A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Dana, üdv. közöttünk!

Nem tudom, ki hogy van vele, de az elmúlt napok nekem nem túl jók, keményedés + menstruációs fájás. Remélem nincs semmi gond, bár máskor is volt már ilyen.

Azért remélem elmúlik!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Dana: Üdvözöllek én is a csapatunkban!! Írj még magadról. Van egy táblázatunk Giginek kell megírni az adataidat és betesz :wink:

Bogi: most tegnap óta én sem vagyok csúcsformában. Fájdogál sokat a hasam, szúr, hasgat. Tegnap este nagyon fájt, totál megijedtem. Parázgatok itt magamnak remélem én is, hogy minden OK. Mennék már megint a dokihoz, de csak 28 hetesen kell legközelebb.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Csajok! székrekedésre mit lehet bevenni? Lehet azért fáj a hasam, mert pár napja nem tudok vécézni :oops:
most a tejeskávémat kortyolgatom, az be szokott válni, de ha nem Ti mit szoktatok ilyenkor?

Kép

Kép

buci79

Keményedés:a magnézium és a bor ellenére is van !!
És bizony fáj is közben...
Nagyon utálom de ezek szerint nem lehet tenni ellene..
Tegnap6volt(kb)Ma 3 eddig...
Vendég

Buci:napi 6 béres magnézium és elfelejted a székrekedést
Vendég

sziasztok,
Dana, üdv itt. hűűű 4 gyerkőc... (titkos vágyam) ;)

székrekedés: én pl régen mindig küzdöttem ezzel, de minden nap gyümölcs + napi legalább 2 liter szénsavmentes ásványvíz, és még most is majdnem minden nap tudok menni. ja, és 2 étkezés között legalább 2 óra eltelik, amikor nem kapok be még egy szem ropit sem! sok helyen olvastam, hogy kell a gyomornak/beleknek is idő, míg kezdenek valamit a kajával.

Bárány, tuti hogy a frontok miatt van keményedés, nekem pl sosem szokott lenni, de 2 napja érzem én is. :?

mia_snow

Üdv Dana!
Vendég

Moni!!!
Hiába nézem,a fejeden sem látom a plusz 15 kilót :shock: :lol:
Szerintem nem nagy... :D
Vendég

Bárány, Mia: köszi a tippet! :) :wink:

Kép

Kép

buci79

wera: megy a drukk a nagy napra! ;)

melike: hehe, naná, hogy MINDEN látszik.

csiri-biri: nekem is 9,5. és nekem is most jött fel tragikus hirtelenséggel 2. :cry:

ja, és pironya, ha benézel, asszem te mondtad hogy kissrácokat nem lehet olyan jól öltöztetni. na ezt nézd:

[img]http://snowflake.freeblog.hu/files/Milán%20cucca3.JPG[/img]

innen rendeltem tegnapelőtt http://www.angolbabaruha.extra.hu/ , és ma jött meg. :)

mia_snow

Kicsit megnyugtattatok, ezek szerint mindenki nyüglődős most.

Székrekedés: nekem is sokszor van: tamarinlax lekvár a patikában kapható, azt lehet enni (napi egy kanál este), de vannak kíméletes hashajtók is, bár azt csak, ha nagyon muszáj.

Egyébként sok folyadék + müzli + barna rizs.

De az aszalt szilva és a sima szilvalekvár is hatásos lehet.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Mia!
NAGYON VAGÁNY RUCIK!!!
GONDOLOM NEM VOLT VÉSZES ÁRBAN SEM...
Vendég

csiri-biri, van még egy kis kék rövidnaci is, csak azt nem fényképeztem le, és postaköltséggel (utánvétes csomag, 990 ft) együtt volt összesen 3230 ft! ahhoz képest hogy tegnap 1 db kertészgatyót néztem ki 2500-ért a c&a-ban... ;)

mia_snow

Dana, üdv itt!
Küldtem privit doki ügyben!

Nekünk is a 4. lesz a sorban a baba, és mind fiú!!! :lol:

(2 saját+ 1 férjemé, őt is mi neveljük+ a mostani pocak) :wink:

Kép
zmimi

Mia!
nagyon jó árban vetted és nagyon vageszek!!!
itt holnap nyillik a pláza Egerben és most olvatam a katalógust,hogy nyitási akciók lesznek...A bébicuccok is!
DE UGYE MINT TUDJUK ÉN LEVAGYOK TILTVA :lol: :roll:
Vendég

Milyen szép ruhákat vesztek...eleinte én is vettem...de mióta nem járkálok+kedve szegett lettem...azóta semmi.. :( :(

Én azon drukkolok,hogy ez a baba egészségben időre megszülessen és utánna elköttetem magam...
Csak nem tudom,hogy a császárral egy kalap alatt vállalják-e!!
És,hogy tényleg nagyon drága-e!!
Valaki tudja??
Vendég

bárány, én a neten rendeltem, és házhoz jött. ;)

mia_snow

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:40-kor.
pironya

Sziasztok!

Csak gyors bekukk :D Az elmúlt napokban a varrógépem köt le :D

hashajtó: nekem ami nagyon jól bevált és ajánlani tudom, az az asztalt barack és szilva.

Lányok: nagyon szép és helyes pocitok van :D

dobok én is egyet (24+5):

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

ja és még valami ... :D

csiri-biri: nagyon szép ruhákat vettél, de a mennyiségből ítélve nem is csodálom, hogy le lettél tiltva :D :wink:

4d-s képek annyira aranyosak :D :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:40-kor.
pironya

Pironya ezt a kérdést akartam elkerülni...
11 kiló de mentségemre szóljon,hogy 23 órát fekszem naponta!!

Nagyon le is vagyok gyengülve,sajnos egy szívrosszullétem is volt ma,pedig már egész jól voltam,ilyen téren!
Esküszöm a fekvés megbetegíti az embert,annyira rossz!!!!!!
Vendég

És nem diétázok,mert bánatomban is eszek...na jó nem annyira sokat de amit megkívánok azt megeszem :oops: :oops: :oops:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:41-kor.
pironya

báááráány, én nem fekszem, mégis 9 kilónál tartok. ne aggódj már. legalább ezen ne. ;)

pironya: VÖRÖSBOR! Gigi is megmondta. nálam bevált. igaz sose voltam vérszegény, se vashiányos, de féltem hogy az leszek. így szigorúan egészségügyi okokból lecsúszik heti 2 pohár vörösbor. ;)

mia_snow

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:41-kor.
pironya

Ahoz képest,hogy állitólag jó a cukrom(és pont ezért a diétát sem csinálom már),mégis toronymagasan az enyém volt a legmagasabb 6,8
hogy van ez??
Akkor mégis diétázni kéne? :?
Vendég

---
pironya

Akkor jó..mondjuk nem vártam meg a 2 órát :oops:
Olyan türelmetlen voltam :oops:
Vendég

Bárány: nekem 7 lett, úgyhogy akkor az enyém a legmagasabb. Mondjuk nálam se 120 perc múlva vették le.

Ami a kilókat illeti én is felszedtem már a +9-et, de nem érdekel, nem fogom állandóan a mérleget nézegetni, majd lemegy szülés után. Én ki sem bírnám, hogy ne egyek amit megkívánok.

Kép

Kép

buci79

Én sem akartam mérlegre állni ...
De Pironya megkérdezte hány tonna vagyok!!
Muszály voltam lemérni magam :( :( :( :(
De mostmár nem állok mérlegre,engem sem érdekel!!
Legyen jó a babának,én meg majd lefogyok szülés után!!
Úgy is épitkezünk!!
Ti vagytok az elsők akiknek elmondom!
Még a tervezőre várunk!Az 60nap :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:42-kor.
pironya

Sziasztok!

Üdv Dana!

Nekem 6,6 lett a cukrom, és azt mondta a doki, hogy jó!
Pedig eddig még csak 3,8 kg-t híztam!!!! (és folyton édességet zabálok, mármint nem cukorkát meg csokit, de széndidrátot) Tegnap mért meg a védőnő.
Mivel az itthoni és az mást mutat, a védőnőnél lévő a támpont.

Buci: nekem is a Leavolac-ot ajánlotta a védőnő és a lenmagpelyhet. Állítólag utóbbi jobb. Szerintem én is fogok venni, mert szintén vérszegény vagyok, és duplájára emelte tegnap a doki a vas mennyiségemet. Eddig 2*1 volt mostantól 2*2 db kapszula. KIRÁLY! Tehát tuti szükséges lesz nekem is sajna.
bszilvi25

Túl kell esni rajta!Ez anyu háza(igaz 2 ház van egy telken) de még sem a miénk... :(
Én is be vagyok szarva egy kicsit,ki ne fussunk a pénzből(kevéske),mert hitelt nem szertnék!!!!
Szocpolt viszont igénybe szeretném venni...(anélkül nem megy)
Vendég

Bari: Olyan jó, hogy itt vagy megint!!!!!! (és nem csak napi, heti 1 üzire)
bszilvi25

Megyek nézem a kedvenc műsorom(vacsora csata)

Bedobtam a boromat!Kezdem szeretni ezt a kellemes szédülést...egyenes út az alkoholizmushoz :D :D :D
Vendég

Bszilvi nagyon kedves vagy puszillak(többieket is)
Vendég

BÁRÁNY!
Most olvastam vissza....
Ugye Te kérdezted az elkötést?3.császár után eddig automatikusan elkötötték az embert kérés nélkül.Viszont pár éve szintén 3 császár után tb alapon elkötnek kérésre és beleegyező nyilatkozat aláírása után....
Én azért kérdeztem erre rá a múltkoriban,mert nekem ugye a 3.császárom lesz...
azt,hogy más esetben mennyiért kötnek el és milyen úton-módon,nem tudom...
De lehet,hogy ezt is kórháza válogatja...
Vendég

Csiri biri
Ez jó hír !!akkor csak a papír dolgokat formaságokat kell elintézni?
És ez tuti?Mármint az ingyenesség?
És a császár közben el lehet végezni?Vagyis egy kalap alatt
Vendég

Én pont azért kérdeztem rá,mert ugyanennél a dokinál született a másik két csajszi is és még akkor mondta,hogy a 3. után el kell kötnie....ez 11 éve volt.
Most azért kérdeztem rá,mert bennem ez maradt meg és tudni akartam,hogy most akkor mi van,elkötnek-e vagy nem...?
Erre kaptam azt a választ amit az elöbb írtam...
az infó friss,3 hetes...
Vendég

Dana
Üdv a csapatban!

Bárány
Az iszogatásnál van jobb... mikor alkohol tartalmú infúziót adnak az embernek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Székrekedés
Laevolac (Duphalac)... azt a bébinek is lehet majd adni...
Vendég

Húúúúú Gigi azt neeee!!!!
Úgy tudom azt fenyegető koraszülésnél adják!!
A koraszülés maradanó életreszóló seb a lelkemen,imátkozok hogy soha nem legyen benne részem....

A székrekedés ellentettjére ki tud valamit??Gigi?
Vendég

Bárány
Én csak az érzést szoktam emlegetni... :lol:
:wink:

Hasmenés
Mitől van? Ha egy fertőzés, akkor majd elmúlik...
Ha egyéb, akkor Reasec, Smecta, Imodium... és sok folyadék, hogy ki ne száradjon az ember...
Vendég

Sziasztok!

Eyi - nem semmi lehetett a baleset, ha így néz ki az autó, még jó, hogy a férjednek nem lett baja!

Melike - gratulálok a kisfiúhoz!!!!!!!

Lányok
- nagyon aranyos babafotókat, pocakokat és rucikat raktatok fel!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Gigi - a konyha nálunk is ugyanez a szín és fogantyúk csak kisebb méretben. Úgy látszik sokunknak bejön ez a színvilág! :lol:

Ma járt nálam a védőnő, nem volt semmi különös, most nem volt szívhang keresés és méricskélés sem, gondolom ha házhoz jön akkor nem szokta. :roll:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Székrekedés:
Nekem bejön a tejeskávé,ill. tejtartalmú dolgok. De ez csak a legutolsó esetben,mert nálam iszonyú görcsökkel is jár...ugyanis laktózérzékeny vagyok... :cry: :cry:

"ellentettje":
Banán,étcsoki...De most szedem a vasat,az elintéz rendesen... :(

Bárány!
A vacsora-csata nekem is nagyon bejön!!! :D :D :D
Csak az a baj,hogy utána rögtön mennem kell keresni valami ennivalót,mert úgy érzem megveszek az éhségtől.... :) :?

Kép
orsitigris

Dana - üdv közöttünk!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Én a TV2-n szoktam nézni a "Hal a tortán"-t :wink:
Vendég

Gigi!
A béres magnézium a hunyó hasmenés ügyben.Rá is van írva és a doki is mondta,hogy okozhat!!Nem hiszem,hogy vírus,mert semmi tünet....És csak napi 2-3 szor megyek(bocs a gusztustalankodásért)
A régi magnéziumomtól semmi bajom nem volt.Magne b6.
Most álljak vissza arra?De az gyengébb...
Vagy magnerotot vegyek?
Szabad így cserélgetni?

Kajacsata:amit ma a sütő enikő kotyvasztott attól nem jött meg az étvágyam....csalánleves szójapörkölt...fúúúúj
Vendég

Most látom az előző hozzászólásom elég érdekes :oops:

Van egy kis kontraszt a két téma között :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pironya! Úgy látom a Flór Ferencben nagyjából ugyan olyanok a cukor terheléses eredmények!

Éhgyomri 4.2
120 perces 5.5

Holnap 4D! :D :D :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?