A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

l. móni: Mióta tart Nálatok ez a sok apró alvásos időszak? Nem lehet, hogy vmi fejlődési dolog?

Fleur: remélem, hogy változik Lillácska kedve. Üvöltve ébredés nálunk, amióta csak Ádi megvan, szinte naponta van vmelyik ébredés után, de változó, hogy mikor. (Tudod, én sok mindent ráfogok a nehéz szülésre, hogy szegény kicsimnek jó sokáig tartott kijönnie.) Anyán csüggés: lehet korai szeparációs szorongás is, nem? Azért is lóghat folyton cicin. A védőnénink és egy bném szerint már 5 hónapos babákon is sokszor kijön ez a szorongás, anyába kapaszkodás.

Kiskolbi: szijaaa, de jó, hogy vagy! Gratulálok Máté mászásához! És hogy még betegen is mászik a kis édes! Hiába, a babák fejlődését nem töri le semmi! Egyébként meg gyógyuljon meg nagyon gyorsan!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
irina

Horvviki! De jó, hogy benéztél!!!!! :lol:

Köszönjük szépen az infókat tali, és mászás, ülés, állás ügyben. :D Fanni nagyon ügyes, én mindig megcsodálom.
És azért is nézegetem a babáitokat, mert mi is augusztusban születtünk. Kíváncsi vagyok, ki, hol tart.
De persze itt már megtárgyaltuk, hogy ez nem fejlődési verseny, mindenki úgy halad, ahogy tud. :D

A babáitok gyönyörűek, ha olvastad, itt mindenki megcsodálta őket. :D

Mégegyszer köszönjük a hsz-t! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie: kísértetiesen emlékeztet, amit a szülésedről írtál, az enyémre... belőlem is gyakorlatilag kinyomták Ádit 15 óra vajúdás után... meg elhangzott a "vákuum" kifejezés is, de akkor valami felhorgadt bennem, és talán utána azért is végeztünk gyorsabban, mert ezerszer inkább a császár, mint a vákuum... A szülés ettől függetlenül életem egyik legnagyobb élménye volt! :D

Kép
Kép
irina

Kiskolbi! Szobacirkáló! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Igen, Emese, azt elfelejtettem írni, hogy köszönjük szépen a gratulációkat és a dicséreteket :lol:

Majd várjuk mi is a Ti talis képeiteket! :wink:

horvviki

Használ valaki etetőkabátot? Valakinél láttam. Milyen fajta???
Asszem nekünk kéne... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ha már ilyen rehabos a gyerek ülés, mászás, állás, pacsit adás és az APA mondása terén, legalább repüljön! :lol:
(Az egyik kép homály lett).

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kolbi, Máté csúúúúúúcs :D ! Nagyon ügyes, és vicces lehet, ahogy mászik, nem tudod levidejózni? :wink:

Szerintem normális, hogy még nem állt be rendesen, a gyogyóhoz se szokott még hozzá a szervezeted...nekem sajna már akkor megjött, amikor Panka 2 hónapos volt, és azóta rendesen megjön minden hónapban, pár nap késés előfordult már :? .

Viki, köszönjük a hsz.-t :D , nagyon aranyos vagy!! És neeeem irigyellek, a hugom kislánya 8 hónapos, percenként a frászt hozza rám, ha beszabadul hozzánk (mit pakol ki, mibe kapaszkodik, mit ránt le stb.) :D . Tudom, mi vár ránk :lol: !
dettyk

Regi! Nekünk van etetőkabátunk, anyu vette valahol, nem tudom milyen, de nincs rá szükség, mert Zsófi nem keni össze magát, szerencsére annyira szépen eszik. :)
Én láttam IKEA-ban, meg egy csomó bababoltban, de bizti lehet a neten is rendelni.

Éssssss mit csinált ma? Apától átkéredzkedett hozzám!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kolbi
Úgy néz ki a mi nyűgünknek nem betegség az oka szerencsére. Kicsit taknyos, de nem vészes.
Piri sztem egyenlőre még ne aggódj, ha rakoncátlankodik. Persze, ha nagyon nyugtalanít inkább kérdezd meg a nőgyógyid.
Húúú aztaaa, no szerintem ránk is hamarosan ez vár :lol: nagyjából ebben egy szinten vannak. De édi lehet. Ha tudsz valami videó tök jó lenne :)

Horvviki
De rendes tőled, h írtál. Szerintem a babóca miatt ne aggódj, nyilván magától csinálja ezeket a dolgokat. Az én öcsim is nagyon "sietett" gondolom felfedezni a világot :lol:

Regi
No de ezt eddig is csinálta Lilla, nyál is van folyamatosan. Drasztikus változást nem látok a korábbiakhoz képest :? hmm

Ezek szerint senki nem nézte meg a gmailes videót vagy nem érkezett meg :? no mindjárt megnézem ....

KépKép
KépKép
fleur

Fleur Én nem tudtam megnézni :( Pedig próbálkoztam vele :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Megnéztem a Békásmegyeri kuckót :cry: . Az a Nyugatitól még 1 óra :cry: . Pedig klassz helynek látszik :roll: .
dettyk

Fleur! Ami a múltkor feltettél, azt én se tudtam megnézni... :roll:

Mesi! Zsófi bizosan szeretni fogja a repülést! :lol:
Hát nekünk szükségünk lesz etetőkabátra, mert Szelinek még a nadrágja (rugi alja) is őszibarackos lett tegnap! :shock:

Találtam a neten olyat is, ami majdnem műanyag (mint az esőkabát), meg olyat, ami nedvszívó. Most nemtom, melyik jobb... :roll: Ha a nedvszívó nem ereszti át a kaját, akkor az jó! A másikba meg nem tudom, hogy nem lesz-e melege nyáron, ha rárakom azt a "neylon"-t... :roll: :?:

Szóval a kérdés továbbra is fennáll:
Milyen etetőkabát a jó???

Kép

Kép
regcsiken14

Regi Ha ennyire maszatosan eszik Szelina akkor javaslom a neylonost. A nedvszívó az át is tudja engedni és ugyanott vagy ahol elindultál :wink: Törheted a fejed, hogy is szedd ki a ruhácskáiból. Nyáron meg úgyis csak pelusba lesz, legfeljebb minden kaja után fürdötök :wink: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi Repülni nagyon szeret Zsófika :lol: :lol:

Irina ezek a nappali nagyon nem alvások két hete tartanak. Már előtte is nehezebben aludt el, de ha összebújtunk akkor sikerült minden du aludni 1-1,5-2 órát. Én is gondoltam valami fejlődési ugrásra na de ilyen sokáig tart?? Estére meg már nagyon fáradt, szopi közben ébresztgetnem kell mert az első pár korty után bealszik. Előtte persze nyügi van ahogy kivesszem a kádból (mostanában mindig én fürdetem, mert apa dolgozik, mondjuk ezt is nehezményezi egy kicsit a lány :? ) sír, hogy milyen fáradt :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Nagyjából visszaolvastam, de mindenre nem tudok reagálni. :wink:
Szegény kis VikDan és Lilla kálváriája :cry:

Csodaszépek és borzasztó ügyesek a babák! Minden kúszó-mászó, szobacirkáló, kapaszkodva ülő csemetének hatalmas gratula!

Tényleg nem érdemes azon görcsölni, h melyik baba mikor mit csinál és mit nem csinál. Minden baba egy külön személyiség. Ismerősünk babája is felkapaszkodott állásba 6 hónaposan, és láthatólag semmi baja nem származott belőle. (Az már más tészta, h anyuka rögtön azt kérdezte tőlem, h Lizi feláll-e már. És, h miért nem? :shock: )

Öcsém pl nem volt hajlandó állni és járni vagy másfél éves koráig. Viszont rekord sebességgel kúszott előre-hátra. Anyukám alig bírta utolérni. Ma pedig egy sporty fiatalember :lol:

Tali, mi is megyünk, Lmóni, légy kedves vegyél fel a tábliba. Mi kocsival megyünk, (meg sztem még sokan) úgyhogy tényleg jó lenne, h könnyen megoldható lenne a parkolás.
Akkor összegezném, h milyen helyet keresünk :wink: :
- nyugatihoz közeli
- jó (ingyenes?) parkolási lehetőség
- megfizethető
(Ez tényleg nagyon váci úti brendonosan hangzik :wink: )

Természetesen minden mostanában ünneplő babának gratula!

Irina, Ádinak boldog félévességet mára!

silka
silka

Móni! Köszi! Igaz!!! :lol: Tegnap kaja után kezet mostunk, és arcot!!! :wink: :lol: Legalább korán megtanulja... :roll: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Nálunk most van éppen a délelőtti alvás :wink:
3-5ig volt ébren :? folyamatosan próbálom megbeszélni vele a dolgot, hát nem tudom :?

Viki
jó hogy irtál, éppen az éjszaka gondoltam rád! majd irok privit!

Regi örülök, hogy jobban aludt Szeli!Amúgy szerintem nem kell az esőkabát! majd meglátod Szelike gyönyörűen fog enni. Annó a sógornőm barackevéshez használta. Simán oda adta a gyerek kezébe az egész barackot, az meg úgy nézett ki mint malac utánna. Majd én felszeletelem:wink:

Zsófika
nem felül, nem mászik, nem áll DE REPÜL!!!!! :P
Emese Jó hogy emlitetted a vasat, még van három dobozzal, gyorsan be is szedem, csak eddig nem mertem.

Ádinak boldog hófordulót!

Fleur nekem nem birja a gyomrom az ilyen extra dolgokat :( jó kis hasmenésem lett a szusitót :? pedig izlett!meg tök jó a hely!

Heni
KépKép
heni81

Még egy kérdés: A bébiételt (akár üveges, akár házi) hogyan melegítitek? Gázon, mikróban, ételmelegítővel??? És kb. milyen melegnek kell lennie???
A gyümölcs(pép) mehet szobahőmérsékleten?

Kép

Kép
regcsiken14

Ja és Emese nem tudtam nem észre venni a serlegeket! GRATULA!

Heni
KépKép
heni81

Rólunk:
Péntek óta extra nyügi van. Idő és fog az okozója. Pénteken kisebb-nagyobb kihagyásokkal egész délelőtt zokogott. És egy idő után már ölben sem tudtam megnyugtatni. Persze tiszta feszkó voltam 3 óra után, amit már ő is érzett, úgyhogy alvásnak/megnyugvásnak esélye sem volt. Inkább letettem a kiságyba sírni, én meg ledőltem egy másik szobában és pár percig relaxálni próbáltam, h megnyugodva menjek vissza hozzá... Nem nagyon sikerült. :cry:
Viszont nagyon remélem, h ennek hamarosan vége, mert végre 2 hónap nyüszi után FEHÉREDIK a kis ínye :lol: Talán a feledik szülinapunkra meglesz az első fog!

Forgás: még mindig csak 1-et a 4-ből, viszont négykézlábazva rugózik. Meg pörög a tengelye körül, mint egy kis propeller. Ő ezt érti forgáson???? :lol:

Kaja: katasztrófa, alig eszik meg vmi zöldséget. Sajáttal újra próbálkoztam, az első kanál után öklendezni kezdett és kitolta az egészet. Üvegesből is van kb 3 féle, amit hajlandó nagy nehezen leküzdeni (Van, h 1 óra alattt) Gyümiket viszont imádja. No meg a tápot is!

IVÁS: Lányok, Ti mit adtok a babáknak? Lizi nem issza meg a vizet. 1 kortyot sem hajlandó. Sem cumisüvegből sem kanálból sem csőrösből. Üveges italokat nem merek neki adni (védőnő szerint, ha erre szoktatom, akkor soha nem fog mást inni). Kicsit aggódom, a folyadékbevitele miatt. Esetleg teáztassam? Milyen fajtával?

silka
silka

Regi én személy szerint mikoróban 10 mpre szoktam betenni. Mert az én kisfiam pofákat vág a szobahőmérsékletű gyümihez is :?
Tea is csak melegen jó!

Heni
KépKép
heni81

Regi,
én beleöntöm az üvegből a tálkájába és mikrózom. Mindig tesztelem a hőfokát, mielőtt neki adom. Kellemesen melegre csinálom. Aztán, ha elhúzodik a kaja 1 órásra, akkor közben rámelegítek.
Gyümipépet szobahőmérsékleten, kistálkájából.

silka
silka

Silka! A zöldséggel szerintem várj egy hetet, hátha utána elfogadja! Türelem!
Hát ne tudd meg (anyám ki is akadt), de én szabályosan ráerőltettem a vizet Szelire. Szó szerint beletuszkoltam a szájába :oops: , ugyanis ő sem volt hajlandó meginni. A folyékony tápi mellett nem is aggódtam emiatt, de a hozzátápi mellett csak kéne innia. :roll: Szóval ugyanígy aggódtam, mint Te. 3 napig kínoztam szerencsétlent a vízzel... :? de megérte! Most olyan ügyesen issza!!! Láttad azt a képet, ahol egyedül fogja a cumisüveget? Most már egyedül is issza a vizet, és 20-30 millit meg is iszik egyszerre. Evések között szoktam megkínálni. Szóval elég drasztikus voltam, de sikerült!!! :P

Kép

Kép
regcsiken14

mikoró=mikró :oops:

Silka mi eddig a Mecsek babateát ittuk, de megunta szerintem, mert már nem issza meg :? most pedig vettem neki Hipp granulátumosat ( csipkebogyó-málna ) ez most nagyon izlik neki. 150 ml / nap a + folyadék.

Heni
KépKép
heni81

Köszönjük a dicséreteket :oops: és a bátorítást(Regi,Dettyk)

Emese!Most,hogy írtad a vasat én is elkezdem megint szedni! Zsófi egy tündér!!!Apátok miket ki nem talál ,hogy szórakoztasson benneteket :lol:

Nem alvós babásoknak küldöm az álommanókat!!Tudom miről beszéltek...!

Kolbi!Nekem januárba megjött,rendesen öt napig,azóta se híre se hamva :shock:
Szegény Máté(és persze ti)mielőbbi gyógyulást kívánok,és kérjün a cirkálós videjót!!

Timi26!Szegénykém gyógyuljatok meg mihamarabb!!!!

Silka!Mi is hipp granulátumos teát iszunk ,gyermektea a neve és van benne kamilla,kakukkfű,citromfű,ánizs és édeskömény.De néha azért bébiitalt is kap,vizet azt az elején adtam csak neki de mivel én se szeretem ezért neki se adom :lol:

Horvviki!Köszönjük,hogy benéztél és,hogy megosztottad a tapasztalataidat :D !!

KépKép
juba

Sziasztok Mamócák!
Irina! Gratula Ádinak a félévéhez!
Kép
és nagyon örülök, hogy jól vagytok végre!!! :lol:

Juba! Nagyon helyes Bertus, Nolek is imád játszani a nyelvecskéjével, főleg ha örül valaki, vagy valaminek :P

Maggie! én is holnap megyek rákszűrésre, már november óta készülök :oops: de most nincs mese, időpontom van és Anyósom is jön vigyázni Picurkára
Szóval gondolok Rád holnap :lol:

Regi! tuti fogacska volt, Nolkának is van ilyen időszak (étvágytalan, keveset alszik, nyűgös, felsír éjjel) mondjuk fog még mindig sehol...

Na megpróbálok még olvasni, oszt majd jövök reakciózni :lol:

Ja, még annyit, hogy úgy kivagyok... nem tudom emlékeztek-e, hogy vettem a teszveszen etetőszéket, na azóta is vadászom..., a csaj nem olvassa az emailjeimet, telefonon is alig lehet elérni, mindig arra hivatkozik, hogy be van havazva :roll: én meg már hülyét kapok a hordozótól, mert nyomorog benne Nolka...
Na jól kipanaszoltam magam :evil:
bocsi :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Regi nekem olyan előkém van aminek a felső része ruha az alja meg neilon.És én még szoktam alá teríteni egy pelust.Bertus is néha úgy eszik mint egy kis koca :lol: Na meg még azt szokta csinálni,hogy amikor megtöröltem az arcát levettem az előkét akkor a szája rejtekéből még pont annyi kaját kipaszéroz,hogy jól összekenje vele a ruháját :twisted: :lol:

Anitja!Akkor neked is dukkorunk szerdán és Maggienak is!
És kifüzetted mar az etetőszéket??

KépKép
juba

Móni! mi is mennénk talizni :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Kiskolbi! Szegény kicsi Máté, jaj istenem sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Csajok hétköznapban/vagy hétvégében gondolkodunk a talit illetően? a hv azért lenne jobb, mert az apukák eltunnának minket szállitani :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Minden kis beteg babának és mamának sok sok gyógyulást!
Nagyon rég voltam és még nem nagyon tudtam visszaolvasni.

Ma megyünk Petrussal az utcsó masszázsra amit annyira élvez.
De valamiért olyan kis nyügi ma annyit sír.
Ráadásul nekem nagyon fáj a fogam és rettentően félek a fogorvostól még gyűjtőm az erőt hogy elmenjek.

Járt már valaki a Tömő utcai gyerekszem klinikán Dr.Sényi Katalinnál? Sajnos Petrussal mennem kell mindenképp sajnos egyre jobban beljebb néz a "hibás" szemével és szeretném tudni hogy minden rendben van e vele.Vagy csak én vagyok tiszta para. :roll: :cry: :shock:

Regi: Küldtem pü-t

Kép

Kép
agica1126

L.Móni!
Mikor lesz a tali? S hol,(nekünk mind1 h. hétköznap/hétvége mert vonatoznánk :) ,nincs kocsink :) )

Kolbi
+++++++++++++ Máténak

Timi
+++++++++++++

Regi!
ügyi Szeli :) nekünk van műag-os hosszúujjú előkénk,soha nem használtam :) szűk volt Mírára :) de igaza van Móninak nyáron(ha olyan isteni nyarunk lesz mint tavaly :wink: )akkor ugyis pelus és előkében fogod etetni :)

A pettyeket nem csak beképzeltem :( birka lett Bálint is :( :evil:

vmit még akartam,de elfelejtettem :oops: majd az úton eszembejut :) :)

KépKép
viranka

Ági!

Sényi katalin a legjobb gyerekszemész Pesten,csak jókat hallottam Róla :) (volt szobatárs kórházban ott volt nála gyakorlaton szuperlatívuszokban mesélt róla)
gyógyót postázod vmikor?

KépKép
viranka

Viranka: Ma adom fel a gyógyót ne hari hogy csak most de kész káosz volt nálunk.

Kiskolbi: Nekem is ez volt a gyógyótól és november óta és most mondhatom hogy rendeződött februárba.

Kép

Kép
agica1126

Ágica!Remélem minden renden lez Petrussal!!!!!!!

Nem kaptad meg a képet amit küldtem neked az avatarhoz??Vagy csak még nem volt időd feltenni???(a férjem nevén ment az email)

KépKép
juba

Juba: megkaptam de ahogy mondod időm nem volt de dolgozom az ügyön.Köszi szépen utólag is.Majd még küldök.Ok?

Most mennünk kell masszázsra.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Nem jött át a pü!!! :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

lmóni : mi is megyünk a talira.

Nekünk teljesen mindegy, hogy hétköznap vagy hétvége.
Max ha olyan helyre megyünk ami nehezen megközelíthető akkor én szívesen felkapok valakit a pályaudvarnál. Nekem a keleti és a nyugati van elérhető távolságba.
A kocsi meg elvisz plusz egy mamát és babáját.

Nálunk nagyon jól megy a hozzátápi. Ádi mindent megeszik kivéve a sima krimplit. Na az abszolút nem ízlet neki.

Ma spenót volt a menü. Tettem bele sűrítésnek egy kicsi krumplit és, hogy legyen valami édes íze raktam bele almát is.
Nagyon bejött neki.

Kép kis Popey

Silka : nálunk sem issza meg Ádi a sima vizet. Én vettem HIPP Málna-Csipkebogyóval és Alma- Citromfű granulátomos teát.
Ez nagyon ízlik neki és napi 120ml-t megiszik belőle.
Felváltva kapja egyik nap ez a másik nap a másikat.
És egy kicsit több granulátumot teszek bele mint ahogy írják a dobozon és nagyon bejön neki. Érdemes kipróbálnotok főleg ha kap már szilárd kaját is.

Nem alvós babásoknak kitartást.

Ádám olyan mint egy mormota állandóan tudna aludni. Remélem ez így is marad. Igaz én is szeretek aludni a nap bármely szakába.

Lányok nálunk viszonylag szép idő van így szerintem délután megyünk sétálni.
Tegnap is voltunk. Úgy sütöt a nap, hogy folyt a hátamon a víz olyan meleg volt. Persze az árnyékba hűsebb volt.

Öltöztetés : én ha megyünk sétálni akkor így öltöztetem. Body+vékony pamut naci+zokin+vékony kardigán+kendő a nyakba+vékony sapi ( én már nem adog rá téli vastagot mert csak megizzad ) + a maci ruhánk aminek a felső gombját már nem gombolom be. Be a mózesba és egy vékony takaró és a szélvédő ha kell.

Én már alig várom, hogy ezt a maci ruhát letehessük. Utál Ádi öltözni és annál mindig borul nála a bili. De sajna anya az erősebb így elviseli.

Na lépek megyek felkeltem mert most bónusz alvása van és alszik már vagy fél órája.

Mindenkinek kellemes napot és aki teheti menjen sétálni.
20200310173350

Juba! Igen, ilyen etetőkabát lenne jó! :D Megmutatod? Ki a gyártó? Hol vetted?
Az előkéink ilyenek, de sajna Szelike is coca, úgyhogy nem elég... :? :lol:

Majd körülnézek a boltokban is, de ma megyek vissza a térdröntgenemmel a háziorvoshoz (biztos ott leszek vagy 2 órát), hogy mostmá adjon valami beutalót, mert egyre rosszabb a térdem... ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

K.Timi! Tényleg Popey! :D

Képzeljétek, Apa meg nagy lelkesedéssel hív egy órája, hogy talált egy csomó bébikaját az egyik boltban (ahol eddig voltam a közelben, elég gáz a választék), és sorolta, hogy akkor melyiket vegye meg. Hozott vagy 10 félét!!! :lol:
Hozott körtét is, úgyhogy 2 nap múlva azt kóstoljuk! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Átment Regi?

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Kancsalságra gyanakszol. A múltkor írtam, nem tudom, olvastad-e, hogyan lehet ezt leellenőrizni. Úgy kell csettinteni (vagy máshogy felhívni a baba figyelmét), hogy az ablak felé nézzen, és ha a fény mindkét szeménél a szembogarában van, akkor minden oké. Illetve Maggie írta, hogy fényképezésnél, ha "piros szem"-es a kép, ott is látszik.

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Igen, válaszoltam! Köszi! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica!Persze küldjél nyugodtan!

Regi félreértetted,nekem előkém van ilyen nem kabátom,csak én teszek alá még egy pelust is és így nem megy a ruhájára! Bocs ha félreérthető voltam :oops:

K,Timi!Nagyom helyes Ádi ezzel a spenótos pakolással :lol: !!
Bárcsak az én leánykám is ilyen jó alvó lenne,bár akkor meg tuti azért aggodnék amilyen süsü vagyok!

KépKép
juba

Ágica! Mi voltunk Zsófival a szemészeti klinikán. A gyorvosunk Sényi doktornőt ajánlotta, de azt hiszem nem ő foglalkozott velünk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vagyis a doktornővel egy idősebb dokinő is megnézte Zsófit, szerintem ő volt Sényi Katalin.

Kép
Kép
Kép
gremese

Egy rövid kis videó, hogy necsak Ádika legyen popej a spenóttal, de Péterke is a cumipipával:
http://www.youtube.com/watch?v=mep9FMGW8yU

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

Minden beteg babácskának gyógyulást+++++++++++++
Minden kép nagyon jó.
Most csak gyorsan vagyok, annyi mindent kéne csinálnom míg alszik Robesz.
De. voltunk vásárolni, nagyon kis aranyos volt, a végére elfáradt, kicsit nyügizett, és bealudt.

Öltöztetés: itthon ujjatlan rugi + hosszú u. body, vagy rövid u. body és hosszú u. rugi, erre jön egy vastag kabát és nadrág, sapka, plussz visszük a plédet, és még van lábzsákunk is,ha meleg van, leveszem a takarót vagy a lábzsákot.
Bár tapasztalom, h Robesz egyáltalán nem fázós, itthon sincs túl meleg.
Ezt szokta meg.

Tali, nekünk bármikor jó, autóval megyünk, hozzánk is tud csatlakozni egy baba és mama.

Ennyire futotta
Csúnya idő van

Kép
Kép
nektarin

Irina, istenke éltesse a féléves Ádámkát!!!!!!

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?