! Z
2003.09.25 22:02
Nagy puszit kaptam a suliban
), úgyhogy szombaton elzavarom Férjet a biopiacra krumpliért, répáért, sütőtökért, almáért stb.
). 8-kor feküdt le és 9-kor már üvöltött is ciciért.
Az enyémek szépen ültek benne, amíg fáztak
Azért szerettem, mert az otthoni ruhára+1 pulóver elég volt csak az overál. Overál még nincs, de az őszre már felkészültünk, szintén német bolhapiac, fantasztikus bélelt kétrészes által.
ím fent a magyarázat arra, hogy miért kezdtem el a hozzátápit. Nem az én tejem kevés (elértünk odáig, hogy ált. 1 cici elég/alkalom) hanem valszeg kevés a kalória. És amíg kalóriában is mérhető lesz az, amit +ban megeszik...Julka különben 1 héttel idősebb, ne felejtsd el, és hétfőn kapta az I. almalevet
jó, hogy eszembe juttatad, én is levettem anno a sarkon a sapkámat, kesztyűmet stb.
hogy mégis lett időd festeni! vagy ezek még Szili előttiek? Képekről is fényképet!!!! Nagyon jól festesz a megnyitón
nekünk is ilyen forgónk van, csak más a maci
Julka is nyulkál, de még nem érte el. Próbáld ki a barackot, már többeknek bejött, nekünk is
szemész
pedig éppen most nézegettem a taliképeken, hogy milyen hurkás combikkal büszkélkedhet a lányod
gyors gyógyulást!
nagyon édes ez az Anka! a nézése tiszta Julka. Kár, hogy még nem találkoztunk
, hogy gyógyulófélben Bori
Elfelejtettelek ma felhívni, bocs
boldog szülinapot nektek
autósülés
baleset
nekem is a középső tetszik
valaha meg voltam győződve arról, h a kölyök nyugodtan verheti a billentyűket. Andris kb. 1 évesen kidobta két napi munkámat és még el is mentette a változást. Nem zseni volt, vaktában sikerült neki
2003.09.25 22:18
. Úgy van megcsinálva a gyerkőc felőli oldal, hogy nem tud felborulni. Az egyetlen macera az volt az elején, hogy a kisasszony nehezményezte, hogy nem kastélyban éldegélünk, és bizony-bizony falakba ütközik
. De már megtanult kanyarodni
.
. Suliapuka nem gyenge
. Jó hogy mondod a piacot, nekem is mennem kellene némi utánpótlásért.
. Uramatyám, Mac mindjárt egy éves... 2003.09.25 23:51
így már Dani nem éri el a forgó-zenélő játékokat (Maci_2!
).

2003.09.25 23:53
Lehet, hogy Zsuzsi a lázadók közé tartozik
, mostanában alig van vele gond. Kop-kop, remélem a mai oltás nem tesz be neki.

Ez volt kb. 4-kor, 5-6 körül kajcsizott, így a 8 órás esti szopi elmaradt. Most az előbb fejezte be a kajcsizást úgy bealudt a kúptól, hogy kb. egy negyed órája felkelt és 5 perc alatt betankolt, most újból alszik, remélem reggelig.
2003.09.26 08:56
Még mindig ennyire közel a Mars, hogy csaknem minden nap megesik vmi vakivel? 2003.09.26 09:11
Bocsi. 

Kirándultunk már arra. Meg is jegyeztük, hogy szívesen laknánk ott.
2003.09.26 09:53
2003.09.26 10:02

Betük még nincsenek meg mind, van egy jó csomó feltölteni való, viszont így tud-ok jüönni akkor is, amikor nagygépen jáccik apa
, én meg csak bámulok, 3-4 hónappal csinálja előbb a dolgokat, mint Danó anno. állandóan Edét emlegeti, de veszekedni is tud, nagyon komoly arccal. És imádom nézni a két rosszcsontot, ahogy játszanak egymással
2003.09.26 10:04
2003.09.26 10:27

szegény szili, csoda hogy megzavarodik, nemférjapa, voltbarátanyukaájapótnagyi...

2003.09.26 10:44
az önkormi persze nem csinál semmit.
2003.09.26 10:52
2003.09.26 11:28
Remélem el tudtuk búcsúzni.
Most már visszavittük (1 hónapja, 3hós korában) a kölcsönzött mérleget és mi is csak havonta méreckedünk! Mondjuk nekünk hálistennek a súllyal nem volt gond (4 hósan 8kg)
viszont a mozgásfeljődéssel igen,de a gyógytorna és az itthoni torna úgy néz ki,teljesen rendbehozta. Szurkolok,hogy a 2 hós oltást hamar és fájdalommentesen letudjátok!
(ráadásul családon belül ezért ez méginkább fájt) ami nekem nagyon rosszul esett,de hát ilyenek az emberek.
Borinak jobbulást. Nem csoda,hogy Bori nem forog,én se nagyon forognék egy olyan műanyag izével a lábam között! Egyébként még Artúr sem forog pedig neki nincs is terpeszpelusa
És gratulálok a sikeres hozzátápihoz is! Már olyan rég meg akartam írni,hogy ne aggódj Julcsi méretei miatt,mert lányemberek közt is van 150centis és 40 kilós meg 180centis és 80 kilós :0,és mindkettő normális a magassághoz képest,úgyhogy a gyerekek közt is simán lehetnek eltérések!
Én se szerettem dzsekit felvenni ill sapkát sem és nálunk is ment ezen a vita. Más kérdés,hogy most már felnőtt fejjel felveszem a sapkát önként és dalolva. Depid elmúlt már? És a szobabicikli milyen?
Még szerencse,hogy nektek nem esett bajotok! Lilinek boldog félévességet és neked boldog szülinapot!
A kutyád már teljesen jól van?
2003.09.26 11:39
TEgnap teljesen véletlenül a Tescoban sikerült venni egy Baby gymet. Olyan jól eljátszik vele, olyan kár hogy nem volt már 2 hónapja. Most meg álmos Zsanka, mert felkeltett ugye a védőnő. Kitámaszottam oldalfekvésben elől-hátul, kezébenyomtam egy puha csörgöt, most azt mataja, de már nagyon egy pontot néz.
)Hova rohantok annyira???

)
Bizots a malacmennyországban van. Emma a triciklivel
édes lehet, tekerni is tudja, vagy mcsak tologatja még???
(már én is vakon gépelek, pedig nekem még rá is vannak írva, hogy mi mi) 2003.09.26 11:40
2003.09.26 11:40
2003.09.26 12:57

2003.09.26 14:11

4X! Bevittük az ügyeletre, azt mondták, az orrából a váladék csorgott le, biztos az irritálta. Azóta nem volt baj, jókedvű. Néha melegnek érzem, lázmérni nem nagyon enged a popsiban. 

Ráadásul vasárnap nálunk is keresztelő, készülődünk. Szerencsére itt van a mamám, egy kicsit besegít. 2003.09.26 14:20
2003.09.26 14:31

2003.09.26 15:59
Nagyon édesek együtt,de külön-külön is.
Lőrinc
Képek festve,fotózva?!?!?!?
Én is mindig gyártok ilyeneket....mostanában ugyan nem nagoyn van rá időm

2003.09.26 17:17

, mit mondott a körzeti?
: külön is édesek

2003.09.26 17:39
Szal' nem nagy durranás. De tegnap voltunk a Bethesdában (mert ugye oda is kell menni kontrollra, most uh volt) és sétáltunk egy jót a ligetben. 

)
2003.09.26 18:45
, bevallom, nem vagyok ilyen nagy bio hívő, azt se tudom hol van ilyen. Emma méga Hipp kajákat sem szeerti, hiába írják rá hogyaz bio
2003.09.26 19:09
Szóval mi a szüleimhez rohanunk ezerrel, mert a nagyi nem akar már a kórházban lenni, szal őt is el kell még a nap vége előtt rendeznünk.
2003.09.26 20:17
Ilyenek vannak!!
De ez tegnap persze nem jutott eszembe.
Mindenesetre a könnyű-nehéz "játékod" benne van
Mármint én is ott szültem
Talán eccerűen éhes. De meg fogom kérdezni őket, és leírom neked is

Jobbulást kedvenc Lőrincemnek

Ilyet látva megint rájövök, miért is akarok annyira tesót Kevinnek.

2003.09.26 20:35
2003.09.26 20:39
).
(bocsi)
Jobbulást a fiúknak! Remélem te nem kapod el!
Rosszcsontok édesek
2003.09.26 21:03
2003.09.26 21:04
. A legrémesebb tavaly télen volt, olyan kis csöpp volt még, és folyton rázta a köhögés
.
.
, nálunk anno egy hét alatt fogyott vona el
. De aztán belejött a csaj.
. Meg a ficánka csajszihoz, vigyázz, nehogy úgy járj, mint én, nyargalhatsz kétfelé a játszón. Mondjuk szerencsére Macóm még meglehetősen kimérten lépked
, ellenben villámgyorsan mászik.
, de a kórházban azt mondta a fülorrgégész, hogy a Pesztonka max. újszülötteknél jó. Nekünk is az volt, és tényleg jó halk meg kíméletes, de a trutyi nagyrésze sajnos bent marad
. Viszont azt a kis szilikoncsövet ráhúztam a porszívósra, így barátibb
.
. Ráadásul ha netán megbetegszik, nem kell attól rettegni, hogy nincs semmi tartaléka.
! Én boldogan felajánlanék úgy 8 kilót
.
. Ezek a reggeli akciók ismerősek
.
.
.
.
. 2003.09.26 21:04
2003.09.26 21:21
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint