A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kamilla: miért írtad, hogy meglesz két héten belül az első topik baba? Nálatok, vagy másnál? Bár igazából én szívesen szülnék már két hét múlva (38. hét vége).....de majd lesz, ahogy lesz......én is azt álmodtam ma, hogy szültem, én meg farosan.....

Pumpó: képzeld, tegnap vettem neked egy tök jó ajándékot és mi történt vele?....Apa megtalálta és fölfalta......úgyhogy lehet, hogy most már valami húsvétosat fogok lassan keresni...:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Már csak 30 nap....

Mamacka azóta sincs meg?

Kép
klarka

[quote="mannogab"]L írta:mannogabenne egy kérdésem hozzátok. Ti a babócátokat majd kimondottan csecsemőorvoshoz fogjátok hordani vagy van aki a jól bevált háziorvosához viszi?
Mi egy kicsi városkában lakunk nincs nagy választék csecsemőorvosokat illetően viszont van egy aranyos háziorvos és arra gondoltam,hogy oda fogom hordani. Csak nem vagyok biztos benne hogy jó döntés-e?

A felnőtt háziorvos nem vállalhatja a babádat. Vagy nem erre gondoltál, hogy a Te dokidhoz vinnéd a babát? :shock:
Elvileg nincs külön csecsemő-orvos. Gyerekorvos van, aki a születésétől kezdve, nagyjából 18 éves koráig lesz az orvosa a babának. De ő nem helyettesíthető egy felnőtt dokival.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Úgy látom, csak a csupasz valóság látszódott.., mindegy, már nem terhellek titeket a rendes "ruhás" képpel. Így is nagyobbak lettek, mint gondoltam a képek, bocsi.

Judit, és is úgy hallottam, hogy az első 12 hétben nem ajánlatos a hajfestés, én azóta 1-1-szer festettem. És én is fogok még egyszer. Különben azt mondják, hogy nem is az összetevő miatt nem ajánlatos, hanem az erős szag miatt, ezért nem árt ha nem zárt helyen csinálod, és én tettem az orrom és a szám elé is maszkot, bár szerintem nem sokat ért..
A GYED igényléséről sajna nem sok mindent tudok, mert nekem majd a munkahely fogja intézni. (a TGYÁS 168 napja után)

Adri, nagyon szép a babaszoba!Látom nektek is faktumos. Mienk is az, csak másik, a "Panni" nevezetű.Jó a sarok a sok babaruhával.

Ja, a babylove termékek is téma volt, én is csak nagyon pozitív dolgokat hallottam róla, így én is azt vettem, bár - teljesen véletlen Emihez hasonlóan - newborn pelenkából végül nekünk is pampers lett,majd meglátjuk. Az összes többi dolog babyloves termék.

Timi

Kép
tim27

Emi,
a dokim mondta,hogy semmiképpen ne szedjem a 36. hétnél tovább.Gondolom az összehúzódások miatt.Elég sz@rul viselem most ezt a harmadik terhességet,egyre depisebb leszek,olyan jó lenne már túl lenni rajta és nem izgulni,hogy mi lesz még a végéig.Ráadásul a lányom is belázasodott,úgyhogy suli sem igen lesz holnap.

Pumpóka,
nem teljesen akarom befestetni,csak egy kis melírt szeretnék bele rakatni,hamvas szőkét.Csak annyi rémhírt hallottam már ezzel kapcsolatban,hogy nem tesz jót a babának,ha a festékanyag felszívódik,meg ilyesmi.Nem nagyon festettem még a hajam,meg voltam elégedve eddig a barnával napsütésben vörös árnyalattal,de most vmi újat szeretnék.

Kép
Kép
Kép
junag

Csöppke,
a szőnyeget a Diegóban vették. Egyébként ez eredetileg padlószőnyeg, csak beszegettek belőle egy akkora darabot, amekkora a mi szobánkba kellett.

Klarka,
Neked tényleg már csak 1 hónapod van hátra. :) :)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az első közülünk.
Magika, Te, Mezsó, vagy az ikresek közül valaki??

Junag,
Köszi az infot. Kitartás! Már neked sincs sok hátra. :wink:
Lányodnak pedig jobbulást.

Kép
emi29

Adri!
Nagyon szép a ti Lilitek birodalma is! :wink:

Tim!
Csatlakozom ahhoz, hogy te is csak pocit növesztettél!! :D Nagyon csini vagy! A képek nagysága ne izgasson, az enyémek milyen buznyáknagyok szoktak már lenni!! De nem is tudok kisebbet csinálni, mert a telcsi ilyentet kreál és legfeljebb vágni tudok belőle kicsit! Úgyhogy szerintem nyugodtan pakolj csak képet! Szerintem ezért még senki nem szólt senkinek!! :wink: :wink:

Junag!
Na, akkor nem vok egyedül ezzel a depi problémával, meg hogy már legyen itt a kiirt időpont, mert türelmetlen vagyok és nehezen viselem!
Neked is nehezebb volt ez a terhesség mint az előző kettő??? Mert nekem nagyon! Őrületes a különbség az előző kettő meg a mostani pocakosság között! A fiúkkal nem vártam a végét, nem voltam depis, nem voltam türelmetlen, stb.... most meg borzasztó vagyok!!! De ezek szerint nem vagyok vele egyedül!! 8)

Klarka!
Annyi baj legyen... apának egészségére váljék... :lol:
Ez egyébként nálunk is igy van, hogy ha veszek vmit, bizti, hogy megtalálja, és Murphy törvénye szerint mindig akkor falja fel, amikor nem csak amolyan hétköznapi csemegének vettem, hanem valakinek, vagy előre alkalomra mert mondjuk akciós volt... stb. Akkor rendszeresen eltünik. Amikor meg csak úgy van, hogy legyen, van, hogy hetekig áll és nem nyúl hozzá! :lol: És ha szóvá teszem, azt mondja, hogy miért nem irom rá, hogy ne egye meg??? 8) hát mert kicsi női agyammal nem gondolom, hogy nekiesik mindennek kérdés nélkül! 8)
Vendég

Emi,
te egyébként varrónő vagy?Vagy csak hobbi szinten űzöd?Eredetileg én is az lennék,de csak akkor ülök gép mellé,ha már nagyon muszáj.Pedig az elején úgy szerettem csinálni,annyi mindent megcsináltam én is a lakáshoz.

Kép
Kép
Kép
junag

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:01-kor.
Vendég

Pumpóka,
én is így vagyok vele,itthon már néha kiakadnak tőlem,olyan nyűgös tudok lenni.Vágom a centit minden nap,mint a katonák,de olyan lassan telik az idő,mintha néha meg is állna.Az első kettővel meg sem nyikkantam,állandó mozgásban voltam,mint aki nem is terhes,csak enyhén elhízott.Most meg mindenen parázok,pedig tudom ez nem igazán segít.Na,de majd csak vége lesz a krízis időszaknak és nyugisabb lesz.Gondolom én.

Kép
Kép
Kép
junag

[quote="junag"]E írta:junagmi,
te egyébként varrónő vagy?Vagy csak hobbi szinten űzöd?Eredetileg én is az lennék,de csak akkor ülök gép mellé,ha már nagyon muszáj.Pedig az elején úgy szerettem csinálni,annyi mindent megcsináltam én is a lakáshoz.

Bárcsak az lennék. Még azt sem lehet mondani, hogy hobbi szinten üzöm. Az én varrás tudományom ki is merül a nadrágok felvarrásában és a függönyök beszegésében :roll:

Kép
emi29

Csajok,
hátfájás ellen nincsen valami tippetek? Egyre többet és egyre jobban fáj. :(

Kép
emi29

Emi!
Hátfájás már az idő előrehaladtával jár.... :lol: öregszik a terhességünk... :lol: :lol:
No, komolyan, ez van, sajnos fáj és most még rá sem lehet kenni semmit! :(
Vendég

Emi,
épp elég ez a tudományod ahhoz,hogy egy szép,hangulatos szobát elő tudj varázsolni.Tőlem is megkérdezik sokan,hogy miért nem csípem a szakmát,mikor kötök,horgolok,hímzek,ugyanis a varrásnak valahol ez az alapja.Talán nekem túl kötött dolog ez a varrás,a többinél lehet fantáziálni,mint ahogy azt meg is teszem.

Kép
Kép
Kép
junag

A hátfájás ilyenkor már a terhesség velejárója,én a párommal szoktam masszíroztatni és az egy kicsit enyhít.

Kép
Kép
Kép
junag

Hátfájás? Csatlakozom .. mindjárt meghalok, annyira fáj a derekam.
2 órát vasaltam ..
Hát Csajok .. még jó, hogy időben elkezdtem Alíz sok-sok kellékének mosását, vasalását .. a felénél sem tartok. Mi lenne velem, ha ez az utolsó napokra maradna :shock: :shock: amikor már alig élek ..
Én nem is gondoltam volna, hogy ennyi meló .. de végülis világos .. komplett ruhatár, lepedők, törcsik, pelenkák, ágynemű .. és amint hazajön a mi kis Kincsünk, azonnal minderre szüksége lesz :)

Nah .. olvasgatok picit, mert a szervezet jelzett, hogy ez a mai nap sok volt neki :( Picit beleszúrt a pocimba, úgyhogy leültem, és mára befejeztem a házimunkát :)

Kép
szösszenet

Adri!
Nagyon szép lett a babaszoba!!! :D

Tim! Szép nagy pocid van ,és tényleg nagyon csini vagy!
Ilyen fotók láttán irigykedem... :?

Junag! Én is festetem a hajam, nem hiszem, hogy bármi baj lehetne belőle... Mikor Lilivel voltam terhes ki is kértem a nőgyógyim véleményét, és azt mondta miért ne??!!

KépKép

KépKép
gabcika

Mamacka! Tényleg nagyon eltűntél!!!! Minden rendben???

KépKép

KépKép
gabcika

Kritta!
Szerintem is klassz a babkocsi!
És nagyon szép a ruhád (már amennyi látszik belőle). Én is az egyszerűség híve vagyok.
A pocid tényleg nagyot nőtt, de még így is olyan pici... :shock:

Nono! Édesek a babaruhák!!! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Jah. .. és lányok .. még mindig:
Hátfájásra - muskotályos zsálya olaj!!! olyan kellemesen ellazít, picit be kell masszírozni a fájó részre és kész.
Ha az egész hát fáj, akkor érdemes mandulaolajjal vegyíteni, hogy ne legyen olyan tömény .. és úgy használni :)

Kép
szösszenet

Timi - Nagyon csinos vagy :) Büszke lehet rád a párod :)
Pár nappal előttem jársz :) végre valaki .. Klarkán kívül mindig csak "ráérősebb" vonalzókat látok :lol:

Kép
szösszenet

Szössz!

Nem értek hozzá, de asszem Mamacka rakott fel egyszer infokat a teákról és olajokról, én elmentettem.

Ott ezt olvastam:

"Vajúdáskor borogatás:
muskotályzsálya olajat melegvizes törölközőre néhány cseppet rácsepegtetni és így a hasra, alhasra tenni, vagy ha ez macerás, akkor a vajúdó kismamával szagoltatni.
Egy hosszú vajúdás alkalmával felfrissít, vagy enyhíti a kontrakciók miatt érzett fájdalmat.
(Várandósan tilos a muskotályzsályát használni, még szagolni is, mert vetélést okozhat!) "

KépKép

KépKép
gabcika

Gabcika - Nekem doki ajánlotta, meg a kismama jógán aki az órát tartja .. A derekamat kente vele sokszor a párom, és nagyon jót tett.
Lehet nagy mennyiségben ennek is van ilyesmi hatása, mint a legtöbb gyógynövénynek - nem tudom - én sem értek hozzá.
Ha olyan veszélyes lenne, csak nem ajánlották volna :shock: :shock:

Nah ... de ki tudja .. jobb félni, mint megijedni :)
Akkor TI ne használjátok, nehogy baj legyen ;)

Kép
szösszenet

Persze, az más ha doki ajánlotta, ő biztos jobban tudja!!!
Akkor megnyugodtam :D

KépKép

KépKép
gabcika

[quote="gabcika"]P írta:gabcikaersze, az más ha doki ajánlotta, ő biztos jobban tudja!!!
Akkor megnyugodtam :D

Jah ... de nem nődoki, hanem az ortopéd orvos ismerősünk ajánlotta ..
De szerintem sem ártalmas, ha néhányszor bekenjük a derekat :) persze alhast meg ilyeneket semmiképp .. :)
Mondjuk én tuti használni fogom továbbra is :) mert az én derekam az horror, mit tud művelni .. :(

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Én is megvagyok, de elég nyűgös volt a hétvégén.
Sokat feküdtem ,mert fájdogált a hasam (keményetem)
Biztos ez a szeles idő betett egy kicsikét. :cry: :cry:
No de sebaj, majd csak jobb lesz, remélem.

Csodaszépek lettek a babaszobák, öröm volt nézni.
A miénk még sehol sincs, még csak az ajtókat festjük, eztán jönnek a falak.... :x
Igaz vennünk nem sok mindent kell, de akkor is....már várom nagyon.

Azt hiszem elég negtív vagyok, így abbahagyom.

KépKép
Kép
xsara
Érd

Nono26, Nici ezer bocs a névcsere miatt, a sok "n"betű bekavart, de a tartalom attól még érvényes.

Emi, Pumpóka, Adri, Csöppke, Szösszenet, Gabcika(remélem senkit nem hagytam ki)köszönöm a pocakdícséretet, jólesett!

Kritta, tényleg nagyon kicsi és csini a pocakod!Nekem ennyi idősen is jóval nagyobb volt, gratula!

Emi,
nekem is fájdogál a hátam egyre sűrübben mostmár, ha tudod tedd vízszintesbe magad...tudom nem ilyen praktikákra gondoltál, de talán ez a legjobb módszer, ha a körülmények is engedik..Akkor Te még mész holnap dolgozni, igaz?Gondolok rád...én most olyan lelki nyugalmat érzek, hogy nem kell mennem, de inkább nem fájdítom a szíved. Már neked sincs sok a melóhelyen!

Szösszenet, pár sorral feljebb én is emlegettem a vasalás remek élményeit...Főleg nekünk, "sérvtulajdonosoknak"még áldottabb dolog..Én még csak a textilpelusok és a hálóingjeim vasalásáig jutottam, de épp elég volt. Összekell szedjem majd magam a folytatáshoz.Ténlyeg sokminden van még.

Xsara,sokmindenkinek keményedett a hasa (nekem is csak elfelejtettem megemlíteni) így a hétvégén, sajnálom de ne légy negatív
:)

Ja, amikor vmiért nagyon elhagyom magam, mindig a többgyerekesek jutnak eszembe, mindig arra gondolok, mi lenne, ha még 1 v. több gyermek ugráltatna, idegesítene (persze tudom, hogy örömet is nyújtana) stb. szóval ebből szoktam erőt meríteni, úgyhogy innen is minden elismerésemet fejezem ki felétek, kedves nem csak "pocaklakós" anyukák,nem semmi amit véghez vittek!!
Timi :P

Kép
tim27

LÁnyok, lányok, én úgy fel vagyok dobva, erre ti lelomboztok????? Totál odáig voltam magamtól, hogy kivasaltam minikénk összes ruháját :) Erre ti eszembejuttatjátok a pelenkákat, lepedőket, törcsiket. Bakker... ez teljesen kimaradt :) Mondjuk lepedője még nincs, meg ágyneműje sem, de a pelenkákat ki kéne hipóznom, és lehetne vasalni.... mondjuk most semmi bajom nem volt a vasalással, igaz én ülve vasalok :) És olyan jó érzés volt a pici ruháit vasalni :)

Tim, hidd el, a többedik gyerek sem nehezebb, mert megedződsz :) Én most is, és szerintem a 40. héten is (ha egyben leszünk) simán megyek a nagyokkal ide-oda :) És itthon is jól elvagyunk, igaz elég önállóak, így ritkán ugráltatnak :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Nagyon szépek a szobák,Kritta neked meg a meghívó+ruha.
Pumpóka szorítok h rndeződjetek bár nem tom mot szólna ha te így állnál a házimunkához.
Mi múlthéten voltunk szülésfelkészítőn és az első 5 perc után olyan pánikroham jött rám h még.Mondtam apának h rendeljük meg inkább postán a babót.A szülőszobát nem láttuk mert épp szülések voltak de az előkészítőt meg a vajúdót megnéztük.Megerősítették h nincs beöntés hanem pezsgőkúp van.
Lassan elkezdem a kórházi cuccost beszerezni de a nagyja jövőhétre marad me akkor kapok fizut.
Ja és kaptunk vizilovat a köldökvérbanktól (ők is tartottak előadást a szülésfelkésítőn).
És néhány friss kép:ezt a vizilovat kaptuk (apa is kapott) Kép
ez meg mostani pocifotó hiába kentem: Kép Kép Kép
Vendég

Na Kritta még mindig durvának érzed a pocinövésedet? :D :D :D
Vendég

Ja és mostanában keveset alszunk me egész éjjel pörög-forog a baba és most már nagyon fáj meg kényelmetelen de napközben is.Na ennyi me má soxor megkaptam itthon h mennyit nyavajgok.
Vendég

Örülök Zsuzsófi, hogy így fogod fel, ha lesz 2. babánk, majd erre gondolok..Most eléggé elképzelhetetlen számomra. pl. amikor jöttem haza uccsó napomon a melóhelyről nagy szatyorral a körút felé gyalogolva az esőben, és éreztem, hogy a méhszájam viseli a terhet (teljesen éreztem, hogy "lazul") arra gondoltam, hogy mindez kismiska ahhoz, ha még egy gyerek is lenne velem...meg eszembe jut, amit anyukám mesélt, hogy a régi bérházakba a 3-ra cipelte fel a magaslépcsőn a babakocsit tele pakkal...
Persze erről a tényleg tapasztalt mamik tudnának írni..Szóval tényleg elképesztő, hogy ilyen pozitív vagy, tök jó!!!!!!!!!!!!!

Gondolom, rosszérzés volt szembesülni azzal, hogy még mi minden cuccost kell vasalni ezekre a babákra....

Kép
tim27

Hát ööö, ja, de azért szeretek így készülődni a kicsire :) Valahogy jobba nrá tudok hangolódni, ha kézzelfogható :) Inkább az a baj hogy nekem még varrnom kell :) (bár ez már tényleg csak az én hibám :))

Szóval most még a vasalás is boldogít :)

Én poz. vagyok ,de kérdezd csak meg a férjemet :) Bár ő is fejlődik, mert tavaly, egy kósza ötletemre reagálva leüvöltötte a fejemet hogy " ÉÉÉÉÉN Boltba, a KÉT GYEREKKEL???" Most meg simán megy velük :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gitka, gratulálok a 30.héthez! Nagyon édi az a viziló!!
Szóval kisebb pánikrohamot kaptál?Mi is múlthéten kedden voltunk szülőszoba látogatáson, de engem inkább megnyugtatott a dolog, nem is gondoltam volna...vhogy nem érzek nyugtalanságot, félelmet - érdekes,pedig betudom paráztatni magam dolgokon- aztán lehet, hogy ami késik nem múlik, és az utolsó napokon annál jobban elfog a félsz..
A kórházi cuccok beszerzéséről majd írj a héten, hogy mit, hol stb.

Kép
tim27

Ilyen sem sűrűn volt, hogy a nap utolsó fórumozói között legyek..

Sziasztok, kellemes éjszakát a kis lurkóknak is!!

Kép
tim27

Attól ijedtem meg h az orvos részletezte a szülés minden mozzanatát és rájöttem ezen nekem is át kell esni.Szeretnék már túllenni rajta mert nem jó sokáig félni vmitől.
Az auchanban is nézelődtem szereztem egy rövidnacis pizsit meg vettünk melltartóbetétet.Aztán még benézek a DM-be meg a maglódi úti piacra.Utánna nemtom de még babakocsink sincs.Ja meg vettünk lepedőt a mi extra ágyunkra is meg a babónak.Veszek még pár rugit is bár múlt héten kaptunk egycsomó babaruhát a sógórnőmtől.Nagy része kék meg 62-es és meleg mert keresztfiam téli baba volt ugyhigy kell még vennem de nem tudom mit és mennyitz érdemes.Bár a bodykkal jól állunk.A kölcsönrugik nagy része kék meg fiús de én még reménykedem h lányunk lesz. :D
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

Muskotályzsályáról: erről csak annyit tudok, hogy vajúdásra bevittem magammal és ahogy Gabcika írta (ill. Mamacka) cseppentettem törcsire, de csak szagolgatásig jutottam, viszont az segített, így tudom ajánlani mindenkinek! Szerintem kellemes az illata

[Vasalás: én eleve utálom, de ami azokat a pici édibédi rugikat ileti szerintem kész horror! Nekem azoknak a kivasalása alig megy Tudom, béna vagyok ebben, de olyan kicsik és egy csomó minta van rajtuk, amikra vagy vigyázni kell, mert vasalóra olvadnak, vagy kitüremkednek a ruha anyagából és ezáltal vasalhatatlanok! :roll:
De én is ülve szoktam vasalni, olvastam is valahol, hogy várandósan nem tanácsolják az állva vasalást, azt írták még, hogy az egyik lábat fel kell tenni valami alacsony fellépőre/sámlira pl. és akkor ez a póz kímélőbb a gerincnek (még így nem próbáltam)
De már a naggyal is úgy voltam, hogy szülés után ugyan nem vasaltam, nem volt rá se időm, se energiám. Csak az lett tiszta is és vasalt is, ami vendégséges ruci volt (meg amit anyám kivasalt amíg itt volt) Pechemre vasalni férjem sem tud

Zsuzsófi: vicces amit írtál férjedről, nálunk párom „bevállalósabb” (bár mi a 2.t most várjuk csak) de mindig frászt kapok, olyanokat csinál a gyerekkel! (Pl. egy elég nagy és hullámos csúszdán kézfogás nélkül engedte lecsúszni, de ez olyan csúszda, hogy dob egyet az ilyen kis gyerkőcökön, még jó, hogy nem repült ki belőle! Talán túlaggódom, de jobban szeretem, ha nem csinál ilyesmit –vagy nem tudok róla…)

Szülőszoba-látogatás: engem is megnyugtatott –pláne, hogy tudtuk a „járást” és pont azt a szobát kaptuk meg, amit kinéztünk, az volt a legbarátságosabb (úgy is nézhettem egy darabig… bár tény, hogy akkor nem ez kötött le)

Gitka: szerintem ne aggódj: szülés közben más, mint olvasni-hallani róla, mármint tök más érzés, és hát persze nagyon megéri :lol: Amúgy utólag visszagondolva nekem a sok előkészítő beavatkozás (vérvétel, beöntés, aztán oxytocin) volt rémes, maga a vajúdgatás nem, csak hosszú volt

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!

Én meg ma megyek dokihoz (remélem, ő még nem tudja :D ), lécci szorítsatok hogy inden rendben legyen.

Mamacka száma megvan, ma írok neki sms-t, csak nem akarok ilyen korán, de remélem csak a lakásfelújítással foglalatoskodnak.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok,
szóval akkor nincs gyógyír a hátamra? Most nagyon elkeseredtem :( Apa mindennap megmaszíroz, de mostmár az is kevésnek bizonyul :(

Gitka,
te jó ég mekkora lett a pocakod :shock:

Szőlő,
hányra mész a dokihoz?

Timi,
már csak 4 napom van hátra! Azt már fél lábbal is kibírom...
A fönököm ma meg holnap szabin van, úgyhogy laza napra számítok... Holnap ráadásul én sem leszek. Délelőtt védőnőhöz megyek, délután pedig szülésfelkészítőre. Már alig várom!

Kép
emi29

Jó reggelt :D :D

Rögtön az elején...az előző lapi babaszobák gyönyörűek.Igazi kis álomvolág mind a kettő.
Sajnos mi csak ősszel tudjuk megcsinálni a külön babaszobát,addig babasarok lesz.
Sajnos a díszítésig és a függönyig én sem jutottam el,de talán a jövő héten az is meglassz.

Tim-nagyon jól nézel ki.szép a pocak.
pelenkavasalás és a többi.Hát,én is azt hidtem,hogy sosem fogy el a pelenka,ami vasalásra vár.Állandóan azt kukkoltam,hogy mennyi van még hátra.Én is utálok vasalni,de a baba cuccait lelkiismeretesen átvasaltam.

Pumpóka és Juang-sajnos én is a türelmetlenek közé tartozom.Nekem nagyon kényelmetlen a pocak,zavar a mozgásban,annyira esetlennek érzem magam,és hiányzik a sport is,de nagyon.Szegény biciglim már teljesen bepókhálósodott :(
És a centi-én a mikróra tettem mágnessel a március,április hónapot,hogy mindig szem előtt legyen,és minden nap karikázok :D :D
Erre a hétvégén voltak vendégeink,és a csajszi mondta,hogy ne számolgassam annyira,mert ő is a 42. hétben szült. :shock: :shock: :shock: :shock:
Na ezt nagyon nem szeretném.

A másik amit akartam :!: Ilyen még életemben nem fordult elő velem,hogy unatkozom.Már vagy 1 hete.Sajnos csak 1 autónk van,azt emberke elviszi dolgozni,én meg itthon nyűgösködöm,már nem tudok magammal mit kezdeni.A ház már ragyog,10x átnyaltam,a TV-re rá sem birok nézni,már olvasni sincs kedvem,a kertet is már rendbetettem......
Én még annyira dolgoznék,az legalább leköt,de sajnos nem férek a kezelőányhoz a pocaktól....(kozmetika) :( :(
És még emberke mit mond :?: :?: Mit pánikolsz,olyan gyorsan múlik az idő....Igen neki,mert ő nyüzsög egész nap,meg emberek között van.Már az az érzésem néha,hogy túlpihentem magam.

Kép
szibi

Mindenkinek szép jó reggelt!!

Kép
klarka

Emi, nem tudom még, jövő hétre van időpontom, de szereték elmenni ma hozzá. Egy fél óra múlva hívom az asszisztensét.

Nagyon szépek a babaszobák, ügyesek vagytok!! :D

Kép Kép
szõlõ

Klarka most nézem, lassan 36.hét? :o Nem semmi!!! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt! Vagyis jobbat... :roll:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Na, megint nem ugrik a vonalzó... a kis lusta, délig alszik?! :lol:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kritta, az ivással kapcsolatban csak annyit, hogy nem biztos, hogy jó az ha nem iszol... inkább menj éjszaka is pisilni, de inni kell!
Én pl úgy érzem tök sokat iszom, este lefekvés előtt is mindig megiszom egy pihár vizet, mégis sokszor kibírom reggel 7-ig is, hogy nem megyek ki, viszont a múltkori vizelet laboron mondták, hogy igyak még egy kicsit többet, mert látszik az eredményemen, hogy keveset iszom!
Nehogy Te is így járj, mert ez Neked sem és a babónak sem jó, inkább mászkálj éjszaka :wink:

nici

Jó reggelt lányok!

Gyorsan benéztem, megyek szülés felkészítőre mindjárt, utána meg háziorvoshoz tp. papírért.

A falra ragaszthatós figurák hogyan jönnek le? Csak a vakolattal? Mert férjem szerint igen, így inkább képeket vegyünk a kiságyhoz!

Emi! Tök szép a babaszoba!!! :shock: Gyönyörű!!

Na, rohanok, majd még jövök!!

Kép
gabo001

Gabo, létezik ilyen hogy gyurmaragasztó, szerintem azzal lejön nyom nélkül.

Kép Kép
szõlõ

:evil: :evil: :evil: Most meg a gépem is belassult :evil: 5 perc,mire megnyit 1 oldalt :shock:

Kép
szibi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:02-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?