bili tartalma a folyékony kategóriába tartozott. Este azonban már kitörtem, amikor a mese kiválasztásán ment a huza-vona.
-Válassz könyvet a meséhez!
-Nem választok.
-Akkor én választok.
-Légy szíves ne válassz, mert én a Pom Pomot szeretném!
-Jó. Hozzam ide?
-Neeem! Én akarom!
-Akkor menj érte!
-Neeem! Te menj érte!
-Most mondtad, hogy te szeretnéd ide hozni.
Ismerős? Ez a fajta igen építő párbeszéd folytatódott közöttünk még vagy két percig, amikor én már nem bírtam, és „ledobtam a láncot”. Kedvem lett volna mese nélkül beküldeni a szobájába, de egyedül voltam a gyerekekkel, nem akartam, hogy ott kuksoljon, rálátással az ágyunkra, amiben mi meg szopizni készültünk a kicsivel. Így egy kicsit üvöltöttem, hogy: „Mit képzelsz, meddig lehet ezt tenni velem?”, meg még hasonló sületlenségek, amiket az indulat hozott ki belőlem, majd elszállt a gőz, szépen visszavettem a hangerőt, és végül összebújással végződött a vircsaft.

A gyerek csak a határait keresi, ami nagyon-nagyon fontos, a saját identitás tudata kialakulásában. Nekem viszont meg kell mutatnom, hogy meddig mehet el. Nagyon bosszant, amiket időnként mond, vagy tesz, de őt, magát imádom, és tudom, hogy alapvetően nem az a célja, hogy nekem fájdalmat okozzon. Egyébként is igen fejlett empátiás készséggel rendelkező, szociálisan érzékeny kisfiú. Sajnos ez a kis pszichologizálás valahogy nem ugrik be, amikor – a fenti példához visszatérve – ledobom a láncot a „büdös kölök” miatt.

Ennyit mára. Még lenne témám, de aludni is kellene valamikor. Eddig tartott, míg négy nap hozzászólásait elolvastam, és a magamét is megírtam.

Jó éjt!
zsini
zsini

Sziasztok,
kissé lemaradva, így csak nagyvonalakban:
púpos buksik, lázas dedek, mindnek jobbulást, összebújást! :)
Ünnepelteknek minden jót, szép tavaszt! :)

Curse,
egyszer most már szavadon fogunk és kiautózunk hozzátok! Vedd fenyegetésnek. :)

Zsini,
a láncledobálóssal nagyon egyetrétek. Egy ideje utálok kiabálni deddel, de néha nagyon nem tudom visszafogni magam, lásd Interspar, remélem, nem sokan látnak ott... de ott elszabadul apokol, ez a gyerek nem az a könnyen vásározó fajta, és pont emberek között.. :oops:
Villanyt csak azért kérdem, mert eddig a gáz viszonylag olcsó volt, a villany meg q drága, de most már igen közelít egymáshoz a 2. És köszi, aki írt infot. :)

Rídonli,
budi :( +++
neet
neet

Botondról és a tortás képekről csak az ugrik be: NEKEM IIIIIIIIIS KELL!! :D
neet
neet

Sziasztok!

Ríd

Neked mennyi ideig tartott ez a rosszullét állapot? Mert nekem már negyedik napja tart és most már kezdek tényleg betojni, hogy mi a szar bajom van???

Tegnap elmentem az ügyeletre is este, mert úgy gondoltam, mivel nem javulok, hogy lásson már egy orvos. Na ott tök bunkó módon elhajtottak, hogy nincs nekem semmi bajom és meg se hallgattak és kifizettették velem az 1000 ft-os vizitdíjat, mert indokolatlanul vettem igénybe az ügyeleti ellátást!! :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

És még ma is ugyanúgy szarul vagyok. :( :( :( :(

ruz
ruzicsky

Neet

Nálunk kb. 10 ezer a villany.

ruz
ruzicsky

Zsan :) Memének bulást +++++++++++++++++

Zuzi :) Homokozó :( :( pedig olyan szuper volt... Frontok :evil: tegnap akkora szél volt, hogy Bálint alig tudott tőle elaludni... végül összebújtam vele és úgy nyugtattam, de ez hatott :)

Fibi :) Akkor nagyon várom a képeket!!!

Ríd :) Beázás :evil: Hintából pottyanás :( :( Gyógypuszi Bori kobakjára! Bencus ugyanígy bukfencezett le az ágyról nemrég, csak egy pillanatra néztem máshova, amikor Bálint odajött... :roll:
Köszi az infot Indiről! Hova sikerült költözni?

Zsini :) Sztem normális, hogy néha borul a bili vagy lehullanak a láncok. És én is ott tartok már, mint amit Zuzi is írt, hogy már legtöbbször az anyával szolidarítok, mert az nézzen ferde szemmel, akinek még sose hisztizett a gyereke...

Neet :) Villanyra azért nem tudok pontosat írni, mert eddig kb. 9ezret fizettünk, de apa aszonta, hogy inkább a 15e a reális (így jár az, akinek villanybojlere van...), úgyhogy már "alig" várom az elszámolót.

Ruz :) Ez hihetetlen... :shock: éljen a magyar egészségügy :evil: Ettől a hozzáállástól nyílik a bicska a zsebemben... Mindenesetre sok-sok ++++++++++++ Neked!! Akkor gondolom hétfőn azért elmész a házidokihoz, ugye?

Curse-ra ráfér most a sok ++++++++++++++++++++++, nagyon rosszul van szegény :( :(
denizsa

Boldog utólagos Ákos napot!!! :lol: (Bkrityó egy kép? :D )

Monisa! integetőssmiley és +++++++++++++

Zuz! nálunk is irgumburgum :mrgreen: s a vihar vagy esőelőrejelzésben Angi is még mindig tutkós 8)

Arwen Attilájáról is oly rég hallottunk...

Neet! vszámla elég változó, de mondjuk kb. 12e-s átlagot vonhatnék.

Denizsa! köszönöm az emilt (ugyan még nem nyitottam meg), s le a kalappal, hogy elmentél :lol: !!! aaaaaaaaaaannyira persze nem csodálkozom, de sztem érted mire célozgatok :wink:

Szelloke! javulsz?

s egy gondolat: akkora hatással volt rám Ábel és Angi együttese!!! azon gondolatra jutottam, ha felnőttkorban is mindenki mindig így figyelne és segítené egymást akkor földiparadicsomot varázsolnánk!!! :lol: :lol: :lol:
konkrétan az történt, ha az egyiknek volt nyüfije vmivel kapcs akkor a másik segített megoldani "problémát"!!! összhang és harmónia ( s persze mosolyhegyek :lol: :lol: :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ruz! +++++++++++++
gödibarbi

Den

hát ha holnapra sincs semmi javulás, akkor persze elmegyek orvoshoz, bár a háziorvosom pont elment síelni, még pénteken beszéltünk, akkor megnyugtatott, hogy ez valószínűleg egy vírus és délután még rendelt, de délutánra jobban lettem pénteken és végül nem mentem el hozzá. :? csak aztán szombatra meg megint rosszabbul voltam és azért akartam hogy egy orvos nézzen meg, mert megijedtem, mert nagyon furcsa, hogy nincs lázam, nem vagyok náthás, nincs f&h-m stb. csak nagyon rosszul érzem magam, mintha influenzás lennék, csak hát influenzát se hallottam még nátha, köhögés, láz stb. nélkül... :?
Úgyhogy holnap ha nem javulok, megkeresek majd egy ismerős orvost, de még inkább remélem, hogy holnapra már elmúlik a bajom...

de ez az ügyelet ez nagyon gáz volt, gondolkodtam hogy megmondom nekik a magamét, de elég bajom van így is és nagyon csalódott voltam, hogy ennyire nem érdekli őket, hogy ha hétfőig meghalok az sem, hogy úgy láttam felesleges bármi szót vesztegetni rájuk...bár lehet, hogy ha normális a vérnyomásom, mert azt megmérték, akkor már tuti semmi bajom sem lehet...nem vagyok orvos nem tudhatom... :? de még gondolkodom, hogy bepanaszoljam-e őket az egészségbiztosítási felügyeletnél...a bunkó stílusuk miatt mindenképp, azt semmilyen orvosi indokkal nem tudják kimagyarázni...

Curse

Jó, hogy túl vagy a fog dolgon, hááát gondolkodtam előtte, hogy mondjam-e, de inkább nem akartalak nagyon megijeszteni, hogy én eddig 2 emberről tudok, akinek kivésték a bölcsességfogát és mindkettő nagyon brutál dolgokról számolt be... :(

ruz
ruzicsky

Sziasztok!
Ha vki az Örs v téri ikeában járna bármelyik nap 10- 12 között találkozhatnánk. Én ugyanis mindennap ott vagyok. (Nem staffnak álltam be, hanem P óvodai programja alatt ott múlatjuk az időt M-val).

Móni
Kép
Kép
monisa

Monisa, hová jár Peti oviba? mióta? hogy tetszik neki?

nálunk durvább volt a vihar, mint aug 20-án! csak a fél tetőt vitte el, cserepestől, zsindelyestől :evil: holnap jönnek csak kijavítani, így ma csak imádkozhattunk, hogy álljon el az eső, nehogy beázzon a háló :?
áram tegnap egész du. nem volt, aztán utána is hiába próbáltuk bekapcsolni a tv-t, azt írta ki, h nincs jel a parabola antennáról. Kihívtuk a szerelőt, h biztos kimozdult a kábel, erre a pofa kérdi, milyen antenna? a tetőn nincs egy se :shock: nem elvitte a vihar??? csak a csavarok helye maradt a tetőn :evil: 28e-be került az új meg a szerelés...
a környéken mindehol a földön fekszenek a kresz-táblák, csupa törött ág és kidőlt fatörzsek, a homokozó is tele cserepekkel, a játékok meg ripityára törtek :(
apám járt még irtó szarul, egy fél tetőnyi cseréppel szórta meg a kocsiját a vihar, mert pont azt a házat bontotta meg a szél B.fokon, ami előtt parkolt vendégségben...

Deni, köszi a kérdésed, orrfolyatás még van, némi krehácsolással, kb 89%-osak vagyunk :)

Szellőke, +++++ a kezednek!

Ruzi, jobbulj! ügyelet :evil:

votiv 8)
votiv

Macsnak holnapra nagyon szép napot kivánok!!!!
Pocakot is puszilom!
No, meg titeket is. Érezd nagyon jól magad az első nap! :lol:

Zsini,
te is ismered Gabit? De jó! Ugye, hogy milyen nagyon pozitiv ember??? Ő olyas valaki, akivel mindig el tudok beszélgetni. És ilyen kevés van... :wink: (kevés van?)

Meme már jobban,a vált. kedvéért, ma Borisz volt a napos. Most már naponta irogatok a dokinéninek, el kéne menetem egy sms sablont, mert olyan lassan irom meg, és csak a neveket és a betegségeket kéne mindig beirnom... :lol:
most mindhárom alszik, és mindhárom szörcsög... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Aaannyira rossz előérzetem volt egész nap... és lőn: egy barom miatt, aki átment a piroson, vszn totálkárra törték a kocsinkat, ami most jött a szervízből, hetek óta nem használtuk... Apjuk volt benne,semmi baja, hála Istennek. Ez a fő. Még 3 hónap van a törlesztőrészletből... Pont mögötte volt egy rendőrautó, úh vita nincs, a barmot "megfogták". Kb 1 órája volt,és még totál a hatása alatt vagyok az eseményeknek... "A mi pijjos autónk..."P oda lesz miatta. :cry: :cry: :cry:
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?