A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

LAPTETŐ :shock:
dezsina

Bellanita! Üdv itt!

Dezsi! Vérből csinálják! Sajna fizetős, mint az IR is. De nem érdekel, mert ha kiderül, hogy valami nem stimmel, akkor adnak rá gyógyszert és jön a baba. :wink:

Este írok bővebben!

Kis-Csillag! Megbeszéljük este msn-en!

Léptem melózni!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Gerike!
nem volt beülti. Elméletileg spontán is sikerül nekünk, csak eddig nem maradt meg :cry: Tán most... Hátha nem kell újra lombikra menni... :?
dezsina

Hanna!
Az Istenhegyiben voltál?
dezsina

Sziasztok,
Tegnap késő este voltam itt utoljára, és azóta annyit írtatok, nem győzöm kapkodni a fejem :D

Lulu, üdv. itt közöttünk!

Zsani, fel a fejjel!

Legyélmami, várom nagyon az eredményeket!!!

Kiscsillag, köszi, egyre jobban vagyok. Lelkileg is, és végre elmúlt a vérzés is, és a petefészkeim sem fájnak. Várom a következő ciklust, kíváncsi vagyok, elmászik-e. Én is nagyon fáradt vagyok, lehet, hogy nekem is meg kéne nézetnem a vasamat. A hétvégén 10 órákat aludtam, és utána is nehezen ment az ágyból való kikelés, ami nagyon nem jellemző rám.
Én láttam kb. fél éve a DM-ben LH tesztet, biztosan nem szüntették meg azóta.

Dezsi, szerintem határozd el, hogy ha holnapig vagy holnaputánig nem jön meg, akkor tesztelsz. Ettől, aztán meg az eredménytől talán megnyugszol.

Hanna és Katica, drukk a jó eredményekhez!

Gerike, már csak 4-et kell aludni :D :lol: Mennek a ragacsok és a drukkok!!

Kép
petne

Hanna,Dezsi Köszi a köszöntést.

Katica!
Nálunk sok probléma volt először velem nem volt peteérésem azután voltam laparoscopiás mütéten majd a férjemnek a spermái nem voltak rendben,túlvagyunk 4 inszemen (Szöllősi prof.nál) és nagy sokára határoztuk el magunkat a lombikra.Az jó hogy a doktornő alapos csak nem nagyon mond semmit ugy kell kérdezgetni.

Lmami!
reméljük van egy tucat legalább...

Kép

Kép
bellanitta

Lányok!

Van egy csajszi akivel együtt voltam beültin és a lány azt mondta, hogy ő holnap reggel csinál egy tesztet, szerintetek jó ötlet? kimutat már az valamit?
gerike

gerike: szerinte még korai lenne!!!!!!
Mert ha tegyük fel a Babó(k) ott lapulnak és Te tesztelt egy negatívat és lelombozódsz, nem tesz jót! Én inkább legelső napnak csütörtökök javasolnál, mert ha jól emlékszek akkor lesz ET+10 nap, de MÉG AZ IS NAGYON KORAI! :o :o

Bellanitta: üdv köztünk :) Akkor ha jól gondolom a köv. ciklusban már szurkapiszka lesz? :D

Petne: örülök, hogy jobban vagy :) Lehet ez már a tavaszi fáraccság :D:D

Dezsi, Dezsi, Dezsi: virtuálisan popón billentelek :wink:
SZUUUUUUSZÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
kis-csillag
Tököl

Ez a 997. hozzászólásom :) Veletek ünneplem meg hogy "régi felhasználó" leszek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!

Én abszolút így gondoltam, de gondoltam megkérdezlek Benneteket is..Én is úgy gondolom, hogy a vérvétel a biztos, a tesztekben amúgy sem annyira bízom..

:)
gerike

Huh! Egy hétvégét hagytam csak ki, de alig győztem olvasni!!!!!!!!!!!

lulu - üdv itt közöttünk!!!!! Reméljük hamarosan gömbölyödni fogsz te is!

gerike - én is görcsölgettem, még be is lázasodtam. Most már lassan 30 hetes kismama leszek. Ne izgulj, próbálj nagyon keveset stresszelni a péntek miatt!!!!!! Most ezzel tudsz a legtöbbet segíteni! Pocaksimogatás, beszélgetés a babákhoz, pihenés, séta ebben a csodaszép időben! Ez a recept!(egyébként tényleg nem lehet általánosítani, nekem Győrben kettőből kétszer sikerült, először is , meg másodszor is. És nekem nem volt vérvétel sem, a pozitív teszt egyértelműen várandósságot jelölt. persze a megfelelő napon. igaz lánykák????? :oops: ) Én az ET+12. napon teszeltem halvány pozitívat. Én a kivárás híve vagyok - még a 12-14. napokon is halovány lehet, attól még ott van a baba!!!!!! De előbb nem tesztelnék a helyedben!

Többiek újak - Isten hozott titeket itt miközöttünk! Remélem hamarosan mindenkinek kéredzkedik majd a pocikjába valaki, vagy esetleg többen is!!!!!!!! Nagyon tudunk itt egymásnak drukkolni, beledrukkoljuk azokat a csöppöket a pocakokba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajnóca -én is emlékszem ám!!!!!!!!!!! Juhééééééééé, hogy újra itt vagy!!!!!!!!!!!!Írj sokat!!!!!! :lol:

Este teszünk fel képet a pocinkról. Apa ezt ígérte.....remélem.....

Kép

Kép
julika79

Julika: Janka hogy viselte a frontot? :shock: :wink:
Holnapra is jó kis frontot jósolnak utána meg rendes zimankót!
Vigyázz Magatokra!
Lehet húsvét előtt odaérünk felétek :wink:
Arra várok, hogy jobb idő legyen :shock: :shock: :twisted:

Hujúúúj - ez a 998. :lol: :lol: :lol:
Mit kértek az 1000. hozzászólásomba?
Csendet ne, mert azt nem ösmerem :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Kép
kis-csillag
Tököl

Julika79!

Gratulálok a kisbabádhoz! Mi lesz kisfiú vagy kislány?
És a görcsölésen kívül, volt esetleg ilyen szúrkálódások is, mert jobbára nekem most azok vannak, nem fájdalmas, csak mégis..
Természetesen nem lehet általánosítani tényleg, nekem a győri nem jött be..:)
gerike

Sziasztok :!:

Udv a sok csatlakozonak :!: Jon a tavasz :wink:

Hihetetlen, van aki az 5. lombikra megy. Mindenkinek kitartast :!: :!: :!:

Lanyok, en most annyi mindenkinek irnek, hogy magamat sem tudom kovetni. Eleg volt elolvasni a sok iromanyt.

No de egy ket dolog megis:

Kiscsillag, szerintem nyugodtan ropulj ra apura :wink: es az 1000. hozzaszolasod meg legyen egy kivansag, ami teljesuljon.

G79, vegre kicsit bovebben irtal magadrol. Szep poci :!: Szinte elottem van, ahogy izgultunk a pozitiv tesztedert.

Brummi, csak igy tovabb. Pozitiv hozzaallas. Es tudod, az a zebra, amit az uj lakasban talaltal, az jelent valamit.

Dezsi, pozitiv enerdzsi :!: Mzsaninak, Nyulasznak szinten :!: Lanyok, ne adjatok fol :!:
katavirag

Ja :!: Vikimi a 6. lombikkal lett terhes :!:
katavirag

Gerike!
Méghogy én kötekszem???????? :roll: ...csak vicceklődtem :D :D :D
Szerintem is várj et+10.napig,bár jobb lenne csak péntek reggel tesztelned,de én még et+9-ig sem bírtam,úgyhogy nem osztogatom az eszet :oops:
Dezsi!
És mondcsak,tegnap meg ma véletlen nem teszteltél?Mert akkor nagyon remélem,hogy holnap ellősz egyet :wink:
Kis-csillag!
Csendet nem kérünk,vagy írj hangosan,vagy bekapcsolom a rádiót...a csendet én sem szeretem :mrgreen:
Hanna!
Most mihez drukkoljunk,hogy találjanak valamit,vagy hogy ne :?: :?: :?:
...félre ne értsd :oops: nem kívánok neked semmmi rosszat,de mi is arra vártunk a dokimmal a laparnál,hogy találjanak valami apróságot,amit megszerelnek,és akkor tuti siker a következő lombik.Aztán picit meg is könnyebbültem,hogy semmi bajom nincs,de a dokim csak csóválta a fejét. :roll: Így semmivel sem nagyobb az esély,hogy legközelebb sikerül.Maximum a nagy számok törvénye alapján... :? ez nem túl sok...
Bellanitta!
Üdv itt :D ...akkor kérdezzetek rá mindenre.Kiscetli,mert ott úgysem jut eszedbe.Amit meg így is elfelejtesz megkérdezni,azt tőlünk megtudhatod :wink:
Katavirág!
Kösziiiiiiiiii :D
Vendég

Nyulasz!
Katicának elvileg megígértem, hogy a 29. nap fogok tesztelni. Nem tudom mi lesz holnap. sajnos fáj a hasam és úgy élesen, ahogy mielött meg kell jönnie... :cry:
amúgy nem teszteltem, mert depi vagyok.
dezsina

1000.: ezennel én is a régi felhasználók széles táborát gyarapítom.
Jújj de szokatlan :roll: :oops:

Lányok! Olyan aranyos plüssgólyát láttam az Intersparban!! Annyira megvettem volna, de 3500,- fizetés előtt egy nem túl nagy gólyáért kész rablás.. :oops: :lol: :lol:

Katavirág: így nem merünk, bennem van az hogy csodák vannak, és hát 1 kiskatona is elég egy Babyhez! Várunk! Beszélek Hannával, aztán tesztelgetek :D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

legyekmami: ?????

dezsi: nyugi! ne felejtsd el, megígérted, hogy csak 3 nap múlva lesz újabb teszt! addig türelem!

bellanita: szerintem sokat beszél a doktornő, elég nehéz mellette szóhoz jutni. :lol: szegedi vagy?

kis *: grat az 1000-hez!

julika: várjuk a pocakképet!

rólam: megkaptam a vérvétel eredményét. van benne néhány csillag. felhívtam a házidokimat, szerinte ez nem olyan vészes. remélem, a belgyógyász is így fogja gondolni. szerdán megyek kardiológushoz (ő belgyógyász is egyben).

katica
katica30

szerbusztok

na reagálni esélyem sincs látom már mitörtént hálistennek megtáltosodtunk nembaaaaaaaaj :lol: majd ha lesz erőm visszaolvasok :lol:

10 petikém van a bódítás szupi volt juhéj :wink: holnap telcsizzek....most mgé szúrnak a petefészkeim jól esik a pihi...

jövök majd :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyulasz! Hát most nem is tudom, melyik a jobbik eset. Bár a doki szerint kicsi az esély ezekre, de megcsináltattam.

Kis-Csillag! Én itt szoktam vásárolni. Van lh és hcg teszt is. http://www.vitani.hu/

Legyekmami! Sikeres randit! Sok folyadék!!!!

Kép

Kép
hanna30

Hanna!

köszönöm, nagyon igyekszem :lol: :wink:

Olvastam a Kaélis topiban a vizsgálatokat miket érdemes megcsináltatni, maximálisan megértelek hogy megteszed ezeket a kivizsgálásokat, de valóban nem tudom mi lenne a jobb....ha kiderülne valami vagy ha nem....de az ember lelki üdvének érdekében szerintem jól döntöttél ... te mindent megteszel :wink:
Vendég

Kis* - el is várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De húsvétkor aztán már igazán, ha addig esetleg nem!!!!!!!!!!Olyan tojásokat tudok festeni....no, de tessék eljönni megnézni! :lol: Jól viseltük a frontot, bár sokat keményedik a csöpp, no nem a pocak magától, úgy érzem itt ott befeszít, szinte azt is lehet sejteni, hogy mi az, amit éppen meg akar nekünk mutatni - majd kifúrja az oldalamat. Így is óriási ajándék nekünk ez a közel 30 hét. Meg már minden egyes nap! Persze bízunk rendületlenül, hogy minél tovább.........

Gerike - kislány lesz, Janka lesz a neve. Már nagyon várjuk! Türelem a teszteléshez, irogass inkább nekünk, addig sem arra gondolsz! :lol:

legyekmami -ügyesen! Mennek a drukkok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S a képek. Ma. majdnem 30 hetesen.

Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Kiscsillag!

Gratula az 1000.hozzászóláshoz,én elég messze állok tőle de majd itt behozom.Igen a köv hónap szuri.

Lmami!
10 az már nagyon jó!meddig kell ilyenkor feküdni a kórházban és otthon?sok sikert a randihoz.

Katica!
hmvhelyi vagyok.

Nyulasz!
köszi a köszöntést és kérdezek ha nem tudok valamit.

Kép

Kép
bellanitta

Julika79!

És ezek a görcsök Nálad erősek voltak? volt esetleg szúrkálás is?
A képek alapján nagyon ismerős vagy Nekem, én is Vas megyei vagyok :)
Nagyon szép nagy a pocid, és irigyellek..Kislány, az nagyon jó :)!!!
gerike

szió!
Üdv az újaknak és mielőbbi babásodást!

Julika!
Csini a pocid :) Jó hogy megmutattad :wink: ( pont ilyen nacikám van nekem is, jó kényelmes....a pocink is hasonló méretű) Gratula!

Gina
Vendég

gerike: nekem mensis görcseim voltak, amolyan "ebben a pillanatban jött meg" érzések, voltak szúrkálások is, néha egészen komolyak, de ezek még tudod lehetnek a tüszőleszívástól is! Azért mégiscsak szétböktek ott mindent!

Én meg zalai vagyok :wink:

Tessék sok sok ragi!
+++++++++++++++++++++++++
Kép

Julika: naon csini kismami vagy :) :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!

Tök jó ez a sok ragacs, nagyon tetszik :))
Nekem nem olyan vészesek ezek a görcsök, néha semmit, egyszer csak belehúz a derekamba, aztán jó ideig megint semmi.
A szúrkálás pedig nálam folyamatosan csak egy pontban érzem, nem az egész alhasamnál.
gerike

Legyekmami! Amit lehet megteszek.

Julika! Csini pocak! :wink:

Gerike! Ne figyeld a jeleket! Minden terhesség más és más. Nyugiiiiiiiiiiii Simizd a pocidban a babá(ka)t és beszélj hozzájuk! :wink:

Kép
hanna30

JUulika

csini pocak csini Mami, gyönyörű házikóban :wink:

eléggé húz a pocakom, szúrkál meg bököd de reméljük ez normélis...apuka kényeztet egész nap imádom egyszerűen :wink:

ismét csak taapasztaalatszerzés ügyben kérdem, akinek van kedve megírja nekem, hány petikéből hány termékenyült meg???naacsak hogy holnapig hadd számolgassak kicist :lol: :wink:
Vendég

LegyélMami: Gratulálok a sejtecskékhez! drukkolok a sikeres randihoz!

Kép Kép
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Lmami! 5-ből 4. :lol:

Kép
hanna30

Köszönöm Lányok a kedves fogadtatást!

Igyekszem hamar képbe jönni, hogy ki hol is tart épp. Egyenlőre még csak kapkodom a fejem. :lol:

Röviden a sztorim: Január közepén derült ki, hogy a férjemnek(30évesen) rosszindulatú daganata van, ami miatt kemoterápiát kap(szerencse a rosszban, hogy a legeslegjobban gyógyítható fajta, 90% feletti teljes gyógyulási aránnyal, és biztos, hogy meg fog gyógyulni... hisz nem is lehet másképp). Ez a kezelés sajnos azt is vonja magával, hogy 3 évig egészen biztosan nem lehet babánk(védekezni kell, mert nagy valószínűséggel beteg lenne), de utána sem biztos, hogy visszaáll valaha a régi rend, és a kezelés nem vágja tönkre végleg a nemzőképességet. Az onkológus javaslatára voltunk spermabankban február elején még a kezelés elkezdése előtt, így sikerült megmenteni egy adag egészséges, jó minőségű hadsereget, akik most 13 ampullába felosztva, lefagyasztva várják jobb sorsukat. Én egészséges vagyok(azt hiszem), mivel a nyáron első próbálkozásra sikerült teherbe esnem. Sajnos nem volt hosszú életű a dolog, 6 hetesen elvetéltem, és aug. közepén műszeresen kellett befejezni. A vetélés oka nem derült ki. Hormonvizsgálatot csinált a dokim, meg rákszűrést, de minden rendben volt. Szóval ennyi. Most itt vagyok.

Julika79! Én is ilyen pocakot szeretnék!!! :)

Dezsina! Érted meg nagyon-nagyon szorítok!!!
lululu1980

Lululu: sajnálom, ami Veletek történt ez alatta rövid idő alatt, de örülök, hogy vannak kiskatonáitok! Nagyon sok türelmet kívánok a párodnak és Neked is! :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Bellanitta, üdv köztünk, és mihamarabbi babásodást!

Dezsi, ugye tudod, hogy az éppen-hogy-meg-fog-jönni érzés a terhesség első jelei közé tartozik? :) Csak semmi depi!

Kiscsillag, gratula a régi-ségedhez! A ragacsok meg lenyűgözőek. :D

Julika, irigylésre méltó gyönyörű pocid van.

Gerike, szerintem péntekig várj a teszttel. Egyrészt akkor már sokkal nagyobb esély van rá, hogy kimutatja a terhességet. Másrészt utána nagyon gyorsan meglesz a vérvétel eredménye is, így nem kell a teszt után sokáig izgulnod, hogy a tutti módszer mit mutat. Nyugigumi :D

Legyélmami, a 10 az nagyon szép szám. ICSI lesz vagy néhányat hagynak magától is társra találni?

Katica, ha a doki azt mondta, hogy nincs gáz, akkor ne izgulj! Minden kórházban, laborban mások a referenciaértékek, egész nagy eltérések is lehetnek köztük. Nyugigumi neked is :D

Kép
petne

Lulu, nem semmi történet a tiétek, nagyon sok erő és kitartás kellett mindkettőtök részéről már eddig is. Vígasztaljon, hogy a férjed javul és nagy esélyei vannak a teljes gyógyulásra. Szerencsére előrelátóak voltatok, így a fagyikatonák segítségével van remény a pocakosodásra a 3 év letelte előtt. Reméljük, mihamarabb! :wink:

Legyélmami, nekem 7-et szívtak le, 6 volt érett, és 5 indult osztódásnak.

Kép
petne

Lululu!
Sok erőt és kitartást kivánok a férjednek gyógyulást.Persze hogy meggyógyul föleg h ott vagy melette!!!

Katica!
Nem értem a vérvétel mihez kell és mi a csillag benne??
Bocsi h ilyen tudatlan vagyok.
Hú még nekem is csináltatnom kell ekg és vércsoport kimutatást.

Julika!
Szép a pocid!

Legyélmami!
Ki dönti el h ICSI vagy csak maguktól termékenyülnek meg?neked ez az első?Komolyan veled izgulok én is és várom h holnap mit írsz.

Azt hiszem jó éjt kívánok mindenkinek

Kép

Kép
bellanitta

Legyekmami!

24 db petesejtből 21 termékenyült meg, azt hiszem ez nagyon jó :) Neked is hasonló arányt kívánok! A szúrkálás normális hidd el tudom mit érzel, nekem meglehetősen szúrkált ( még egy kicsit most is néha )

Lululu!

Nagyon sok kitartást kívánok Neked és a Párodnak!

Petne!
Már eldöntöttem nem is csinálok tesztet, csak magamat húzom fel, megvárom a pénteket. köszi a segítséget!:)
gerike

Jó éjt Csajok!

Kép
hanna30

Lulu, Gerike, nem csináltok vonalzót? :wink:

Kép
petne

Jó reggelt mindenkinek!

Petne! Hétvégére gyártok egy vonalzót(ha sikerül)... Így hétköznap csak rohanok.

Dezsina! Most így felidézve a nyári terhességemet, nekem is fájdogált a hasam, még kis vérzés is volt, ezért nagy bánatomban meg is írtam a barátnőmnek, hogy nem sikerült az első hónap. Aztán rá pár napra mégis pozitív lett a tesztem. :wink:

Egy gyors kérdés: első konzin vizsgálnak is, vagy csak a papírokat tanulmányozzák?

Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
lululu1980

Lululu,
Csak beszélgetés van, nem vizsgálnak.
Vendég

Legyekmami,
Gratula a 10 petikéhez, jó randit nekik :wink:

Julika,
Nagyon szép pocak :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ugy néz ki, megjött :cry: :cry: :cry: és milyen érdekes, úgy megynugodtam és oly optimista vagyok, hogy nem is értem mi a fene ütött belém :shock: :?:

Lulu!
Hol a vonalzó? :roll: :?: :wink:
Én úgy emlékszem megvizsgáltak (a papírnézegetés mellett)

Hanna!
leírnád, hova, melyik intézményben csináltattad az IR-t és Leiden mutáció vizsgálatot, és hogy mennyiért? köszönöm!

Petne!
hány fagyibabátok van?

Legyekmami!
babaragacsok küldve :wink: :!: :!: :lol: :D

Julika!
Nagyon klassz a pocid! Irigy-irigy :D :lol:

Gerike!
továbbra is mennek a drukkok! Vonalzó :roll: :?: :wink:

KisCsillag!
Gratula, hogy Te is régi motoros lettél!!!! :wink:
dezsina

Eljött a mai nap, bemegyek a melóhelyre, meglátom mit tudok intézni - röviden annyit, hogy áprilistól úgye úgy mondtam, hogy visszamegyek, de ha akkor kell mennem hiszteróra, és meg is operálja, akkor megint táppénz ugye.. :( :shock:
Hát nemsokára kiderül, hogy fogadja a főnököm..

Utána jövök! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Gerike! +++++++++

Legyekmami! ++++++++++ Mikor telefonálsz?

Dezsi! Megírom priviben!

Kis-Csillag! Sok sikert mára! :wink:

Kép
hanna30

Lmami!
A 10,az nagyon szép szám :wink:
Kívánom,mindegyik termékenyüljön meg:
Kép

...és osztódjon szépen:
Kép

...és pár hónap múlva:
Kép
Dezsi!
Kép
Gerike!
Hú,ügyes vagy,ha kibírod teszt nélkül.Mondjuk én biztos tesztelnék egyet a vérvétel előtt,csakhogy ne érjen váratlanul az eredmény.
Kis-csillag!
Kitartás!Remélem korrekt lesz a főnököd!
Lulu!
Ez tényleg nem semmi történet.Kívánok a párodnak 100%-os gyógyulást!
Julika!
SZÉP! :wink: ...én is akarok!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz,
bogyókat megkaptad már cseppek formájában?:)

Legyekmami,
Hajrá!

Üdv az újaknak!

Hanna,
eredmény mikor lesz meg?
Vendég

Sziasztok!

Legyekmami, de szuper, 10 petesejt!v :) Várom nagyon a híreket, hánynak sikerült szépen a csoda.... :)

Hanna, örülök, hogy jösz gyakrabban. :) Túl vagytok már az irodai csúcson a költözés után ezek szerint...

Geri, az jó, ha bírod teszt nélkül:)

Julika, nagyon szép kismami vagy:) (Még a babakocsit sem dícsértem meg.. Nagyon szép, nekemis ez a natúr színvilág tetszik...)
Már nemsokára a kezetekben tarthatjátok! :) Apukája énekel neki továbbra is? :)

Nyulasz, nagyon komoly az a pocakkép. Tényleg így kidudorodhat a kis lábikója? Vagy photoshop? :) Teljesen járatlan vagyok a témában..

Dezsi, írtam privit a kinezről.... Nekem is CN2:) Legalábbműködöm, az már biztos...
Te is ennek örülj szerintem! a sok hormon után ez pozitív dolog...

Lulu, nekem elsőre 4-et szívtak le, mindegyik megtermékenyült, és végül 3. napig kettő jutott el. a másodiknál 3 petesejt lett, abból 2 embrió lett, és mindkettő eljutott aharmadik napig.

Katica, kérdezz rá, hogy mi az az eltérés, de az orvosok bizti tudják, hogy mivel lehet belevágni a lombik progiba, ne izgulj! Hu, akkor már mindjárt kezdtek! szuper!
Vendég

Bella!
Nem,mert Törpe most síel,és ha hazajön,akkor találkozunk a Csillával.
Na,ebből a többiek biztos sokat értettek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?