Anitja, Nolka a bögréddel

!! Csak nem kávézik már

?!
Timi26, remélem jó éjszakátok volt

. Vikdan jól van, nem hányt?
K.Timi, ez a testfestés

! Nagyon cuki Ádi

!!! És csodaszép naaaagy kék szemei vannak

!!
Hajni, nagyon sajnálom, új ötletem nekem sincs, de remélem, hamar megoldódik a problémátok

!
Irina, remélem, minden rendben lesz, és véget ér a tortúra

.
Mmarica, Bence 7 hónapos korában kezdett egyedül ülni, 8 hónapos korára teljesen stabilan ült...de van olyan baba, aki korábban kezdi

.
De arról, hogy ha kimarad a mászás, diszlexiás vagy hiperaktív lesz a gyerek, még nem hallottam

, viszont nagyon sok ilyen gyerek van a környezetemben, és nem tapasztaltam hasonlót...Bence is hamarabb állt fel és lépegetett az ágy mellett, mint mászott, és biztosíthatlak, se nem hiperaktív, se nem diszlexiás

. De mint már annyiszor, most is hangsúlyozom, hogy minden gyerek más, ebben az esetben sem lehet általánosítani

.
Mesi, van egy képem, amit eddig nem "mertem" feltenni, mert magam sem hittem (bár anyu váltig állítja, hogy nem rontotta el a képaláírást, engem ábrázol, a hátulján ez áll: Detti 6 hónapos:
De akkor mire mondja anyósom, hogy a mai gyerekek gyorsabban fejlődnek

?!
Megyek, megnézem az augusztusi babókat

.
A Nyugatit azért említettem, mert úgy tudom, többen érkeznénk oda, és 1 órás vonatozás után jó lenne, ha minél közelebbre kellene BKV-zni, de természetesen mi is alkalmazkodunk

. Ahogy a többségnek jó, úgy legyen

!