A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="celesztina"]Nici: de durva :shock: Még jó, hogy nem lett semmi bajotok!!! Utána sikerült hamar megnyugodnod? Rémes, hogy mik vannak :cry: Nem tudtatok bemenni valami iroda-helységbe a DM-ben? Hú, még így is megijedtem nagyon, hogy csak olvastam amit írtál :?

Hát iroda helyiséget nem ajálottak fel,csak egy vacak széket! :roll:

A tudat volt idegesítő,hogy bevagyunk zárva! :shock:

KépKép
KépKép
nicci

jajj, nekem nagyon őt ajánlották, e van már egy Margó nevű, akit viszont eléggé lehúztak a kútvölgyisek és sokan nem is ismerik. (velem nagyon kedves) és most nagy dilemmában vagyok, hogy váltsak-e, már ha egyátalán el tud még vállalni...

Kép
Kép
mango.

Nici: hát a szék kedves tőlük -még jó hogy, ez volt a minimum! Tudod csak arra gondoltam, hogy úgy tehettetek volna, mint a Született feleségekben amikor az a dilis nő pisztollyal túszokat ejtett a boltban -mármint hogy magatokra zárhattátok volna az ajtót és ugyan így is be lettetek vona zárva, de legalább nem egy helyen azzal a belőttel!

Kép Kép
celesztina

Celesztina, Csenge mostanában a hátra fele járást gyakorolja, persze nagyokat kacag, ha megbutlik és leül... Amúgy neki ma lett meg az első igazi kék púpos-vágásos foltja. Futkosott fel-alá és persze a szekrény sarkánál botlott meg... De nem izgatta nagyon magát. Picit sírt és ment tovább. Múltkor a baba klubban esett rá egy székre, de az nem nézett ki ilyen durván.

Kép
Kép
mango.

Találtam egy aranyos oldalt, ahol ingyen lehet regisztrálni, angol nyelvű és babás oldalt lehet szerkeszteni a saját bébiről! Tudom sokaknak van már blogja -amik szuperek!- de aki nem ért ennyire a nethez, annak ajánlom ezt az oldalt, mert csak a szöveget kell írni, meg fotókat lehet feltenni.
https://www.babiesonline.com/members/create.asp
És van külön babavárós meg már megszületett babás lehetőség is.

Kép Kép
celesztina

Nicci, ez nem semmi. A magyar igazságszolgáltatásról nekem is megvan a véleményem, de inkább hagyjuk. ( az egyik legjobb példa az, hogy a bíróságon a tanúk egy légtérben várakoznak a gyanusítottal, ez egy nemi erőszaknál pl. fantasztikus lehet)

Kép
Kép
mango.

[quote]j írta:ajj, nekem nagyon őt ajánlották, e van már egy Margó nevű, akit viszont eléggé lehúztak a kútvölgyisek és sokan nem is ismerik. (velem nagyon kedves) és most nagy dilemmában vagyok, hogy váltsak-e, már ha egyátalán el tud még vállalni...

Tiszta szivemből ajánlani tudom. Nagyon kedves ugyanakkor határozott, nagyon pozitív kisugárzása van. Nagyon ott van homeopátiában is.

Elküldöm a számát priviben ha gondolod...váltani tuti nem késő és nem is gáz. Ő is mondta, hogy ha találok nála szimpibb szülésznőt nyugodtan váltsak, de már az elejétől eldöntöttem hogy nekem Ö kell :). Egyébként én is kb egy hete kerestem meg.

Kép
be_be

Sziasztok!

Kisscica,

ne haragudj, azért említettem a hétfordulósoknál Emit, Téjét és Felsoa-t, mert mi egy napra vagyunk kiírva mind :lol: csak ezt tudom észben tartani.

Képzeljétek, mekkora öröm ért ma: egy negyedik gyerekét nemrég szült anyuka felajánlott 5 liter anyatejet, az első napokból! Teljesen ingyen hozta el ma az apukám, az első fejések színe narancssárga, az még előtej...Annyira boldogító érzés, hogy ha hazajövünk majd a picivel a kórházból, két hétig nem kell neki tápszer, mert kaphat igazi tejet! Újabbak kedvéért: az én mellemben nincsenek tejmirigyek, ezért nem tudtam és soha nem is fogok tudni szoptatni. UH is látta.

Azért majd nekünk is kívánhattok sok tejet - a fagyasztóba :lol: Hátha lesznek még ilyen anyukák.

Írtátok sokan, hogy attól féltek, az utcán folyik el a magzatíz. Hát én elég régóta olvasok ilyen-olyan kismamaújságokat meg fórumokat, de ilyet még soha nem hallottam...Ennek ellenére bennem is néha felmerül a gondolat - pedig mind a két lányomnál burokrepesztés volt.

További szép napot nektek!

Üdv,
Nuska+ (35)
nuska1

Gratula Mezsónak!

Niccit nagyon sajnálom!

Most nem tudok írni,mert Tomi annyira szétszerelte a gépet tegnap,h az öccse fogja az esküvő után össsze rakni ,ha sikerül.
Fárasztó volt a szervezés főleg azért h. mindent én csináltam szinte egyedül.
Tegnap kissé ki voltam idegileg,mert sok mindent intéztem még és rosszul aludtam.de most éjszaka tudtam már többet aludni és jobb. Egyik percben még beszélgettem v.kivel ,aztán modta,h felakadt a szemem és csak a fehérje látszott. kicsit sírtam utána,de aztán ok lett.

Kép
kritta

Mango: Laura leesett a székről itthon (megszédült vagy mi és nem tudtam elkapni) és eltörött a kulcscsontja :( Másfél hét alatt rendbe jött, de utána elesett menet közben a szobában (semmi sem volt ott így nem botolhatott meg) és kiesett az egyik metszőfoga gyökerestől... Voltunk 3 fogorvosnál, 2 konduktornál, 1 neurológusnál és még szemészhez is vinnem kell. Azóta a játszótéren is egyfolytában fogom a kezét (ha hagyja :? ha nem akkor pingvin módban futok utána, hogy elkaphassam, ha kell)

Kép Kép
celesztina

SOK SZERETETEL GRATULÁLOK MEZSÓÉKNAK!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Bebe, köszönöm, épp tegnap kaptam meg a számát! Azt is mondták, hogy szülés közben is nagyon odaadó és masszíroz (ami nekem is jól jött volna az első szülésnél) meg csupa jót írtak róla, úgyhogy valószínűleg még ma felhívom. NST-ről beszéltetek vele? Hozzá lehet menni ügyeletben, mert nekem ez fontos lenne Csenge miatt...

ÉS MÉG MINDIG NEM HISZEM EL, HOGY MEGSZÜLETETT AZ ALSŐ TOPIKBABA!!!!!!!!!

Kép
Kép
mango.

Sziasztok!

Mango!

Köszi, hogy hiányoltál :lol: vagyok, csak általában olvasó üzemmódban. Mire visszaolvasok és reagálnék valamire már rég nem is az a téma :shock: Pedig hétfőtől már nem dolgozok, mégsem tudtam behozni kb. 30 oldalnyi lemaradásomat... Azt hiszem taktikát kell váltanom :roll: :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

[quote]N írta:ST-ről beszéltetek vele? Hozzá lehet menni ügyeletben,

Én 21.én megyek 8-ra CTG-re...a tegnap esti nem volt tervezett :) . Azt hogy ügyeletben lehet e menni azt sajna nem tudom...de annyira lelkesnek és lelkiismeretesnek tűnik hogy szerintem meg lehet vele beszélni azt is.

Kép
be_be

Mango!

Majd elfelejtettem: de Te és én is tegnap voltunk hétfordulósok! 33.!!!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Most kicsit visszaolvasok...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jézusom miket írok, Alső topikbaba meg megbutlik... hát sorry

Bebe, az nagyon jó lenne, mert nekem Csenge miatt nem mindegy, hogy mikor megyek. Na majd felhívom és megbeszélek vele egy találkozót.. Kellemetlen lesz a másikat visszamondani, de ez van...

Benettke, örülök hogy látlak :) Gondolom most egy hétig a lakást csinosítgattad meg pihentél.

Kép
Kép
mango.

szőlő,
Bejött, amit tegnap mondtam/írtam. leszxrták a munkahelyemen, hogy ez az utolsó napom. Annyit mondott 2 ember, hogy ha hiányoznak, akkor felhívhatom majd őket. No comment...
Nagyon régóta ott dolgozok és állítólag szeretnek, elismernek.
De ez annyira szarul esett, hogy tisztára "bedepresszióztam". És eljöttem haza...
"Most nyalogatni fogom a sebeimet". Persze minden hülyeség jár a fejembe, hogy ha visszamegyek, akkor 3 méter távolság; hogy csak 1-2-nek fogok majd sms-t küldeni ha megszületik a baba; meg ilyenek. Én hülye meg mindent megtettem nekik kérés nélkül is az elmúlt években.

Ráadásul tök bevizesedtem, holnap krumplizhatok egész nap. (Most azért mérgemben-bánatomban benyomtam egy "profi-terrort".

Legyen szép napotok, bocs, hogy most csak elsírtam itt magam, és nem reagáltam senkire, pedig visszaolvastam és jó hírek is voltak.

Emi,
ma feladtam az olajat, remélem 1-ben megkapod!
Üdv.: 1Bambi

Kép
1bambi

Benettke, minket mindig kihagynak :( :( Gratulálok a 33. hétfordulóhoz :) Ha követjük Mezsó példáját, akkor már csak 3 hetünk van :) Csináltál már helyet a csomagtartóban a kórházi pakkodnak ? :)

Kép
Kép
mango.

Celesztina, ez nagyon durva. Én már idegroncs lennék a helyedben. Ez a kis huncut csak egyszer volt lázas beteg, de én borzasztóan ki voltam borulva. Csonttörésre nem is tudom mit reagálnék... Szerencsére neki elég jó a mozgása, persze sokat esik, mert mindenhova fut, de valahogy mindig hárít (kiteszi a kezét vagy épp felkapja a fejét, ha hátra vágódik) Mondjuk állt már fejre is, amikor kihajolt a relax fotelből. Eszméletlen mit nem tudnak csinálni 5 másodperc alatt.

Kép
Kép
mango.

Bambi, ne búsuljál!!!!! Gondolj arra, hogy ma már 34 hetesek vagytok! Gratulálok!!

Kép
Kép
mango.

Gabo: Igen, én is május 4-re! :D
Bambi: Tegnap úgy kinyomta magát a picurom, hogy rendesen fájt. A bal oldalamon már hetek óta nem bírok sokáig feküdni, mert az a kedvenc helye, ha lefekszem, se a hátamon, mert akkor úgy beindul, hogy attól aludni nem lehet, tehát marad a jobb oldalam…
Előtej: nekem nincs még, de a bimbóm olyan száraz, hámlós lett, mióta babát várok.
Zsuzsófi: Nagyon szép a babakocsid, és az ára is szuper. Mi még most keresgélük, nekünk se fontos, hogy újat vegyünk, de azért jó állapotban legyen! Édesek a gyerkőceid! Szépek! :)

A viisszaolvasás nálam is folyamatban.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Na, visszaolvastam gyorsolvasással...kevés sikerrel :oops: Mindjárt reagálok is 1-2 dologra...

Mango!

Igen, mindig kimaradunk :( De sebaj! Majd mi nyilvántartjuk egymást :wink: Úgy azért jóval könnyebb, hogy azonos időpontra vagyunk kiírva :lol:

Hú, nekem még nagyon sok intézniavalóm lenne, kevés lesz az a 3 hét :shock: Nálunk még a gyerekszoba sincs teljesen kész, most festi a Zuram (mármint esténként, mert amúgy meg dolgozik). És még azt sem döntöttük el hol és milyen ágyat vegyünk a babónak :roll: Ja, és még semmit sem mostam ki a cuccaiból :oops:

A hely már negvan a csomagtartóban /kicsit odébb toltam a mélynyomót :wink: /, de a pakkom még nincs teljesen kész :shock:

Szó mi szó úszunk mindennel :shock:

Ja, és az elmúlt 1 hétben /bár igazán semmit sem csináltam/ nem takarítottam ám agyon magam! Kedd du. egy picit, mert szerdán de. jött anyu- aztán csüt. reggel el is ment... Tudtam, hogy nem marad sokáig, de hogy csak pár órát :shock: De sebaj! Egyedül is jól elvagyok, ill. sztem nekem igazán csak a Zuramra van szükségem...lehet, hogy ez ciki, de nálam így van.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Mezsó,
bocsánat a nagy számért, de azért a márciusiakkal is tudattam a nagy hírt!
gratulálnak Nektek!

Mangó,
köszi! igen, azt hiszem ez a munkahelyi dolog sokat segít abban, hogy most elkezdjek igazán ráhangolódni az "élet nagy csodájára"!

Bolygó,
végre valakinek hasonló a bimbója, mint az enyém. én már nagyon aggódtam, hogy mi ez, de persze a dokitól mindig elfelejtettem megkérdezni. (és nekem még sárgás is a teteje)
ööö, most ennek nem örülök, hogy Neked is ilyen, csak már többször kérdeztem, hogy más is jár-e hasonló cipőben, de még senki nem írt ilyent, nem válaszolt.

1Bambi

Kép
1bambi

Na, visszaolvastam gyorsolvasással...kevés sikerrel :oops: Mindjárt reagálok is 1-2 dologra...

Mango!

Igen, mindig kimaradunk :( De sebaj! Majd mi nyilvántartjuk egymást :wink: Úgy azért jóval könnyebb, hogy azonos időpontra vagyunk kiírva :lol:

Hú, nekem még nagyon sok intézniavalóm lenne, kevés lesz az a 3 hét :shock: Nálunk még a gyerekszoba sincs teljesen kész, most festi a Zuram (mármint esténként, mert amúgy meg dolgozik). És még azt sem döntöttük el hol és milyen ágyat vegyünk a babónak :roll: Ja, és még semmit sem mostam ki a cuccaiból :oops:

A hely már negvan a csomagtartóban /kicsit odébb toltam a mélynyomót :wink: /, de a pakkom még nincs teljesen kész :shock:

Szó mi szó úszunk mindennel :shock:

Ja, és az elmúlt 1 hétben /bár igazán semmit sem csináltam/ nem takarítottam ám agyon magam! Kedd du. egy picit, mert szerdán de. jött anyu- aztán csüt. reggel el is ment... Tudtam, hogy nem marad sokáig, de hogy csak pár órát :shock: De sebaj! Egyedül is jól elvagyok, ill. sztem nekem igazán csak a Zuramra van szükségem...lehet, hogy ez ciki, de nálam így van.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantásra van időm :(

Mezsó

Gratulálok nektek!!!!

Kép

Nicci

Nagyon durva ami történt veletek!

1Bambi

Sajnálom hogy ennyire érzéketlenek a munkatársaid :(

KépKépKép
bambika

Bocsi, de nem akarta elküldeni, most meg 2-szer is :evil:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Mezso, Peti! Nagyon Sok Gratula Blankához!!!!!!
Vigyázzatok rá nagyon!

Ugy sírtam , mint egy baba..... :wink: :oops:

Csatlakozom Benettkéhez mire elolvasom az aktuális adagot, már rég más a téma!
Reagálni lehetetlen. :cry:

Bambi! Engem se búcsuztattak el, pedig állítolag (majdnem)mindenki csíp... ez van...de azért én is búsultam egy kicsikét.

Jaj képzeljétek a mai volt az első éjszakám elég régóta, hogy aludtam....nem forgolodtam, nem görcsöltem...
Tök kipihentnek érzem magam. :lol:

Danim ma 6 éves!
Igazi nagyfiú már!!!!

KépKép
Kép
xsara
Érd

én is csatlakozom, nekem is tegnap volt a hétfordulom.....

KépKép
Kép
xsara
Érd

Xsara

Boldog szülinapot a nagyfiúnak!

KépKépKép
bambika

én is csatlakozom, nekem is tegnap volt a hétfordulom.....

KépKép
Kép
xsara
Érd

na ezt hogy sikerült kétszer elküldenem, nemtom...

Bambika köszönjük

KépKép
Kép
xsara
Érd

most mennem kell sajnos...

Xsara, Boldog 32+1-t :) és Daninak Boldog Szülinapot!!!

Bebe, beszéltem Zachár Erikával, még tud vállalni, nagyon szimpi (csak nehogy egyszerre szüljünk :) )

Benettke, ha egyszer beszabadulsz egy babaüzletbe, megveszel mindent! Gyere a Brumi Maciba, majd én segítek válogatni :) :)

Kép
Kép
mango.

Ma reggel, amikor felebredtem, valahogy volt egy olyan erzesem, hogy az aprilisiak kozott elindul a babaaradat. Es hat ma meg latom...

ISTEN HOZOTT MEZSO BLANKA :!:

Kép

Beney Zsuzsa :
Hogyan vártalak

Azt kérdezed tőlem,
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget –
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret –
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget –
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.
katavirag

Mango! Köszike!
puszil meg helyettem Csengét! :wink:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Mezsó: Óriási gratula a babádhoz! Jó egészséget és boldogságot neked és Blankának!!!!!!!!
Olyan megható ez, el sem lehet mondani!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nici: Milyen volt az UH?
Magika, Nici: Édesek az alvós képek. :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nicci!

Úgy látszik veszélyes hely ez a DM! Szerencse, hogy nem lett semmi bajotok! Mi a múlt héten voltunk DM-ben és mikor jöttünk ki mondta a férjem, hogy látta amint egy lány elrakott egy rúzst és "lekpcsolta" a biztonsági őr. Engem már ez is felidegesített :shock:
A szomszédom /aki szintén kismama/ meg mesélte, hogy kedden volt fogdokinál és amint várt ott termett egy őrült, magát "ördögűzőnek" nevező lény és ugrált, kiabált, hadonászott feléje :shock: Én tuti ettől is becartam volna :oops: még akkor is, he nem vagyok terhes! Így meg aztán pláne :shock:

Celesztina!

Neked aztán van lélekjelenléted! Én tuti beparázok minden ilyen dolognál...amúgy is egy paraanyu vagyok/leszek :oops:

Bolygó, Bambi!

Én meg pont azon aggódom, hogy semmi előtej, semmi változás a mellbimbómon (csak picit sötétebb lett a színe) és nekem nem is nőtt szinte semmit a mellem sem :roll: (mondjuk eddig nem volt kicsi a testemhez képest, de a pocakom miatt most mégis annak látom) Mindig azon aggodalmaskodom mostanában, hogy nem is lesz majd tejem.

Nuska!

Sajnálom, hogy nincs tejmirigyed, eddig ilyet még nem is hallottam :shock: /most persze majd azon aggódom, hogy lehet nekem sincs/

Bambi!

Nekem sem volt semmi búcsúztató a munkahelyemen... de ennek az oka hossszú, bonyolult és néha számomra is érthetetlen történet. Viszont azt tudom, hogy egyik kolléganőm szervez nekem meglepi-búcsúbulit a lakásukban a közeljövőben. Lehet, hogy nálad is ilyesmit terveznek :roll: . Nem?

Fruzsi!

Hogy telt az 1. otthon töltött heted?
Nektek már nagyon szépen alakul a babalak! Mi még itt sem tartunk :oops: Néha kicsit be is parázok ezért :shock:

Mango!

Mit olvasok itt a féltékenységről? Ne viccelj már ezzel :!: A férjeden annyira látszott, hogy teljesen odavan érted és Csengéért :P sztem ezt semmilyen cicababa nem tudja űberelni :wink: Nyugodt lehetsz: imád titeket :!: :!: :!:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Kritta: most már pihenj sokat! Nehogy túlhajszold magad!!!

Mango: a csonttörés volt a kevésbé vészes, mert akkorát nem esett és csak másnap láttuk, hogy komolyabb a helyzet, mivel nem használta a jobb kezét. Így csak akkor vittük orvoshoz meg röntgenre és akkor derült ki. Még mondtam is férjemnek, hogy nem létezik, hogy eltört bármilye is, mert alig sírt és akkor biztosan jobban fájna neki egyfolytában. Duzzanat se volt, inkább izomhúzódásra gondoltunk. A fogkiesésnél meg ömlött a vér szegényből, akkor nekem is ki kellett mennem a fürdőbe, mert annyira megijedtem, hogy csak rontottam a helyzeten -addig férjem csillapította a kicsit és mosta vízzel a száját... ha egyedül lettem volna nem tudom, mit csinálok!

Gondolom, etetőszéket nem igazán vett még senki, de azért beszúrok egy linket, hátha mégis érint valakit az ikeás Gulliver etetőszék visszahívása: http://www.nlcafe.hu/k_z_let/20080307/t ... sszahivas/

Xsara: Nagyon boldog szülinapot Daninak!

Benettke: én is nagyon beparáztam (lásd amit Mangonak írtam) utána jól meg is kaptam a magamét páromtól

Kép Kép
celesztina

Mezso!
Gratulálok a kis Blanka megszületése alkalmából, minden jót kívánok nektek.
Kép

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Nuska
JAj, nem azért írtam a hétfordulót. Csak ezt a vonalzót nem tom beállítani pontosra, és olyan pipa vagyok rá. MAjdnem egy teljes hetet késik.
Tejmirigyet nagyon sajnálom! De az tök jó, h így kaptál tejcsit!!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Xsara!

Akkor most már majd 3-an tartjuk észben a hétfordulónkat :wink: :!: Ráadásul a hetekben is csak 1 a különbség :P

BOLDOG SZÜLINAPOT DANINAK!

Mango!

A kiságyon és pelenkázón kívül mindent megvettünk már, csak gondoltuk azt majd festés utrán, ne kelljen addig kerülgetni...csak arra nem számítottunk, hogy Uram majd hetekig nem ér rá festeni :shock: De most hogy már majdnem kész, azért látom a végét! Csak a babó ne akarjon sokkal előbb kibújni... állítólag nem fog.

Ja, és akkor magunkról: tegnap voltam dokinál, minden O.K., azt mondta nagyon jól érzi odabent magát a baba, semmi jele sincs, hogy ki akarna már jönni, de azért az elköv. 3 hétben pihizzek sokat, mert ez nagyon fontos 3 hét a babó fejlődése szempontjából. Ha ezen túl vagyunk, akkor akár ejtőernyőzhetek is :lol: /na, mert pont olyan vagyok!/
Jövő héten kell mennünk a Zurammal "páros" vérvételre (0 neg. a vérem és az elmúlt labornál találtak minimális ellenanyagot, ami valszeg a kapott anti D miatt van, de most a biztonság kedvéért kontroll). Ezt követő (35.) héten pedig "kókusz" szűrés, és az 1. NST! Na, ez már tényleg a finis!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Emi!
Számolod már vissza a perceket?

Judit telefonált reggel az apás cucc miatt. Mikor délelőtt mentem be anyuhoz a kórházba, akkor meg is vettem én is. Kemény 551 Ft az egész. (Beteglátogató kabát 450, szájmaszk 40, sapka 25, cipővédő 36 Ft). Nevetséges szerintem ez az egész.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Xsara: Boldog szülinapot Dániel fiadnak!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Ja és Csajok!

Miket olvasok itt: bálna effektus :shock: én a feltett képeken még egyetlen bálnát sem láttam, csak csini csajszikat, akiknek szép gömbölyű a pocakjuk, mert édes babók lakják :!: Sztem mindenkinek csak a pocakja nőtt, ami ugye az állapotosság természetes velejárója. Vagy tévedek? Nem mondom, hogy nekem nem furcsa az, hogy a hasam mindenhova előbb ér oda mint én (ill. eddig a mellem :oops: :wink: ), de ez az állapot ezzel jár, és igenis így is tetszünk a párjainknak, és így magunknak is! Végtére is az Ő gyereküket hordjuk a szívünk alatt! Nem :?: És biztos vagyok benne, hogy ezt az apukák is így gondolják, és csodálattal néznek ránk :!:

Most aztán jól meg asszondtam :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

rémtörténet:

Danim lehetett úgy 1.5 éves kint sétáltunk a kersztanyujával, de ebédidő révén már fel kellett menni, Ö nem akart behisztizett, dobta el magát. A kezénél fogtam. Üvöltött. A liftben vettük észre, hogy olyan bénán tartja a karját és még mindig üvölt, de olyan fájdalmasan. :evil:
Na írány az SZTK rendelő, 1 órát ültünk surba, mire bejutottunk a dokihoz....fél óra után álomba sírta magát. Nem hívtak volna be elöbb.... :twisted:
Modta a doki, hogy menjünk át röntgenre....
nem akart felfeküdni az asztalra, a csajszi nagy nehezen letette abba a pózba a kezét, ahogy a felvételnek kell..végig üvöltötte..
mire visszamentünk a dokihoz a karja is visszaugrott a helyére, már semmi baja nem volt.

Szóval egy gyerek......hát nem is tudom tudd produkálni...
Sokáig lelkiismeret furdalásom volt, hogy mit tettem a gyerekkel.

KépKép
Kép
xsara
Érd

Nici én is tésztáztam tegnap este, csak kefírrel. Ezek a diétázók miket kívánnak…Mi volt 4D-n?

Szösszenet szopis melltartó a Tescoban nálunk a babarészlegen van. Bár asszem ezen túl vagytok.

MEZSÓ nagy gratula a nagyon szép nevű BLANKÁHOZ. Most olvasom, de Emivel beszéltem dél körül is ő már mondta. NAGYON ÖRÜLÖK ÉN IS!!!!!!

Neked is Nuska!

Celesztina Csöppkének írj privit, hogy belekerülj a májusi táblába! nici, csak feltette.

Atizka Nálam is működött, hogy ezért bőgtem, hogy nem eszem rendesen és biztos ártok a babának. És a diéta még rá is tett. Megértelek. De aztán ezen is túl lehet lenni, és most már kiegyensúlyozottan eszem mindenből keveset. Sajnos a fél liter tejet nem tudom ügyesen beletenni a napba, mert CH miatt nem fér be. De szoktam kálcium tablettát inni, és ez is jó. Meg a heti 2x-i elevitbe is van.Úgyhogy biztos minden rendben van nálatok is.
Ha gond lenne, akkor az UH kimutatná, nem? Milyen gyakran mérik a cukrod?

Babyteve vigyázz magadra! Érdekes, hogy ikrek így forognak….

Nicci micsoda sztori, mintha egy filmet meséltél volna el. :( Azért az kiábrándító, hogy a Rendőrségen nem vették fel a telefont!

1Bambi ne is szomorkodj! Tőlem el sem köszöntek! Most már a baba a lényeg, mindenki elmehet a .....

Én megörvendeztettem magam ma. A CTG-n már volt egy nagy méhösszehúzódásom. Ugyan ez még nem jelent semmit, de én ennek nagyon örültem. Ja és a cukrom 6,7-lett reggeli utáni. ÉS EZ roppant örvendetes. Meg is dícsértek a diéta eredményért.
Babucim a CTG elején jókat szunyokált, aztán elkezdetem vele beszélni, hogy nem lehet most aludni, és beindult. Mozgás hegyek. Így legalább volt eredmény. Meg az nagy kilengés is. :P

Kép
téjé

Gratulálok Minden Hétfordulósnak!!!
Bambi: Nekem a hámlás mellett még egy kis kinövés is van az egyiken, egy kicsit még lóg is. Remélem, nem harapja le a kicsi :lol: . Mondjuk nem nagy, alig látszik, de akkor is!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nuska!Ha jól emlékszem te írtál arról, hogy mi van, ha az utcán folyik el magzatvíz. Nekem a harmadiknál konkrétan egy Fila boltban kezdett el folyni. Cipőt akartam próbálni, mivel nyár volt, nem volt rajtam zokni, éppen egy próba zoknit akartam felhúzni úgy, hogy álltam,és a térdemet húztam fel a hasamig (38 hetes terhesen) és akkor éreztem, hogy vmi mintha roppant volna, és folyik vmi. Rögtön rájöttem mi lehet az, annak ellenére,hogy az első kettővel nem folyt el a magzatvíz. Szóval azért ez nem úgy van, hogy már az elején ömleni kezd, először egy kicsi jön, és aztán egyre jobban. Mi előbb hazavittük a két lányomat és az anyukámat (ő is velünk jött), mire hazaértünk, már nagyon folyt, és aztán be a kórházba. Mire beértünk, eláztattam teljesen az autó ülését. A legjobb az volt, hogy egy fekete szandál volt rajtam, a magzatvíztől felázott, és a talpam korom fekete lett. Ezért én július 3-án zokniban voltam csak hajlandó szülni, mert tök hülyén néztem ki fekete talppal. Utána a kórteremben nem győztem magyarázkodni, hogy nem piszkos a lábam, csak a szandál megfogta. Több napba telt, mire lekopott. Hú ez lehet, hogy hosszúra sikeredett. Bocsi!
emma2008

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:30-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?