A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina!
Szorítunk mi is.

Timi26!
Megy a gyógy puszi Rebekának is.

És persze Bálintnak is. :D

Detti!
Ha nem lenne ott a neved akkor is tudnám,hogy te vagy
a vonásaid semmit nem változtak. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mesi, neeeem, ne nyomd vissza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (annyira szemléletesen írod le, lelki szemeim előtt látom, és fetrengek a röhögéstől :lol: :lol: :lol: :lol: ), szerintem is engedni kell őket a saját tempójukban fejlődni :wink: . Semmit nem csinál magától, amihez nem elég erős vagy érett :D .

Regi, Szelinek kitartás a fogacskához :roll: , reméljük a lánc enyhíti majd a kellemetlenségeket :D .

Időnként én is szisszenek, főleg, amikor Panka elalszik a cicin, és összepréseli a száját, nnna akkor érzem ám, hogy ez már nem csak az ínye 8) :lol: . Szerencsére nagyobb fájdalmat még nem okozott, de az első napokban vigyázzban szoptattam én is :lol: .

Timi26, Rebekának jobbulást!!!!
Kép

Reméljük, rajta is gyorsan átmegy! Te profi mozgólépcsőn babakocsizó vagy, nélküled elveszettnek érezném magam a nagyvárosban, úgyhogy megvárunk!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Irina, jelentkezz, amint készen vagytok!!

Viharkárok: kerti asztalt elővettük a múlt heti bográcsolás miatt, a konyhaablakom előtt volt, a szél hátrarepítette a kertbe, nem tudom, mihez és hányszor vágta hozzá, de a lábai szanaszét voltak, és az egyik ketté is tört :? ...
De a városban láttam is elég gáz a helyzet, nálunk sok park van, kissé megtizedelte a vihar a fákat :? ...
dettyk

Gremese: Rebeka is felállt 6 hónaposan, de csak 13 hónaposan indult el! Addig mászott meg ácsorgott! Úgyhogy nem kell félni ha feláll!!! :D

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

Irina, remélem tényleg összezárul a sebe Ádinak ++++

Hajni, hát nekem sincs más ötletet, úgy látom mindent kipróbáltál, az orvos kíváncsi leszek mit mond, ez nem állapot.

K. Timi, remélem hamar elmúlik a szájpenész, de tényleg énis úgy tudom, h bármikor visszajöhet, bármitől, cumi, cumisüveg, kézmosás stb.
Édes Ádám a képeken
Apával ne tessék veszekedni :evil:
Vásárlás az jó, én is elvertem 12 ezer forintot szombaton, természetesen Robeszra
Magamra is költenék, de dundus vagyok, semmi nem úgy áll, ahogy kéne :(

Dettyk, de jó a kép, hasonlít Pankára :lol:

Timi26, VikDani, de jó, h jól van, Rebeka remélem meggyógyul

Regi, Szeli szegénykém, most már kijöhetne az a fránya fog

Babaételek,
hát igen, egyik másik színe, íze, nem az igazi, bár ezt Robesz felülbírálja. Mi nagyrészt saját készítésűt eszünk, és nagyjából mindig van benne alma, imádja. 3-szor ettünk eddig üvegeset, pedig van belőle bőven. A sajátot jobban eszi Robesz. Bár ugye még csak gyümölcsöt eszünk, de. és most már du. is, de úgyanúgy 5-6x szopizunk.

Amit még találtam
Hipp
erdei gyümölcs - alma: van cukor

Kecskeméti
alma - banán: nincs cukor
alma - sütőtök: van cukor

Nestlé
alma - banán: nincs cukor

Univer
sütőtök - alma - körte: nincs cukor
sárgarépa főzelék: nincs

Ja úgy látom a bébiitalokban mind van, azokat én ittam meg :lol:
Irina, amúgy mi fagyasztott barackot használunk, Robesznak bejött, persze almával, vagy banánnal keverve, ugye mi csak ezt a 4 gyümit ismerjük (alma, körte, banán, barack)

Tali, jaj már én is várom nagyon, mi kocsival megyünk, igaz Érdről, de mi megoldjuk, délelőtt azért már lehet közlekedni, lemegy a reggeli dugó, szóval mi alkalmazkodunk a vonattal, bkv-val érkezőkhoz.

Viranka, jobbulást Bálintnak, Apa hogy van?

Kiskolbi, Mátééééé?

Megyek megnézem a képeket (aug. tali) és a gmailt

Ja dobok még képet

apa vicceskedik
Kép

Nagyival
Kép

Fürcsi
Kép

Kép
Kép
nektarin

Hoppá! :shock: Szeli négykézlábra állt :D , lejjebb kell tennünk a kiságyat:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok :D !

Tegnap meg tegnapelőtt sajna nem tudtam jönni mert kb öt percenként ment el az áram nem akartam nyektetni a gépet :cry: :cry:

Elkezdtem a visszaolvasást de még az elrején olvastam Marica hozzászólását amin igen felbosszantottam magam.
Szerintem mindenkinek joga van akkor és azt írni amikor és amit csak akar!!!!!És ha ez nem öt oldalas hozzászólás csak két mondat akkor is!!!!!!!!!Én nagyon szeretem ezeket az esti tracspartikat, mikor elaludt a gyerek,végezem a dolgommal és veletek beszélgethetek!!! Nekem sokszor nincs itthol a párom és egész nap nincs kihez szóljak, hát kérdem én miért baj az ha egy kicsit leülök a gép elé és itt VELETEK beszélgetek???
Senkinek NEM KÖTELEZŐ azt a részt elolvasnia amire NEM KÍVÁNCSI!! És egyátalán NEM AZ a célom,hogy a hozzászolásaimat szaporítsam,igen is leírom ha örömöm vagy bánatom van és együtt örülök más örömének és együtt aggódok ha vaalakinek a babájával valami "rossz" történik!!!
Nem értem miért baj az ha ezen felül kicsit bolondozunk esténként??? Aki úgy gondolja,hogy ez őt is zavara akkor nyugodtan jelezze nekem és akkor ezen változtatok és csak is kizárólag a babámról fogok írni!

KépKép
juba

Robesz igazi kis Herceg! :D

K.Timi! Én úgy hallottam (de lehet, hogy hülyeség), hogy ilyenkor ki is kell cserélni majd a cumikat is... :roll: De majd a tapasztalt mamik megmondják.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, jaj de édes, kiságyat le tenni, mi már lejebb raktuk, bár nem áll még négykézláb, csak húzza fel magát

ja megnéztem az augusztusiak képeit, nagyon jók, nagyon jónak tűnik a hely is, és mennyien ülnek már, simán, tali, tali, most már én is nagyon várom

Kép
Kép
nektarin

le tenni = letenni
mennyit írok nem helysen
a tízujjas gépelés

Kép
Kép
nektarin

Tényleg ülnek! :shock: De azért nem mindegyik baba.

LITALITALITALITA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Juba, nyugiiiii, mi is szeretjük a traccsparákat, és látod, a többség szerint jogunk van a lazuláshoz :wink: :D .

Regi :shock: , nem semmi, miket csinál Szeli!!!! Nagyon ügyi!!!!!

Nektarin, Robesz is simán ül a kádban!? :shock: :D

Viranka, hogy vannak a bariaid :roll: ? Remélem javulgatnak!! :D
dettyk

Nektarin!
Nagyon aranyos Robesz és jó képű. :D
És már ül?

Regi!
De jó! :D Gratulálok nemki! :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hát ül, de úgy, hogy nem akar hátra dőlni, és megfogja a kád szélét, de nem ő ül fel hasizomból ám.

Ja a héten megyünk egy 7 hetes kislányhoz, na kíváncsi leszek.

Kép
Kép
nektarin

sziasztok!

Tali Akkor ki szeretne jönni? Jelezzétek légyszi :wink: :lol: . Összeírjuk és akkor tudjuk jelezni a kiválasztott játszóháznak, hogy mennyi csemetére számíthat :lol: Az a hétvége lesz a nyerő amikor a legtöbben tudunk jönni. Úgy érzem nyugodtan válogathatunk az áprilisi hétvégék közül, hisz mire minden birkásunk :wink: és kisbetegünk meggyógyul majdhogynem ott tartunk.

Regi Gratulálok Szelikének :lol:

Nektarin Nagyon helyes Robesz és nagyon ügyesen ül :lol: Összeszedtem a bátorságom és felhívtam, nagyon nehéz volt :(

Marica Én se hallottam még ilyenről, de mond mindenki mindent :lol: . Tehetnél fel képet Linikéről. Olyan régen láttuk.

Timi26 Rebekának jobbulást. Most neki mennek a ++++++++++++++++++++++++++++

Irina Remélem hamar hazaértek és írod le a jó híreket. Szoritok++++++

Dettyk Milyen ügyes voltál picinek ( is) :wink: :lol:

Juba drága, ne húzd fel magad kérlek. Marica nem támadni szeretne csak leírta a véleményét. :lol: :lol:

Fleur mi újság veletek? Lilla nyűgös még? Gréti ma nagyon :( Nem tudom mi van vele megint :( Az éjszakáink jók a nappalok meg....................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Lányok ne bosszankodjatok. Mindenki az ír és akkor és annyit amennyit akar.
Lehet, hogy zavaró, hogy egy soros hozzászólások vannak de szerintem ez is belefér.
Hozzáteszem pont ugyan annyi idő elolvasni mintha 50 soros hozzászolás lenne.
Az meg, hogy néha bolondozunk az meg belefér. Kell a lazulás.
Van, hogy én is felhúzom magam, hogy nem igaz már mennyit írtatok aztán meg jókat nevetgélek. Kell a hülyülés.

Regi : hát nem semmi Szeli.

Én most letettem Ádit az ágyába hason erre megyek be és már a hátán fekszik.

Utálom ezt az időt. Gusztustalan. Már úgy örültem, hogy itt a tavasz. Ráadásúl nálunk esik így meg nem tudok menni vele sétálni.
FÚJ FÚJ ROSSZIDŐ !!!!!!

Na mennem is kell mert hercegem ébredezik.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Sziasztok Mamikák! :):)

Minden ma ünneplőnek boldogságot - és persze előtte-utána is! :):)

Micsoda szuper fotók!!! :):)

Dettyk!
Ezt a remek megérzést! Tudom én mikor kell jönnöm... :):)

Isteni a retró fénykép - a kedvenceim!!! :):)

Gyönyörű szép napot mindenkinek, puszi!

Vadvirág
Vendég

Juba! Ízi rájder öcsém!!!!!!!! :wink: :lol:

Regi! Szeli négykézláb? Nem semmi!!!!! :shock: Zsófi még csak kepeszt, de ez az állapot még azért odébb van.
Hát hiába.... Nem könnyű közel 9 kilót tartani... :lol:

Nektarin! Robesz hogy ül... :shock: Mi van itt? :lol:
Zsófi is ül a kiskádban, megfogja a szélét, de ha nem tartjuk, eldől, mint egy liszteszsák. :lol:

Regi! Ja! Mert az egyik baba áll! :lol: (Na jó, tényleg van, amelyik csak hasal).

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!

Az áprilisi taliban én is benne vagyok remélem nem jön közbe semmi
bár lehet,hogy csak ketten megyünk Ildikével.
De viszont ha a tesóm el tud jönni velünk viszem őt is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

L.Móni, jaj de örülök, h felhívtad, biztos nem volt könnyű, ++++++++++++++

Tali, mi megyüüüüünk

Felur, tényleg mi van Veletek?

Sense, jaj Botika nagyon ügyi volt az úszáson, most már mi is nagyon vágyunk rá, de még kicsit várunk.

Juba, ne idegesítsd magad, sőt senki, itt mindenki leírja a véleményét és ettől kerek a Topik.
Írjál amikor csak akarsz, arról amiről csak akarsz :lol:

Marica,
tényleg képeket rakhatnál Linikéről, tényleg rég láttuk.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Tali!
Mi mennénk. (persze, ha minden oké.) Sőt alig várom! A hely Budapesten nekem majdnem mindegy. Azért, ha lehet választani, akkor inkább a Pesti oldal! Budának nem minden részét ismerem jól autóval.
Én is megnéztem az augusztusiképeket. Hát irtó cukik!! :lol:

Irina!
Gondolok rátok!

Regi!
Látom, négykézlábat sikerült megörökítened. :wink: Szuper. De ezen a képen Szeli más, mint "szokott" lenni. Vagy csak más szögből van fotózva?

Nektarin!
Nagyon édes Robesz a képeken. És nyilván Apa sem 100-as! :lol:

Chat kontra nem chat :
Mindkét fél álláspontjával egyetértek egy kicsit. Néha nekem is csak felületesen sikrül elolvasni az esti hsz-okat. Máskor viszont hihetetlen jót derülök rajtatok. Legtöbbször nem csatlakozom, mert mi ezidőtájt élünk Apával kettesben családi életet.

Timi26!
Kitartást neked, és jobbulást a gyerkőcöknek

Viranka!
Ugyanazokat, mint Timinek!

Rólunk:
Esti elalvás: ultra gáz még mindig. Tegnapelőtt másfél óra szenvedés. :cry: A szélre fogtam. Botond már a pocimban is érzékeny volt rá. Tegnap már javult a helyzet : fél óra. Sajna a napközbenis elalvások sem mennek símán: mintha attól tartana, hogy kimarad valamiből, szabályosan küzt azellen, hogy elaludjon, pedig már leragadnak a szemei. Remélem, hamar túl leszünk ezen.

Mi csak gyümilevezni fogunk márciusban. Ma volt a 3. nap almalé. első két nap kanálból és pohárból próbálkoztunk, több kevesebb sikerrel. Ma kipróbáltam cumisüvegből. 100 ml-t benyakalt. :shock:
Azt hiszem én nem kanalazom a leveket. Majd kapja kanállal a pépeket és a fűzelékeket. Szerintetek így gáz?????????? (még mindig 1 lyukú cumit használunk)

Ildikó
KépKépKép
sense4

lmóni! Akkor te ÖNKÉNT VÁLLALOD a talis-lista összeírását? :lol:
Persze, szóba kerülhet az április is, majd meglátjuk, mikorra gyógyul meg mindenki.
Én már jelentkezem is. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hihi!
De aktív ez a fél óra :lol: Minden baba durmol?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jaj nem is írtam, benyúltam ma a szájába és érzem, h a kis foga nőtt, igen ám, de jön mellette a másik, de jó. Lehet eért aludt kicsit nyűgisebben, de csak 1x ébredt. 2 fogunk van :lol:
Természetesen Robesznak! Le akartam fényképrzni, nem hagyja. :shock:

Ktimi, itt is csúf idő van! :(

Kép
Kép
nektarin

Hát persze Mesi "önként" vállalom :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Akkor jó! :lol: :lol: :lol:

Idő: Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

L.Móni, én is megyek, ha semmi (betegség) nem jön közbe, viszem Bencét is, mert nekem ő nagy segítség :D .

Hörcsög, gondolom, te is MÁV :wink: , majd beszélünk előtte, én is Pilisről akarok indulni, hogy minél kevesebbet kelljen vonatozni 8) .
Timi26, Aniko80, Milénamóni? (És aki még a Cegléd-Bp vonalon vonatozik :wink: ?)
dettyk

Meggondoltam magam.
Holnaptól türelmesebb leszek, és marad a pohár :oops: :oops: :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, ahogy gondolod :D . Nem tudok a témához szólni, mert Pankának nincs cumisüvege, szerintem nagyon szépen boldogulunk a kanállal, és a pohárral is (pedig én sem vagyok a türelem szobra :wink: :lol: ). Gyorsan tanulnak ám... :D
dettyk

Megjött a 74-es kabát. Szerintetek nem nagy? :shock:
Kép Kép

Kinőttük az ülcsit :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

De egy olyan isteni macis tutyija van....

Kép
Kép
Kép
gremese

tutyi???
Mi az????
Édes a kabátban:)

Kép
Kép
nektarin

Mesi, ahány ruha, annyi számozás, de nagyon édes :D ! Legalább jó lesz ősszel is :wink: :lol: !
Áááá, szóval ez az a púpos ülcsi :lol: .
dettyk

Én is találtam egy játszóházat, bent van a városban, az Arany János utcában, ez ugye központban van, viszont így a parkolás az horror, és 25.000 lehet kibérelni, ha jól olvastam.

www.mazsolajatszohaz.hu

Kép
Kép
nektarin

Megjöttünk, úgy tűnik, minden a legjobb úton halad és Ádi sebe VÉGRE BEGYÓGYUL!!! JUHÉ!!! El sem hiszem... ;-)

Gremese: anyám szerint mi nem is nagyon másztunk, ültünk meg mentünk idővel...

Regi: Nurofen szirup, erősebbet nem akarnék neki adni, ezt is csak ha muszáj, és se a cici, se a Dentinox, se a Viburcol kúp nem hat... (volt ilyen, pedig foga még nincs is Ádónak)

folytköv.

Kép
Kép
irina

Nektarin, hááát a kapucni a tutyi 8) :lol: !
dettyk

Sense Én a gyümölcsleveket illetve a teát majd csőrös pohárból szeretném adni. A cumisüveg megmarad a tejnek. Mondjuk ezt jól eltertvezem aztán majd Grétacica eldönti mit hogy akar :lol: :lol:

Mesi Jó a kabát nagyon, igaz kicsit nagy de majd belenől :lol: :lol:
Majd én is lefotózom Cicát a kabátkájában :wink: :lol:

Játszóház http://www.d-kultura.hu/dormogodomotor/index.html
Őket felhívtam, adnak árajánlatot, még ma visszahívank.
Akik tettek be linkeket felhívnátok őket? Jó lenne képben lenni az árakkal is nehogy aztán valami nagyon drágába fussunk bele :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ez a tutyi!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina De jó. Végre :lol: :lol: :lol: :lol: Éljen a gyógyulás :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi, mostmár én is bezavarodtam :oops: , nálunk tényleg a kapucni a tutyi :lol: ...bocs, Nektarin :D .

Irina, de jó, nagyon örülök!!!!! :D
dettyk

Sense! Igen, mert olyan furán néz oldalra. :roll: Ráadásul a halántéka mellett alig van haja, és ezen a képen meg olyan, mintha ott egyáltalán nem lenne egy szál se… :?
Azért sikerült lefotóznom, mert most már meg is tudja tartani! :D Eddig ez nem ment.

Szegénykém, Ti meg az altatással szenvedtek… :(

Pohár vagy cumisüveg: Szeli egyelőre a vizet cumisüvegből issza (így is örülök, mert eddig nem nagyon akarta meginni). A csőrös (szelepes asszem) poharat csak „rágta”. Gondolom, ha már kijött a foga, nem ínymasszírozásra fogja használni. :wink: :lol:
Miért gondoltad meg magad??? :roll:

Móni! Akkor minket felírhatsz Szelivel a listára. :D Bár azt, hogy Apa elvisz-e 100%-osan csak előtte pár nappal tudom megmondani. De nagyon szeretnék menni!!! :D

Nektarin! Gratula a 2 fogacskához! :D

K.Timi! Itt már süt a nap. Mikor elindultunk sétálni, rossz idő volt, hazafelé már folyt rólam a víz. :shock: :lol:

Irina! Nagyon jóóóóóó!
Kép
Köszi, csak elteszem az infót tartalékba! 8)

Mesi! :lol:
Na! Ilyen tutyit kerestem, de nálunk nem lehet kapni… :shock: Bár, gondolom, Te is teszveszelted! :wink:

Nemsokára jön a védőnő… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina!

Ez nagyon jó hír hurráá! :D :D

Mesi!
Aranyos Zsofka kabátban az tutti,hogy bele fog nőlni.

Nektarin amit be linkelt:
A rendezvény díja: 25.000 Ft, ebből bérlettel rendelkező vendégeinknek 10% engedményt adunk. A rendezvény ideje maximum három óra, ezalatt a Játszóház kizárólagos használatát biztosítjuk. A játékidő túllépése esetén 1000Ft/30 perc pótdíjat számolunk fel (minden megkezdett félóra után). A rendezvényre vonatkozó igényeket a kívánt időpont előtt legalább két héttel a Játszóházban személyesen vagy telefonon (302 2318) kérjük jelezni. A rendezvény díjából min. 5.000 Ft előleg fizetendő, melyet a rendezvény előtt legkésőbb 8 nappal a játszóházban személyesen kell rendezni. Az előleg után fennmaradó összeget a rendezvény időpontjában kell kiegyenlíteni. Akadályoztatás - az ünnepelt betegsége - esetén a rendezvényt áttesszük egy közösen egyeztetett időpontra.
A hely adottságaihoz igazodva max. 15 fős (plusz a szülők, kísérők) rendezvények helyszíneként javasoljuk a játszóházat, elsősorban a 4 év alatti korosztály számára. A Játszóházat rendezvény céljára hétvégén lehet igénybe venni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szeli általában így ébred: (imádom! :oops: )
http://www.youtube.com/watch?v=GNMeA7bORx8

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok! A reggeli/hajnali ébredésnak oka van!
Nálunk anyahiány az ok! Basszus nem alszik vissza a kiságyban, csak 2 óra múlva, ha kifárad. Na ma hajnalban felébrdt magam mellé tettem és összabújtunk és pikk pakk elaludt :shock: Én meg már egy hete virrasztok, pedig neki csak anyuci kellett :D

Sense nálunk volt alvászavar, mégpedig olyan, hogy álmában billegette ide oda a fejét. Homeós bogyó segitett, már nem csinálja. Az elalvással küzdő problémára is van homeós bogyó. ARSENIUM album 15CH ( szerintem)
De nézz utánna, vagy a gyogyótárba biztosan segitenek, ha elmondod a tüneteket. Egy próbát megér!

Emese nálunk az ellenkezője lett! 74 es nacit rendeltem ,,tavaszra" pont most jó :shock:
Nagyon megnyúltunk szerintem.

Irina de jó:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Arsenicum Album: Szorongó túl aprólékos, rendmániás gyermek, éjjel 1-3 között felébred, ilyenkor szorogása, félelme fokozódik.
(Csak infónak leírtam a többieknek, van egy homeos kiskönyvem. 8) )

Szelikémnek ez nem lenne jó. :?
Viszont, azt nem is írtam, hogy leteszteltem, hogy az apró zajokra ébred-e (kint aludtam Apával a nagyszobában), hát mondanom sem kell, hogy ugyanúgy felébredt 5x... :shock: Tehát nem itt keresendő a megoldás.
De egyre inkább a fogára gyanakszom. Főleg a reggeli üvöltés után.
Ezt a Chamomillát (CH 15) hányszor kell / lehet adni egy nap??? Az van ideírva, hogy akár negyedóránként... ??? :?: :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!

Szupi a videó aranyos Szeli. :D
Küld el erre is a napocskát légyszí! :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Küldöm!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Basszus, a védőnő tuti, hogy felébreszti Szelit a kaputelefonnal... :evil: Most nem aludt el a babakocsiban, mert be-ki rohangáltam a boltokból, ezért itthon alszik.

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, nagyon édes Szeli :D :D . Ez a hintázás :shock: :D , látszik, hogy sokkal erősebb, mint Pankusz :D .
dettyk

Dettyk! Hát ilyen vastag combokkal! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi nagyon aranyos Szeli:-) És hogyan felnyomja magát négykézlábra, hihetetlen!
Arsenium albumhoz nekem ez van irva: fél az elalvástól, ezért alvási rituálét alakit ki: gondos, aprólékos gyermek. aki a rend és a r :!: ndrakás rabja. A magányosságtól, sötétségtől fél. Néha nyugtalan, izgatott, máskor fáradt és levert.
Hát 12 féle van alvászavarra, én a chamomilla vulgarist használom. Nekünk ez jött be ( fogzás okozta alvászavarra is jó)
Nagyon nehéz eligazodnom ezek között :oops:

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?