Halihó!
Szopi közben beájult Vacakocska, van némi időm. Inkább hagyon a dagadt ruhát másra és jövök.
Huhuhú, már megint jó kis képeket láttam: Noel nagyfiúsan bögrézik. Robesznek meg főleg a rágókás képét imádtam. Zsófi egy tünemény, ahogyan az új kabátjában pózol. Szeli meg teljesen ámulatba ejt. Nagyon ügyes. Megnéztem a vidijót is, cukkancs nagyon. Még Gergő és Albert is megkuksizta.
Bálintnak, Vikdaninak, Rebekának, Lillának jobbulást kívánok! ++++++++++
Nos, mi jut az eszembe?
Talán a legfontosabb:
Irina, nagyon örülök! Éljen, éljen, éljen! Gondoltam ma Rátok többször is!
Megnéztem én is az augusztusiak képeit. Csudapofák! Nagyon jó lehtett, ennyi baba együtt.....
A talin nagyon gondolkozom. Nekem nem egyszerű, se így, se úgy. Vonattal két és félóra, kocsival ugyan kettő, de mint már írtam nem vagyok egy nagy vezetős. Pedig nagyon jó lenne személyesen is találkozni Veletek!
Bio-kaja: nem tudom. Nekem mindig az jut az eszembe, hogy ok, nem használnak semmilyen vegyszert a növényekhez, de mit tudunk a talajról? Nem értek ahhoz sem, hogy a különböző vegyszereknek mennyi a bomlási ideje, de ez mindig felvetődik bennem.
Mozgásfejlődés: én továbbra sem erőltetek semmit. Majd csinálja a kölök, ha akarja. Időnk van mindenre. Nálunk egyébként volt már példa erre is, meg arra is. Dávid mindent nagyon hamar csinált. Még nem volt tízhónapos és már egyedül járt, Gergő kicsit lassabban haladt, de mire kellett, minden szépen megvolt.
No, most talán elég is lesz ennyi.