Visszaolvasás részeredmény
Irina
Ezzel a keléses témával engem sem nyugtattál meg

de azért nem rinyálok, az ember annak örüljön ami van
Dettyk
Igen akartam is írni utána, h ilyen sóherek vagyunk

a gyereknek csak egy kis műanyag rágókát adtunk lakjon azzal jól
De amúgy ő fini alamlevet kapott.
Jó ez a statisztika
Miléna
Zétinek gyógyulás
Valakinek volt kérdés, h kell e másik kocsi (Anikó azt hiszem te kérdezted):
No mi azért vettünk másikat, mert ami most van túl nagy és ha utazunk (200 km re egyik és másik család is) akkor nem fér be a kocsiba más a kocsitól szinte.
Valamint, ha BKV-val utazom nehéz és nem bírom felemelni...

így ez most extra könnyű. Mi csak ezért vettünk másikat más esetben nem vettünk volna.
Ja és Pesten alig lehet elférni vele az utcán a kocsik mellett, mert viszonylag széles és a bérázni liftbe nem fér be. Így mi most mindkettőt használjuk attól függően hova megyünk.
A másik téma a csilli-villi babakocsi és én nem adok meg mindent a gyerekemnek, ha nem olyan van kérdéskör...Sense azt hiszem te vetetted fel. Szerintem te is érzed, h
nem a babakocsin fog múlni és a gyerkőc igenis érzi, h szereted, még akkor is, ha nem csilli villi az a kocsi. Ugyanakkor, ha most újra lehetne választani nem azt a kocsit venném meg amit megvettem.
És nem azért mert ez nem elég jó arra, h guruljunk csak vannak praktikussági szempontok aminek sajnos nem felel meg. Anno úgy éreztem, h ezek csak mind külcsín és nincs reális alapja az árának.
Mondjuk azt most is úgy gondolom, h kicsit el vannak szálva az árak, de azt hiszem meg tudnám találni az arany középutas megoldást..
Heni
Érdekes de nem, viszont nagyon kíváncsi volt és mindent meg akart fogni. A tányért, abban a kaját és az az alatt levő papír alátétet is megpróbálta megszerezni. Persze a poharak és tányérok is megindultak vele, így gyorsan
megpróbáltuk jobb útra téríteni
Nekem nem volt semmi másnap, veled mi volt??
Péterke nagyon vagány

és ez a süti, tényleg 10 perces???
Minden babás kép SZUPER
Hajni

nem evés
Marci nagyon helyes és nagyon vagány ez az új haj.
Timi
Jéééézus ez a vérvétel nagyon gáááz. Remélem minden rendben lesz.
Mesi
Micsoda társaság
ÁÁ mázlista, h csak most. ÖRüljünk v szomorkodjunk?? te örülsz neki?
Bongyi
ÉN mert nem bírta a gyümit.
Most hogy Juba írta én is kaptam csakúgy virágot és ez tényleg csak úgy volt.
Babalátogatás

khmmm...mikor pocakos voltam a fél világ ide akart jönni, de eddig szinte még senki nem volt babát látogatni. Egy kezemen meg bírom számolni
no ez lett a nagy lelkesedésből....
Ma zöld kakink volt, már majdnem neon zöld...

gondolkodtam is rajta, h milyen foszforeszkálós cuccot etettem a gyerekkel, de semmi nem jutott eszembe....
csak anyatejet ivott/evett

amúgy utána olvastam és ilyen esetben ez nem gáz.
Alvás nem alvás: mi is kelünk fél 2 körül majd fél 6. De sokszor van, h a kettő közt többször is felébreszt. Mert felsír, vagy elhagyja a cumit, vagy vergődik...valami mindig van.
Majd kinövi. Sajnos vagy nem, de 7-8 hónapos korukig ez tök normális. Azt mondta a védőnéni utána felírnak egy tejpépet, amit este kell adni vacsira, eltelíti és valószínű nem fog ébredni éjszaka.
Robesz, Levi boldog hófordulót
Megnéztem képeket videókat. Mindenki ééédes

és Zsófi dumája hát nem találtunk apával szavakat. Már hallani véltük, h dezoxiribonukleinsav

lehet le sem bírom írni
Sense
Úszás, almalé
Itt is nagyon gáz idő van, vízszintes eső, orkán és jég. Mindez tetőt térben elég izgi..főleg, h a szél nyomja be az ablakot és recseg ropog minden mintha hajón lennék.
Ma séta nem volt, helyette Camponába mentünk, megvenni öcsi névnapi ajándékát. Jót játszottunk
Remélem senkinek nem lett kára...
Nolka is cuki.
Viranka
Ügyes kispasi
Apátok, h van?? Pöttyök?
Marica
Azért gyere ha tudsz, legfeljebb átugrod a bolondozós chat-elős részt. Ha nincs időm én is átugrom.

De néha jókat lehet rajta mulatni.
Nagyon édi lehet.
Timi
Dani jobban van??
Jajj most olvasom Rebeka is....++++++++++gyógyuljatok
KTimi
Ádi
Hajni

remélem megoldódik hamar a helyzetetek. Bár ha jó kedvű az azért jó, de próbálj meg ne nagyon aggódni.
Kacagós: Lilla is rötyög, ha mi nevetünk és a következő dolgokat találta mulatságosnak az elmúlt időszakban: halkan ham hammoltam aztán egy hangosabb hammal meghamiztam a pociját
van egy ruha labdánk anyu varta és Peti hülyeségből hozzámdobta. Na ezután kb 20 percig dobáltuk ő meg röhögte
polót a fejére dobjuk és levesszük. Most már odáig fokozta, h ő is le tudja venni
tik tak hangra
ding dongra
fürdőben anya fura formákat formáz a samponos hajából
Tali szerintem a Brendon jó hely már írtam asszem, h mi a másik csapattal is ott szoktunk talizni. Csak nehogy egy napra essen a kettő, mer akkor gááz van
Annyi baba nem fér el. Én úgy tudom oda nem kell előre egyeztetni meg ilyenek. Hacsak nem a Brendon tornatermébe megyünk, amit valaki már javasolt.
ÉSSS MI SZERETNÉK MENNI!!!!
Regi
Puszi Szelinek
Móni
Hááát érdekes majd írok közösbe...
Nektarin
wow 2 fog..rólunk közösbe