uramatyám
. És a doki nem tette helyre anyóspajtit? Majd teszek máskor is propagandafotókat
. Sofka,
majd elmélem az alaprajzot, ha érdekel, miután Apasas előássa végre, jó? Semmi extra, L alakú ház, egyik szárban nappali+konyha+étkező egyben, és a végén egy háló, fürdővel, klotyóval, és egy kis gardróbbal, a másik szárban a 3 gyerekszoba, fürdő, gardrób,WC, stb. Egyelőre mi is abban a részben rendezkedünk be, aztán ha nagyobbak a srácok, akkor az élni és élni hagyni elv alapján áthúzunk a másik szárba
. Tetőtér nincs, Zulu lusta, nem lépcsőz, alagsor van, meg pince.(a lejtés miatt az egyik vége nem földalatti, oda lesz berendezve a hobbi-és dolgozószoba, vendégszoba, játszótér, izmozó, a másik meg a hagyományos pincefunkciókat rejti. Na most ez kicsit zavaros, bár Te mint tapasztalt építkező, biztos átlátod

. Most is vannak hajtépős fotók, de azt nem teszem fel

, nem akarok demográfiai válságot a topicban
. Beu,
örülök, hogy semmi komoly.
Maci_2,
Roni tündéri, ahogy mosolyog!
Azúr,
nekem is -5 fokot mondott a dokinéni egy év alatt, de nem azért, mert megfázik, hanem a bőrük nem bírja. Viszont ahová síelni járunk, ott simán felviszik a tökmagokat a pályákhoz, és ott barátok közt is -10 van maximum, de inkább hidegebb. Dávidkát mi 5 hósan vittük fel, mondjuk nem volt kint sokat, de simán bírta, jót tett neki a hideg levegő. Az arcát bekentem vízmentes krémmel, úgyhogy annak sem lett semmi baja.
Kesztyű: szerintem amig babakocsiznak, addig egyujjas, vagy ujjatlan. 5ujjas elég bünti, mire minden ujjacska a helyére kerül

. Zsák: van egy belül szőrös anorákja Macnak, erre kapja a juhot a babakocsiban.
Sapka:pamut, kötött, füles. Vagy gyapjú, de az alá adok egy vékony pamutsapit, hogy ne szúrjon. Nagy hidegben ezt kapja.
Zulu