A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Monika - ajánlom, hogy olvasgassál vissza. Több kérdésedre is választ kaphatsz!
grillázs

sziasztok.
bocsi nem irtam melyik Réka és melyik Petra.puszi jó ejszakát.
a nagyon szőke a Petrus babám És a dundusab a Réci baba.
lavy

Móni! Igaz,hogy Esztergomból járunk,de Zsámbék felé, az 1.sz.főúton 1 és 1/4 óra alatt ott vagyunk. Nem nagyon kell bemennünk Pestre, csak megcsípjük a szélét:) Ez nem olyan sok. Még pénteken délután (végül 4-re mentem) sem volt több 1,5 óránál. Az a nagyobb gond, hogy nincs jogsim és a férjem kell hogy fuvarozgasson. Ez a 3 műszakos munkarendjénél lehet, hogy fog problémákat okozni.

Grilli! Gyönyörű a vonalzód!

Jó éjt! Puszi!
Szép új hetet mindenkinek!
Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Remélem, mindenki szerencsésen megúszta a 7végét!

Monika77!
Üdv köztünk!:-) ..és nem csak Dévai Apánkban van bizodalmunk a Dévai Intézetben!:-)))) Vass fannok is vannak, igaz, kisebbségben:-)
...és azért a többi ott dolgozó kedves emberről se szabad megfeledkezni. Bunkókkal ott még nem találkoztam!, SŐT!:-)))

Padit, nagyon szurkolok!!!

Grilli, hogy vagy?

Moncsiga, remélhetőleg csak ebben a hónapban kell megoldania, oszt majd a kellemes másállapotod allatt te is leteszed a jogsid:-)))

Akit nem említettem, nekik is szép napot!:-)
modrooka

modrooka
köszike, jól. Ugyan ilyen furcsa érzésem van, nem is tudom hogy jellemezzem... olyan, mintha izomlázam lenne, csak lejjebb csúszott volna. Valami ilyesmi volt a stimu alatt is, csak most mintha erősebb lenne picit. Amúgy más semmi. Se cicifeszülés, se más.
Ma lótottam-futottam. Sajna néha nagyon kifutok az időből,hiába próbálok a helyes táplálkozásra odafigyelni, nem mindig megy :oops: :oops:
Ti milyen vitaminokat szedtek? Egyáltalán szedtek ilyesmit?

Kép
grillázs

Grillázs, mi most a férjemmel Aktival C maxot szedünk - míg ilyen sz@r idők járnak:-)
A tél folyamán megvettem az otthoni gyógymódok nagykönyvét. Abban le vannak írva egyes betegségek kiküszöböléséhez milyen nyomelemekre, vitaminokra van szükség. Pl. a meddőségnél a következők vannak felsorolva:

Antioxidánsok (C, E vitaminok, karotionidok) Védik a hímivarsejteket, elősegítik a petefészek és a méh normális működését. A C vitamin a spermiumok mozgékonyságát is fokozza.

A vitamin, béta-karotin, B-komplex, B6-vitamin - lényegesek az ivarmirigyek egészséges működéséhez

Cink - Serkenti a férfi nemi hormon, a tesztorszteron termelődését, növeli a hímivarsejtek számát. Elengedhetetlen a megfelelő sejtosztódáshoz, ami nőknél elsőrendű fontosságú - a cink hosszú távú szedésekor rézpótlás szükséges

Omega-3 zsírsavak (tengerihal-olaj, lenmagolaj, kendermagolaj) - Egészségesen tartják a hímivarsejteket, támogatják a prosztata, ill. a méh és a petefészek normális működését.

B12-vitamin - Fokozza a hímivarsejtek számát és mozgékonyságát

No, ezek miatt szedünk komplex vitamint:-) - meg azért is, mert hihetetlen kevés gyümölcsöt fogyasztunk:-/
modrooka

Sziasztok,

Mi is Deviszhez jarunk mar evek ota, eddig csak olvastalak Benneteket, illetve Agit ismerem.
Aids ill.Hepa szuresre kell mennem, de nem tudom, hogy a Maria utcaban van e es mi a hely neve? illetve, hogy mire keszuljek ( oras sorban allas van e , illetve, hogy mikor lehet oda menni) ebben
tudnatok segiteni?
Nagyon koszonom elore is.
norcis

Norcis - én bő fél éve voltam a Mária utcában. Nem kellett órákat várni, de ne is számíts arra, hogy két perc alatt bejutsz. Én egy nagyon béna csajt fogtam ki, nem akarlak megijeszteni, de össze-vissza szurkált, végül a kézfejemből tudott vért venni, de ott is szétrobbantotta a vénám.
A Hepáért fizetni kell, akkor tőlem 1500 forintot kértek. Még amivel számolni kell, hogy meghatározott napon 14 és 15 óra között lehet menni a leletért (mintha ilyenkor egyébként nem dolgozna minden ember) és máskor nem akarják kiadni. De felveheti a férjed is, ha írsz neki meghatalmazást. Nekem anno a férjem hozta el két tanúval aláírt meghatalmazással.

Kép
grillázs

sziasztok!
modrooka
nekünk egy kúpcserepünk csúszott le, de olyan hangja volt, mint ha jönne az egész tető.

grillázs
én aloés vitamint szedek, amit majd a beülti után is fogok és vas pezsgőt iszom.

norcis
mi a Gyáli úton vetettük le ezeket a Központi eü-i intézetben, a László kórházzal szemben. kedden és csütörtökön lehet menni, 13.30-14.30-ig leletet is akkor lehet elkérni ill. adnak tel számot a főorvos nőét, aki más napokon is odaadja. az aids ingyen van a hepa és a másik ellenanyag kettőnknek 3600 ft volt. rendesek nagyon, nem kell sokat várni.
mi most voltunk kb. 1 hete. a beutalókat elfogadják, szerződésük van Apánkkal.

Kép
Kép
bbeti

Nagyon koszonom a segitseget es mindenkinek a legjobbakat!!!
norcis

Sziasztok!
Örülök,hogy szó esett a vitaminokról.
Ezért tanácsot szeretnék kérni tőlletek,hogy szerintetek jó ha mi ezeket szedjük?
Szóval mivel nem sikerűlt az első beültetésünk most elhatároztam,hogy nekünk is van bő 2 hónapunk,hogy feltőltődjünk és ezért én elkezdtem szedetni igaz orvosi utasítás nélkűl a férjemmel az E vitamint és a Supradin F vitamint mivel annak idején mikor kiderűlt,hogy a férjemnél gond van ezeket írta föl neki az urológus,bár mint kiderűlt jobb nem lett az eredménye,de hátha most használ valamit.
Én pedíg reggel eszem virágport ami állítólag fehérjében gazdag és terhesség alatt is nagyon jó este pedíg én is Supradint+méhpempős méz.
Aztán nem lehet tudni mi a siker kulcsa,de most úgy gondoltam megpróbálom ezeket.
Valakinek,ha van valamilyen tanácsa nagyon szívesen elfogadnám.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok Lánykák!
Katócról van híretek? Milyen lett a tegnapi teszteredménye?
Nem igazán merem még zargatni telefonon, de remélem jó hírei vannak!
Ha netán tudtok valamit légyszi írjatok.
Köszcsi.
moncso70

Sziasztok lányák!

Tegnap megvolt az első inszemem :D hát nem így képzeltem el.... a beavatkozás egyáltalán nem fájt és a gyönyörű napsütésben tele voltam pozitív gondolatokkal. Aztán estére elég rosszul lettem, igazából nem tudnám elmondani milyen érzés volt,de nem jó. :oops: Szóval nagyon fájt a pocim még az orvost is felhívtam, de azt mondta, h ha nem lázasodom be akkor nincs semmi baj..
Grilli te éreztél valami hasonlót... ma már csak kicsit feszít meg szurkál, de tegnap este úgy éreztem leszakad a méhem... :oops: :oops: már bocs csajok,h leírom, de eléggé kétsége voltam tegnap esve.. (Modrooka köszi a segítséget :lol: ) Még a "segédcsapatok küldéséhez" sem volt erőm, pedig biztos kellett volna :oops: :oops: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Na mindegy most igyekszem nagyon pozitív lenni.. :shock:

Lavy - gyönyörűek a kislánykáid!! :lol:

Moncsiga - én októberben olvastam a nyomtatványköteget és konkrét 2 heti depit köszönhettem neki :( szóval megértem, h neked sem esett jól elolvasni... hát eléggé szörnyen le van írva, de muszáj nekik. Egy sima algopirinen is szörnyűségek vannak leírva :? Én most már "csak" aláírom a lap alját... :lol: :lol:

Lányok köszönöm a drukkokat!!!!! :lol: :lol:

Pusz,

Adri

Kép
padri75

A vonalzóm kissé elavult... na majd összeszedem magam és készítek egy újabbat....
padri75

Sziasztok!

Semmi újság- hacsak az nem, hogy elkezdtem a Clostit :roll: és még nem változtam tőle sem vérfarkassá, sem zombivá...egyelőre...

Vitaminok: most épp csak a folsavat nyelem, meg néha 1-1 Gravidát, és C-vitit (500mg) A télen a Lenkei-féle gigadózis vitamint szedtem egy-másfél hónapig hátha elkerül az influenza.Elkerült :D
Előtte 3-4 évig szedtem orvosi utasításra heti 2-3 Elevitet...
Van itthon 2 doboz ginseng+méhpempő kapszulám is, de nem tudom, merjem-é szedni :roll:
Ja, és ha nagyon nyúvasztott vagyok, akkor iszom a vas pezsit én is.

Padri ezerszámra megy a drukk! Meglásd az erősítés nélkül is sikerülni fog!
És akkor:
Kép

Jó éccakát mindenkinek!
Pussz!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Talán most... azt hiszem sikerült végre véglegesítenem a vonalzómat...

padri - nekem ilyen brutál tüneteim nem voltak. nem mondom hogy nem érzem még most is a pocakomat, de ezt nem mondanám fájdalomnak. Inkább - ahogy írtam már - ilyen lejjebb csúszott hasizomlázhoz tudnám hasonlítani. Elég rémisztő amit írsz, remélem már jobban vagy.

moncsiga - látom beugrottál a startkőről a vízbe! Drukkolok, hogy szép tüszőcskék legyenek. És ne feledd, hogy husi-husi-husi.

A vitaminokról: én nem szedek semmit. De ügyelek arra, hogy minden nap egyek gyümit és azért egy paradicsomot legalább beburkoljak. Ja, most megyek is elrágcsálni nasi gyanánt egy répát.

De előbb még betöltök egy táblicskut, mert rég volt.
Puszi lánykák és jó éjt
grillázs

Kép Kép
grillázs

Szép jó estét mindenkinek!

Sajna mostanában csak olvasni van időm...Minden akciózónak sok drukk :!: :!: :!:

Most olvasom, hogy az Aids és hepa szűrésért fizetni kell. A véradáskor ezeket minden alkalommal megnézik. Tehát egy véradás alkalmával ingyen meg van minden szűrés, profik szúrnak és még meg is köszönik, hogy elmentél. Mi mindig így szerezzük be ezeket a leleteket.

Ancsa

KépKép
tancsa

sziasztok!

a vitaminokkal vigyázzatok. azért is mert Apánk nem nagyon szereti, ha olyat szedtek amiről ő nem tud, meg azért mert lehetnek olyan hatásai (a nem kifejezetten terhes vitaminnak), ami káros. pl az "A" vitamin vetélést is okozhat.

K.Kati, jó, hogy így álltok hozzá és fel akartok töltődni. így biztos sikerül a kövi :) vannak a Lenkei vitaminok is, vki már írta. azok is elég jók, csak elég brutál némelyik tabletta. bár már van folyékony formában is. meg persze a sok zöldség.

Padri, HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ!!!! :D
jobban vagy már?

Moncsi, és ilyenkor is néz 2naponta majd UHon és mondja mikor lehet vagy kell akciózni?

Grillázs a legjobb a legújabb vonalzód :) annyira tetszik a pici ruci :P
hajnóca

láttátok????
február 39+1!!! aaaazta!!!!!!
hajnóca

Jaja... februárt én is néztem :) Bármikor átkerülhet a kék mezőbe :)
grillázs

Sziasztok!

Ma felhomályosítottak a Nyírőben, hogy ezentúl mindegy mikor állítja ki a beutalót Apánk, akkor is csak 300Ft a vizitdíj, még hétvégén is. Akkor kell csak emelt összeget fizetni, ha hétvégén sürgősséggel kell az eredmény. A változás annak köszönhető, hogy rájöttek, hogy a Sterilitás Kft is rendelkezik Tb szerződéssel.

üdv Ancsa

KépKép
tancsa

Tancsa! Voltál a Nyírőben? Stimuzol már? Lemaradtam? A táblicsku miatt kérdezem...
amúgy küldtem privit
grillázs

tancsa
nem látok a méregtől :twisted:
gratulálok a Nyírőnek is meg Ágnes asszonynak is. Én 1000 ft-t fizettem, 2* a két hormonvizsgálatra. Itthon a lakhelyszerinti sztk-ba mentem most el pisire és sima vérre, itt is 1000 ft-t kellett fizetnem, mert nem volt rajta a beutalón az intézet melynek a laborjába most mentem. Remélem nemsokára eltörlik ezt az egészet :twisted:

HAJRÁ FEBRUÁR :lol:

Kép
Kép
bbeti

Grillázs,
ma voltam vérvételen, de ez csak a hormon, majd április elején kezdem a stimut. Valaki nem kezd ezen időpontban?
A privit megkaptam és válaszoltam.

Bbetti,
Egy hete még én is fizettem ennyit, de a nénike azt mondta, hogy mától van ez érvényben. Így szerencsém volt, hogy nem tegnap mentem.

KépKép
tancsa

Sziasztok lánykák!
pandri, remélem jobban vagy!
A níróvel nagyon tele a hócipőm, és is nem egszer hagytam már ott ezreseket, végre rájöttek! Ez azért nagyon bosszantó!, szívesebben költöttem volna azt a pénzt a gyerekeimre! no mindegy4
Februárom! Kíváncsi vagyok, mikor lesz meg a kislegény!!!
Gizmix! Hol vagy? Cyprus? ha valaki olvas közületek és publikus írhatna, hogy hogy van! Jó lenne hallani felőletek!
Látom többen vagyunk tesósok, mármint akik tesót szeretnének. Grilli, ha aktuális lesz én is küldöm az adatokat!
Ági, te hogy viseled a bent-tartózkodást?
hajnóca! te vagy a legkorábbi tesztelő++++++++++++
Moncsiga4 Jó clostizást! de jó Neked, hogy c"csak"ez kell, és nem szuri...
Az IR-ről: én is felvetettem apánknak, mire azt mondta, hogy, ha endokrinológus rábólint a Met-szedésre, akkor ő nem mondja, hogy ne szedjem, de a terhesség elején már nem javasolja. Hát én elbattyogtam endokrincihez, és felírattam, most emeltük 3-850 mgra... rövidebbek a ciklusaim: a 65 naposak lecsükkentek 38-39 naposra (most csúszott be egy 44 napos, mire már kezdtem reménykedni, akkorra meg megjött) és kb félidő környékén peteérésfélét is érzek, úgyhogy hani látszik....
Vigyázzatok magatokra, bocs, hogy ilyen hosszú voltam..
baboca03

tancsa
Én is április elején kezdek, ha minden jól megy :lol:

Kép
Kép
bbeti

sziasztok,
Bocs, hogy eddig nem írtam de annyi a munka, hogy örülök ha otthon nem kapcsolom be a gépet, itt meg nincs időm írni, csak olvasni.

Pénteken megvolt az inzulinrezisztenciás dokinénis beszélgetés. Nagyon úgy néz ki hogy van valami, de mivel a korábbi szintem (31) a fogyással lement most a határértékre 24,9, így abban maradtunk, hogy 160-180gr szénhidrát diéte, heti 3*30 perc sport és persze nézzem meg a korábbi hormon leleteimet, mert ha azokból kiderül hogy a pajzsmirigy ellenanyag már kimutatható volt akkor menjek vissza és felírja a gyogyót, de ha nem akkor májusban találkozunk előtt egy vérvétellel és addig nem változik akkor biztosan felírja a gyogyót, mert így akkor van még 3 hónapom beállni a szeptemberi Dévai bácsis randiig.

Legyetek jók!

Farkasok J

ui.. inszemező csapatnak sok sikert!
farkasok

Sziasztok!
Jelentem, a gyerkőc nem frontérzékeny, még mindig vígan van odabent, bár tényleg kicsit kevesebbet mozog. Hivatalosan jövő kedd, nem hivatalosan jövő szombat, bár a Doktorbácsi tegnap megvizsgált, és azt mondta, hogy vannak már jelek, nem lehetetlen, hogy akár már a hétvégén...! (Megjegyzem, csúnya dolog volt részéről, hogy nem említette előre, hogy ilyenkor már KÉT ujjal "nézi" a méhszájat, igen meglepődtem :shock: Aztán meg sűrűn kért bocsánatot :lol: ) Szóval most várok, figyelem magam, csak tudnám, mit kéne érezni. Bár mindenki azt mondja, hogy rá fogok jönni, hogy itt az idő. :lol:

Babóca, azt én is szeretném tudni :) Meg azt is, hogy nektek mikor lehet drukkolni. Van már valami elképzelésetek arról, hogy mikor tudtok kezdeni?

Hajnóca, Grillázs, Padri drukkolok!
Moncsiga nevénél az Ovu ovuláció indukciót jelent? A Clostilbegytből is gondolom. Hát hajrá, sok sikert, kívánom, hogy ez ügyben ez legyen a legbrutálisabb beavatkozás, amin át kell esned! :)

Most lelépek, nemtom, mikor jelentkezem legközelebb, ha van valami újság, Februárapu majd bejelentkezik.
Mindenkinek köszönöm, hogy gondoltok ránk, mi is sokat gondolunk rátok, és drukkolunk mindenkinek!

f.
február

Sziasztok Lánykák

Nem tüntem el, csak költözésben voltunk, most már rendben van minden.

Grillázs Kérlek szépen írd át a táblicskuban, hogy március végén kezdem a lombikot. Köszönöm.

Lányok. Örömmel venném, ha ellátnátok jó tanácsokkal, hogy mire figyeljek, miket szedjek stb. Ez lesz az első és nagyon izgulok. Előre is köszönöm
:wink:
nyünyû

Február DRUKK DRUKK :D
fantasztikusan izgalmas lehet :D
hajnóca

ez a nyírős dolog elég durva. nagyon sokszor fizettem ezret :?
nem is értem... milyen duma ez, h "rájöttünk..." :evil:

és aminek külön örültem, hogy az 1000 ftos vizitdíj = 300 ftossal...
tehát ugyanúgy 1nek számít :?
hajnóca

Sziasztok Lánykák!

Február, ez csodálatos lehet, hogy minden nap -mostmár kézzelfoghatóan is- egyre közelebb visz a kisbabádhoz!

Hajnóca, azt, hogy milyen időközönként lesz UH, meg hogy hogyan is megy ez a szuri-dolog ( amit Baboca emlgetett) nem tudom. Sajnos nem sokat mondott erről Apánk... Pedig én szeretem jó előre tudni akár a vérborzalmakat is, hogy fel tudjak készülni mindenre.
Kedden kezdtem a gyogyit 2x1-es adaggal, és holnap megyek UH-ra, akkor majd meglátja, hogyan tovább...

Milyen időközönként kell frissíteni a labor eredményeket?

Puszka mindenkinek! Tessék vigyázni magatokra!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm a drukkokat és a jó kívánságokat. Már sokkal jobban vagyok. Igazából hétfő volt a legrosszabb és tulajdonképpen csütörtökre minden fájdalmam elmúlt.... azóta semmi... :oops:
Most ez is furi, hogy most meg semmit nem érzek.. :? na mindegy.
Pozitívan nézek előre és majd meglátjuk. :lol: :lol: :lol:

Életetek párjai hogy viselik ezt az egészet? Az enyém nagyon cukor csak félek jobban beleéli magát mint kellene (vagy mint én :oops: ). Reggelente ráteszi a pocimra a kezét és köszön a bentlakó(k) nak is.. :lol: :lol: nagyon édi.... hát izgalmas dolgok ezek az biztos... :)

Február - hú hát ez már tényleg a célszalag előtti pár nap. Nagyon vigyázz magadra! :lol:

Grilli - hogy vagy? Érzed még az "izomlázat"?

Moncsiga - és Te hogy bírod a "gyógyszerezést"? Remélem még mindig nem alakultál át.. :wink: :lol:

Én nem szedek semmilyen vitamint... kellene? :? Az előírt folsav tabletát szedem ( és van sajnos hog elfelejtem reggelente :roll: )

Na puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
padri75

Kép Kép

Sziasztok.Nem baj hogy megint kűltem képek a kincsekrol?
Puszi minenkinek!!!és sok sok siker!!! :P
lavy

Hellóka!

Most én jártam úgy,hogy írtam egy jóóóóó hosszút, és odaveszett! :twisted: Olyat mondok mérgemben, hogy mindenféle lesz benne!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Újra én...

Igaz, a tegnapi lendületem odaveszett,amivel a jóhosszút írtam,de nagyjából fölvázolom, mi volt benne.

Nagyon örvendeztem, mert Apánk megdícsért, hogy jól csinálom a dolgom. Talált a bal oldalon is petikéket (3fő 8mm, 1fő 6mm---a 8. cnapon ez jó méret?), és nekünk erre van szükségünk!

padri, ne aggódj, még emberszerű vagyok :lol: , csak kicsit hány az ingerem a Clostitól, de azt meg szokni kell... És te, most érzel valamit??

Hétfőn megyek újra, és valami szurit emlegetett a D. doki, amit lehet, hogy kapok...az miaz? :roll:

február, köszi a jókívánalmakat! Szorítok neked, hogy Te is, a Baba is, és a Doki is nagyon ügyesek legyetek,ha eljön a pillanat!
Lavy,gyönyörűek a lányok! Igazi öntudatos kiasszonyok :)

Csajok! Stimu alatt teljesen tilos a szex, amíg Apánk kötelezővé nem teszi? (nem mertem megkérdezni Apánkat)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga - nyugodtan kérdezd meg, szemrebbenés nélkül válaszol :) És gondolom az is egyedi, hogy kinek mit enged.
grillázs

Sziasztok!

Moncsiga - engem is kerülgetett a hány a clostitol. Úgy látszik ez egy ilyen gyógyszer. Nekem Vass doki azt mondta, hogy mindent szabad (szexelni is :oops: ) amíg ő az ellenkezőjét nem mondja, de lehet, hogy ezt embere és ciklusa válogatja.. szerintem is jobb ha megkérdezed.. :lol: :lol:
Én is kaptam két szurit a stimu alatt (talán Meriol, vagy Merion :oops: :oops: nemtom, elfelejtettem). Az segít, h az utolsó napokban kapjanak a petikék még egy utolsó "energiabombát". :lol: :lol:

Én most nem érzek semmi különöset magamon! :roll: :roll:

Jó éjszakát lányok!
padri75

szia lányok!

Moncsi, szerintem csak az akció előtt pár nappal nem szabad már szexelni, hogy minél jobb minőségű kiskatonák legyenek. gondolom én :)
nálunk 5 nappal az akció előttől nem szabadott, bár érdekes módon mikor csak 4 nap jött ki :oops: akkor jobb lett a spermakép...
de majd dokibácsi megmondja. jókat bír röhögni, amikor bénázok ezekkel a kérdésekkel. tudja mit akarok kérdezni, de mosolyogva megvárja még befejezem :)

Padri, én a gyógyszereket csak úgy nem felejtem el, hogy be van állítva a telcsimen (napi hatszor jelez...)

Februárral, no meg Ágival vajh mi lehet?
hajnóca

Én is úgy csináltam, mint Hajnóca - be volt állítva a telcsim és aszerint szedtem a gyogyikat. Így a legpontosabb és így nem felejtettem el.

Amúgy a folsavat én a Cloastyval együtt vettem be, így nem felejtettem el. Utána meg ugyanúgy be volt állítva a telóm és úgy tekintettem a kis sárga bogyira, mintha létfontosságú gyógyszer lenne, nem csak szimpla folsav és már nem is felejtettem el.

A kínos kérdéssel kapcsolatban: én nem akartam túlfeszengeni magam, így csak annyit kérdeztem, hogy: Házasélet?
grillázs

Köszi csajok a tippket! Holnap 11. nap lesz. Lehet, hogy már késő rákérdezni...most fogja betiltani.:)
A folsavat én is elfelejtem, de minden gyogyival így vagyok,ha már túl jutottam az életveszélyen :oops:

Ettem ma sok malackát, remélem megteszi a hatását! Sétáltam is, bár nem sokat, de majd még tornázkodom kicsit, hátha az is éri.

Grillázs, hogy vagy? Érzet???

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Senki egész nap? :shock:

Nem úsztam meg a szurit (Merional ma és holnap 1szurka), bár a "méreteim" tetszettek Apánknak. Azért kell, hogy ne álljon meg egy tüszőcske sem a fejlődésben. Persze dönthettem, hogy akarom-e ezt, vagy hagyjuk, hogy egy domináns legyen, és ő érjen, majd repedjen szépen.. Dehát jóhogy akarom! A több, biztosabb...

Grilli! Tényleg, alig bírtam megszerezni! Minden gyogyitárban rendelni akarták. Végül egy helyen találtak pont kettőt nekem :lol:

AZT meg megint elfelejtettem megkérdezni :oops: :oops:

Szerdán megyek újra. Ti nem jártatok benn ma??

Gyeretek, meséljetek,hogy vagytok, mit éreztek?

Puszmákok! Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi - semmi különös azt leszámítva, hogy ezek a frontátvonulások kicsit érzékenyen érintenek.
Igazából most nincs miről beszámolnom. Várakozó állásponton vagyok :)
grillázs

Amúgy tényleg nagy a csend ... :(
Nincs valakinek jó sütireceptje? Valami egyszerű, gyorsan kivitelezhető, de fincsi kellene :)
grillázs

Sziasztok csajszik!

Moncsiga - édes a gombácskád :lol: :lol: Hát igen én is a "többbefutósra" szavaztam. A déli pályaudvarnál van egy nagy gyógyszertár. Ott mindig megkapni mindent!!

Amúgy velem sincs semmi különös. Kicsit fájdogál a pocim... :lol: remélem ez csak jót jelenthet... és várok és várok és várok........ :roll: :roll: :roll:

Grilli az én sütireceptjeim így kezdődnek - "Szaladj le a közeli cukrászdába".... :lol: :lol: bár nemrég készítettem muffint és az még nekem is ment..... :oops: :oops:

Jó éjszakát lányok, vigyázzatok magatokra.

Pusz

Kép
padri75

sziasztok
én is csak várok, hogy legközelebb 24 nap múlva megjöjjön, jó lett volna most elkezdeni, pont akkor született volna meg mint Niki. Ő is ilyentájt "készült".

grillázs
kevert süti
1 bögre cukor
2 bögre liszt
3/4 bögre olaj
fél csomag sütőpor
2 evőkanál kakaó
4 egész tojás
rengeteg gyümölcs összevágva.
ezeket összekevered és beleöntöd egy tepsibe . Ki sem kell kenni mert elég olaj van a tésztában nagyon finom.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok lányok!
ALIG VÁROMK, HOGY MEGSZÜLESSEN KISFEBRUÁR!
Süti ügyben pedig ajánlom figyelmetekbe Hanyatka receptjeit, nov végétől kezdődő fórum hozzászólásaiban.
Gyakorlati tanácsot kérnék, hogy áll most a várólista Apánknál? május környékén szeretnénk indítani a tesóprojektet, és addigra az összes leletünk lejár... Ha tudtok légyszi írjatok.
Vigyázzatok Magatokra!
baboca03

babóca - nem akarok hülyeséget írni, de mintha valaki azt írta volna, hogy nincs várólista...

bbeti - a rengeteg gyümölcs mégis mennyit és milyen gyümit takar?
grillázs

grillázs
én a múltkor fél befőttesüveg barackot és fél üveg meggyet tettem bele. mehet még alma is, mazsolát ne tegyél bele mert az meg ég. igazából úgy érzéssel pakoltam bele, de eddig még sosem volt sok.

babóca
júliusig nincs várólista ez 100 %.
ha május környékén szeretnétek indítani akkor még szerintem most hívd fel és kérjél időpontot konzultációra, nekem is 2 hét volt mire mehettem, aztán beutalókkal úgy is elmegy 1 hónap.

Kép
Kép
bbeti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?