A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mezsó, nem semmi! Már nagyon a célegyenesben vagy! :D :D :D

Aztán értesíts ám minket, ha van vmi!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Bocsi, még nem néztem a mai termést!
Szöszi, privát ment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bambi

Kép
1bambi

tényleg mezsó, van kit értesíts? Én is szívesen megadom a számom!

Kép
gabo001

Nono: milyen érdekes amit írtál! Én is ugyanígy vagyok vele: mármint azzal a részével, hogy kevesebb időm jut a tesóra már most, de sokkal nyugisabb is. Anno Lau mindig kiharcolta már a pociban, hogy figyeljek rá, tesó meg csendesen és nyugodtan elvan. Ezért is volt nehéz és tartott sokáig, míg kitaláltuk a nevét -de most én adtam :lol: elsőre férjem, a 2. nevet meg anyukám. Most a 2. nevet adta férjem, 1.t én hihi :lol: De én picit fiút vártam, hogy megtudjam, milyen is az... legalább ha győzzük anyagilag lesz plusz egy érv a 3. mellett majd egyszer... De nálunk is az volt, hogy ugyan párom nem mondta, de amikor kiderült, hogy lány aznap végig vigyorgott... :wink:

Mezso: azta!!! wow!!! :D szép súly! Akkor már nagyon készül valóban. Még jó, hogy a jóslók nem vészesek! Hú, de izgi hogy már ilyen közel jársz a nagy találkozáshoz!!

Kép Kép
celesztina

Köszi lányok hogy ennyire velem örültök!! :D :D Izgulok-e??Igen!!! :D :D :D De ez kellemes izgalom!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D És fel vagyok spanolva!! :D Főleg hogy mióta itthon vagyok,/és ugye a kórházban megvilágosodott előttem hogy mik a jóslófájások/azóta is elég sokszor éreztem. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!!!!! Nagyon izgi!!!!!! Már csak pár nap!!!!!
Gratula az óriás-bébihez! Nekem a kettő együtt lesz annyi....

Viszont ezzel a jósló fájással megijesztesz. Szóval akkor a keményedés is jósló fájás? Ugye nem? Most, hogy csökkentette a doki a gyógyszer adagomat, megint többet keményedek, de azért ezt én még nem gondolnám jóslónak.

Én is hétfordulós vagyok ma. :)

Kép

Kép
kamilla306

szőlő: jól mondod,az én jóslófájásom is a méhem tetejéről indul,és az oldalán halad lefelé... :wink:

Kép

Kép
mezsó

kamilla: meg ne ijedj jajj istenem!!! :? Én csak tapasztalatként írtam le,hogy nekem keményedés formájában jelentkezik.Fogalmam sincsen hogy ezt még hány kismama támasztaná alá...lehet hogy senki. :wink: Nyugi!!!Szerintem lehet hogy a jóslófájás is ahány ember annyi féle!!

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, akkor jó, nem mondtam akkora ökörséget :)

Mazsi felkelt és olyat rendez odabent hogy jáj... :D Van hogy egyszerre érzem 3-4 helyen, hogy ezt hogy csinálja?

Kép Kép
szõlõ

Lányok, köszi az NST-s infokat!!!

Éééééééééééééés .. visszaolvastam :D

Gabo - Holnap megyek 14h-ra ;) utána beszámolok, milyen volt ;)

Lituka
- Remélem már jobban vagy! Légszomjam nekem is szokott lenni, főleg, ha tanítok .. és nagyon mondom már percek óta :lol: :lol:
Azt mondják annak, hogy bent mennyit mozog a manó, semmi köze a kinti természetéhez .. úgyhogy örülhetsz, hogy nyugis :)
Én örülök Alíz hiperaktív benti életének, de néha nagyon fáj és kellemetlen .. és ő szinte egész nap nyomja :lol:
A szúrás nem baj .. ideget nyom .. majd elmozog onnan, és jobb lesz ;)

Mango - Köszi .. alakul a Párom, azon vagyunk, hogy én ne kapjam el .. nem könnyű, mert egy légtér 24 órában. De igyekszem :? :?

Mary - Sajnálom , hogy nem kaptál "normális" szakvéleményt. Szeretik a dokik hárítani a felelősséget :(
Én rákérdeznék a dokinál, hogy mik az eshetőségek .. mi történhet normál szülés közben a derekaddal .. stb. Mert nekem sem lenne 100%, hogy károsodnék, vagy nőne a sérvem .. DE benne van a pakliban, tehát emiatt császár, hogy ne adjunk esélyt neki.
Akkor tudsz mérlegelni, ha minden lehetőségről tájékoztatnak, még ha egyik-másiknak 0,0001% esélye is van ... Kérdezz!!! (de ne minket, mert mi nem értünk hozzá .. a dokikat.)

Kiscica - Jajj de bosszantó ez az OTP-s story.. nevetséges. Meg hogy otthonról ezt nem lehet intézni?? Mert nekik egy gombnyomás az egész .. miért ezért bemászni megint .. nonszensz :( Nah, ne idegeld magad ;) :) lényeg, hogy megoldódott a kérdés :)

Nici
- Ilyen rugijaink nekünk is vannak (a rózsaszínek) ... szerintem olyan cukik :D

Timi - De furi lehetett az a fájdalom .. el sem tudom képzelni. Lehet tényleg jóslófájás volt :)
A lényeg, hogy mára jobban vagy!!!!
És neked átlépett az utolsó kockába a Baba!!!! Jajj, akkor nemsokára nekem is!!! De várom :D :D :D

Mezsó - Atyaég mekkora a baba :D Én jövő héten megyek UH-ra .. ha ilyen adatot hallok, leszédülök az ágyról :lol:
Hát .. azok alapján amit írsz, nem sokat adok nektek :D Nemsokára megismerheted a gyermeked :) irigykedünk ám :D

Kép
szösszenet

ja igen,többen kérdeztétek...van kinek írjak ha történik valami,úgyhogy tudni fogtok rólam. :D szőlő,szösszenet,téjé,emi megadta a számát már korábban,remélem nem hagytam ki senkit :oops: szóval tudok kinek írni.

Kép

Kép
mezsó

[quote="szőlő"]
írta:
szőlőMazsi felkelt és olyat rendez odabent hogy jáj... :D Van hogy egyszerre érzem 3-4 helyen, hogy ezt hogy csinálja?

1 fej - 1 fenék - 2 kéz - 2 láb :D
Simán megoldja .. ebből csak 3-4-et kell mozgasson egyszerre :P :P
Alíz is így nyomja .. mintha többen lennének .. pedig csak annyi van, hogy az egész pocakot befoglalja a drágám :D

Kép
szösszenet

Igen Mezsó - Várjuk az sms-t bármi van!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenet1 fej - 1 fenék - 2 kéz - 2 láb :D
Simán megoldja .. ebből csak 3-4-et kell mozgasson egyszerre :P :P
Alíz is így nyomja .. mintha többen lennének .. pedig csak annyi van, hogy az egész pocakot befoglalja a drágám :D

:D Igaz. Azt imádom a legjobban mikor valamelyik testrészét áttolja egyik helyről a másikra a hasfalamon gyakorlatilag, olyan mintha valaki elsétálna A-ból B-be a pocimban :D Tök jó fej.

Kép Kép
szõlõ

Kisscica! Hát... sajnálom, ami az otp-ben történt, de meglepve egyáltalán nem vagyok.Jó, hogy végül sikerült elrendezni.

Andi! Jó, hogy minden OK a babával. Gondolom már várod az uh-ot. Mi jövő héten szerdán megyünk kukucskálni.:D

Tim! Grat. a 9. kockához! Telik az idő...

Mezso! Húúúú... 4 kg fölött van a babád súlya? Az nem semmi. :D Már tényleg bármikor elindulhat. :D Főleg, hogy ilyen fájásaid is vannak. Nem tudom, hogy írtad-e már, de sima szülésre számítasz? Vagy ilyen súly mellett császár lesz?
Én is megadtam a múltkor a számom. Engem is értesíthetsz.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szőlő, nekem tegnap este a Doktor House alatzt volt olyan a pocim, mintha egy tenger lenne, elképzelésem sincs mit csinálhatott bent :lol: Kis huligán, mert ez az a sorozat, amit mindig megnézek, szeretem nagyon, és bizti hallotta, hogy ez megy, gondolta nehogy már ne rá figyeljek, inkább elszórakozatott Ő :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nici nálunk is Doktor House (no és Forma 1) az a műsor, ahol csöndbe is kell maradnom. A DRH minden része dvd-n.

Mezsó
ez nagyon izgalmas!!! :P Néha azt érzem jó lenne itt tartani, néha meg, hogy még azért jó, hogy még bent van. Látom eltetted a számom! örülök

Az OTP-vel meg az a baj, hogy sajnos oda, tapasztalat nélkül is felvesznek emberkéket. Tisztelet a kivételnek! Belső info :wink: és befogtam...

Kép
téjé

Mezsó,
egyáltalán nem önzőség, én nagyon szívesen olvasok rólad és a babádról. A babád súlya hihetetlen.
a végén tényleg te nyitod a sort!!!!

Timi,
nagy-nagy gratula az utolsó kockához.

Ma megint ajándékok hadával jöttünk haza. Most nem a csoportom, hanem főnököm és a supervisor kollégáim leptek meg egy etetőszékkel és egy csörgő játékkal, illetve az egyik nagyon kedves munkatársam egy rózsaszín összepatentolható takaróval. Nagyon el vagyunk kényeztetve. Folyamatosan hívogatnak a munkatársaim és a partnereink, hogy elbúcsúzzanak. Annyira jó érzés..

Kép
emi29

Emi! Tényleg elkényeztetnek a kollégáid. :D De biztos azért, mert megérdemled és tudják, mit ér a munkád... Hiányozni fogsz nekik.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Lányok, ma aztán termeltetek...

Lituka, nekem is nagyon tetszik a hajad, csini vagy... én párom is hosszúhaj párti, ehhez képest nekem most elég rövid...

Mezsó! Ez nagyon izgi!!!! Irigyellek ám, hogy nemsokára karjaidban tarthatod a csöppséget!!!

Apás szülésről: mikor Lili született apa megígérte, hogy a vajúdás alatt velem lesz, de utána inkább kimegy... így is lett, de szegénykém elég rosszul érezte magát, mert segíteni nem tudott, ha hozzám szólt, vagy ért az is fájt.... így ő azt érezte, hogy felesleges volt ott, de nekem mégis sokat jelentett a puszta jelenléte.
Most még nem nyilatkozott, de ha nem akar bejönni nem fogom erőltetni, anyukám boldogan mellettem lesz, ha kell. És ő talán jobban át is tudja érezni, mit érzek én, hiszen már 3 gyereket szült.

KépKép

KépKép
gabcika

[quote="gumimaci_1"]E írta:gumimaci_1mi! Tényleg elkényeztetnek a kollégáid. :D De biztos azért, mert megérdemled és tudják, mit ér a munkád... Hiányozni fogsz nekik.

Végülis mér 8 éve dolgozom ott. Fura lesz a holnapi nap. Összepakolni, elbúcsúzni, biztos lesz pityergés is... :oops: :oops:

Kép
emi29

[quote="emi29"] írta:emi29
[quote="gumimaci_1"]E írta:gumimaci_1mi! Tényleg elkényeztetnek a kollégáid. :D De biztos azért, mert megérdemled és tudják, mit ér a munkád... Hiányozni fogsz nekik.

Végülis mér 8 éve dolgozom ott. Fura lesz a holnapi nap. Összepakolni, elbúcsúzni, biztos lesz pityergés is... :oops: :oops:

Emi, én csak 3 éve dolgoztam a melóhelyemen, mikor eljöttem szülni, de úgy bőgtem mint egy kisgyerek... :lol:

KépKép

KépKép
gabcika

Timi! Gratula a 9. hónaphoz!!! :D

KépKép

KépKép
gabcika

Emi, engem el se fognak búcsúztatni szerintem..... :roll:

Kép Kép
szõlõ

Kiscica! Ez az otp-s story nem semmi...
Egyébként én banki dolgozó vagyok, de még így sem egyszerű az internetes "bankolás"... Csak olyan kedvezményezettnek utalhatok, aki szerepel a kedvezményezettjeim listájában, vagyis akit a bank jóváhagyott. Ha új kedvezményezettnek akarok utalni, akkor először fel kell hívnom a bankot, és jóvá kell hagyatni.... na ennyi erővel akkor már elintézem telefonon az utalást.... no comment.

KépKép

KépKép
gabcika

Sziasztok,

apa a szülésnél bent legyen-e?hát, én lehet kicsit kilógok a sorból ebben a kérdésben. én úgy gondolom, hogy ha nem nagyon akar bejönni, akkor nem erőltetném. sőt, akkor ne jöjjön be, ill. ne az én akaratomra legyen ott. persze, jó lehet az, ha ott van támogat, fogja a kezemet, stb.
igaz, az én párom beakar jönni, de ha nem így lenne, akkor inkább egy olyan családtagot vagy barátnőt hívnék, aki tényleg közel áll hozzám és szeretne ott lenni, sőt mi több, jól esne neki, megtiszteltetésnek érezné, hogy ott lehet.
amúgy én a páromnak azt mondtam pár hónapja, hogy ha azt mondom neki szülés közben, hogy menjen ki, -mert esetleg olyant mondok neki,amit nem kellene, vagy úgy viselkedek, hogy utána szégyellném magam előtte-, akkor menjen ki. erre azt mondta, hogy ő nem fog kimenni.
őszintén szólva, én nem örültem ennek a válasznak.
(Ja, azért szigorúan ki kötötte ill. én is úgy gondolom, hogy fejemnél lehet, "premier plán"-ban nem fotózhat, nézelődhet :oops: :oops: :oops:
előtej, semmi. csak olyan beszáradt sárgás a bimbóm teteje. lehet, hogy az az?foltot még nem láttam...
nono,jók az új szerzemények...de akkor sem megyek tekszóba!!!!(nem, mert utálom, hanem mert nem veszek több rucit!!!)
gabó, a gátmasszáshoz annyit, hogy első gyereket várom, mégis a szülésznő nagyon ajánlotta. amikor rákérdeztem a kívül-belülre, azt mondta, hogy mindenképpen belül is. természetesen a megfelelő olajat használva. (mert nem mindegyik keverék, saját keverés megfelelő.) én hiszek neki, mert pár 100 szülést már végig csinált gátvédelemmel. de persze ez nem garancia semmire.
de mindenkinek szíve joga a döntés.
lituka, azanyját!!! ez átváltozás rendesen. hadd pusmogjanak a faluban, legalább van most 3 napig min csámcsogni. (Bevallom nekem most tök furi vagy így, a régi frizud nagyon bejött, de ez is jó :lol: :lol: :lol: .) én is a héten rakattam rendbe a szénát a fejemen.
pocakfotó, voltam ma :lol: :lol: :lol: tuti jó képek :lol: :lol: :lol: Anikó nagyon jó fej, figyelmes, lelkiismeretes, ügyes :lol: :lol:
klarka, 37. hét? gratula, nem semmi!:shock: :shock: :shock:
pocaknövekedésnapról napra nagyobb. húúú, ez így is tud nőni? ilyen iramban?
mangó, megértem az aggódásaidat, amikor a férjed elindul itthonról. de ne aggódj, neked most a gyerköcöt kell nevelni, ő meg dolgozik. lehetne ez fordítva is, hogy a bombanő elvonul egész napra, a férj meg alsónaciban elköszön karján a deddel tőle (és aggódik utána). De sajnos Mo-n az előbbi szerint vannak a szerepek gyereknevelésnél, otthon maradásnál...és igen is fontos, hogy mit énekeltettek, mit csináltatok a gyermekkel.
bolygó, az én babám is ilyen szélsőséges. tegnap szét rúgott mindenhol, ma meg ali-alig van valami...viszont állatira kinyomja magát a hasfalamhoz, néha azt hiszem, hogy most fog szétrepedni...
tim, gratula a 9. kockához. ez tényleg atyavilág már!!!!
mezsó, nem lesz ebből április, de jó nagy már a babád...te leszel az első!!!
szőlő, szerintem engem sem fognak elbúcsúztatni. elvileg úgy terveztem, hogy holnap be sem megyek, de aztán van bent még 1-2 cuccom, amit nem hagyok ott. a főnökömet kérdeztem, hogy le kell-e még ülnünk megbeszélni valamit, erre annyit mondott, hogy ha van valami, majd átjön hozzánk sörözni...amúgy az egyik kolleganőmnek kicsit kibuktam a kollegáim érdektelenségén. nem reagálta túl a dolgokat.
1Bambi

Kép
1bambi

Én is otp-s vagyok, nekem nincs velük bajom különösebben... Azon kívül hogy eddig kb 5x írattuk be a zúj címünket ennek ellenére bárhova képesek küldeni a leveleinekt :)

Gabcika, ez meg milyen bank????

Lefotóztam a kocsinkat, csak le kell még kicsinyítenem :)

Én is keményedek, elég sokat, de leginkább csak akkor ha teli a hólyagom.... ezt az összefüggést magyarázza meg nekem valaki :)

Kamilla, minden keményedés arról szól, hogy összehúzódik am éhed, készül a szülésre. De közel sem mindegy, mennyire húzódik össze. A joslófájás, az általában nem csak keményedik, hanem fájdalmasan keményedik. Ez nekem mostanában kezdődött....kíváncsi leszek, jövő héten, hogy nyíltam-e...

Mezsó, drukkok mennek :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mezsó, nagyon örülök a híreknek, és annak is hogy jobban vagy! Olyan jó ez az izgalom, örülök, hogy ilyen jó kedved van!!!:D

Gumimaci, örülök az alacsony vérnyomidhoz-csak így tovább!!

Kamilla,neked is gratula a hétfordulóhoz!!

Emi, nem semmi megint ez a meglepi áradat!!Nagyon szeretnek a kollégáid, de szerethetnek is!!

Szösszenet, jobbulást a férjecskédnek, bizti mostmár jobban lesz!És bizony, Te is hamarosan a 9.kockába lépsz!!

Gabcika, szerintem is jól teszed, hogy nem erőlteted a párodat az apás szülésnél.Bár jó dolog lenne, de erőltetni nem kell semmit. És anyukád személye is nagyon jó lesz, nálunk túljelentkezés van..

szőlő, ne bánd, ha úgy alakul, hogy nem búcsúztatnak el, :wink: Persze, nagyon jól esik az embernek, ha igen, de nem ezen múlik!

Kép
tim27

Szöszke,

átküldtem az emil címedre!

Bambi

Kép
1bambi

Bambi, nekem ott van az e-mailem a pü mellett :)

Nálunk bejön apa, ha sikerül. Ez attól függ hgoy mikor indul meg a szülés, mert ha dolgozik, akkor nem tuti hogy elengedik :( Bent nem tudják a 3.-at, mert eleget baszogatják a kettőért is :( (De már nem sokáig dolgozik ott az tuti...)

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="1bambi"][ írta:1bambib]Szöszke,

átküldtem az emil címedre!

Bambi

Nem kaptam még semmit :( :(
andi@black-out.hu
Várom nagyon!!! Tuti szuperek a képek!

Kép
szösszenet

Szöszke,
nem tudom miért nem kaptad meg.
bár céges emilről küldtem és szerintem szxrakodik a szerver.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
1bambi

zsuzsófi,
most küldtem el

Kép
1bambi

Bambi köszönöm szépen :)

Jöttem pár képpel, remélem nem utáltok ki :)

Babakocsink :)

Kép

Mózessel:

Kép

Hordozóval:

Kép

Zsu

(ha kíváncsiak vagytok, teszek pár képet a gyerekekről is :))

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: klassz kocsii + engem érdekelnének a gyerkőcök is :)

Kép Kép
celesztina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:25-kor.
Vendég

Nono, 70-ért vettük használtan. Az új ára a kocsinak (az újabb és rosszabb sportrésszel) 127e, a mózesé 50e.

Nem tudom miért volt ilyen olcsó, de nagyon örülök neki :) Egyébként csak a mózes rózsaszínes, a sportrész piros.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lituka,
én is alig érzem a magzatmozgásokat, én is paráztam, parázok is rendesen ez miatt, de minden nap ad életjelet magáról, néha többet, néha kevesebbet, és nekem is mindig minden rendben volt az uh-kon, igy biztos csak lusták a babájaink!
sirkici

Zsuzsó - Én nem vagyok rózsaszín-párti .. de ez a mózes (ciklámen-rózsaszín) nagyon szépséges!!! Elfogadnám én is!

Kép
szösszenet

Emi,
nagyon kedvesek a kollégáid, biztos nagyon szeretnek téged és értékelik a munkád. Jó érzés lehet!

Magikáról tud vki vmit? Ő is nagyon szülni készült már, nem?

Ma mi is átbeszéltük a dokimmal a gátvédelmet. Mondta, hogy részéről okés, feltéve, ha én közreműködök. Egyébként szerinte első szülőknél is lehet csak ahhoz nagyon nagy fegyelem kell az anya részéről és a végére általában már elfogy a türelem. Hát majd meglátjuk.

Zsuzsófi,
szupi a kocsi, gyerkőcökről is jöhetnek a képek.

Azt nem is írtam, nekünk is megjött a babakocsi, már csak össze kellene szerelni. Még a dobozban figyel. Már alig várom, hogy lássam. Talán a hétvégén.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Csak felteszem a kölköket is :)

Bencus:

Kép

Katus:

Kép

Tesók:

Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cukorfalatkák!!!!

Kép
szösszenet

Fúúú Andi én tuti nem bírnám :) A kocsival 10 után értünk haza, de éjfélig tologattam :) Levettem ,feltettem, összeraktam ,szétszedtem :) Ma még 2x rámjött. Aztán a lányomnak könnyen engedtem, és ezzel mentünk ma boltba :)
Olyan jó :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szöszi, köszi, szerintem is (nem vagyok elfogult, áááááá)

De tudod mi a rossz? Hogy repül az idő :( Ők is most voltak nyeszlett kis újszülöttek, erre már KAta is 2 éves lesz vasárnap :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ilyen volt ne, nem is olyan régen :)

Kép

Kép

(itt 2 nap híján 1 hónapos)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:26-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:26-kor.
Vendég

Nono, azért tartja így magát, mert hason altattam (mindkettőt) Bence az első perctől kezdve tudott fordulni hasról-hátra.

De hátról hasra mindkettő csak 8 hósan tanult meg, ami azért volt poén, mert mindketten kapaszkodva mentek már, másztak, de ha hanyatt estek, olyanok voltak mint a teknősök :lol: :lol: :lol: :lol:

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok csak nagyjából olvastam vissza.
Mezsó drukkolok h minden jól menjen!És írigyellek :wink:
Timi grat az utsó kockához.
Lituka hát nekem is a régi jön be de neked kell h tetszen.De jól nézel ki.
Ma én is vettem új rugit meg vukkos kiszoknit erre anyós megint azt mondja elég már meg bizti kapok még.No komment de tudjátok.
Én picurom mindig aktív és ma is alig tudtam pihenni tőle de lefeküdtem mert kellett.Na aztán felkeltem vacsiztam és most a nagysága alszik sztem.Sosem volt ilyen nyugodt mint most mióta felkeltem.Persze ha megint lefeküdnék nem hagyna :D :D :D Imádom és hiányzik h nincs mellettem.Már úgy h át tudjam ölelni meg meg tudjam puszilgatni. :D
Úgy néz ki apa kap egy jobb lehetőséget a cégnél jobb pénzért csak nem tudják mikor lesz kész az új üzem.Majd szólnak.Remélem bejön és bár 4 műszakba lesz(2x12+2nap szabad)de ha emelik a lovét az jó lesz.Úgy szertnék örülni de nagyon pechesek vagyunk.Mindig úgy néz ki vmi összejön,beleéljük magunkat aztán semmi se lesz belőle.
Úgyhogy most félve örülök és megpróbálom elfelejteni nehogy kopp legyen. :roll:
Vendég

Sziasztok!

mezsó, hú, ez nagyon izgi :) :) Nemsemmi súlya van a manónak! :wink:

Zsuzsófi, klassz a kocsi...miért írod hogy rosszabb az új sportrész? Miben rosszabb? :roll:

Gyönyörűek a gyerkőceid!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?