A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

egy fotó a mai napról:

Kép
Miklóssal etejük az albínó szamarat :lol: :lol:

próbáltm rávenni a húsvéti barikat és kecskéket, hogy álljanak modellt, de először épp tízórai időben érkeztünk, aztán meg az erősebbek elzavarták a gyengébbeket, így nincs húsvéti fotó :roll:
azt hiszem, a nyuszival több szerencsém lenne.. :lol:

Gabi,
remélem nem lett Apának semmi baja!!!!!
meg a kocsi javítási költségei is megállnak ócsóban... ez csak a legrosszabbkor jöhet... :(

KépKép
Kép
gyuzso

Hát nem eccerű,mert délelőtt belementek, mostmeg hazafelé ő ért utol vkit. :evil: hál Istennek neki semmi baja...a kocsi meg le van szarva, csak ugye amig kiesik a munkából,addig ugye nincs kereset...nem tudom a biztosító is hogy fizeti ki azt amit neki okoztak kárt, ill. mi lesz azzal amit ő okozott. Szóval 1 nap alatt 2er. A lottóötösön nagyobb az esélyed,mint ennek,....
Szóval ez is pont jókor....(mondjuk ez,sose jó)
azt mondják minden rosszban van vmi jó....ebbe mi a jó???
Mondjuk az hogy Apa jól van :lol: :D
Vendég

ja meg még azt akartam,hogy ugye stresszmentesen kellene élni,hogy jöjjön a gólya....de így hogy??? probálom magam lehiggasztani,de nem egyszerű....kéne vmi relaxáló masszázs :lol:
ami min.2 óra kéne h legyen :D
Vendég

Sziasztok!

Most jöttünk haza a C und A-ból, kis oltásos nagyon jól bírta, felpróbáltunk több farmert is, és csak magyarázott tükör Larának és "nevettek"!
:lol:

Gabi
Hú, ezek nagyon szépek!
Tök jó séta ez!!

Nagyon sajnálom a Barátnőd! :cry:
Mennyi idős volt a baba?

Édes vagy! Köszike

Örülök, hogy Apa jól van, hát igen ez sosem jön jókor, de hát a lényeg hogy jól van!!!
Lehet hogy túl van terhelve!!!

Tessék elmenni valami páros masszázsra!!
És aztán…. :wink:

Cukipofa,
Aranyos vagy azért köszönöm
Igen, igen az már nagyon.
És a mai napig meg van ez az üvöltés? Ha nem TE vagy velük?

Hát igen, tényleg tudnak élni!
Nagyon édes Orsi!

Gyuzsó
Persze hogy mehet vele futni!
Mikor indulnak szerinted együtt egy maratonra???
Nem voltál otthon és minden elromlott?
Nagyon jó a mai kép!!! :wink:

Steffi

Mennek a gyógypuszik
Sajna ötletem nincs.
Pihenj amennyit csak tudsz!

Emese

Hát igen, Lara még örül a vendég pasiknak, akik locsolnak!
Jövőre már tojást is festek vele!!

Ezen a vezényelen jót mosolyogtam!!!

Adri
Igen, de valamikor meg úgy el tud terülni, olyan édes!!!
Szóval kell! :wink:

Barbi
Apukád csinálta? Akkor bocsi, csak már láttam, de úgy emlékszem én is fotoztalak már ebben a ruciban.
Apukád is volt ott veletek már! De jó neked!!!

Hát igen, már én is gondolkodtam rajta hogy másként kéne, de sajna még nincs Fotoshop és már megszoktam hogy HP-vel kicsinyítek, és ez elég rossz, de van még a Gimp, de ez a leggyorsabb. Szóval most még ez van! De az eredeti képek jók. :lol:

Mindenkinek köszönöm az avatar dicséretét, a két dagi nevében! :lol:

Dorka

Miért nem voltatok azóta? Az már jó régen volt. Mi június elején kezdtük, és azóta folyamatosan járunk, és imádjuk!!!

Nem szeret Berke fürcsizni? És úszni szeretett? Csilla nénit? Mennyi ideig járatok? Szerintem el lehet kezdeni, csak lehet a reflexe nem lesz meg, ha nem tartottátok karban!

Jók a nevek!!!

Valentina
Mennek a gyógypuszik!!

Kriszta? Zsófi?

ancsaboszi

Gabi: Együtt érzek veletek,pontosan tudom milyen érzés :oops:
Nagyon sajnálom.

Gyuzso: Nagyon aranyosak vagytok a képen :lol:

A szomszédom / a jobbik/ felajánlotta, hogy húsvétra kölcsön ad egy kisnyuszit :? Nem tudom, hogy Viktor vagy a kutya fog jobban örülni a nyuszinak!? :x

Köszönöm a gyógypuszikat most már valamivel jobban vagyok,de nem tökéletes :cry:
És a végére egy kép,Viktor szétszedte a pórszívot
Kép
V

valentina

igen, a szabi is jó, ha van elég.

mtunde

szóval a köv. gyerek előtt.
kicsit kóma...
szoptatós anyukák, kávét mikortól lehet visszacsempészni?

jók a képek. állatkert... hmmm...

holnap megyünk 6 hetes kontrollra. Vettünk dokinak és asszisztensnőnek a rendelőbe egy borókabokrot, nem gáz?

mtunde

Hahó!

Na, szóval utána érdeklődtem ennek a GYES, táppénz dolognak. Hát nálunk nem adják ki a szabit, ami azt jelenti, hogyha Réka betölti a kettőt, akkor irány táppénz. Mondjuk így is jobban járok, mert még mindig több mint a GYES. De én ezt nem értem.... Máshol miért adhatják ki a szabit???? Én Rt.-nél dolgozom, ez jelent valamit???

Steffi,
Hát anno nekem is azt mondták, hogy ilyenkor kamillázni kell a gyerek szemét, de itt valaki írta, hogy nem jó... Szóval passsz!!!
Ami viszont a görcsölést illeti, dobj el mindent és irány az ágy!! Tudom nehéz Martin mellett de most pihizzz sokat.... AZért jelentkezz hogy mi van veletek!

ANcsa,
Avatar kép szupi, de a NO.1 a futó cipős!!!!

Gabi,
Nyugi, próbálj meg Te is kikapcsolni.... Tényleg stressz mentes élet kell a babához....

Gyuzso,
De édes Mica!! Gondolom élvezte az állatkertezést.

Viktor nagyon nagyot nőtt, Orsi viszont tündéri a coffival!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gabi
Hát nem stresszmentes időszakot élsz, de talán kicsit elterelődik a figyelmed másra! :roll:

Vica
Én nem értek ahhoz, hogy mi a szokás Rt.-nél, de egy munkaügyist megkérdeznék a helyedben. Ami jár, az jár!!! :shock:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok,

Szépen sorban:
Linocs: Nagyon Gratulálunk Fruzsihoz, sok Boldoságot és Egészséget Nektek!

Steffi: Nagyon Gratulálunk Nektek, pihizz amennyit tudsz!

Vica: Boldog Szülinapot!

Áronnak és Zénónak Boldog Hófordulót, hihetetlenül nőnek ezek a srácok. Áron nagyon édes a fotókon!

Ancsa, Emese: köszi a hiányolást, mint írtam miniszünidőre mentünk Siófokra vasárnaptól keddig és kellett pár nap visszaolvasni, meg mosni, vasalni, stb. Tündével most először aludtunk máshol, mint otthon és most először volt medencében, amit nagyon élvezett! Növesztett még 2 fogat, így most már 5 foga van, viszont még nem mászik. Kúszni már úgy ahogy, de csak hátrafelé, vagyis inkább tolat.

Ezért is kérdeznék, babúszással kapcsolatosan, mert a dokink ajánlotta a Babaszigetet, ami Királyok útja, ha jól tudom és Csilla az oktató, szóval elég gyanús, hogy sokan oda jártok. Mi is mennénk valamikor a jövő héten, most először, kell tudni valamit róla? Mármint Csillával már beszéltem, szóval alapinfók vannak.

Tünde köszöni a hófordulós köszöntéseket!

Dorka: én is 3. kerületben lakom, közel az EuroCenterhez.

Ancsa: mi is ma voltunk a CundA-ban, olyan 1 körül. Egyszer most már találkozzunk, mert itt kerülgetjük egymást 

Tünde: én terhesen és szoptatósan is napi 1 kávét ittam, szóval szerintem lehet.

Minden Babó csodaszép, nem sorolom, nehogy kimaradjon valaki!
Majd jövök fotókkal is, csak most megyek aludni.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Gabi
Bocsi...Ha Zsu nem írja...Én nem láttam, hogy válaszoltál :oops:

cukipofa
Orsi szája azért még most sem túl szép...Milyen lehetett előtte :?
De biztos helyre jön teljesen. Ők még jól regenerálódnak.

Fura nevek
Bonaventúra, Boáz, Zoárd....Mind volt osztálytárs és mind fiú!
Csege, Kadosa...Zenebölcsiből, ők is fiúk.

Dorka
Berke nagyon dögös kiskrapek! Gratula. Igazán jól áll neki a yacht!!! :lol:

Zsu
Persze, tudom, hogy az Iván név nem olyan ritka, mint a Berke, de azért az ő korosztályában egyenlőre nincs sok, bár gyűlnek :)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Mégis kicsinyítettem, most már tényleg szép álmokat!

Először a medencében:
Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Na, mire végigolvastam mind a négy oldalt (amit mostanság termeltetek.. :) )elment a net.. :?
Úgyhogy csak amire emlékszem..

Gabi,
relax relax... gólya visz lajhárpajtit is pelusban :lol:

Gyuzso,
a városligeti állatkertben voltatok? Befejeződtek már a nagy átépítések? Már én is úgy mennék! Május előtt még tuti elmegyek akár egyedül is.

Valentina,
kölcsön kisnyuszi :lol: Én is szeretnék!! Örökbe is. De "azénuram" nem túl lelkes kisállat ügyben.. :?

Ma egyik barátnőmnél voltam látogatóban és a 4 hós babáján gyakoroltam :lol: :lol: pelusozást, stb..
Viszont rájöttem, hogy a babapopsikrém szaga az amit eddig olyan kellemetlennek éreztem mindig, mikor kisbabásoknál jártunk.. :shock: :oops: pedig gyógyszertári.. mindenhol ugyanaz a szag.. lehet abba keverni valamit? kis bio kamillaolajat?? :shock:

xii kerületiek, ott is jár önkormányzati juttatás a szülés után kerületi lakosoknak? Mert most akartam átjelentkezni, de a védőnő szólt, hogy akkor elesünk a xi. kerületi 84e forinttól! :shock: Hát én erről nem is tudtam! Azt hittem, ez minden kerületben van..

Sport2-ön póker: A ravasz, az agy.. egyik színésze, egy boyzone-os figura, egy rögbijátékos.. akit esetleg érdekel.
Vendég

Snowwhite,
nagyon szépek vagytok mindketten!

Fura nevek:
egyik ismerős egy vidéki úgyészségen dolgozik, ott találkozott egy bizonyos Lakatos Marlonbrandoval :lol: :lol: (vádlott volt..)
És állítólag van Tarzán keresztnév is! (á-val!!)
Vendég

ügyészségen :)

csak sötétben kalimpálok itten
Vendég

Renáta Te sem panaszkodhatsz....Iván szeméből sem hiáynzik a huncutság....Nagyon bírom a kopasz vagy nagyon kevés hajú babákat :D gondolom ez az eredeti Ivánnak???nem volt még vágva neki??Én szorítottam, hogy Berkúció kopaszon szülessen :lol: bejött
Iván hányszor szopizik még naponta??
Snowwhite ezek szerint közel lakunk egymáshoz.Még az is előfordulhat, hogy már egy csomószor találkoztunk az Eurocenterben :D

Ancsaboszi Nem is tudom igazán, hogy miért hagytuk abba az uszit.Talán, hogy jött a nyár és mi akkor dolgozunk többet.Hogy szerette e az uszit....háááááát mi mindig azon nevettünk, hogy olyan fejet vágott, hogy:"most itt kell lenni, anyu ezt találta ki, akkor úszok" olyan igazi minden mindegy fejet vágott.Csilla nénit szerette szerintem.Kb 3 hónapig jártunk.Ha minden igaz akkor fogunk talizni is mert szeretném tényleg újra vinni.

Gyuzso jó az állatkerti feeling :D van húsvéti állatsereg??

Steffi pihenj amennyit tudsz és semmiképpen ne idegeskedj.Nekem is volt, hogy görcsölt a hasam.Ez szerintem ha nem elviselhetetlenül fáj akkor normális.

KépKépKépKép
vdorka3

Borsika MArlonbrando talán még jobb mint a Donszalvatore.Elgurult az emberek pirulája :lol: :roll:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Vica, ki KELL adni a szabidat, afelől te döntesz, és azonnal ki kell adni. Tudok adni egy OEP-es telefonszámot, ahol elmondod a konkrét esetedet, hogy mikortól mi lenne, és akkor ott a nő megmondja, mi a jobb. Írj privit.

És amiért írtam:

ENITŐL KAPTAM SMS-T:
"Éjszaka ügyeletet kellett hívni, ők azonnal mentőt hívtak. Bethesdában vagyunk (többi kh túlterhelt, ez is). Benci azóta nem rohamozott. Eszi, iszik, dél óta javul :) Alszik zajban, fényárban, NAGY HŐS. Én 3 órát aludtam otthon, váltva mellette vagyunk. Drukkoljatok, nagyon ránkfér. Jól vgyunk, nem parázunk, itt biztonságban vagyunk. Sok puszi mindenkinek :)
[/b]

mtunde

Eni
Drukkolunk nektek!
Kitartás!
Gyógypuszik Benőkédnek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni!!
Úristen!!!!pont most gondoltam rátok,hogymi lehet veletek!!!
Nagyon szorítunk+++++!!!!
Benő baba ügyes legyél!!!!!!!!!!!!
sok-sok gyógypuszi Benőnek (Benőanyunak és Benőapunak)

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi,
hogy vagytok????
POcikád?

na megyek aludni

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Eni!
Ügyesek vagytok, jól csináltok mindent! Veletek vagyunk! Sok pusziii!

MSE!
jöhet bármi vicc, mert nem épp a legjobb kedvemben vagyok...

Görcsölés: nem tudom mi ez, hogy mitől azt is csak sejtem, szerintem idegi+18 kg (babakocsi+martin) napi 4x ebben az álapotban sem a legszerencsésebb, számomra ez elég szar nap volt, sikerült azzal megkoronázni, hogy felhívtak a dokim rendelőjéből, hogy valami nem stimmel a rákszűrés eredményével...

Na jócakát mindenkinek azért!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni Jajjj Jézusom!!!Minden erőmet odaküldöm Nektek :!: Nagyon szorítok értetek!!!Benőke légy Te is erős nagylegény!!!Túl vagytok a nehezén szerintem.Már jó kezekben vagytok!!!
Millió gyógypuszi

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Eniii!!! Kitartást, ott tényleg jó kezekben vagytok! Ügyes vagy te is, no meg persze Benő is!!! Nyugodt, rohammentes éjszakát nektek!!!

Zsu! Jó az állatkertes kép!

Borsika! Zsu-ék a debreceni állatkertben voltak:)
Ez a támogatás asszem minden kerületben jár, de a mértéke kerületfüggő. Talán minél gazdagabb egy kerület, annál több. Én ezért nem jelentkeztem át a VII. ker-be az elsőből, csak szülés után... :wink:

Vica-Tünde! Ez a gyes-szabi-táppénz dolog engem is érinteni fog, mert ha minden jól megy, kb lesz 1 hónap, amikor Léna már elmúlt 1 éves, de még nincs kistesó. Tünde! A sulinak is ki kell adnia a szabdságot? Akkor is, ha nem státuszom van, csak évente hosszabítják a szerződést?
Na, majd holnap megkérdem, megyek tablófotózásra... :shock:

Gabi! A lényeg, hogy Apa jól van!!!

Steffi! Vigyázz magadra, ne cipelj, és pihenj!!!

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Drága Eni!!!

Nagyon nagyon szorítunk!!!
Küldjük nektek ezerrel a pozitiv energiát
Benőnek meg a sok sok gyógypuszit!!!!

ancsaboszi

Benőkének millió gyógypuszi és anyáéknak kitartás! Mindenki nektek drukkol!!!

Dorka
Ja-ja, vágatlan verzió :lol: Bár én jobban örülnék ha lobogna... A copfos pasikra bukom :wink: Apának derékig ér, úgyhogy Ivánnak van mit behozni 8)
Szopizás: Változó. Min.5x, de mostanában inkább több. Ebben az éjszaka is benne van! Nem állítom, hogy minden esetben tele rakja a pocit. Nappal csak a megnyugvás vagy a közelség miatt kéredzkedik fel, meg alváshoz, de ez alap.

GYES
Azt hiszem ez mindenkit nagyon érdekel... Bár nem aktuális, már én is filóztam ezen. [/b]Tünde[b], szerintem ha van rá mód, közzé tehetnéd azt a telefonszámot!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Jó reggelt!!!!
Eni, remélem már jobban vagytok és az éccaka is jól telt!!!
Steffi, szorítok,de minden okés lesz!!Azért, ha vmit megtudsz ugye megírod!!!!
Nálam megjelent a miuklás(2006.08-óta nem találkoztunk)
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

ENI!!!!!!!!! JOBBULÁST NEKTEK, ÜGYESEKVAGYTOK, CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!

VICA!!! Elképzelhető, hogy mi elfelejtettünk neked szülinapot kívánni???? Ha, igen, akkor most utólag!! BOLDOG SZÜLINAPOT!! És bocsiiiiiii...
Ja, és te kérdezted, h nincs-e kedvem második babóhoz? Igazából én úgy vagyok vele, h most szeretnék visszamenni szeptembertől dolgozni egy-két évet, de utána már nem látom akadályát! :wink:

Dóri, nagyon jó helyen gondolkozol, Királyok útja szuper, ha az alapdolgokat tudod (papucs, pelus, stb), akkor a többit majd a helyszínen meglátod! Dokidat kérdezted, hogy hová járjatok úszni? Vagy miért ajánlotta a babaúszást? Kép nagyon jó, Siófokon melyikben voltatok?

Dani ma fél 7kor ébresztett, pedig 8kor szokott, 1 hete vannak ilyen dolgai, őrületbe kerget, remélem nem lesz tartós!

Dorka, Dani is ugyanezt csinálta a vízben kb 7-8 hónapos koráig, csak nézett-nézett, érdeklődve ugyan, de sehol egy mosoly, aztán megtört a jég! Azóta...

KépKép
barimami

Steffi, ment privi! ++++++

KépKép
barimami

Eni!
Beninek jobbulást, nektek pedig kitartást! Nagyon ügyesek vagytok!

Borsika!
szülés előtt minimum 1 évig adott kerületben kell lakni ahhoz, hogy a támogatást megkapd!!!!! Ez így van az I. és a XI. kerületben is. Katánál ezért nem kaptam meg, mert februárban adtam el a lakásom a II. kerületben, majd kiderült hogy Kata jön novemberben és így már nem volt meg az 1 év. :twisted:

Steffi!
Te meg ne cipelgess, mert azt most nem szabad! Én Katánál úgy megemeltem magam, hogy aztán fekhettem 2-3 hétig, hogy nem legyen baj!!!! Valahogy nem lehet megoldani ezt máshogyan??? Kérj meg valakit! Nem lehet? Vigyázz magadra/magatokra!

Gabi!
Sajnálom a kocsit, de örülök, hogy a férjednek nincs baja! Ez tényleg borzasztó! Ez a relax masszázs viszont megfontolandó! Nekem se ártana! :D
Ment mali. Azt megkaptad?

Ancsa!
szépek vagytok! :D

Lehet kihagytam pár dolgot, de elég hulla vagyok. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

:cry: Eni!!! :cry: nagyon nagyon szorítok Nektek!!!!
nagyon ügyesek voltatok, és a kórházban tényleg jó helyen vagytok!!!mielőbbi jobbulást kívánok Benőkének!!!!nagyon sokat gondolok rátok!!!!!mennek a +++++energiák!!!

Encikém ma 6.25kor kelt... :( pedig éjjel nem aludtam,gondoltam majd reggel...aha... :D
Emese?Brigi?Gabbóka? és Lilluska? te is 1000 éve nem voltál?
KAti? Memme? Linocs? Banana? Monács? Veronikusz???
Gyuzso?Borsa?

na most megyek mert tornyot épít Enci :D
Vendég

Enciről már rég raktam képet, itt épp kirakózunk...

Kép
Vendég

Gabi, akkor Enciés Dani kezet foghatnak, mert percre pontosan együtt keltek! :lol: Kirakós kép szupi, én is rakok egyet, ami nemrég készült
Kép én ezt a címet adtam: mi fáj, gyere mesélj, de lehet lökd a sódert is ;)

KépKép
barimami

dorka: Mikolt ősi magyar név. ha jól tudom, akkor Attilának valahanyadik felesége is Mikolt volt.

Benőnek jobbulást!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Elfelejtettem írni,
lehet, hogy találtunk lakást!!!Annyira szépet nézett tegnap Bálint!!Holnap megyek én is megnézni és ha Bálint rámondja az igent megvesszük!!!!!!Egy hátránya van(számomra), hogy a 10. van!!!
Küldjek képeket :lol: :lol: ??

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!!!!!!!!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen!!!! :D de jóóóóóóóóóóóóó! és ez is ott van a 18. kerületben? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

a19.be van Kispesten :lol: :lol:

Kép Kép ez lenne a Baliszoba :lol: Kép

Kép
most gyorsan ennyi :lol:
1+ 2 félszobás

emano/Andi
KépKép
emano

Eninek továbbítom, hogy gondoltok rá!

A telefonszámot elkérem! és közzéteszem!

mtunde

KÖszi Tünde!!!
Nagyon izgulunk értük

emano/Andi
KépKép
emano

Andi! nagyon szép!!!! és nagyon ügyesen van megoldva a helykihasználtság. sztem jól járnátok vele.... hát igen a 10.... :!: ha rossz a lift akkor szívás... még Anyuéknál is pedig ők a 3.on laknak... :D meg én nem mernék lenézni.... :lol: :oops:
de tényleg szép!!!látom parkettás, az sem uccsó szempont ugye. jobban takarítható mint a padlószőnyeg!szép a fürcsiszoba is, meg a gyerekszoba is nagyon :D

Barbi! egy húron pendülnek akkor csemetéink :lol:
Vendég

Ancsa elfelejtettem válaszolni,szóval 10 hetes volt bnőm babája :cry: :cry:
Vendég

Mit főzzek Balinak ami diétás??b
/már evett krumpli+répa, alma+krumpli/

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
fúúúú! ez pazar! naddon tetszik :D :D :D :D azért a kilátás nem lesz semmi :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

még1kérdés(én ma csak kérdezek :lol: )
mit tudtok arról,hogy az első lakásra állítólag nincs illeték????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Csajok, nagyon hálás vagyok a gondolatokért, a szavakért, az smsekért, az imádságokért, ezek mind-mind rólunk szólnak...

Épp hazaestem zuhizni, kicsit aludni (van minderre 3 órám). Az elmúlt nem is tudom, ja szerda reggel óta összesen ha 5 órát aludtam. Mindegy, ez lényegtelen, valahogy nincs fáradtság, csak kimerültség, aggodalom...

Nem parázunk, mert Benőkének nyugalom kell. Regényt tudnék mindarról írni, mi folyik és mi nem a kórházban. Kezdve emberi történetektől, idétlen anyukákon és iszonyatos emberhiányon át a körülményekig... NEHÉZ. De kicsi drága Benedekünk olyan hatalmas erőt ad, annyira AKAR jobban lenni. Talán ezt a legfájdalmasabb látni, azt, hogy nem ellenkezik, tűr. Okosmaszat.

Éjszaka is volt 3 kisebb rohama, kruppidőszak van, 3 újabb gyerek került be. Szóval, ennyi. Most jobban van, de nyilván nem a nappalok mérvadóak. még nem tudom, mikor jövünk ki, de nagyon vágyom rá. A szívem megszakad, hogy itthon ülök, és nincs körülöttem, de apa vigyáz rá. És biztonságban van, jó emberek és jó orvosok között.

Én újra dohányzom. Tudom, nem megoldás, de az ember nem megoldásokat keres, csak túlélni akar.
vbea

Tudom, nem én vagyok a történtekben a fontos, de képzeljétek, a kórterem 25 nm lehet, tíz ágy, anyukák szó szerint lócákon fejlógatva... Ilyenek a körülmények.
vbea

ENI!!!!!
remélem hamar túllesztek rajta!!!!!!
nagyon-nagyon-nagyon sokat gondolunk rátok!!!Most már minden jobb lesz, napról-napra!!
Benő nagyon ügyi vagy!!!!!!Drukkolunk!!!!!
Kitartást!!!!!!!!!!
sok-sok puszi Benőnek (és Nektek is)

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!
nem is tudom, hogy mit mondjak. Túl okosat úgyse tudnék. Beni egy kis HŐS!!!! Sokat gondolunk rátok, küldünk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát, amennyit csak tudunk! Remélem mielőbb hazakerültök! Nem is tudtam, hogy van olyan, hogy kruppos időszak. :shock: Ez mit jelent? Száraz időben, vagy front esetén vagy mi??? (A lócán ülést én is ismerem a Lászlóból, igaz mi 2-ágyasban voltunk, mert FERTŐZŐ OSZTÁLY VOLT.)
Beninek jobbulást és gyógyuljon meg mielőbb!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni! kitartás!!!!!!!!nem csodálom h rágyújtottál! senki nem fog megszólni érte... én tavaly voltam így,hogy majdnem...
nagyon szorítunk értetek!!!!!!Benőke de ügyes!és te is!!!
kórházi állapotok-tragédia :cry: remélem mielőbb hazamehettek!!!!
mindenesetre most tényleg pihenj egy kicsit! rádfér!
Vendég

Óistenem.
bejöttem egy kis erőért, de hát ez az enyém itt csak nyafogás.
Beni, puszi
Martin szintúgy
De legalább Balu végre nem.
Gabi, Steffi, télleg' komolyan kéne venni a pihenés-dolgot.

Veronikusz? Te?

Barbi, ebbe szerelmesek vagyunk. :)

Többiek is puszi - de most csak zsombékról zsombékra ugrálok.

Megyek pihenni, kisebbik lányom alszik éjjel, nagyobbik azonban küzd a fogaival.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?