A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!

Persze, mi megyünk :lol: Mi 13-ra ott leszünk legkésőbb.

Nem tudom ki kérdezte, de igen a nagyobbak játszhatnak a játszórészben, de tulajdonképpen mi is ott leszünk. Ne várjatok nagy dolgot! Ez egy kis játszókuckó :wink:

Mikegirl: nagyon sajnálom hogy nem jöttök. Természetesen nem kell utalnod a pénzt, majd ahányan leszünk, kifizetjük.

horvviki

Jó reggelt!

Mi 9-kor ébredtünk! Már ki is néztem a rucinkat, a piros ruhácska a talin debütál majd...kicsit nagy, de nem baj! :D

Nyuff, akkor te leszel az egyetlen aki vidékről képviselteti magát...! :D

Délben eszik a csajszi, úgyhogy 1 körül sztem mi is ott leszünk.

Pussssz

dincuska

Mikegirl :(

dincuska

Hello!

Sajnos mi sem tudunk menni! Mati köhög, Sebi taknyos! Picit, de mégis...:(
Jó talit, és nagyon várom a képeket! :D

mamiblue

Sziasztok

Fáj a szívem ,várom a képeket.Irigy is vagyok ,de legközelebb nem szabadultok tőlünk :D

Sabine jó hogy jelentkeztél.Édesek a fiúk,és ügyesek :lol:

Csajok ..../mármint csöppek/ kisfiús anyukák elsősorban , menyem nem eladó!!!!!!Azért mert ma nem tudunk menni nehogy elszeressétek:)
Puszi érezzétek jól magatokat,sok képet kérek.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Jah
Mikegirl ,jobbuljatok mihamarabb....és ne izgulj minden rendben lesz,erős kisfickó Ati.

Ha pucéran vinnétek őket akkor is gyönyörűek lennének!!!!

Fiam így alsztik el a kádban ha már álmos este :)

Kép
és íme az ántsz vizsgálat oka:
Kép

Kép

Kép
jucu

Mi is indulunk ebéd után

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mi kb egykor eszünk, persze nem kiabálom el! De apa visz minket, és így 5 perc alatt ott vagyunk!!!!

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Eszterke 1/2 1 körül ebédel. Utána tudunk csak indulni. Így csak úgy 1/2 2 -2 körül érünk oda! Sietünk!
Ja és csak ketten megyünk, apa itthon marad!
Kép

kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Jó olvasni, hogy olyan izgalommal készülődtök....

Én teljesen kivagyok. Ati bal arcocskája és füle szörnyűségesen néz ki, a pöttyök terjednek a jobb arcra, 1-2 van a hátán és 1-2 a lábán. Reggel bekentem a hydrocortisonnal, amit felírtak, na ettől meg piros lett az egész arca, nem csak a pöttyök, és úgy látom, hogy viszket is, és éget. Meleg, és Ati vakarja.

Most kamillával mosogatjuk, és körömvirágkrémmel próbálkozunk. A doki szerint öblítő a hibás. De pont most jött elő???? Eddig is ezt használtam, miért pont most? Védőnő a husira tippel, apa a pelusokat gyanusítja, hogy biztos a clorox. Ok, abba áztatom, de utána a leghosszabb programon 90 fokon mosom őket. Tegnap este már visszatértünk a fürdetőkenőcshöz.
Teljesen tanácstalan vagyok. Ha egyszer rendbe is jön, honnan fogom tudni, hogy mire kell ügyelnem?! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

mikegirl

Be se nézek ma már többet, mert... :cry:

mamiblue

Kisebb litániát írtam és kidobott :?
Mikegirl
Jobbuljatok nagyon hamar.Szegény Atinak milyen rossz lehet most.Nincs véletlen Aloe first otthon?az nagyon jó volt nekünk is .
Mi anno bekerültünk Diussal kórházba /2 hósan/ mert tele lett piros kiütésekkel egész teste.Ott kivizsgálták és semmit sem találtak.Azt próbálták elhitetni hogy új öblítő,vagy túl sok mosópor volt a gond.És lehet igazuk volt,nem tudjuk mert utólag más okos az ember.De akkor váltottam cloroxról gyorsan vanisre és öblítőt meg softlanra és azóta is azt használom.Mielőbbi gyógyulást Atinak ,küldök egy gyógytüncit neki:
Kép

Judit
Mi baj?Nekedis fáj aszíved,hogy nem mehettél?
MAjd legközelebb nem maradunk ki mi sem.....

Kép

Kép
jucu

Jucu: Fáj ám! :(

Matinak 39,2 a láza! Ez marha jó, mert kb. 3 éve nem volt ilyen lázas! Annyi, hogy picit köhög...fogalmam sincs mi baja lehet! Lehet ma még megyünk az ügyeletre!

mamiblue

Tildusnak is jobbulást kívánok.Csak nem influenza?
Én ezért mondtam ,hogy le a kalappal a többgyermekes anyukák előtt sokszor de sokszor , mert én kettőnél is kétségbeesetten rohangáltam nem tudtam mitévő legyek ,hogy szakadjak kétfelé.Nálatok meg 3 ,mandaláéknál meg orgonasíp/4/ gyermekkel ugyanez esetleg.Szóval kitartás,gyors gyógyulást nektek.
Képölelés Matinak:):):)

Kép

Kép
jucu

Mamiblue
Matinak lement a láza? Voltatok az ügyeleten? Remélem jobban van.....

Jucu
Köszi a gyógytündért :) Úgy aggódom... :cry:

mikegirl

Mikegirl
Múlnak Ati pöttyei???Nem mondták ,hogy vidd el orvoshoz ha nem múlik?
Milyen pötyik?apró vagy piros foltok?
Ne izgulj biztosan megtaláljátok az okát és mielőbb helyrejön Ati :):):):)

Hú a többiek már biztosan javába csodálják a csemetéket, és ők meg jókat játszanak.De kár ,hogy most kimaradtunk. :cry:

Kép

Kép
jucu

Jucu: Nem tudom, torka piros...láz elmúlt, most itt rohangál! :roll:
Meg sem tudnám mondani, hogy volt-e egyáltalán ilyen magas láza! Lehet vmi agresszív vírus, de ha az is, gyorsan legyőzte, mert mondom...szinte már semmi baja!
Majd bepótóljuk, mi a miklósi talira sem jutottunk el, mert akkor meg hányt Sebi!
Többiek!: D :cry:

mamiblue

Jucu: Most látom milyen képet küldtél mikegirlnek!? Ez bizti arról szól amire Ti gondoltok? :D

mamiblue

Jucu
Tegnap voltunk az ügyeleten, és a kórházban is.
Apró hólyagok, vörösek. És szaporák......

mikegirl

Tényleg.... :shock:
Most, hogy jobban megnézem, nekem szerelmeskedő párocskának tűnik inkább :lol: :lol: :lol:

mikegirl

Tényleg ........ :oops: bocsi ,rosszat küldtem.
Azt inkább kismenyünknek kellett volna.
Képhelyette ezt küldöm Atinak!!!!:):):):)

Judit
Villám láz? Sebaj hála jobban van Mati.Erős a szervezete biztos.
Szmiklósi tali?Oda ahova Anikó is szokott menni Botival?
Hú lehet egyszer betársulok.

Gyorsan megyek iszom egy kávét,mert szétmegy a fejem.
És már megint felkelt a fiam.Ma összesen 30 percet aludt most meg 25 :oops:

Kép

Kép
jucu

Hű csajok, de várom már a képeket, és irigy vagyok :oops:

Kép
mona76

Sziasztok!

Jövök képekkel! :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Most megyek, itt vannak nálunk Nyuffék! :D

Olyan jó volt talizni veletek, egész más így írni, hogy tudom, ki olvassa a másik oldalon! :lol:

dincuska

Már itthon is!

SZUPER VOLT!!!!!

Majd jönnek a képek!!!

Kép
kis pupu

csajok, írja már le valaki a neveket, a csoportképről :D .

Kép
mona76

:) Látom mentek az ismerkedések, tapizások :D

mamiblue

Piros szerkós kishölgy Emma és Dincuska, mellette Csokinyuff és Maja, Noémi és Luca, Kis pupu- Máté, Ági és Eszter, Viki és Fanni, Bogesz és Szaffi, elől B. Krisztike és Eszter, Edit és Alex

Kép
kis pupu

Mi is már itthon, Fanni jól elfáradt, alszik.
Szuper volt a tali, nagyon jól éreztük magunkat.

Pár kép :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Mona. Én egy csomó embert megismertem a képekről!

Nagyon csini volt mindenki!
MAti megint belázasodot, de legalább már nem szaladgál :? Holnap dokinál kezdünk. :(

mamiblue

Illetve: Ki az a szőke hajú rövid farmeszoknyás hölgy? :D Babát sme ismerem meg :(

mamiblue

Talán Sziszike és Hanga, de nem bizti :oops:

Kép
mona76

Igen, Sziszike és Hanga, csak ők előbb elmentek, ezért nincsenek a csoportképen.

horvviki

Csajok ez eszméletlen.Most mégjobban fáj a szívem.Látom nagyon jól éreztétek magatokat.ÉS a picurik egyszerűen tüneményesek.A gyerekcsoportkép is nagyon jó. :lol:
Én Noémit és Bkrisztit nem ismertem meg ,de utána a segítség alapján beazonosítottam. :P
Legközelebb tuti nem szabadultok tőlünk sem. :wink:
Lányom itt nézte velem a képeket és csak ámult és azt mondta nagyon édesek ,ugye engem is viszel magaddal legközelebb?
Csinik vagytok mamik és babók. :D
Fanni olyan mintha valakit rendre utasítana azon a képen ahol a székre támaszkodik egyik kezével.

Ugye nem én vagyok lüke?Sziszike
Te később értél oda ,hogy lemaradtál a csopiképről?

Egyszóval nagyon jó képek :):):):)

Kép

Kép
jucu

Olyan szélpne ülnek a babóitok :) BÁlintom még nem csücsikézik,eldől mint a liszteszsák :D

Csajok ennyi minden volt a játszóházba?Utazóágy,hinta,játékok?

Kép

Kép
jucu

mi vagyunk azok a szőke hölgy és a lánya

mi később érkeztünk és előbb eljöttünk mert Hangus szenvedőre vette a figurát, hőemelkedése volt

Kép
sziszike77

Szuperek a képek!
Tényleg nagyon jó látni Titeket! A babók és mamók is nagyon szimpik!

Megyünk, megyünk a következőre!!!!!

Kép
nap12

Jucu, még mi is a fekvők táborát erősítettük volna a talin! Én is ámulok, hogy már milyen szépen ülnek!

Kép
nap12

tuza edit

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... vJyuJiPJf7

AZ ELŐZŐ ROSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tuza edit

tuza edit

Hú engem is esz a penész :) -ennyi cuki buksi egyrakáson....-remélem legközelebb már mi is ottlehetünk... :!:

Kép
Kép
panni7

Sziszike: Bocs, nem ismertelek meg, de szemből megismertelek volna:)

mamiblue

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Szia lányok!

Nagggyon aranyos az a sok-sok "kiskopasz"! Irigykedem, milyen csinik a mamik alig fél évvel szülés után...

Banyek, mi ott vótunk ám! Szépen elintézte a munkáját a párom délelőtt, anyósomék elmentek fél kettőkor, összeszedtem a csapatot és negyed ötre be is értünk.... előbb sajna nem jött össze... de AZT MONDTÁTOK 6-IG LESZ!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jaj, Mandala nagyon sajnálom. A nőci végül ma közölte, hogy csak 4-ig tudunk maradni, mert az a nő, aki ott volt velünk a játszóházban,csak addig dolgozott! :(

horvviki

A kis drága! :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Kép

Ez lemaradt!!!!

Szerintem ez így most pont elég is volt, a végére már mindneki nyügi volt!!!!
Hanguszt betettem a hordozóba és már aludt is, kicsit lefárdat a nagy bandázásba!!!!
Tényleg nagyon jó volt találkozni veletek és a kismanókkal!!! Tényelg sokkal jobb így írni, sokkal személyesebb!
És bámulatos, hogy minden kismanó mennyire más egyéniség!!!!
Mi ott voltunk fél kettőtől, de pillanatok alatt, négy óra lett, amit picit sajnáltunk, de majd elgközelebb!

Minél hamarabb!!!! Jövő 7vége?????hihihihhihi

Kép
kis pupu

Micsoda gyönyörű babák, olyan jó, már legalább 5* megnéztem a képeket. :D

Kép
mona76

Sziasztok!
Jaj, nagyon jól éreztük magunkat a találkozón!! Pedig vacilláltam a távolság miatt, de örülök, hogy nem a lustaságom győzött :oops: :oops:
Eszter azonnal elaludt az autóban, csak Vecsésen ébredt fel :) Sajnos nem tudok képekkel szolgálni, mert persze a fgép itthon figyelt az előszoba-szekrényen.

Remélem, el tudtok jönni legközelebb Ti is, akik most nem tudtatok jönni.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Emlékeztek még Copfira? Megint babát vár.... augusztusra :) most láttam véletlenül abban a topikban...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?