Sziasztok!
Én is vártam kb. 1 órát a szüléselőkészítő tanfolyamra hétfőn és épp indultam, mikor megindult a tömeg az épületbe, mert akkor szóltak, hogy ez az előadás mindig a szülőszobán történik...
A korábban sokat emlegetett Magdi tartotta a tájékoztatót. Tényleg nagyon aranyos és kedves. Sok minden hasznosat és újat megtudtam (pedig én már szültem

Ha van kérdésetek, írjatok, hátha tudok segíteni!
Elmondta, hogy áprilisra már minden bizonnyal lesz epidurális érzéstelenítésre lehetőség a kórházban, de a szavaiból azt vettem ki, hogy ő is a természetes szülés híve. Elvileg én is, csak az első szülésem olyan fájdalmasra sikerült (hajnal 2-től délután kettőig voltam bent és hosszú órákon át vajúdtam...) , hogy most gondolkodóba estem...
Én jún. 2-re vagyok kiírva és szintén a Bajcsyban fogok szülni. Sulyok doktorhoz hozzá járok rendelésre, az Egészségházba. Mindig időpontot kérek és így alig max. fél órát kell várni.
Az anyagiakra nagyon kíváncsi lennék, ha van valakinek nála tapasztalata, szívesen venném, ha megosztaná velem itt, vagy privátban:
helga22@freemail.hu
Nekem fogalmam sincs az összegekről ( az elsőnél nem volt se fogadott dokim, se nőgyógyászom), de majd én is rákérdezek a dokimtól és megírom, ha valakit érdekel.
..hát egyelőre ennyi, minden jót nektek!
Helga
(Boti kisfiam most 2,5 éves a pocilakó pedig 26 hetes)