A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Majd már profi képet mutatok!

zsuzsófi

remélem meggyógyultok :lol:

ez lesz a kocsink szerintetek jó? mondjuk eredetileg pirosat akartam, anno 70000-be került újonnan
Kép

Kép

Kép
kritta

Bocs küldöm a sport változatot [img]

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.6827.jpg[/img] :lol:

Kép
kritta

Sziasztok!

Hát, igen pörgős ez a topic! Tök jó, hogy ilyen lelkesek és aktívak vagytok!
emi29-Nem vagyok tősgyökeres dabasi, csak fél éve lakunk itt a párommal...
Bocsi, hogy nem névre reagálok majd, de annyi mindenről volt szó...
Most voltam szoptatási tanácsadáson és ott azt hallottam, hogy a bimbóvédő és bimbókiemelő nem ugyanaz, de ezt már ha jól olvastam, leírtátok.
A babylove termékekről én is csupa jót hallottam, én speciel a rossmannos babydream olajat használom kezdetek óta a pocakomra, meg a tusfürdőjét és testápolóját, nagyon meg vagyok velük elégedve.
A boka bedagadása sajnos nekem mindennapos dolog, ráadásul a kézfejem, sőt reggelente még az arcom is felvizesedik...a lábam kifejezetten fáj, sajnos erősen kell gondolkodnom, mit vegyek fel, mert minden lábbeli szorít. Csak a pihentetést javasolta a dokim, meg a felpolcolást, mondjuk én szedek rá homepátiás bogyókat, nem sok sikerrel... :(
Mi ma kezdtük el berendezni a babaszobát, anyukám segítségével, nem is tudom, mi lenne velem, ha nem segítene, tök jó hogy mindenben abszolút partner a férjemmel együtt! Olyan jó érzés, hogy lassan összeáll a kép...már nagyon várom, hogy legyen gazdája!

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra! Jó éjt!
Vendég

Sziaztok!

Mamackat keresem nagyon.

Mamacka!
Ma voltam a Budaorsi Auchanban es volt Nania kerekes hordozo meg 2 db dobozos 24990-ert.

Ugy emlekszem te keresetel ilyet.

Magi
Vendég

Sziasztok Kismamik :D :D
Engem már hajnalban kidobott az ágy.Már vissza is olvastam a tegnapi termést.
Ami megmaradt:

Nono-te tényleg beszabadultál a boltokba :D :D De jó érzés volt vagy nem??Nagyon aranyosak a szerzemények.

Ollem-alakul a babaszoba :D

Kritta-miért mondod hogy snasz a menyasszonyi ruha?Szerintem szebb egy egyszerű,elegáns ruha,mint egy túldíszített.Csinos leszel benne,majd meglátod.

Na megyek olvasgatni más topikokba,amíg nem jelentkezik valaki.Hátha vannak új bébik :D :D

Kép
szibi

Jó reggelt!

Kritta! Nem tudom megnyitni még igy sem a meghivót! :(
A ruhád pedig nagyon szép, egyáltalán nem snassz!!! Az alsó részről miért nem kaptunk képet????

Szőlő! Magnesii Citrici-t szedek, 500mg-ost napi 3-at... :roll: de mintha be sem venném kb.... :(

Nagyon édesek a ruhaszerzemények!! :)

Hú én nem tudom, mi van, de olyan szintű folyásom van (átlátszó), hogy néha azon gondolkodom, nem-e a magzatviz szivárog...??? :shock: Tisztasági betét nélkül napi 5x kéne bugyit cserélnem, ha nem többször!! És éjjel is nagyon sok van... :roll:

Keményedések maradtak, most is mint a kő olyan pedig ülök.... nagyon remélem, hogy csak ez a front tesz be ennyire... mikor lesz vége??? Nem néztem időjárást tegnap, elaludtam a hiradón!! :oops:

Na, megyek öltöztetni a fiúkat, nemsoká itt van api, megyünk át hozzájuk (Zoli dolgozik) kicsit....
Majd délután jövök!!!
Vendég

nono, nici-sorstársaim, a pulzusom nekem is az egekben van, de ez a terhesség előtt is így volt. gyerekkoromban mindig azzal vigasztaltak, hogy a dédanyámnak is ilyen volt, 93 évig élt. valahogy ezért talán nem is foglalkoztam vele. azonban 2 éve hozzápárosult egy durva szédüléses időszak is, volt, hogy reggel arra ébredtem, hogy szédülök, "leakarok esni az ágyról". vérnyomás a béka segge alatt, pulzus fent az egekben. elmentem dokihoz. a lényeg az, hogy beutaltak 1001 helyre (mr, ideggyógyász, stb.), de semmit nem találtak, minden eredményem jó lett. aztán hagytam a francba. most kezd összeállni a kép, azóta figyelem, nekem tél vége-tavasz eleje a rizikós időszak, ilyenkor jön rám durván. most sem tudok normális pulzust mérni, még akkor sem, amikor már majd bealszom...persze a terhesvizsgálatoknál fogják a fejüket vérnyomásméréskor én próbálom őket nyugtatni.
A terhesség előtt sokáig sportoltam (spinning), mindig használtam pulzus mérő órát. Na, nekem meg kellett rendesen küzdenem, hogy a pulzusom ne szálljon el. Már az edzés 1 mp-ében a zsírégető tartomány felső határán volt...De aztán megtanultam szabályozni. Röviden ennyi...Sajnos segítséget nem tudok adni, mert a dokik is tehetetlenül nézik ezeket, főleg ha a vizsgálati eredmények jók. Gyógyit meg inkább nem kellene szedni, mert kitudja milyen mellékhatása jönne elő. Én már valahogy megtanultam ezzel együtt élni...
nono, csúcsszuper ruhák. ilyenkor hirtelen rám jön, hogy menjünk még vásárolni, de aztán elszámolok 10-ig.
vizesedés, ha valaki durván vagy csak egyhén vizesedik ajánlom neki a krumpli napot. még mamacka ajánlotta (aki nem tudom hova tűnt). Én tegnap is csináltam, mert 3-4 napja alig tudtam pxsxlnx. Szóval a lényeg, hogy ebédre meg vacsira is főtt krumplit kell enni, SÓ NÉLKÜL, és mellette inni rendesen. (Én azért megszegtem, mert 2 "pingvi" becsúszott mellé a gyomromba, meg póréhagymát szoktam pirítani a krumpli mellé.) De nagyon jó a hatása, kapásból lemegy 1 kg, jobb a közérzet, víz eltűnik (legalább is nekem). Azért nem vállalom a felelősséget, hogy fél óránként (éjjel is) w.c. látogatás az eredménye...Károsnak nem káros, hiszen aki rosszul van (hányás, hasmenés), az alig tud enni valamit. A krumplival meg jól laksz. (Igaz először nagyon szar só nélkül, de most már szeretem így is.) Csak pótolni kell a folyadékot (én 1 ásványvízes palackba felszeletelt citromot dobtam, azt hiszem a citrom is hajt.)
Na, most már sok lesz belőlem!
Szép napot!
1Bambi

Kép
1bambi

Pumpi,
én is keményedek. és tegnap fájt a hasam nagyon sokat.
szerintem a front csinálja.

Ja, a tegnapi cirkusz-koncert az arénában tök jó volt! Szuper látványos!

1Bambi

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:59-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 09:59-kor.
Vendég

Pumpó,
a magzatvíz szivárgás komoly probléma. Én úgy tudom, hogy azt csak orvos tudja megállapítani, hogy a magzatvíz szivárog-e. Én a helyedben bemennék az ügyeletre. Az oké, hogy ilyenkor erősebb a folyás, de azért annyira nem durva, ahogy te leírod. Ez a sok keményedés és most még ez is.... Szerintem menj be mindenképpen az ügyeletre!!

Bambi,
örülök, hogy tetszett a cirkusz :)

Na én megyek, megvarrom az erkélyajtóra is a függönyt...
Délután jelentkezem.

Kép
emi29

Pumpó

Majd rakok fel szép képet a fotósét most ezt magamról csináltam. Nektek mikor lesz? Az előző oldalon képként bemásoltam a meghívót.

Nálunk az esküvő min, fél óra, lesz versmondó meg zene amit én választok pl. U2 meg Sting a végén.
Szülőköszöntőnek Kovács Kati lesz amitől parázok ,h elkezdek bőgni nem is fogom abbahagyni akkor az tuti

Ja aludtam egybe 8 órát! :lol: :lol: A nem ivás bevált :lol:
Viszont én jóval kissebb terhes vagyok ,mint ti meg ugye a baba se nagy és semmi gondot nem okozott még csak akkor mozog,ha fenn vagyok.Tudja milyen hisztis picsa az anyja :roll:

Szerintetek jó a kocsi?

Kép
kritta

Sziasztok, jó reggelt:)

Tegnap voltunk a léghajós csecsemőújraélesztős tanfolyamon, az ismétlő kurzuson, megint nagyon jó hangulatban telt, és nem ártott a felelevenítés. Bár reméljük sosem lesz rá szükségünk. :)

kritta, jól néz ki a babakocsi! :D
Szülőköszöntőnem én pont a bőgés elkerülése miatt választottam szöveg nélküli Enya számot :) Az is fantasztikus volt.

pumpóka, így a vége felé már lehet ilyen nagyon bő, vízszerű folyadék, de ha bizonytalan vagy, inkább mutasd meg magad dokinak, csinál egy uh-t, biztos ami biztos.

Csak ezt az oldalt olvsstam vissza, megyek, vár a családkám :)

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nici a nagy szél is tuti betett. A szívesek megérzik, akár előre is, de tényleg jobb lenne ha már nem dolgoznál. Elképzelhető, hogy valami tudatalatt zavar és a pulzust jól felviszi. Sokszor az ember nem is veszi észre, hogy hosszútávon frusztrált, aztán a szervezet jelez. A vérnyomásod meg ok?
100 alá nekem sem ment a pulzusom. A babáig gyógyszert szedtem rá (no meg magas vérnyomásra) , akkor volt 80 körül.

Pumpóka ma jobban vagy?

Celesztina ez nagygygygygyon aranyos. tényleg merre laktok? Csaba, ..hegy, ..keresztúr, ..liget? szomszéd :)

Kritta nem snassz. Finom darab, már ami látszik.

A mini manóban kaptunk pelenkázót , köszi!!! És mennyi gyönyörűség még volt, egy vagyont ott lehetett volna hagyni. De a szívem kemény, csak a szükségeset vettük.

Kép
téjé

Sziasztok!

Magunkról: Pénteken voltam dokinál, ezt már ugye írtam. Minden okés volt! (zárt méhszáj, jó szívhang, kopony végű fekvés...) Adott beutalót uh-ra, mert kértem. Hétfőre adott is, de férjem hétfőn vidéken van, így megbeszélte a dokival (férjem is kórházi dolgozó), hogy nem - elehetne péntek délután. Így megvolt az Uh. pénteken délután!! Zsófi súlya: 1700 gramm !! (31. hét 5. napon) 3 hete volt 1100 gramm. Jó a flowmetria is, állítólag ez a méhlepény érettség elég elavult dolog, a lényeg az áramlás (flowmetria). Ugyanis egy 3-as fokban érett lepénynek jobb lehet az áramlása, mint egy 2-es fokúnak akár. Ezt mondta a doki!! Ezt mezsónak is írom!!!
Ja, és kb. 3600 - 3700 grammra saccolja a dokim a végére! Hát remélem ez a maximum... :roll: :)
Szóval, úgy örülök, hogy minden okés!! Nem igyekszik kifelé a mi kis lánykánk, de nem is baj!! :D

Pumpóka! Most front hátán front van! Állítólag jövő hétre még havat is mond! De ahogy Emi is írta, lehet, jobb ha elmész dokihoz. Nekem is van vízszerű, időnként fehéres folyásom, de azért nem ennyi. Időnként jön egy nagyobb adag, szóval nem állandó... bocsi :oops:

Kritta! Nekem nagyon tetszik a kocsi!!!! Gondolom vízszintesre dönthető. Legalábbis úgy látom én...

Holnap délelőtt megint szülés felkészítőre megyek, és a szülés lesz a téma. Videó is lesz... :roll:

Kép
gabo001

Ja, bocs a 30. hét 5. napon volt a súlya a babának 1700 gramm!!

Kép
gabo001

Csajok! A márciusi topikban csak úgy potyognak a babák!! :shock: :shock:
Szerintem is 2-3 hét és beindul a mi topikunk is! Ez félelmetes és egyben gyönyörű!! (én kezdek aggódni..... :roll: jajjjjjjjjjj....)

Na, jó sok lesz belőlem! Megyünk mi is ebdére anyuékhoz! :D

Kép
gabo001

Sziasztok kismamik!

Én is nyomon szoktalak követni Titeket csak nem mindig van időm visszaolvasni.

Lenne egy kérdésem hozzátok. Ti a babócátokat majd kimondottan csecsemőorvoshoz fogjátok hordani vagy van aki a jól bevált háziorvosához viszi?
Mi egy kicsi városkában lakunk nincs nagy választék csecsemőorvosokat illetően viszont van egy aranyos háziorvos és arra gondoltam,hogy oda fogom hordani. Csak nem vagyok biztos benne hogy jó döntés-e?

köszi a hozzászólásokat!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok,

Befejeztem a függönyvarrást úgyhogy jöhetnek a képek. Már csak a sötétítő hiányzik, de hiába próbálom rávenni apát, nem akar elvinni vásárolni :twisted:

Na szóval itt tartunk most:

A szönyeg, amibe nővérem kislánya, egyből beleszeretett:
Kép Kép
A fal:
Kép Kép
Már fent van a függöny:
Kép Kép Kép

Kép
emi29

Mannogab,
üdv köztünk :)
Én még nem kerestem orvost. Nem ismerek egyet sem, csak két éve lakunk itt. Úgy tervezem, hogy majd a védőnő és a szomszédok véleményét fogom kikérni...

Gabo,
gratula a szép eredményhez :)

Kép
emi29

Emi, gyönyörű lett a szoba, igazi királylány lak :) Grat, nagyon ügyes vagy!!! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kiváncsi lennék mi van Ercsivel, nagyon rég nem láttam itt :shock:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Most jöttünk meg anyuéktól. A keményedéseim (kopp-kopp) egészen türhetővé váltak (lehet, hogy az az egy pohár bor megtette jótékony lazitó hatását). A folyás az folyás... mondtam anyának, azt mondta, ha magzatviz lenne, az más lenne... neki lerészleteztem, milyen, mit érzek... itt annyira nem akartam részletesre fogni folyás-beszámolómat... :lol:

Kritta!
Kovács Kati köszöntő zenének az kemény lesz!!!! Ha alap sirós vagy (én nagyon-nagyon) mostanában, inkább válassz mást ha teheted, mert tuti bőgni fogsz rajta! Én azt meghallom rádióban igy simán itthon ülve és zokogni szoktam... :roll: Unokatesómék esküvőjén volt ez a köszöntő-zene és bőgtem, mint akinek a sajátja van. Az elsőn nekünk az Emberek-Mama volt, hát, nem sok hiányzott arra sem, de tudtam tartani magam. Most még nem választottunk zenét. De szerintem egy sima Claydermann (jól irtam???) is megrikatna.... úgyhogy ez még előttünk áll.

Tényleg, ezt akartam kérdezni, hogy nincs-e vkinek vmi jó zene-ötlete bevonulózenének??? Baromira nem akarok a nászindulóra bevonulni... a hajam égnek áll tőle, főleg igy másodszorra. De másra sincsen ötletem, a köszöntő (ha lesz, még ez sincs lebeszélve), a gyürüváltás, az aláirás.... :roll: :roll:
Zoli pedig mintha nem is ugyanarra készülne mint én... abszolút semmi segitőkészség!!! Már mérgemben mondtam a múltkor, hogy semmi gond, megoldom én, de mindenki kihátrál a teremből akkor. Viszek egy kis Hooligans-t, Tankcsapdát és az okés lesz. Akinek nem tetszik, majd rájön, hogy segiteni kellett volna... :lol:

Most megyek felteszem a lábaimat kicsit, mert azért nem engedem el magam, hogy nem feszit annyit! Inkább pihizek, az ártani nem árthat!!!!

Mindenki vigyázzon magára ilyen hülye időben!! Pihenjetek még most, amig tehetitek, később már úgysem lesz rá időnk!!! :wink:
Vendég

Jajj, kiselefánt!!!! :oops: Emi! Nagyon édi a szőnyegetek, meg a szoba is csúcs! Igazi csajszis!!! :wink: :wink:
Vendég

Pumpóka - Mi Betales - Michelle-jére vonultunk be a polgárin, de orgonán szólt és nem cd-n. Azóta akárhol halljuk, könnyezünk :lol: Csodás élmény és emlék. Próbáljatok meg vmi kedves klasszikust választani a könnyedebb műfajból :)

Emi
- Ti aztán nem fukarkodtatok a rózsaszínnel :mrgreen: Látom, lassan elkészültök .. már csak a sötétítő hiányzik, nem? :)
Szépek vagytok :)

Gabo - Örülök, hogy minden rendben veletek :) Jó olvasni, hogy azért nem mindenkinek van vmi komplikációja. Ne is bánd, hogy maradni szeretne a baba, ez a dolga :) Én is úgy érzem, hogy Alíz nem a 36-38. hétre születettek táborát fogja gyarapítani, hanem bent marad a 39-40. hétig :) ahogy tervezzük. Szép kis jósolt súly :)
A márciusi topicban 11 baba született meg :) Végülis már március van .. de ott is a legkorábbi ahogy néztem, 35 hétre született picur :) Most már ott tényleg potyogni fognak, főleg, hogy többen vannak, mint 50-en :lol:

Én sem tudtam sajnos mindent visszaolvasni, csak az utolsó bejegyzéseket! Remélem mindenki jól van :)

Mi a mai napot pihenésnek, és egymásnak szenteljük .. férjecske picikét beteg, így ápolgatom :)

Kép
szösszenet

Oh .. és a márciusi topicban 2 babanetes kismama van a kórházban egy 2-ágyas szobában :) De jó lehet nekik ... mert valamennyire ismerik egymást ;) :)
Remélem mi is összejövünk, Szent Imrések :P :lol:

Kép
szösszenet

Emi!
Eszméletlen gyönyörű a babaszoba!!!
Lilinek egy szava sem lehet... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

Nici! Aranyos a kislányod az állatkertes képen!

KépKép

KépKép
gabcika

Csajok,
köszi a dicséreteket.
Szöszke, igen tényleg már csak a sötétítő hiányzik + a szopisfotel. Azt két hét múlva vesszük meg.
Jobbulást a párodnak. Rátok fér egy kis pihenés.

Pumpóka,
Ha folyás, akkor rendben van. Vigyázz magadra!

Kép
emi29

Tényleg, Ercsi és Mamacka is nagyon eltűnt :roll: :roll: Remélem nincs velük semmi baj!

Kép
emi29

Még jövök majd este,de ugye,hgoy durván megnőtt a hasam 1 hét alatt?
Kép

Kép

Egyik napról annyit nőtt a másikra,h totál kész voltam :o

Kép
kritta

GAbo majd írd kérlek mit éreztél a "szülés video" alatt. Kíváncsi vagyok!

Emi hát tényleg rózsaszín fan vagy! Tündéri. Tökre irigylem azt, aki tud varrni. :P

Mannogab
Én védőnő ismerős ajánlására választottam, de még nem láttam a doktornénit. A gyerekorvosok közül van, aki területileg illetékes, de itt is szabad orvosválasztás van. A háziorvos vállal babát is? :roll:

Kép
téjé

Nekünk is konkrét gyermekorvosunk lesz. Az én régi gyerekorvosom ajánlotta, aki a család jó barátja, úgyhogy akit ő mond, az biztos kedves és megbízható :)
Szerintem a babát gyerekorvoshoz kell vinni .. és csak 18 éves kora után a háziorvoshoz, nem?
Mindenképp ideális ez a rendszer, én nem vinném az idős beteg emberek közé a babámat 1-1 vizsgálatra..
Főleg, hogy a gyermekorvosnál van tanácsadás, egészséges gyermek rendelés is .. a háziorvosi rendelők pedig mindig tele vannak az aktuális influenza áldozataival ..
Nah .. egy szó, mint száz - részemről: gyermekorvos!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Én is győzöm olvasni, ma nagymamás nap volt és ma msot ültem először géphez, legalább tudok lazítani az olvasással :)

Pumpóka: tipp a bevonulózenére: én szerettem volna az esküvőmön Pachelbel Canon in D majorjára bevonulni, de sajna a lelkész nem engedte :cry: Végül is nem ez volt a lényeg, de szívből ajánlom, szerintem gyönyörű "szám". http://youtube.com/watch?v=8Af372EQLck

Téjé: Keresztúr, elág előtt, tűzoltókhoz közel lakunk -Pesti úti panelsor.

Mannogab: mi gyerekdokihoz visszük de szerintem kérdezd meg a házidokit, hogy vállalna-e egyáltalán, lehet, hogy azt mondja, nem ért annyira a gyerekekhez doktori szempontból, nem? De ez csak egy tipp.

Emi: gyönyörű a szőnyeg! Meg persze a szoba is.

Annyi sok szép képet tettetek már fel szőnyegekről, hogy egész megirigyeltem -nálunk nincs szőnyeg a könnyebb takaríthatóság jegyében (illetve ami van az "felnőttes" -még nagypapámtól kaptam ajándékba amikor ide kötlöztünk) Szóval, ha belefér a költségvetésbe majd lehet, mi is veszünk egy babásat :)

Kép Kép
celesztina

Nekem ez a szőnyeg a vágyam .. csak drága :(
Anyum mondta, hogy ő szeretne meglepni minket vele .. de most amúgy is ezer a kiadás .. inkább másban segít :)
De remélem majd ha Alíz velünk lesz, és minden összeáll, akkor belefér a költségvetésbe :)

Kép

Kép
szösszenet

Szösszenet: ezt én is néztem, ott találtam rá ahol a pólyát is néztem, azt hiszem Simone vagy mi, valóban gyönyörű (sóóóhaj)

Kép Kép
celesztina

Igen, Simone Design .. nagyon szép ...
És mi már élőben is láttuk :( ... hát .. nagy sóhaj :)

Kép
szösszenet

Emi szupi a szoba!

Köszi a véleményeket!Előszőr úgy volt,h 35000-t adnák el a babakocsit,de ismerősöm mondta, h annyiért újat vehetek.

Viszont barátnőm mondta,h ő nekem szánta,ha tetszik eleve esküvői és baba ajándékként. Igy persze elfogadom, :lol: :lol:

A falra ragasztható matricákat hol vettétek? Milyen boltban?
Már nem emlékszem kinek a szobája?

Kép
kritta

Judit,
Azt azért nem mondanám, hogy tudok varrni. Mondjuk egy függöny elkészítéséhez nem kell nagy tudomány...

Kritta,
tényleg sokat nőtt a pocakod. És még mennyit fog még nőni!

Szöszke,
ez a szőnyeg gyönyörű, nekünk viszont kicsi lett volna. Játszószőnyegnek viszont ideális lenne, viszont abból már kettőt is kaptunk...

Kép
emi29

remélem hét elején jó lesz már a saját gépem..
már hiányoztok..
csak visszaolvasni volt időm...nem akarok tovább szomszédolni..

Pumpikám : enya: only time http://youtube.com/watch?v=8IjIG_7Zt4U
én erre vonultam be és mindenki azóta is dicsér érte milyen jó választás..imádom :D
Vendég

Sziasztok kismamik!
Régen jártam ebben a topikban és úgy olvasom,hogy most már mindenki izgatottan várja a végeredményt.Látom sok mindenki megérzi a frontot,nekem sajnos már két és fél hete tart a keményedésem,nem hiszem,hogy front okozza.A dokim a magne B6-ot ajánlotta naponta2X,de csak a 36. hétig szedhető.Nekem úgy érzem jót tesz,nem olyan erősek a keményedések,mint az elején.Ja,és a málnalevélről olvastam,hogy az is lazítja a méhet.Tud erről vki vmit?
Emi,
tényleg szép lett a szoba,biztos jókat fog aludni benne a kis babó!

Tudna vki felvilágosítást adni a gyed igénylésről?
Judit!

Kép
Kép
Kép
junag

Ja,és most készülök fodrászhoz,jó ötlet befestetni a hajam?Mert azt hallottam,hogy terhesség alatt veszélyes festéket használni.

Kép
Kép
Kép
junag

Emi!

Szuper lett Lili szobája, és a szőnyeg is tök jó. :lol: :lol: :lol:

Íme a mi Lilink szobája:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocs ha kicsit sok voltam, de most úgy örülök hohy készen van Lili kis birodalma. Csak a matrac hiányzik az ágyba, de jövő héten az is meg lesz! :D

Kép
adri0422

Köszi mindenkinek a zeneötleteket! :) Most kapcsolok, hogy nincsenek hangfalaim, tönkrementek és nem vettem azóta! Na, jövő héten kénytelen leszek venni, mert ez nem állapot. Nézek vmi óccsó gagyit, egyenlőre megteszi majd! 8)

Junag!
Szedhetőnek szedhető a 36.hét után is a magnézium, mert bajod nem lesz tőle, csak nem ajánlják, mert elvileg utána már nem akarják "visszatartani" az összehúzódásokat!
Én tuti, hogy a 37.hétig fogom szedni!!! Csak utána merem majd abbahagyni, ha minden készen áll Zsófibaba fogadására! Addig kapkodom ezerrel!!!
A málnalevél-tea pedig csak a 36.héttől iható! Erre figyelj oda, bár neked már nem sok van addig, de előbb ne kezdd el. Állitólag jótékony hatása van a szülésre nézve. Én egyik fiúnál sem ittam, de most majd (szintén csak a 37.héttől) kipróbálom! Nem olyan vészes az ára, hogy egy próbát ne érjen meg! :wink:
A hajfestés nem olyan ártalmas, ahogy elő tudják adni, sőt, amennyi káros anyag bejut a babához, egyenlő a nullával. Én festettem Atissal végig a terhesség alatt, ráadásul szőkére. Semmi következménye nem lett! Egyébként inkább az első 12 hétben nem ajánlják, most már nyugodtan fesd be! Énis gondokodom rajta, hogy festek egyet az esküvő előtt, hogy kicsit fényesebb és egyenletesebb legyen a szine, meg lehet, egy árnyalattal világosabbat veszek, most elég sötét!

Lituka!
Már kezdtél hiányozni! :wink: Nem ér eltünni! Javuljon már meg az a gép! Addig nem is irok privit, mig vissza nem térsz rendesen, mert nem győznéd olvasni... :lol:
Vendég

Adri,

hűha! A tel Lilid birodalma is mesés :) Nagyon tetszik a szekrény és a pelenkázó.

Junag,

szerintem nyugodtan elmehetsz fodrászhoz. Az első 12 hétben nem ajánlják a festést.
Egyébként azt hol hallottad, hogy a magneB6-ot csak a 36. hétig lehet szedni? A málnalevél tea, viszont tényleg jó. Ha jól tudom, azt a 36. héttől ajánlják, de ebben nem vagyok biztos.

Kép
emi29

Sziasztok!
Elszabadultam a vasalóállványtól, hát eléggé elvagyok keseredve...A sok textilpelust amire kivasaltam..és utána jöttek a hálóingjeim.UTÁLOK vasalni, főleg ilyen állapotban :twisted: na, abbahagyom a "mérgelődést".
Nonoannyira aranyos az Alexandrád, nagyon tettszik az az állatkerti kép!!ja, és tök jó érzés lehetett kirúgni a hámból és annyi szép ruhácskát venni egyedül, nyugiban..
Pumpókaörülök, hogy akkor "szimpla folyás"-od van, de tényleg nehéz okosnak lenni, hogy mi fér még bele a "normálisba". Próbálj azért pihizni még. Mi is Enyától választottunk " számot, és nekünk is Kovács Kati volt a szülőköszöntésen.Hát, nehéz volt könnyek nélkül, az biztos
Ollemnagyon szép a babaszoba!!Jó vásárt csináltatok az ággyal.
Kritta, szerintem sincs olyan, hogy snassz, szerintem az "egyszerűen szép" sokszor több, mint a túlbonyolított. Majd tényleg megnéznénk az alját is!
Gabo, tök jó, hogy minden rendben a babyvel, és jó tudni a "placentás" dolgokat, köszi.
Emimár-már álomszerű az a babaszoba...Nagyon szép, és nagyon ügyi vagy!!
Szösszenet, párodnak jobbulást,remélem nem vészes a dolog. Ígértem pocakos képet, mai állapot szerint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tim27 2008.11.21 12:49-kor.

Kép
tim27

[quote="lituka"]r írta:litukaemélem hét elején jó lesz már a saját gépem..
már hiányoztok..
csak visszaolvasni volt időm...nem akarok tovább szomszédolni..

Pumpikám : enya: only time http://youtube.com/watch?v=8IjIG_7Zt4U
én erre vonultam be és mindenki azóta is dicsér érte milyen jó választás..imádom :D

mi is erre vonultunk be :lol: Én is imádtam :) Csak előtt jó sokszor meg kellett hallgatnom itthon, hogy ne bőgjem el magam... szabadtéri esküvőnk volt, apukám kísért virágkapu alatt, a Zuram meg ott várt a vörös szőnyeg végén...hüpphüpp :lol:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Timi,
Látom, te is csak a pocakodat növeszted :) Nagyon csini vagy :)
A pelenka vasaláson én már túl vagyok. Hát... részvétem :(

Kép
emi29

Timi!

Nagyon jól nézel ki, gratula! :wink: :D

Kép
adri0422

Emi, gyönyörű a babaszoba! Egy szavas sem lehet majd a kisasszonynak :) A szőnyeg honnan van, ha nem titok?

Tim, hű, de vékony vagy. Csak pocak, semmi más. :D Én 35 hetesen már gurulni fogok. :lol:

Adri, hű a Ti babsszobátok is álomszép :)

junag, én festetem a hajam, megoszlanak a vélemények, de én nem hiszem hogy baj lenne belőle. Azért a fejbőrön keresztül nem szívódik fel annyi hogy eljusson a babáig...

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?