A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

AZTAAAAA MELIKE! :shock: GRATULÁLOK! :D :D NAGYON SZÉPEK VOLTATOK! Állatira irígykedek hogy már túl vagy rajta! Milyen érzés?? :D Miért kellett ennyire nagy titokban tartani??
Vendég

Wera:hát,nem irigyellek a jövőheti lagzi miatt.Nekünk nem volt nagy felhajtás,de voltam fodrásznál,kozmetikusnál és este egy szülinapi buliban voltunk,tehát nem volt"kötelező" táncolni,de nagyon elfáradtam.
Igaz,hogy az időjárás nem kedvezett abszolut,de ez a kedvemet nem törte le,de rossz volt,hogy esett az eső.Sőt!Képzeljétek az IGEN kimondása után elment az áram! :lol:

Kép
melike

Nem kellett titokban tartani,mi döntöttünk így.Még a napokban fogjuk a szülőknek megmutatni a képeket,de biztosan örülni fognak.

Kép
melike

MELIKE!!!!!!!!
NAGY NAGY GRATULA!!!
SZÉP MENNYASSZONY VOLTÁL!!!
Vendég

Melike, gratulálok én is, nagyon szépek voltatok! :)

Kép
elan

Melike!

GRATULÁLOK!!!!!Gyönyörű menyasszony voltál. :D :D
Cuki a pocid is a képeken, gondolom nagyon boldog vagy!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Engem is izgat ez a gátmasszázs dolog!!!!!!
Ma megvettem a cukrot a holnapi terheléseshez.
Hát? nem kevés!!!!! örülök, ha meg tudom inni. :cry:

Wera: én is tudok Budapesten egy ilyen helyet a Deák térnél.
Azt hiszem meg is van a száma, ha kell megadom, és ők bizti meg tudják modani. Mivel én ugy tudom, hogy a szolárium sem árt a babának, szerintem ez még annyira sem.......
Mondjuk én terhesség nélkül sem járok szoliba egy jó ideje.

Keményedés: én tegnap este vártam, de nem volt. Pedig szokott szinte minden nap. Szenzációs viszont, ahogy tudja magát helyezgetni odabent.

Melike: Gratulálok!!!!!
bszilvi25

Melike! NAGY GRATULA NEKTEK NAGYON SZÉP MENYASSZONY VOLTÁL! SOK BOLDOGSÁGOT! :D
Vendég

Melike!
Hatalmas gratuláció Nektek és kívánom, hogy nagyon hosszú szép életetek legyen együtt és a babáva! :D

Orsitigris!
Hogy vagy?

Wera!
A 2.képen, amit raktál fel, van egy body, amin a micimackós figurák vannak! Megkérdezhetem, hogy azt hol vetted? tudom, hogy én is láttam olyat valahol, de nem tudom, hogy hol és nagyon tetszik! :wink: :roll:

Ez a front engem tegnap is és ma is kínoz, görcsöl a hasam, de pihenek sokat!

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka - azt a barátnőmtől kaptuk, aki Angliában lakik és most volt nálunk látogatóban. Lehet hogy kint vette, de nem bizti, majd megkérdezem neked!

Szilvi - én is azt a helyet tudom ami a Meridien szálloda aljában van a Deákon. Sokáig dolgoztam a mellette lévő hotelban, akkoriban nyílt. Azért köszi! :wink: Szerintem megkérdezem, kedden valószínű amúgyis lesz arra dolgom!

Melike - nekünk is volt róla szó hogy csak 2 tanu + mi, de a párom szülei és tesói hatalmas patáliát csaptak volna, ők ezt soha nem értenék meg. Én is parázok a tánc miatt, meg a ruhám se túl könnyű, de mindenki tudja hogy mi van és nem fognak pattogni ha nem ropom egész este! Remélem nem lesz gond és azért bírni fogom amennyire kell! :)
Vendég

Sziasztok!
Melike! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Legyetek nagyon boldogok!!! :lol: :lol: :lol:

Délelőtt kiporszívóztam és takarítottam a lakást, hát picit elfáradtam, utána nálam is volt egy kis keményedés. De a megneB6 és délután a pihi csodát tett! :D

Olvasgatom a márciusiakat és ott NAGYON beindult a babaeső! Olyan jó olvasgatni, ahogy a lányoj már be vannak sózva és szülnek egymás után! :wink: Nem semmi, hogy 3 hónap múlva mi is itt tartunk és ha valaki nem jelentkezik egy fél napot, mindenki azt hiszi, szülni ment. :lol:

Gátmasszázsról: ha valaki nem venné meg az újságot és érdekel:
leginkább a mandulaolajat és búzacsíraolajat ajánlják, de egy keveréket is: búzacsíra+mandula+orbáncfű+makadámdióolaj+rózsafa+levendula illóolaj. Főleg a szülés előtti 6 héttel javasolt rendszeresen, de már a 7. hónap elejétől, időközönként.
HA már bennevagyok, leírom, milyen illóaolajak haszálata a legjobb terhesség alatt szobai párologtatásra, fürdésbe vagy testápolóba keverve:
éevendula
mandarin
citrom
teafa
Amit viszont NEM szabad:
bazsalikom, boróka, cédrus, fahéj, kámfor, rozmaring, kakukkfű, szegfűszeg, jázmin.

Bocsi ha sok volt, de hátha valakit érdekel!

almaani
Kép
almaani

Wera: én is hozzászólnék a barnítós témához. Erről a módszerről én is hallottam, és ez csak a felszínre kerül, nem a mély rétegekbe, tehát a babára semmilyen hatással nem lehet. Én azok táborába tartozom, aki szolizok 2-3 hetente 1x, mert a dokim megengedte. Két barátnőm is van, akik végig szoliztak terhességük alatt, semmi baja nem lett a babáknak. De megértem azokat is, akik nem mernek ilyenkor barnítózni, ez csak az én véleményem volt. :wink:

almaani
Kép
almaani

Jó nagy itt a csendesség! (ma is)
bszilvi25

Sziasztok!

Melike, gratulálok! Sok boldogságot kívánok Nektek! Nagyon szépek voltatok!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Köszönjük szépen az összes gratulációt,nagyon aranyosak vagytok!
Tényleg nagyon boldog FELESÉG vagyok!

Most jöttünk haza anyóséktól.Hát,meglepődtek rendesen!El sem akarták hinni még a 2. képnél sem.Sajnálták azért,hogy nem lehettek ott,de azért örültek.

Kép
melike

Melike!
Nagyon szép voltál.
Gratulálok nektek és kivánok Nagyonagyon sok Boldogságot!
És nagyon sok Boldog együtt töltött évet.
:D :D :D
Vendég

Melike - gratulálok az esküvőhöz, nagyon szépek voltatok!

Szilvi - köszi a segítséget a csomag ügyében, átnéztem amit a védőnő adott anno és tényleg benne volt egy kis könyvecske, amivel ki tudom váltani a várandós csomagot, örülök, hogy szóba jött, mert én totál el is felejtettem az egészet. Talán a jövő héten ki is váltom. Azok vannak benne ami a képen látszik?

Orsi - remélem már jól vagy! Hogy érzed magad?

Edied - Sikerült eljutni az Elefániba? Ha igen, légyszi írj róla, hogy milyen volt.

Wera - nagyon szép ruhákat vettetek eddig. Olyan Micimackós bodykat mi is vettünk a Picurnak, tök aranyosak! Ja és szép a pocakfotó!

Mia - szép pocakfotó, örülj, hogy panasz mentes vagy, mit nem adnék érte!!!!!!!

Gigi -
jó a link, amit feltettél!

Almaani - ami listánk is elég hosszú, sőőőőt nagyon hosszú, úgyhogy megértelek. A mozgás nálam is már régóta paródiába illő, de amíg tudunk mulatni magunkon, nincs baj! :lol: :lol:

Pénteken voltunk dokinál és örülök, mert nem nyílt tovább a méhszáj, ráadásul a cukor és a laboreredmények is jók lettek. Most fejjel lefelé volt a Picur és ari volt nagyon!

Elég fárasztó volt a hétvége, de túl vagyunk a festés első felvonásán, most jöhet a pihi!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt kívánok!

Először is Báránynak boldog névnapot kívánok!

Nagyon borongós itt az idő,sajnos.
Szerdán megyünk 4D-re!Nagyon várom!

Kép
melike

Jó reggelt!
Este 10-11-ig úgy hullámzott a hasam,mint viharban a balaton :P
Szerintem bukfencezett végig,ráadásul már ereje is volt.... :? Hol a köldökömnél,hol a vesémnél éreztem....DE ANNYIRA JÓ ÉRZÉS!!!!
A héten derül ki,hogy költözünk-e vagy maradunk....kupi van itthon,de ebbe a bizonytalanságba csak felszines rendet van kedvem csinálni...minek tisztítsak szőnyeget,meg takarítsam össze nagyon az erkélyt a hétvégi vihar után ha úgyis elmegyünk???
:roll:

remélem mindenki jól van és nincs senkivel baj a front miatt!!!

Tényleg nagyon állóvíz most a topik... :!: :idea:
Vendég

jaj de jó,hogy írod melike az uh-ot!!!
Már annyiszor meg akartam kérdezni,hogy szerintetek nem káros a sok uh???Lehet,hogy hülye vagyok,de az nem egyféle röngent??
Azért van ez a dilemám,mert a dokimnak,van 3d-s gépe és havonta amikor megyünk hozzá minig megnézi kb5-10 perc....
Most lesz esedékes a 26-27. hét körül, viszont utána meg 30-31. hét körül van kötelező sima uh. a kórházba....!!!
Lehet,hogy nagyon hülye a kérdés,de annyira foglalkoztat!!!
Vendég

MELIKE feleség :lol: !
A héten 100 napon belül leszünk :lol: :!: :!: :!:
Vendég

Csiri-biri:Ne viccelődj! :wink:

Az UH.ról már témáztunk egyszer.Szerintünk az a pár perc tuti nem káros néha-néha.
Ha lehetne én is megnézném minden alkalommal!
Nyugi! :D

Kép
melike

Sziasztok!

Melike: Gratulálok! Tényleg nagyon szépek voltatok! Hosszú életet egymás mellett és a picivel!

Szép pocakok! Alakulunk, szerintem más nincs olyan közülünk, aki letagadhatná, hogy babát vár :lol:

Hú, ez a hétvége tényleg nem volt semmi... :( Hogy bírtátok ezt az időjárást? Én tegnap olyan voltam egész nap, mint aki bekómázott. Alig bírtam kimászni az ágyból, aludtam vagy 3x nap közben. Ennek (is) köszönhetően este 11-kor még fent kukorékoltunk, persze a párom is ilyen volt... Hihetetlen, hogy ilyen hatással tud lenni ránk az időjárás... :roll:

Na, lassan megyek levetetni a 2 órás vércukrot. Per pillanat küzdök, hogy az a cukros lötty ne jöjjön ki. Ég a gyomrom és émelygek is... ::(

Voltunk 4D UH-n. Nagyon élveztük, Apa büszke, mert most már tényleg biztosabb, hogy fiú :D Nem tudom már cukkolni :mrgreen:

Mellékelek egy fotót Bencénkről ;)

Kép

Bence, kézzel-lábbal ;)

Pussz

Kép

Kép
bettica

Én rendesen magamrakötnék 1 Uh és 1 Szivhang gépet és csak akkor csatolnám le,amikor leszaladok a boltba... :lol:

Jut eszembe a szivhangról....csütörtök reggel megyek védőnőhöz....itthon nincs mérleg,viszont NÁLA VAN!!!! :evil:

Szerintem már elértem a +10kilót....Lent voltunk a lányom versenyén és a körcsarnikban az egyik rész tiszta üveg....belenéztem miközben elmentünk elötte és csak ugy rengett a fenekem.... :lol:
Most eldöntöttem,hogy valahogy egy kicsit "feszesíteni "kellene!!!
ugyanúgy enni,nem fogyni,csak feszesíteni....
Csak félek!!!
A kisebb lányom 5 héttel hamarabb született,állítólag azért mert sokat mozogtam és rosszul :?
de szertintem ez hülyeség...
Vendég

BETTICA!!!!
GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!!AZOK A KIS LÁBAK....IMÁDOM!!!! :P
Mindig csodálom,hogy milyen pózokat vesznek fel,hogy elférjenek azon a csepp helyen.... :P
Vendég

Bettica:szerintem is nagyon aranyos!
Nagyon szépen látszik minden!

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:50-kor.
pironya

Szép jó reggelt mindenkinek!

Bettica - nagyon édes ez a kép Bencéről. :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Bettika, nagyon édes a kisfiad a képen :) Hogy tudnak ilyen kicsavart testhelyztben lenni :shock: Mi meg itt találgatjuk, hogy hol van a feje, hol van a lába, közben meg minden egy helyen :)
Képzeljétek, már a 2. ember húzott el, akit a helyemre vettek fel:shock
Kicsit húzós a munkám ilyenkor (zárszámadás, költségvetés) :)
Nézzétek a vonalzómat :o utolsó harmadba lépett.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Pironya!!!
1előre csak elméletben gondoltam a feszesítésre,gyakorlatba még nem tettem át.... :lol: Az lehet,hogy nagyon leterhelne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
Vendég

Valamelyik topikban még régebben olvastam,hogy van olyan kórház,ahol a pici babucik abban a ruhában vannak a születéstől,amit a szülők bevisznek...De jó!!!!
Itt meg még 1 hálóinget is tilos,nemhogy babaruhát.... :shock:
Vendég

Bettica: Bence gyönyörű! Annyira édes! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jól vagytok! Remélem, a cukorlötyi bent maradt! :wink:

Bárány: boldog névnapot kívánok! Remélem, jól vagytok!

Csiri-biri: nálatok nincs valahol a városban kismama torna? Másik ötletem a Rubint Réka dvd, de csak úgy, ha leveszed a hangját és beraksz valami jó zenét! :wink:

Stella: ne terheld túl magad! Tessék vigyázni!

Nálunk is a tegnapi nap nagyon aktívan telt, már nem tudtam követni, Patrik honnan szeretne még egy testrészt kidugni! :lol: Ma reggel is egyből mocorgott, de szerencsére az éjszakákat még mindig tiszteletben tartja. Nagyon jókat alszok és ennek nagyon örülök.

Tegnap olvastam, hogy ebben az időszakban különösen sok olajos halat, magvakat kell(ene) ennünk. Úgyhogy vacsira szardíniát ettem, kaukázusi kefírrel és barna kenyérrel. Annyira jól esett, hogy szerintem ma is megismétlem!

A hétvégére én is 100 napon belül leszek!!! :lol:

almaani
Kép
almaani

Ani, nem dolgozom már, szabin vagyok :) Bár most megyek be mindjárt :) De csak 1-2 órát leszek bent, majd megoldják valahogy.

Lányok most milyen kötelező vizsgálat lesz legközelebb? Én csak annyit tudok, hogy 13-án védőnőhöz kell mennem.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Wera: a héten esküvőőőőőő!!!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem, tudsz jól aludni és nem stresszeled magad!
Milyen zenék lesznek az esküvőn?

almaani
Kép
almaani

Szerintem már csak napok kérdése és mindenki 100 napon belül lesz...DE JÓ!!!!
Engem személy szerint irritál Rubint Réka és nem nagyon bízok magamban,hogy egy dvd-re tudnék tornázni....Vagyis 1szer lehet,de minden nap ugyan arra... :? Bár még nem próbáltam!!!!
Kismamatorna bizti van,de megmondom őszintén,szerintem az nagyon lightos,inkább a szülésre készíti fel a testet,mint formában tart!!!!!!de szintén nem próbáltam,ezeket csak én gondolom,meggyőzhető vagyok... :roll:
Vendég

Stella!
Én most csütörtökön megyek védőnőhőz,majd 1-2 hét múlva dokihoz és ami KÖTELEZŐ,AZ A 31.-32.HÉTEN ULTRAHANG ÉS valami VÉRCSOPORT,ELLENANYAG VIZSGÁLAT,VALAMINT ÚJABB TERHELÉSES CUKOR :? ....
ÉS A 36. HÉTTŐL HETENTE NST!!!
de ez kórházanként változó..
Vendég

Sziasztok!

Gigi, tök jó az a link!!!
Mia, csini vagy! Szép pocak!
Melike, hatalmas gratula!!!!! :lol:
Manka, szuper hogy jók lettek az eredmények!!!
Bettica, nagyon jó kép! Nagyon jóképű Bence! :wink:

Kép
sziszka82

Csiri-biri: szerintem egy próbát megér a kismama torna. Én az elmúlt 4 évben hetente 4-8 alkalommal tartottam edzéseket (taibó és zsírégető) egy edzőteremben, februárban hagytam abba és megőrülnék, ha nem mozognék. Ami nálunk van kismama torna, egyáltalán nem lightos, megmozgat minden olyan izomcsoportot, amit lehet és posira-combra nagyon jó gyakorlatok vannak. Voltam kismamajógán is, az ami inkább szülésre készít fel (légzéssel, stb), de arra majd az utolsó pár hétben szeretnék menni.
Nem egyformák a kismama tornák, de hátha nálatok is olyan van, aminek van értelme. :wink:

Nekem egy hét múlva esedékes a nődoki-látogatás, méhszáj vizsgálattal, és az UH-val. :lol: Két hét múlva megyek védőnőhöz. Egyenlőre ennyi.

almaani
Kép
almaani

Almaani!
Én is azért viszolyogtam a kismamatornától,mert minden nap lépcsőztem a stadionban napi fél órát és pörögtem egész nap.Az karbantartott elég jól!Viszont ugye most letettem a cigit,illetve még a boltba is lifttel megyek. :lol:
Utána is nézek mindjárt!!!
Nem késő elkezdeni?És az nem gáz,hogy veszélyeztetett terhes vagyok és lusta lettem :lol: ?
Vendég

Na akkor hajrá!!! :lol:
Van olyan hely, ahol kérnek a dokitól egy "engedélyezem" papírt, kérdezd meg, nálatok is így van-e. Még bőven elkezdheted, kipróbálod, ha meg nem tetszik, egy próbát akkor is megért! :D
Én szorítok nagyon, hogy jó legyen!!!

almaani
Kép
almaani

Én is nagyon vágyok már egy kis tornára, mert fáj a derekam és a hátam és rá is kérdeztem a dokinál erre, mivel ugye kicsit nyitott a méhszáj. Azt mondta hogy nagyon óvatosan egy kicsit lehet, így lehet csak itthon fogom kicsit átmozgatni magam, de szerintem aki teheti menjen, egy kis mozgás nem hiszem, hogy árt!!!!!!!!

Egy kérdés: előszedtem a régi plüss figurákat, eddig csak a polcon díszelegtek, de át akarom tenni a babaszobába. Mi a véleményetek, bele merjem rakni őket a mosógépbe 40 fokra??????????????

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi!!!
Én már ezt megcsináltam a múlt héten,de csak kímélő progin és utána 2szer ráöblítőztem!!!
Vendég

Köszi Csiri-biri, beraktam a programot, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. :?:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Én kiszoktam mosni 40C-on a kabalákat,persze amin látom hogy nem bírná ki azt nem!

Torna: Én holnap kezdem,kérik a papírt,hogy engedélyezi a dr.,nekem bepecsételte a kiskönyvbe!
Hozzátette,hogy hasi gyakorlat tilos (veszélyeztetett vagyok én is) és ha bárminél úgy érzem nem esik jól azt semmiképp ne csináljam!
Hát majd holnap kiderül milyen!

Szép napot mindenkinkek!

Kép

Kép
ibm

a hosszabb szörű plüssök kicsit összecsomósodtak,de a lányaim nosztalgiáztak hétvégén és babázás címszóval kifésülték a szőrüket azoknak....kisebb nagyobb sikerrel!
És én elbaltáztam egy dolgot,amelyiknek szivacsos a belseje és világos a szőre azon ahogy összegyült egy helyen a víz,ott kicsi sárgás folt maradt... :?
Nem tudok jó ötletet a szárításra... :shock:
Vendég

Stella: sikerült a szülésznővel beszélned?

almaani
Kép
almaani

Sziasztok4
Köszönöm szépen ,hogy felköszöntöttetek a névnapomon!!!!!
Jól vagyok próbállak titekek követni(olvasással).
És tágra nyílt szemmel csodálkozom,hogy itt nyitott méhszájjal mindenki mozog ,járkál,lightosan tornázgat,én meg csak enni fürödni vc-re menni kelhetek föl,és már olyan gyenge vagyok a fekvéstől,hogy a géphez kiülök és majd össze esek!! :( :( :(
Vendég

Bárány: szia!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Megértelek, hogy nem mersz nagyon mozogni, azok után amin sajnos eddig keresztül mentél! Láttad, hogy hogy megindult a babaeső a márciusiaknál? Szerintem egy héten belül az egész topic kipottyantja a bébiket! :lol:

almaani
Kép
almaani

Majd átkukkolok oda is!! :wink:
Amúgy én mernék mozogni de az orvosom nem engedi...ha engedné mozognék...próbálom tökéletesen betartani az utasításait!!!
Vendég

Szerintem is mindenképpen az a legfontosabb, hogy a dokira hallgassunk! Mikor voltál utoljára nála? Nem nyílt tovább, ugye???

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?