Sziasztok!
Kb. 1 hét és 30 oldal lemaradásom van...sztem ezt nem tudom ledolgozni

, még úgy sem, hogy tegnap óta nem dolgozok
Nagyjából azért olvasgattam ma, és azt pl. egyből kiszúrtam, hogy
Szösszenet hashajtónak titulálta a gyümilevesemet

Bár megvallom vasárnap én is reménykedtem ilyen jellegű hatásában, nekem nem segített. Pedig előtte kb. 1/2 órával ettem tejszínes hagymalevest, utána közvetlenül pedig ittam aszaltszilva levet. Hatás-semmi
Emi!
Anyósod butaságokat beszél a Tgyás-sal kapcsolatban /is/! Úgy van, ahogy a csajok leírták! Szülésig maradj táppénzen, szülés napjától induljon a Tgyás, hiszen az mindenképpen csak 168 napra jár, majd követi az a nyavajás max. 96600-as Gyed!
Az meg, hogy még mindig elvárná, hogy dolgozz

egyenesen felháborító! Én tuti neki ugrottam volna
Csajok!
Az a gátmasszázs dolog engem is érdekelne, nálunk is Apa csinálja majd

!
Bambi! Elküldenéd nekem is a leírást? Uramnak át kell tanulmányoznia elméletben mielőtt elkezdi a gyakorlatot

.
Cím: benettkukaccitromail.hu Köszi!
Na, és ami még megmaradt a kb. 30 oldalból amit gyorsolvasással néztem át:
Nagyon szép babaszobákat láttam! A mi kupiszobánk még mindig aktuális, pláne mert a Zuram most festi a falat. DE ha a festés kész, akkor gőzerővel tudunk majd rendezkedni

Azt már nagyon várom!
Szép /és általában nagy/ gömbölyű pocakokat is láttam! (erről jut eszembe. nem is emlékszem mikor fotóztuk az enyémet utoljára
) Bár most én úgy érzem, nem nő olyan gyors ütemben mint eddig

vagy csak már megszoktam? Viszont csíkom egyetlen sincs, pedig én elég trehány vagyok haskenegetés terén (is)

Tuti, hogy ez inkább a genetika, mint a masszírozás érdeme!
Sajnálom, hogy néhányan depisek vagytok

Örülök, hogy vannak kicsattanó jókedvűek is

én sztem a köztes állapotban vagyok általában, amit néha felvált a határtalan jókedv

Szóval összességében nem panaszkodom, pláne mert az én terhességem (szerencsére többetekhez hasonlóan) még mindig elég problémamentes. Jó lenne, ha így maradna ez a végéig, dehát erre nincs garancia...
Pénteken megvásároltuk a kórházi cuccok kb 80%-át ... hát, lehet hogy én vagyok nagyon béna, de kb.
16-18000-et költöttünk, és még nincs is meg minden

. Nálatok is ennyi lett a vége

? Vagy én nem csináltam jól valamit? (ebben term. a csinibugyik, pizsik, hálóingek... nincsenek benne)
Régebben írtatok valami olyan
aranyér elleni kenőcsről, ami nagyon jó

...megírná valaki a nevét? Gondoltam azt is viszek be magammal a kórházba, állítólag nagy valószínűséggel szükség lesz rá
Ja, és azt a
Tena "hálót" hol lehet kapni? Gyógyszertárban? (nekem van 2, de azt egyik barinőmtől kaptam, gondoltam veszek még hozzá párat) Amúgy én már kipróbáltam a háló+Tena super betét kombinációt...Uram röhögőgörcsöt kapott, de nem csak a látványtól, hanem attól is milyen bénán oldottam meg! Mondta, gyakoroljam és dolgozzak ki valami más taktikát, mert ha majd fájok és még ugye vé..ek is, nem lesz ennyi erőm és időm szöszmötölni ezzel...és tudom, hogy igaza van
Valamit még biztos akartam, de elfelejtettem

Na, mindegy úgy is mennem kell lefeküdni, mert holnap állítólag jön az Anyukám (vidékről) és kicsit korábban kell kelnem, hogy összekapjam a lakást
Pihentető jó éjszakát minden babának és mamának!