2003.09.24 20:22
2003.09.24 20:27
És, hagy m enjen annyi tej bele, amennyi csak lehet.
2003.09.24 20:42
2003.09.24 20:56
.
)
. Nekem a Fehn tutyik nagyon bejöttek, állati szépek. Meg most láttam olyan mamusszerű, kívül hasítottbőr, belül bárány cipőcskét, ez nam olyan cipőkinézetű, viszont állati meleg lehet.
, külön-külön menne a mosás, mindkettőhöz van mosószerem, na de együtt? 2003.09.24 21:13
2003.09.24 21:16
, en mar most felek ettol Kristof szobaja a babara nezve tiszta veszely LEGO femepito stb.. 
Az vigasztaljon, hogy ha tudod is hogyan kell kereket cserelni nem birod meglazitani a csavarokat. Tapasztalat
, de elfaradtam. eddeig mindig bealudt a furdes utani szopin. 2003.09.24 21:22

2003.09.24 21:29
. Szerintem elég lesz ha néha kivül áttörlöd a teflon, belül úgy sem lesz hamar koszos.
2003.09.24 21:55
2003.09.24 22:02
A keresztszülők miatt kellett feltenni? Apa távolléte szintén
Ismerős, enyém apa is alig van itthon mostanában. Kivétel ma, de ez ritkaság.
vagy inkább
. Bár én az APEH nevét hiába a számra nem veszem, most könyörgök egy kis könyörületességért. Sok jóra nem számítok, inkább tartalékolom a követelés összegét. De ha mégis elengedik, akkor jó világ lesz. Mind Lőrincre költöm!

Látod, nem kell aggódni! Addig voltak jó napjaid, míg csak fekszik, vagyis feküdt. Bár ezt nyilván tudod tapasztalatból.
), a mászó babák után meg folyton rohangászik a mamájuk. Azért mi is szeretjük. Háttérkép

Saját mozgásom is srendkívül nehéz.) De fokozatosan erősödik, és egyre többet produkál majd.
Pedig büszke voltam, csak nem írtam! Ropi? Jajdehogyis, jajdehogyis!
) Lehet, a punkok majd jól kijönnek egymással, ha már értékelik a stílust . Lelki rokonság
Elvégre ez volt az első életében. Sikerült kimosnod? 

Mindkettő. Alma: ismerős kép és ismerős helyzet
. Rombi Zsombi
Apa hogy bírja a pesztrálást, ha Te órán vagy? Töltött paprika sikerült?
Aki baba meg nincs benne az összeesküvésben, az lázadó, aki nem megy a tömeggel, és egész más módszert talált ki szülei bosszantására.
2003.09.24 22:15
Ezek után indíthatod a programot! 2003.09.24 22:19
.
. Édes nagyon!
. Apasas ezen a ponton dobta be a törölközőt, hazáig hallgattam. Igazából nem értem, mert nem kergettem körbe az egész soppingcenteren, hogy megf. színt találjak, de ha már ott hever, persze hogy azt választom
. Na meg azt is mondta, hogy ennek a sz.rnak az árából két komplett juhot is vehettünk volna, de én itt már bedurciztam, úgyhogy nem folytatta.
Na ezt máig nem értem, hogy ha a lakás 98%-át babásítom, akkor miért a maradék 2% izgatja őket...
. Kiságyat én letenném, mert hamar felhúzzák magukat, jóval azelőtt, hogy önállóan ülnének.
.
. 2003.09.24 22:20

Ő már alszik, én meg netezek
2003.09.24 22:42

2003.09.24 23:02

Gratula! Édi, nem? Én imádom. És hogy vigyorog közben. A kanál mint ellenség engem is elgondolkodtatott. Az ujjal etetést ki fogom próbálni. Szem
Képek viszont
Lőrinc pillanatok alatt lekerül a parkettára, és ott nyugiban elvan, büszkén néz, és csapkodja.
Én már rég leraktam a kiságyat. Sose lehet tudni. Szerintem tedd le te is, mert ki tudja, mit tanul meg holnapra. Ügyes vagy mosásilag, főzésileg. Ja, ja, apát valami kórság kerülgeti. Remélem, minket meg elkerül. Húsleves jó ötlet. De ma már, azt hiszem, nem kezdek neki.
Szombati úszásról nem nyilatkozom (ugyanis nem tudom, meglátod, milyen állapotban lesz), de kedden már biztosan hozhatod. Alakul egy Árkádos minitali? Én nemcsak ennék egész nap
vagy inkább 

Magdit már biztos, hogy nem. Különben is ritkán jön mostanában. Norkáról meg ne is beszéljünk. Tud róla valaki valamit?2003.09.25 07:57

. Ancsit nem kell biztatni, ő már tudja magától, hogyan ne aludjon éjjel
És megigérem, ha lesz közeljövőben Pesten tali, és nem a délután közepén, akkor megpróbálunk menni, jó???
A délután közepe nem jó, mert 4 kor tudom összeszedni a nagyokat. Viszolt élvezem, hogy népszerű vagyok az aprók körében!
2003.09.25 08:12
Mostanaban ez valahogy nem megy, nem is ertem miert? ;)
Nemalvasert reszvetem
De alvoSzilikep jo!
GRATULAAAA a lakashoz na meg persze az elso lepesekhez is!
De esetleg kerdezd meg a vedonod,hatha tud valakit ajanlani ha tenyleg aggodsz.
Miert nem adsz pindurira halozsakot? Azt nem tudna lerugni.
Kepek
Levelmegeves zorges nelkul
Osszeeskuves elmelet
Tegnap mar ott tartottam,hogy lemegyek es elvagom a zsinorjukat...
Aztan sokat maszkalunk, es mivel leszakadok Jazialldogalas mellett, ugy dontottem kap egy bebikompot. Nagyon nem akartam, de kesz vagyok
Mire kell figyelni, milyet ajanlotok?? Es kb. mennyibe kerul?

2003.09.25 08:33
), teát is csak 3kor kapott, úgyhogy már nem anyira zord a helyzet. Bár azért bírnék 5-6 órát aludni egyben.
Bocs! Tiszta szitaagy vagyok. Petra nagyon szép nagylány lett!(Nekem a talis kiskockás cuccban jobban tetszett-ugye nem baj
?)
Képzeljétek, Kevin tutira megtanulta, hogy ez jó neki, utána kap levegőt, úgyhogy hagyja magát, és utána vigyorog!!!
Mondjuk ő imád minden ilyen "testi macerát"-tüsszentés, ásítás után is nagyokat vigyorog, a csuklást észre sem veszi

Télleg hatásos, bár nézve ez is horror. 

)
2003.09.25 08:47
Éjjel nem alszunk jól, reggel összevesztem Zsuzsival a kabáton - szerinte nem kellett, szerintem igen, odavágta, hogy nem is szeretem őt - férj későn jár haza, foglalkozik a gyerekekkel, velem már nem, utána beájul.
a kupi eltakarításáról nem értekezett
csak most volt érkezésem
Zombi vagyok én is, Julka 5-6x ébred éjszaka. Így mire bepakoltam a tornazsákokat, ellenőriztem a tolltartókat, rendbetettem a konyhát és megterítettem reggelre az asztalt, már nem csábított a szg.
gratula a lemerüléshez! Belevaló kiscsaj Drusza
Ne is mond, én is már azon gondolkodom, hogy Zsuzsival még rosszabb lesz az egyedüljárás, szép kislány, mi van pl ha becsapják egy autóba???
nekem anno Andris éhezett 2 hónaposan, egy nap alatt látványosan lefogyott a keze, kék árkok a szeme alatt, fél órás alvások, nem bömbi, hanem panaszos, halk sírás. Ha ezek nincsenek, akkor nyugi, nem éhezik Vilcsi.
tegnap őszibarackkal próbálkoztunk, 3 kanál levet megivott, még kért volna, de többet nem mertem neki adni.
5 euróért vette -, én is gondban vagyok vele, kívül textil, szerintem nem volt még mosva, nehogy összemenjen. Persze mosási útmutató sehol
2003.09.25 09:04

2003.09.25 09:34
2003.09.25 09:45
(gondolom most veszitek kézbe a lincselő botokat
)

Tényleg Zulu nem esik el a hálózsákban, vagy már megtanult vele közlekedni???
2003.09.25 09:58
lehetne kérni egy képet Malackáról is, plíííííz!
MatatóMac

, de egyenlőre még azt sem igen tudom, hogy fogok így tanulni, ha Bence állandóan éjszakai műszakban lesz

még szerencse, hogy ez az évem nemfizetős, és még egyszer halaszthatok...lehet ki is használom
, hja aki éjjel 2kor is játszik még, az elfárad
2003.09.25 10:46
)
) .
2003.09.25 10:50
. Szerintem felesleges próbálkozás, vagy folytassam?
Ő most táncosnő szeretne lenni, utána meg fogorvos

, mit mondtak?
. Ma lesz a második menet...
lehet benne valami

, mintha Szandiról írtál volna. 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint