A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica: nem semmi :? :cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Szerintem is elég elszomorító

Kép

Kép
agica1126

Timi26! Beszéltem anyuval.
A reakciója a 4 antibiotikum kúrára és a Ventolin inhalálóra: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
A Ventolin hörgőtágító, amit a 60 éves pipás embernek adnak, nem egy fél éves gyereknek... Nem beszélve az antibiotikumról.

Javaslata: sürgősen lássa VikDanit gyermek fül-orr-gégész! Valószínűleg nagyok az orrmandulái, ami fiúknál gyakoribb, és ettől nem kap rendesen levegőt, ettől taknyos.
Holnap keressetek egy dokit, nem kell beutaló!!!!!!

És persze dühösen kérdezte tőlem, hogy mir kísérleteznek a babával?!

Kép
Kép
Kép
gremese

mir=miért

Persze ne ijedj meg! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Én a krumplit almával fogom adni (még nem adtam).

Ezt már én is hallottam, hogy csak átmegy eleinte a babákon a gyümi, de Szelinek nem. Barnás volt a kakija pl. az őszibaracktól. Lehet, hogy neki fejlettebb a gyomra már??? Bár még csak almát, őszit és körtét evett eddig... :roll:

Ágica! Igen, nagyon jóóóó! Köszönöm!!! Pont ilyenre vágytam!!! :D

Hát ilyenről én nem is hallottam… Látod, milyen jó, hogy dokival nézetted meg!!! Reméljük, hogy a látása jó!!! Ezt csak 1 éves korában nézik meg??? :roll:

Mesi! Ezt a poént én is le akartam lőni… :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Most már megnyugodhatsz, mert végül is nincs baj. A kontrollon is minden rendben lesz!
Virankának igaza van, ez lesz Petra szexepilje. :D

lmóni! Szerintem Cica azért nem aludja át az éjszakát, mert tegnap felült.
Gyorsan fejlődik a mozgása, és ezt nem tudja feldolgozni. :roll:

Kaqk! Ez így normális. Ne aggódj, a lányok jól írták. Emmácska szervezete még nem teljesen kész az étel megemésztésére, egyelőre átszalad rajta.
Majd idővel beáll ez a dolog.

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica Igazán különleges szexepilje lesz a kislányodnak :wink: :lol:
Hála az istennek nincs baj :lol: Próbálj meg most már megnyugodni.

Mesi Lehet, hogy igazad van :roll: De nem erőltetem a fejlődését. Mindent magától csinál. Remélem nem lesz ebből később probléma :roll:

Hörcsög nagyon sok boldog születésnapot

Emmának és Máténak boldog félévességet

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hörcsög nagyon sok sok sok boldog születésnapot

Emmának és Máténak boldog félévességet :D

imoni: csuuuuuuuuuuucs, nagyon ugyi greitke!!!! alvas: lincsi 2 honapos koratol este fel kilentol alszik reggel fel 9ig, ugyh nagy dobbenet volt, amikor 5 honapos koratol 5 ho 3 hetig folkelt ejszaka, majdnem minden ejszaka!!!!!!!!! aztan egyik naprol a masikra vissazallt. haaaat nalunk az volt a baj, h sztem ehezett - tudom nem ugy nez ki, mint aki majd ossze szakad - de nekem szent megygyozodesem volt, h ehes. es kiprobaltam tobbfela kajcsit: sinlac, vagy tobbfelekeppen etettem: tapi, gyumi, gyumi, fozi, tapi, vagy 2 tapi1 gyumi stb. megvaltoztattuk a napirendet - hat ez tartott 3 hetig. aztan most ujra minden a regi! alszik mint a bunda egesz ejjel! :D

silka: en nagyon megertelek, meg Linikenek nincs fogacska, de mar nagyon varjuk es meg is unnepeljuk :wink:

granda: annyira edes a fogas kep, koszi, h folraktad. tanulmanyoztam .... sajna lininek meg csak hasonlo sincs, min t ami nektek a fog melletti resz... 8)

kaqk: nekem azt mondta egy vedono bnom, h a krumpli almanal az almat kulon kell fozni, mert savas es a kr. megkemenyedik! :roll:

Kép

Kép
mmarica

Mesi,Lmóni: Köszi a bíztatást nagyon arik vagytok :) Nagyon örülök hogy nincs nagyobb baj.Néha bolhából tudok elefántot csinálni :D De én ilyen vagyok és vállalom :wink: :D

Regi: Igen,azt mondták egy évesen döntik el kell e majd szemüveg neki mert lehet picit tompábban fog látni mint a többiek.
Örülök hogy tetszik.Képet ne felejts :wink:

Lmóni: Van kép hogí Gréta cica ül?

Timi26: Jobbulást nektek!!!Gyógyuljatok meg hamar.

Van még rajtunk kivül valaki aki nem forog? :D :roll: :wink:

Kép

Kép
agica1126

hogí= hogy

Kép

Kép
agica1126

ezt nem hisezm el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alig sopankodom ki magam az elobb, h linikenek meg nincs foga, (ugyanis tegnap nem volt ma meg delutan nem voltam itthon, mert dogoztam) erre anya mondja, h szerinte kibujt a foga. mondom semmikeppen, mert tegnap meg nem latszott semmi, eeeeeeeeeeeeeeees tenyleg

juheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee van kisfogacskaja islininek!!!!!!!!!! annyira aranyos :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mmarica

mmarica: Gratula a fogacskához. Én is nézem minden nap, de sehol semmi,....de ezek afogacskák pikk-pakk kibújnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Mmarica Éljen a kibujt fogacska :lol: :lol: :lol:

Ágica sajnos nincs :? én nagyon béna vagyok az ilyen csodás pillanatok megörökítésében. De igyekszem majd lefotózni és akkor nem kíméllek titeket :lol: :lol:

Hát lányok én nagyon öregszem :( Ma a boltban egy 13-14 év körüli kis csaj csókolomot :shock: köszönt nekem. Ez volt a hab a tortán a mai sz@r napon :? De Grétacica már alszik és remélem, hogy ma sokkal nyugodtabb éjszakánk lesz. Na megyek elteszem magam holnapra. Szerintem még a Fábrit is kihagyom :roll: Nagyon álmos vagyok.

Jó éjt.
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok csajok, tiszta para vagyok, ma Péterkém kakiján cérnaféreg volt :cry: Totál ideges vagyok, mert holnap még csak orvos sincs, csak hétfőn. De mindenképpen felhivom a védőnőt, nehogy baj legyen belőle. Tudtam én, hogy ennek a mindent a számba veszek játéknak nem lesz jó vége :-(

Heni
KépKép
heni81

Heni!Te jó ég!!!!Nem kutyáktól vagy macskáktól lehet ilyet elkapni??

KépKép
juba

Heni! Ne aggódj, gyógyszerrel szépen ki lehet kezelni. Van nálatok háziállat, amivel érintkezhet? Kutya?

Mi kicsik voltunk a hugommal, mikor vendégeskedtünk valahol, ahol kiskutyák voltak. Nekünk is voltak ilyenek a kakinkban, Kaptunk - ha jól emlékszem - Vermox tablettát, és íz rendbe hozott minket.

Kép
Kép
Kép
gremese

cérnaféreg ????????????? az miiiiiiiiiiiiies hogy nez ki????????????

Kép

Kép
mmarica

Heni! A védőnővel mindenképpen beszélj, az jó ötlet! És ne idegeskedj! Nem lesz semmi baj!

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda!De édi-bédi Linda fogacskája!Gratulálok hozzá!!

Ágica!De jó,hogy nincs komoly baj!!!

KépKép
juba

Kiskoromba nekem is volt de mi glisztának hívtuk :? olyan öt éves lehettem és állandóan kutyáztam addig!!

KépKép
juba

lmóni! Én nem is úgy gondoltam, hogy Te erőltetted az ülést, tudom, hogy Cica ezt magától csinálta. Csak hát 5,5 hónaposan szerintem még korai ülni, és ez biztos sok neki.

Remélem jó éjszakátok lesz! +++++

Mmarica! Gratulálok a fogacskához!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ma itt volt nővérem kislánya(Kíra)én vigyáztam rá mert nem volt ovi hát,hogy Bertus mekkorákat kacagott neki!Olyan édesek voltak!Majd teszek fel képet.

KépKép
juba

Hát cicánk van! de a gyerek nem érintkezett vele, meg én sem már a terhességem óta :?
Én a szélcsövezésre gyanakszom, lehet nem jól fertőtlenitettem a csövet, vagy nem tudom.
Olvastam, hogy Vermoxal kezelhető, de azért jól megilyedtem, nem semmi ilyen picurnak ilyet látni :shock:

Marica amúgy cérna szerű 1cm hosszú bizbasz! Undoritó!

Heni
KépKép
heni81

Emese amúgy te orvosira is jártál? Minden betegséghez hozzá tudsz szólni, minden gyógyszert ismersz! Amúgy tök jó!

Heni
KépKép
heni81

Egy kicsit utánnaolvastam a bélféregnek, esetleg ha valakit érdekel, hogy nehogy meglepődjön mint én ha meglátja ( sose lásson senki!!! )
[quote]E írta:mberben többféle bélféreg is élősködhet. Leggyakoribb az un cérnagiliszta.

Világszerte nagyon elterjedt a cérnagiliszta-fertőzés. Különösen gyermekkorban gyakori. Ez a fertőzés tulajdonképpen nem okoz komoly gondot gyermekeknél. Esetleg hasfájást, álmatlanságot, mivel éjszaka a popsi viszketése miatt a gyermek rosszul alszik, esetenként allergiás reakciókat, és nagyfokú fertőzés esetén akár hasmenést is. Kislányoknál, tartós fennállásakor a kisajkak és a hüvelybemenet gyulladása is kialakulhat fájdalommal, váladékozással. A fertőzés a következőképpen alakul, terjed. A gyermek kezére rákerülnek a féregpeték (kutyáról, esetleg cicáról, de közösségben játékról, kilincsről, használati tárgyakról). Felnőttnél jóval ritkábban alakul ki fertőzés - miután kevésbé vagyunk fogékonyak szerzett immunitás miatt - azonban ha a szülő nap, mint nap érintkezik gyermeke székletével, főleg ápolja a kicsi popsiját, megfertőződhet. A férgek ugyanis főleg éjszaka az ágymelegben kibújnak a végbélnyíláson, és a köré, a redőkbe rakják le petéiket. Ez viszketéssel jár, a fertőzött egyén vakarózik. A továbbterjedéshez és a saját visszafertőződéshez pontosan erre van szükség. A féregpeték a fertőzött kezére, körme alá kerülnek, és azok újra a szájába ill. a tárgyakra jutnak. Ezeket megfogja egy másik gyerek, a peték pedig előbb-utóbb neki is a szájába kerülnek ujjszopás, étkezés során. Az állatok szőréről is így gyűjtjük be a féregpetéket és esszük meg őket előbb-utóbb. A peték a gyomorban kelnek ki és alakulnak féreggé. Pontos lappangási idő nincs, ui. ritkán tudjuk, éppen mikor fertőződhetett meg a beteg. Ma már a fertőzés gyógyszerrel jól megszüntethető. Érdemes a baba és az Önök használati tárgyait alaposan lemosni, fertőtleníteni, a körmöket rövidre vágni, a vakarózást kerülni. Mindezek együtt eredményre vezetnek.

Heni
KépKép
heni81

Heni! Nem jártam orvosira :lol: , csak egyrészt nekem is száz bajom volt már, másrészt a családomban van fül-orr gégész, fogorvos, nővér, ideg (agy) sebész, csecsemős....

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Újra itt :)

Gratulálok minden hófordulós, névnapos, első-fogacskás babának!

Nagyjából visszaolvastam az elmaradt kb 15 oldalt, most jojóznak a szemeim :roll:

Voltunk síelni Ausztriában 3 napot. Jöttek a szüleim is, és a húgom. Anyu vigyázott Dorkára, míg én száguldoztam (na jó, ez enyhe túlzás) a lejtőkön... Tök jó volt kimozdulni végre!
Dorka nagyon jól viselte az utat, csak kicsit előbb ébredt a szokásos 7 óránál (5-6 körül).

Én sajnos jól megfáztam, de szerencsére Dorka nem kapta el (adtam neki a C-vitamin cseppeket).

Dórim már megkóstolta a zöldborsót és a brokkolit is. Új védőnőnk van - 3 éve végzett a főiskolán, - aki szerint már próbálkozhatok a joghurttal, sajttal is... Hát nem tudom, a tejtermékekkel lehet, várnék még 1 hónapot.
Mi is szenvedünk a fogzással: kb 1 hete Dorka felébred éjjel/hajnalban. Megszoptatom, és utána köztünk alszik, mert ott alszik vissza a leggyorsabban. És nap közben is többször fájdalmasan felsír :cry:
A mai napunk brutális volt, nagyon fájdalmasan sírt szegénykém, és totál meg van duzzadva az ínye a felső középső fogaknál. Ma már nem bírtam tovább, adtam neki fájdalomcsillapító kúpot. Ennek köszönhetően délután végre nyugodtan aludt egy jó nagyot. Most éjszakára is kapott fájdalomcsillapítót, remélem, így nyugodtan tud aludni, és gyorsan kibújnak végre azok a fogak!

A babaúszást változatlanul élvezi: legutóbb már keresztben átúszta a medencét a víz alatt. És végig ezerrel fickándozott, mint egy kis halacska :D

Ma voltunk dokinéninél kontrollon: már 8,14 kg és 65 cm.

Nagyon jók a fotók minden babáról!

Irina, végre rendeződik Ádi nyirokcsomója, juhhéé! :D

Regi, nálatok végülis mi segített, hogy Szeli újból végig alszik éjjel?
etetőkabát: nekünk Ikeás van, tök jó vízlepergetős az anyaga, és gyorsan szárad. És praktikus, hogy tépőzáras, nem megkötős (Dorka utálta, amikor a masnikötés miatt babráltam a nyakában)

Jaj, azt még nem is írtam, hogy Dorka a tegnapi napon végre átfordult hátról hasra! :D :D :D Biztos eszébe jutott, hogy ma a dokinéni rá fog kérdezni, hogy végre forog-e már :wink:

Jobbulást a beteg babáknak, mamáknak!

Kép
dotildi

A talira mi is mennénk Dorkával!

Kép
dotildi

Ágica,
szerintem ne aggódj a forgás miatt! Mint látod, Dorka is csak majdnem 6 hónaposan kezdte el. És ismerek olyan babát, aki még később.

Kép
dotildi

Jó reggelt :)

Dotildi!
szia,rég voltál :) sielés biztos jó volt,tegyél majd fel képeket :)
akkor szerintem nekünk van a legfiatalabb védőnőnk :) novemberben diplomázott és úgy néz ki mint egy gimnazista :) hozzátáplálásról még nem beszélgettünk :)

Marica!
éljen Minka első foga :) amúgy annyira csini azokban a rucikban :)
mikor fogyni akarsz akkor diatetológushoz fogsz menni?

Ágica!
nem baj h. paramama vagy :) ez természetes szerintem :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Heni!

Hú, jól megijjedhettél! Hogy nézett ki az a fránya féreg?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt :roll: !
Új fogacskákhoz, forgó babákhoz gratula!!
Beteg babáknak jobbulást, giliszták: tűnés!!!!!

Dotildi, de jó, hogy kikapcsolódhattál :D . A tejtermékekkel még én is várnék, főleg, hogy szopizik Dorka :D .

Regi, én azon agyaltam-mint szintén térdfájós- hogy nekem a biciklizéstől jobban szokott fájni...Persze lehet, hogy nekem más miatt fáj, bár az biztos, hogy a súlyt nekem sem bírja, ezért én is elkezdek mozogni :roll: . Itthon taposóm van -szintén nem egy térdkímélő :? - és forgótárcsa. A fogyókúrát nem merem elkezdeni a szopi miatt, de jövő héttől én is megpróbálom kiiktatni a kenyeret (erre azt mondta apa, hogy majd zsemlét eszem kiflivel 8) ).

Védőnő, nálunk 1x volt, amikor Panka megszületett :shock: . Az egész védőnői hálózat átalakult, egy csomó új van, egy csomó nyugdíjba ment, azt sem tudják, ki hová tartozik, aki pedig a tanácsadóban szokott lenni (szerintem szintén frissen végzett), tuti nem százas :shock: .
Bence osztálytársának anyukája az, akivel beszélek, ha összefutunk- szintén védőnő.

Játékok, igazatok van, nem is gondoltam erre, pedig már alkalmaztam ezt a módszert a 3-4 éves fiamnál...cserélgettem a játékait, és így mindig volt újdonság.

Sikít a kiságyban :shock: . Ez már legalább a 4. nap :roll: .
dettyk

Jó reggelt!

Heni: Én amilyen para vagyok nem is tudom hova rohantam volna vele :shock: de jó hogy te azért elég higgadtan kezelted a helyzetet.
Amúgy ha bármi bajunk van nekünk is mindig akkor jön elő mikor nincs orvos.......de mindig vagy pénteken vagy szombaton.

Petra ma negyed 6-kor ébredt magyarázott az ágyikójába és kértem tőle még aludjunk egy picit.És az én kilányom visszaaludt fél7-ig. :D
Ma meg utazunk szolnokra.....Remélem azért onnan is betudok majd nézni és jó a net anyóséknál.Bár már a fülembe cseng mit fog neki mondani mikor meglátja a hideg is ráz uhhhh."Hát eljöttél hozzánk igen?" És ezt másodpercenkéni ismétléssel.Meg "meséld el mi történt amíg nem találkoztunk"Na jó befejeztem ne haragudjatok :D :shock:

Kép

Kép
agica1126

Szép napcsokás jó reggelt nektek!
Itt nem az van :(

Minden újab babafotó nagyon szuper!!! :) Evős és nem evős, játszós, meg pózolós, apával, etetőszékes meg a többi (ez olyan Gombóc Artúros felsorolás volt :lol:) :) Cukik :)

Boldog hófordulót Ádi, Emma, Máté

Boldog szülinapot Hörcsög!!

Video
:( hát akkor majd apával kell konzultálnom erről, h valahogy más formában tegyük fel.

Regi
Bébiétel melegítés mi még csak gyümiztünk, de azt nem melegítettem. Ha hűtős volt direkt előbb kiszedtem és hagytam szobahőmérsékleten megmelegedni.

Silka
Lilla sem iszik. Mondjuk ő még javarészt anyatejes. A vizet totál nem hajlandó elfogadni, teát itt ott elfogad, ha olyan napja van. Én csipke teát adok neki.
És a múltkor cukor ide vagy oda a Hipp-es teát is kipróbáltuk (málna-csipke) azt is szerette.

Viranka
Pöttyös Bálint :( :(
Azért ez a babás kanapés kép tök jó, remélem nekünk is lesz ilyen :)

Hajni
Na végre! HURRÁ! Fene válogatós kiscsajod van ám :wink:

Heni
Azt hiszem ti esztek Sinlac-ot. Te cumisüvegből adod neki? Egy vagy 2 lukú, ha igen??
Azért majd írd meg mit mondott a védőnő/doki erre a férges dologra....

Mesi azt hiszem megnyerted a ti kanapétokon fog rajcsúrozni az összes szeptemberi baba címet :lol:

Fiú?Lány? Szerintem látszik minden babáról tuti direkt csinálják :lol: nem igaz, h egy totál rózsaszín cuccban lévő gyerkőcről megkérdezik, h lány e??? Nem buzinak neveljük....:evil:
Még a kék csak csak érthetőbb, ha kérdeznek. Bár szerintem az esetek 90%-ban nagyon is eldönthető.

Sense
ÁÁÁá nagyon pasis a kicscsákó :)

Irina :( remélem már jobban van az a fránya seb meg Ádi is.

Regi
+++++++++++a térdnek.

Kaqk
:lol: akkor ti is Wasabiztatok :)
Áá szóval akkor az a tálkás folyékony neonzöld lötty almazöld leves volt?????!!! :lol: no azt nem mertem megkóstolni :)

Móni
Gréta naaaaagyon ügyes. Kérünk csücsülős képet :)
Végül milyen lett a kicsi kocsi??
:( kitartás...tudom milyen nekünk is ezt játszotta Lilla. Bár ő napközben azért alszik és ez nagy szerencse.

Granda
Móóókus :) nagyon édes. Én utoljára Angliában láttam ennyire közelről mókust :) nagyon cukiiii
3???? :shock: az igen :)

Bongyi
:(

Silka
:) véégre de igenis nagy szám és nekünk pl egy darab sincs :)

Nektarin
Ez azért nagyon gááz. De tudod mit az ő élete, ha ő így boldog.....

Maggie
Szorítok, h neg. legyen.

Ágica
:( de azért ha jól értelmezem nincs nagy baj.

Marica
:lol:

Ildi
Síelés :) Fog sírás :(
[/b]

KépKép
KépKép
fleur

Kép :D

Kép

Kép
agica1126

Kép

Kép

Kép
agica1126

Lilla még mindig nyűgös, pedig már nem gyümizünk...sikerült beszélnem a mi védőnőnkkel kedden és azt mondta szerinte nem elég laktató neki estére a tej és ezért ébred annyiszor és ugye ez a napjára is kihatással van.
Tejpépet javasolt, meg hogy szerdán menjük le, amikor orvosi tanácsadás is van. Jó lementünk. Nem nagyon szeretek ilyenkor menni, mert ilyenkor van oltás is és mindig rohanás van és Timi sem tud ránk figyelni. Szóval, ha nem szólok a doki rá sem néz és írják a pépet. De, így hogy megnézte sem lettem okosabb. Szerencsére a betegség tuti kizárva.
Szóval kaptunk Milupa és Sinlac pépet. Az első este kicsit nyugodtabb volt, de tegnap este megint sokszor ébredt és reggel is sírva kelt megint. Mondjuk most sikerült gyorsan kibillentenem ebből az állapotból.
Csajok én már nem hiszem, h éhes lenne. Ugye az esti pép miatt a cicinek volt ideje hajnalra olyan igazi jó feszülősre megtelni és mégis többet ébredt mint régen (pedig ő már akkor sem aludta át az éjszakát :)). És én kellettem neki. Igazából a cici szerintem csak olyan megnyugvás neki és ha már tej is jön, hát jó legyen, akkor kiszipkázza.
Szóval hiába mondanak bármit én most már mégiscsak a fogra gyanakszom.......
Amiért nem vette észre a védőnő, h szerintem nem az alsó kettő és nem is a felső kettő, hanem a jobb oldali szemfognál duzzadtabb az ínye. Sztem az lesz az első....
Anyuval is megnézetem, hétvégén megyünk haza, ő már mégiscsak látott ilyet.
De úúúúúgy úúúúútááálom a bizonytalanságot. Csak az az egy vígasztal, h tuti nem beteg..

KépKép
KépKép
fleur

Ágica
Jajj a mi családunkban is van aki ezt csinálja és nagyon idegesítő :evil: :lol:
Meséld el mi szépet álmodtál....grrr..brrrrr..már hogy a fenébe tudná elmesélni egy 6 hónapos gyerek. Csak ilyen hülyeségeket tud neki beszélni...Lemenjünk sétálni??? :lol: meg hasonlók. Inkább ő mesélne neki, meg mondókázna :)
No mind1 csak eszembe juttattad ezeket az értelmetlen kérdéseket

Milyen ügyesen ül Petra abban a kádban :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: Akkor teljesen átérzed amit jelen pillanatban érzek.Úgyanerre szoktam gondolni hogy hogy mondja meg egy 5-6 hónapos baba?Magamba persze mondom válaszolj már neki Petra mert estig itt mondja :D

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Viranka! Tényleg! :D

Mmarica! Hát akkor Nektek is gratula a fogacskához!!! :D

Móni! Kipihented magad?
Megvettem azt a bizonyos márciusi Kismamát, idézek: „A nagyon gyors mozgásfejlődésű gyerekekre egyébként a tapasztalatok szerint jellemző lehet a gyakori éjszakai ébredés.”

Heni! Cérnaféreg??? Jézusom!!! :?

Dotildi! Milyen volt az éjszakátok? Gratu a méretekhez és a forduláshoz!!! :D
Chamomilla CH15 utolsó két evésnél 5-5 golyócska.

Tegnap csak az utsó evésnél kapott, így 10-től éjfélig 3/4 óránként ébredt nyöszörgősen, ezért újra betettem a szájába 5 golyót, aztán a cumit, így el tudta szopogatni (bár reggel találtam 2-t az ágyon…), illetve rátettem a borostyánláncot (bár Apa ellenezte éjszakára), így aludt reggelig szépen. :D

Irina! Remélem, jól vagytok!!! :D

Dettyk! Mi is össze-vissza diagnosztizáltunk, hogy mi a baja a térdemnek, természetesen egyik verzió sem talált… :lol: Én nem tudom, de a doki azt mondta, hogy úszás és biciklizés mehet (persze nem spinningre gondolt :wink: ). Egyébként attól is fájhat a térded a biciklin, hogy nincs jól beállítva. Én úgy tudom, hogy amikor lent van a pedál, a lábnak teljesen kinyújtva kell lennie. :roll: asszem
Apátok hozzászólása: :lol:

Ágica! Jaj, de ari Petra baba! :D Most jól látjuk legalább, nem olyan picike a kép!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok! Én szoktam Szelitől kérdezgetni: pl. Jót aludtál? Finom volt a vacsi? Kicserélem a pelenkádat, jó?... stb. :roll:
Természetesen mondókázok és énekelek is neki.

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica
:lol:

Regi no jó de nem ezt kántálod neki folyamatosan, h no meséld el mit csinálnát, meséld el meséld el meséld el meséld el meséld el...:evil:
ez az idegesítő

Lehet most elmarad a német órám :( pedig tegnap este olyan lelkesen tanultam.

Én is vettem Chamomilla CH15-öt csak nem tudom kiszedni belőle a golyót :lol: tudom, h van benne valami furmány...:)
Regi én azt olvastam reggel és este kell adni.....hmm vagy ez mind1, h mikor? Mert tudom, h negyed óránként is lehetne....hááát remélem ez majd segít.

KépKép
KépKép
fleur

Regi: Szerintem az teljesen más ha te beszélsz hozzá mert én is szoktam Petrához de mikor ugyanazt hallod 20-szor kicsit sokkkkk :shock:

Kép

Kép
agica1126

Ja! Az ismételgetés tényleg bosszantó lehet!!! :x :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur: fordítsd fejjel lefelé és csavard a nyakát! Egyesével kipotyog! :wink:

Kép
Kép
timi26

Fleur! Leszeded a kupakot, aztán fejjel lefelé tartva csavarod a felső részét (ami most alul van ugyebár), így kijönnek a golyócskák. :)
Ha alvási probléma van fogzás miatt, akkor kell este 5 golyó. De ha nappal is nyűgös, sír miatta, akkor lehet többet is adni (akár negyedóránkén). A 30CH-ból meg 2-4 x 5 golyó, ez erősebb.
Nekünk ez az esti két evésnél 5-5 golyó vált be. Ki kell tapasztalni. Ezeknek nincs mellékhatásuk, és nem lehet hozzászokni, úgyhogy... :D

Kép

Kép
regcsiken14

Nekem ennek az ismételgetésnek az anyósóm a fő szakértője :shock:
Apósom elmondja vagy 20-szor"egyem is még" Én meg néha miért éhes tetszik lenni?( Nem tegezem őket)

Kép

Kép
agica1126

Én is beszélgetek Pankával, és a gatyogásait válaszként értékelem :wink: :lol: . Mondjuk, én magamban is beszélek 8) :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Regi, igazad lehet bicaj ügyben, marha kényelmetlen :? .

Dotildi, Dorka is hatalmas baba :shock: :D !!

Ágica, Petra is ül a kádban :shock: :D ? Ezeken a képeken egyáltalán nem látszik a szemén semmi :D . És ne parázz, tényleg ez lesz a szexepilje, és külön jó hír, hogy nem változik (mármint rossz irányba) :D .

Eszembe jutott még egy beszólás Bencétől. Amikor megállapították, hogy lúdtalpas (asszem' 3 vagy 4 éves volt), ő nagy elánnal újságolta a mamának: libalábam van :lol: :lol: :lol: . És nagyon sokáig nem tudta megjegyezni, hogy lúdtalp :lol: .

A hugom kislánya pedig Piroska nénit hívta 2 éves korában úgy: Piros nénike. :lol: :lol:
dettyk

timi26:Jobban vagytok már?

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?