2003.09.22 20:25
2003.09.23 20:49
) fontosnak tartom. Rend, rendszeresség, sokan az abszolutizált szabadság ellentétének tartják, pedika rend ellentéte a káosz, igaz abból már egyszer lett valami, de a mitológia nem ismétli magát. 2003.09.24 09:19

2003.09.24 09:47
2003.09.24 10:11
Persze magamhoz képest. Az ebéd nagyjából ugyanakkor van, ébredni jó későn szoktak (9 körül), viszont így este apáznak is, és jó későn fekszenek.
A tanárok nagyon jó példák tudnak lenni erre. Nem tudtam tisztelni csak néhány tanáromat, mert ROSSZ példát mutattak. legtöbbjük képmutató volt, nemtörődöm, hányaveti és nem készült az órákra, nem tudta a kérdésekre a választ, ugyanakkor követelt. Már tizenévesként is felbosszantott ez, mert mire fel várhatna el vki tiszteletet, megbecsülést, ha nem ad rá alapot?! Ráadásul a környezetemben lévő felnőttek állandóan arról papoltak, hogy emberszámba kell venni a gyereket is, ha viszont kérdeztél vmit, amire hirtelen könnyebb volt legyinteni, akkor csak elhessegettek. (Temészetesen anyukám nem.
) Ergo ezt is máshogy szeretném csinálni, mint ahogy velem tették.
Hogy lehet, hogy tudja, mit nem szabad(pl. a számítógéphez már úgy megy oda, hogy "nem-nem", majd hátrasandít és ha az egér nincs a töltőben, lecsap rá, és folyamatosan mondogatja, hogy "nem-nem"!) és ugyanakkor ha rászólok, csak mosolyog. Sőt, ha észreveszi, hogy
) 
2003.09.24 10:32
) Kamaszként nehezen köszöntem, nem tudtam eldönteni, hogyan... Hát egyszer a csókolomot választottam, egy akkor eléggé öregnek tűnő max. 40es pasinál. A reakció betette a kaput: "Szívesen kipróbálnám!" Összetegeződtünk.
És elhagytam a pasik csókolomozását. 

, de mondják ki, különben magukat mérgezik. 2003.09.24 12:13
2003.09.24 20:35
egyet nem tettem soha, nem éltem vissza a helyzetemmel, mindig volt oka a rászólásaimnak. EZt ő is tudta, mint kiderült. Egyszer érettségi előtti időkben kiültettem magam mellé, hátha így csend lesz, erre nekiállt verset írni a kedvenc tanaráról, rólam. Na esett le az állam rögtön!
Nálunk volt lyan, hogy elengedtek koncertre, de Apu a melegebb kabátommal a karján várt 11-kor a kijáratnál, amikor a buli még nagyban tartott! Hű de kínos volt! Újabb közös pont
)

Szeretet, család, a munka becsülete (ma két véglet van a kevés munka-sok pénz vágya, és az irracionálisan sok munka a karrierért), hazaszeretet,a másik ember megbecsülése, segítségnyújtás, önzetlenség, bátorság...biztos van még.
2003.09.24 21:22
2003.09.24 22:24
Én is szélmalomharcot vívok magammal ezügyben. Sose voltam rendszeres, de ellentétben veled, én ezt otthonról hoztam
Nálunk - a szüleimnél - őrültek háza van, azt már én sem bírom igazán.
2003.09.25 06:19
Szüleimnek az volt a szerencséjük, hogy én nem voltam lázadó típus, mert különben folyton az értelmetlenül alacsony korlátaikat ugráltam volna át!
2003.09.25 07:55
vagyok. Konzervativ, mert a hagyományos értékek nekem fontosak (pl. Tizparancsolat, de nem betü, ahenm elv szerint (ne ölj, ne lopj, ne kivánd másét, tiszteld apádat...)), viszont liberálisan, mert a határok rugalmasak (persze amennyiben nem érintik a "konzervativ" alapelveket (nem lehet csak "picit" hazudni)).
anyuka, mint az, aki ezt nem vállalja fel, és mindenféle hatásokra kibújni próbál a böréböl, és rendet követel a csemetétöl. 

2003.09.26 20:48
2003.09.28 14:13
.Pedig érdemes lenne.
. 2003.09.28 16:08
szóval nem biztos, hogy ezek összefüggenek. 2003.09.28 19:50

!
.