Maggie: tudod, én tartok attól, hogy a következő baba is ilyen nagy lesz, és hát ez sem járt következmények nélkül (főleg a gátamat illetően)... elég ideges voltam a 32. héttől kezdve, amikor a 4D uh-n szóltak, hogy az átlagnál jóval nagyobb a baba. És hát mázlink volt, hogy végül természetes úton megszülethetett.
l. móni: értem
Silka: nagyon szorítok, hogy legyen fogacskátok mielőbb! Nálunk is nagy nyügi van, főleg késő délutánfele, sokszor alig húzzuk ki lefekvésig, annyira szenved. Bár apa szinte mindig jó kedvre tudja deríteni!
Ágica: szurkolok Nektek a szemészeten!
Megkóstoltuk az almát (igazit, zöldségestől), csajok, háááááááát nagyon vicces volt: Ádi olyan arcot vágott, mintha a Világ Legsavanyúbb Dolgát adtam volna neki, úgyhogy a nagyját kitolta a száján, talán egy csepp lement...
Amúgy az ülcsiben nem tudunk enni, hétvégén meg kell vennünk az etetőszéket. Ádi úgy nézett a műanyag előkére, mintha egy kígyót akartam volna a nyaka köré tekerni... csak megszokja majd. Jut eszembe: az almalé, gyümölcslé stb. mivel jön ki a ruhákból?!
Tényleg, a bébiüvegeket nem gyűjtik sehol? Mit csináljon az ember majd egy csomó kis üveggel (mert egy része jó lesz erre-arra, no de sok?)?
TALI: mindenképpen mennék!

Regi,Mesi Szerintetek???
Elbújtam... hehe,

Örülök, hogy Ádi sebe végre begyógyul!

hat nem gyonyoru???