A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

OrsiKép
én csak várom, hogy elálmosodjamKépKépKép

Sz.

KépKép
sziszus

Sziszus Kép
én is beleélem magam, aztán lebeszélem magam, aztán megint beleélem Kép Megy a hullámvasút egész hónapban Kép

Elálmosodtál már? Én megyek aludni, jóéjt mindenkinek!!!
soraya

Kép Soraya én is épp indulok Kép

Jóéjt nektek!Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok,
micsoda élet lett itt estére. Ez így nem járja....
Néha írogatok én ide, de szerintem senki nem emlékszik már rám.
"Bagoly" csajok, így éjfél után: tuti receptet babásodásra nem ismerek. Ha ismernék, már 2 éve babás lennék. De nem vagyok. Sajna, nálam a gyertyaállás sem jött be. Viszont mostmár úgy vagyok vele, hogy tuti nem ezen múlik a baba. Ha akar megfogan a Balcsi közepén, ha nem, akkor meg hiába töröm magamat.
tinka

Elnezest lanyok, hogy hirtelen elnemultam, de hivott parocskam, hogy menjek erte aztan mar nem volt idom visszanezni.

TinkaKép
En emlekszem RadKép Sajnalom, hogy meg nem jott ossze a baboca, de tudod ami kesik nem mulik, ezzel biztatjuk magunkat isKép

Vica
vica72

LeoneKép
Hát persze, hogy mi itt összetartozunk. Jobb lenne azért úgy talira járni, hogy mindenki pocis, de eljön annak is az ideje.Kép Már biztosan a dokibácsinál vagy, várom a híreket!

SziszusKép
Már én is gondolkodtam rajta, de egyenlőre nem fér bele a költségvetésbe.Kép

SorayaKép
Magika is biztosan gőzerővel az esküvőre készül.Kép Nálunk már csak így megy, rendelésre a dolog. Jó lenne, ha hamar összejönne, mert a cég beosztását és a szervezetem működését nehéz összehangolni. A gyertyaállást már én is próbáltam, de én nem bírtam 15 percnél tovább. A párnás alvást kipróbálom ebben a ciklusban. Valami majd csak működik már!

TinkaKép
Én is emlékszem rád! Mi újság, hogy vagy? Tessék gyakrabban jönni, vagy hírzárlat van nálatok?

Egcsi
egcsi

Haho!Kép
En is beszedelegtem megnezni mit ujsagol Leone,de latom meg varni kell a hirekre!
Egcsi!Kép
En is parnat tettem a fenekem ala 3 alkalommal is ebben a ciklusban,majd meglatjuk mi lesz.
Lanyok!Kép
A hom ma elindult felfele:36.9 volt.Nem tudom szabad-e meg remenykedni,sajnos nem tudom ravenni magam,hogy ne arra gondoljak:Hatha most...
Erdekes modon mostanaban faj a derekam,ami nagyon erdekes,ilyen sosem volt,csak mensi elott,most meg csak a 18-ik napon vagyok es mar 2 napja erzem.Lehet a Gynevactol?
Aamugy kb 1 hete kiuteseim vannak,amik nagyon viszketnek es mar alig birom.Volt a hasamon(most ott elmult),van a labamon,a karomon,a hatamon .Meg a labujjaimon is.KépLehet a megemelt closti adagtol?Vagy allergia valamire?El kellene mennem a haziorvoshoz...
-szoszi-
szoszi

Egcsi Kép
Köszi, jól vagyunk. Dolgozunk a bébi projekten Kép, de ezen a topicon ez nem hír Kép
Hétfőn megyek kórházba kivizsgálásra pár napra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen a hormonjaimmal!
tinka

SzösziKép
Elég jó jel, hogy feljebb ment a hőd, nekem is volt már a 18. napon tüszőrepim. Szóval ne add fel, ha feljebb megy akkor még minden lehet! A kiütéseidhez nem tudok hozzászólni, szerintem is allergiás vagy valamire, gondolkozz, mit ettél-ittál újat mostanában. A férjem nagymamája a zacskós levesre produkált kiütéseket.( Lehet, hogy kenyér nélkül etted a zsíros kolbászt?Kép)

Egcsi
egcsi

TinkaKép
Szorítok, hogy minden eredményed jó legyen!

Egcsi
egcsi

LeoneKép
Látom hiába várok. Remélem minden rendben ment a dokinál! Holnap benézek megint!
Kép

Egcsi
egcsi

Tinka!Kép
Én is emlékszem rád! A Balcsi tuti jó hely, én vagyok rá a bizonyíték!Kép

Látom már vártatok!Kép
Voltam a doki bácsinál, mostmár hangosan és határozottan gratulált. Kép Láttuk a szívdobogást is, igaz kicsit homályosan, de ott volt. A petezsák 27mm, a baba 8mm. A profilomba felraktam a mai képet. Volt nagy örvendezés, férjecském azóta is nagy büszkén vigyorog. Kép
Mostmár sokkal hihetőbb, de én is úgy vagyok vele mint SorayaKép, inkább óvatos vagyok.

Még egyszer mindenkinek nagyon köszönöm a sok drukkot, nagyon várok mindenkit, hogy kövessetek!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Jaj EgcsiKép!
Mi jól elkerültük egymást!Kép

Leone (7+5)

KépKép
leone

Sziasztok Kép

Leone!! Kép
Így örulök: Kép
Van még egy aranyos Kép
Kép

Vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!! Kép

Tinka Kép Persze, hogy nem a gyertyaálláson múlik, de az is egy lehetoség. Erazmusznak volt olyan páciense, aki amiatt nem lett babás, hogy felállt, mosdott, szóval megéri kipróbálni Kép Drukk a hormonvizsgálatra!!

Egcsi Kép A gyertya szerintem úgy a legkönnyebb, ha a fal felé fordulsz az ágyban, popsi alatt párna és nekitámasztod a praclikat a falnak Kép Mégsem kell magad tartani és lehet mondjuk olvasgatni Kép

Szöszi Kép Anyukám a ciklusa 7. napján lett babás a tesómmal. Egy barátnomnél pedig több inszem után derult ki, hogy 26.! nap van spontán peteérése, méghozzá rendszeresen, minden hónapban!! (ez sokáig nem derult ki, azt hitték, nincs neki pé-je egyáltalán, mert minden orvos a félidoben nézte UH-al. Spontán babás lett, miután ez kiderult..)
Szóval csak azt akarom mondani, hogy minden lehetséges Kép

További szép hétvégét!

Soraya
Soraya

Leone Kép
Akkor most már én is merek neked hangosan gratulálni!
Gratulálok! Kép
Tinka
tinka

Leone!
GRATULALOK!!! Kép
-szoszi-
U.i:Probaltam meg okos dolgokat irni,de nem ment.Ezt a boldogsagot fokozni ugysem tudnam.Kép
szoszi

LeoneKép

Hatalmas gratula Nektek!!!!!!! Ezt a jo hirt vartamKép

Vica
vica72

Leone Kép

Hatalmas gratula Nektek! Drukkolok, hogy a további 7 és fél hónapban minden problémamentesen teljen!

Orsi
KépKépKép
icsilya

LEONEEEEEEEEEEKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:

Legyetek nagyon boldogok!KépKépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!

Talán láttátok a Babanet címlapján a felhívást, hogy klubot szervezünk mindazoknak, akiknek bármiféle nehézségük van az életük ezen területén. De azoknak is, akik más módon érintettek, vagy csak egyszerűen kiváncsiak. Kérlek, hogy olvassátok el az alábbiakat, amely egy kicsit "önvallomásosra" sikerült. Ha érdekel bármelyikőtöket, jelentkezzetek, de mindenféle véleményt, ötletet, kritikát szívesen fogadok. Ha úgy gondoljátok, hogy belefér a topic-ba, akkor ezen, ha nem, akkor a címemen.

Minden jót mindannyiotoknak:
Abádi Ágnes

Azoknak, akiknek "nem jön össze", akiknek "elmegy", és akiknek hosszú évek,
komoly erőfeszítések után "jött össze",...
... a családnak, amely támogat, az orvosoknak és a biológusoknak, akik a kezelést végzik,
és az egészségügyi dolgozóknak, akik segítenek, és törődnek

Meghívunk mindenkit, érintetteket és érdeklődőket egy érdekes és izgalmas kalandra. Olyanra, amely nem rejt veszélyeket, és a valóságshowk-kal szemben ebben mindenki nyertes.
Évszázadokon át megbélyegezték a meddő nőket: a gyermektelenség egyenlő volt a becstelenséggel és az isteni büntetés egy formájával. A társadalmi szemlélet szerint ma is szégyellnivaló hiányosságuk van a gyermekteleneknek. Új problémaként merült fel a férfiak terméketlensége. Nem csoda hát, hogy a meddőséget oly gyakran kíséri szégyenérzet, szorongás és bűntudat. Konfliktusokat okozhat és elmélyíthet a családban és párkapcsolatban. Ezért fontos, hogy mit hisznek ma általában az emberek, de mit hiszünk mi, érintettek is: "igazi nő-e a nő gyermek nélkül", ill. "igazi férfi"-e az, aki nem apa?

Egészségügyi intézmények specializálódtak, ill. alakultak a kezelésre, és Magyarországon több meddőségi központ ér el világszínvonalú eredményeket. A "trónörökösre" vágyók mégis sok nehézséggel szembesülnek. Pl. nehéz biztosítani az anyagiakat, bonyolult megoldani az orvoshoz járást ("mit hazudjak a munkahelyen?"). A vizsgálatok és a kezelések során fájdalmakat, kellemetlenségeket is el kell viselni. Könnyen el lehet tévedni az egészségügy "útvesztőiben".

Immár 14. éve dolgozom meddő páciensek között. Rengeteg örömöt láttam, de még több szenvedést: szomorúságot, kétségbeesett kapkodást és reményvesztettséget. Láttam embereket vergődni, "utolsó szalmaszálakba" kapaszkodni. Voltak, akik a látszólag legreménytelenebb pillanatban azt mondták, hogy most nem adom fel. De nagyon kevesen mondták azt, hogy akkor is boldogok akarnak lenni, ha "nem jön össze".

Csak kínlódva, sok-sok szenvedéssel lehet megélni azt, hogy nehézségek vannak életünk e területén? Csak akkor lehetünk boldogok, ha feláldozva mindent egy cél érdekében azt el is érjük? Biztos vagyok benne, hogy Ti is sejtitek, hogy nem. Ezért
arra hívlak meg Benneteket, hogy lázadjatok fel mindaz ellen, ami szenvedést okoz.

Civil szervezet tagjaként azt igyekszem tanulni, hogy az ember képes fejlődni, változni és változtatni, nagyon sokat tenni azért, hogy boldog legyen, és hogy minden ember arra született, hogy boldog legyen. Ezt szeretném a saját életemben megvalósítani, és továbbadni másoknak. Ezért szeretnék létrehozni egy klubot, amelyben a résztvevők nem panaszkodni jönnek össze, hanem egymásnak segíteni, tanulni, tapasztalatokat szerezni, és azt megosztani. Ahol olyan, őket érintő kérdésekről is beszélgethetnek, amelyek túlmutatnak a meddőség orvosi-egészségügyi területén. Ahol a reményt nem a "Majd csak sikerül Nektek is!" szlogen jelenti. Alapvetően egy új szellemiséget szeretnénk felmutatni, amely segít abban, hogy megerősödjünk, hogy elkezdjünk az eddigitől eltérő kapcsolatokat kialakítani önmagunkkal és másokkal, hogy elhigyjük azt, hogy képesek vagyunk a változtatásra, és hogy a mindennapok szürkesége mögött rejtőzik egy másfajta valóság, ami sokkal színesebb és értelmesebb.

További információ:
Abádi Ágnes (Közösség az Emberi Fejlődésért)
abagi@freemail.hu, 06-70-282-9969
abagi

LeoneKép
HIPP,HIPP,HURRÁ! Nagyon örülök és problémamentes babavárást kívánok!Kép

SorayaKép
Ha valakinek nem középidőben van pé-je, az látszik a ciklus hosszán is, nem ? A hőmérőzés lehet, hogy elavult dolog-mondá a dokim-de arra, jó, hogy tájékozódási pontot nyújtson.

SzösziKép
Milyen a hőd ma?

Egcsi
egcsi

'Reggelt!
Egcsi!Kép
Koszonom kerdesed,36.9!(19.-ik nap)Nem tudom,hogy jot jelent-e?Mult honap vegen magasabb volt,szerintem ez is fog meg felmenni,de latod nalam nem hirtelen esik le es hirtelen megy fel,mint masoknak.KépMegcsinal mindent,de olyan lajhar...Kép
Majd meglatjuk 11 nap mulva,mint mond a teszt.Kép
DE a kiuteseim kiboritanak,mar annyit vakarozok,mint egy ruhes!KépFelek,hogy nehogy vmi baj legyen,kikezeletlen himlo,vagy ilyesmi....bar lazam nincs.Megis allergia volna?
Es nalad mi a palya?Mikor gyun apa haza?Tuszorepi?
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Az én hőm is lajhár módon megy felfelé és valamikor nincs leesés. Az alaphőm elég alacsony(36.3-36.4) és max 36.9-re ment fel eddig. Figyelgesd csak a tiedet, ha az alaphőhöz képest felmegy 5 tizedet és fentmarad 6-10 napig akkor jó.
A kiütéseidet sajnálom, mutasd meg dokinak. Nagy pirosak, vagy aprók? Voltál gyerekközelben mostanában?
Nálam kb.10 nap múlva repi és apa is itthon lesz!Kép

Egcsi
egcsi

Allandoan vagyok gyerekkozelben,minden nap talalkozom az unpkaocsemmel meg hugommal(5 es 1 evesek),de egyikuk sem himlos vagy kiuteses,sot az oviban sem senki...
Nem nagy pirosak,hanem picik (mint egy szunyogcsipes-ha az kicsinek szamit)es van neki kozepe ,majdnem mint egy pattanasnak,aztan ha sokat vakarom az kipukkan.Ha meg tudom allni hogy ne vakarjam,akkor 2-3 nap alatt eltunik,de sajnos jon masik mashol.Altalaban 20-25 db van rajtam egyszerre.Kép
A closti beszedese utan jelentkezett,de annak mar 9 napja es meg mindig van.Nem ertem,lehet attol?Aztan voltam egyszer szolariumban(de alloban!!!) arra is gyanakszom...napalergia?Vagy az uj tusfurdom(2 napja mar azt is szamuztem a felso [polcra).Az a baj az allergiaval,hogy 100 dologtol lehet.
A ferjem szerint a kiutesnek a viz nem tesz jot,de az az egyetlen hely,ahol nem viszket,ugyhogy naponta 3x-4x furdok.Kép.Legalabb "tiszta" hulye lettem...Kép
Koszi hogy meghallgattal.Egcsikem Kép,olyan vagy nekem mint egy pcihohohologus igy vasarnap d.e.Kép
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Állok rendelkezésedre!Kép Szociális munkás a szakmám, úgyhogy nem áll messze tőlem a "meghallgatás".KépNem hiszem, hogy himlőd lenne, inkább allergia. Remélem hamar megszabadulsz tőle.Próbáltad már Fenistil kenőccsel kenni?
Hogy én is panaszkodjak egy kicsit, nekem a fülem szarakodik. Reggel 36.9 volt a hőm, de nem a hormonjaim, hanem a torok- és fülgyulladásom hatására. Szerintem az unokahúgom hagyta itt nekem emlékbe csütörtökön amikor vigyáztam rá. Ovis és ott aztán minden nyavalya előfordul.Kép

Egcsi
egcsi

Leone! Kép

Hatalmas gratula a pici babókához, vigyázz Rá nagyon!!!!!!!!!!

Lányok!

Aki még emlékszik rám... A múlt héten megkaptam a magzatvízvizsgálat eredményét és kromoszóma eltérést nem találtak. A papírra még ez volt írva: Leány magzat. Szóval Nálunk jön a 3. kiscsaj.(Apuka először nagyon ki volt bukva, de mostanra konszolidálódott a helyzet, beletörődött, hogy csajok veszik körül, és tele lesz bugyival a ház. Én nagyon örülök.

Puszi:

Kitty
kitty123

Kitty Kép

Nagyon örülök, hogy minden rendben van nálatok! Sok boldogságot a 3. csajszihoz! Apája meg irtó büszke lesz, amikor a 3-at is férjhez adja Kép

Tinka
tinka

Szép napot Kép

Egcsi Kép ennek a lánynak a 30 napos ciklusa mellett volt 26.-on a pé. És az elején egy kis hormon rásegítés mellett simán kihordta a terhességét. Kép Igen, a homérozés támpont, de sokan nem tudják szabályosan csinálni. (csak azért írtam le az esetet, hogy szemléltessem: minden lehetséges Kép És mert ki vagyok akadva, hogy 4 inszem után jöttek rá arra, mi is a szitu vele)

Szöszi Kép Szerintem is allergia. Closty dobozán nincs ilyen mellékhatás írva? Hátha mégis az a ludas.

Kitty Kép
Gratula a kislányhoz Kép Kuldök neked egy képet Kép
Kép

Soraya
soraya

Szia Soraya!Kép
A closti dobozan nincs ilyesmi.Meg az orvos is azt mondta,hogy mellekhatasa nem nagyon van es nagyon ritka.Egyetlen rizikoja,hogy lehetnek ikrek.KépDe azt vallalnank.Kép
Nagyon jo a kep,amit Kittynek kuldtel!Barcsak nekem is kuldhetnel egyet,mikor bejelentem mi lesz...alig varom.
Amugy mi is harman voltunk lanyok es nalunk is mindig fiut vartak,aztan jo volt igy.KépCsak a tampon meg intimbetet egy vagyon volt havonta,mindig ezen rohogtunk.KépJa,es most hogy ferjhez ment mindenki van mar 3 fia is anyamnak.Csak ezeket keszen kapta.Kép
-szoszi-
szoszi

Szia Szöszi Kép

Akkor hanyagold a tusfurdot egy kicsit, hátha az Kép
Ikreket én is szeretnék Kép Férjem is Kép

Remélem hamarosan fogok tudni ilyesmi képet kuldeni neked is, van egy csomó jó Kép Kép

Anyukámék 4-en voltak lányok.. Nagyapám tisztára kész volt Kép A negyedik után feladta Kép

Soraya
soraya

Beszélgetek kicsit magamban Kép
Múltkor valaki mesélte, hogy szerinte Bombera Kriszta terhes. És tényleg! Most olvastam egy másik fórumon, megírta már a bulvársajtó. Most már rólunk is irhatnának Kép
soraya

Én sajnálom a Bomera Krisztinát, mert ez a baba dolog az övé, és ő nem akarta nyilvánosságra hozni. Pláne nem bulvárújságok címlapján. Nagyon kibukott attól, hogy egy bulvárlap - a Storty -nem tisztelve a magánszféráját megírta. Én elolvastam a szerkesztő bevezetését a témához, és azt tudom mondani, hogy hányingert keltő volt Kép Kép Kép Minden együttérzésem a Bombera Krisztináé.

Szöszi! Kép

Nem lehet, hogy a Clostinak van olyan mellékhatása, ami a faggyúmirigyeket is serkenti? Végül is az egész hatásmechanizmusa egy serkentő jellegű dolog.
Nekem 19. nap körül van pé -em és az alaphőm 36.7-36.8 és max. 37.1-ig megy fel utána.
phajni

Ezt nem tudtam Kép ui kulföldön vagyok. Csak azért említettem, mert múltkor valaki kiszúrta a Tv-ben, hogy mintha az lenne.
soraya

Sziasztok!

Leone! nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben van!!KépKépKépKép Ne izgulj a rosszullétek nálam még most is vannak, pedig a 14. hétben vagyok.
Most már én is gratulálok tiszta szívemből Nektek!KépKépKép

A gyertyaállás nálunk mindkét gyerkőcnél bejött. Az én tudomásom szerint a hátrahajló méhű nőknél (ilyen van nekem is) ajánlott ez a segédeszköz, hgy a spermák ne folyanak ki.
Soraya tökéletesen leírta a helyes módszert. Egyébként én voltam a sasszemű, aki kiszúrta a B. Krisztát. És nnézem, nagyon nézem Sziszust is!!!KépKépKép

Kele

Kitti! Gratulálok az egészséges kislányhoz. Apuci meg majd nem győz büszkélkedni velük. De lehet hogy így majd akar egy 4.-et is?KépKépKép
Kele

Szöszi,

Nem volt a kiütéseid előtt véletlenül valahol egy nagyobb piros kis foltod bárhol rajtad? És utána jött a többi??
Ha így történt akkor "rózsafoltod" van.Nekem is volt tavasszal.A szervezet átállása az időváltozásra, pici kis foltok ,viszket mint a fene és ahogy elmúlik egy kis száraz folt marad a bőrön ami szintén elmúlik.
Nem szabad semmi tusfürdőt használni ,lehet kapni a patikában olyan fürdőkrémet amit a babáknak adnak 6 hetes korig.Nem habzik olyan mint egy kenőcs , azzal fürödj lehetőleg.Egyél sok sok gyümölcsöt (én Aloe-t ittam akkor).Nagyon utálatos és kb 6 hét a lefolyása.Utána elmúlik magától.

puszi
Zsebi

Sziasztok Kép

Leone Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Jo reggelt!
Uristen Zsebi,6 het?Hat meg csak 10-12 napja tart,de maris majd' megorulok a viszketestol.Ma elmegyek a haziorvoshoz.De be nem veszek semmit,csak kenegetnem muszaj vmivel,mert viszket.Biztos van vmi mentolos krem vagy hintopor,mint a himlore,nem?
Lanyok!Kép
Ma reggel 37.1 volt a hom.Talan meg remenykedhetek.De jo is volna...
Mi lesz a talival?????????Kép
Remelem kellemes hetnek nezunk elebe es kapunk babas hireket is!Mindenkinek jo munkat!
-szoszi-
U.i:
Remelm Alice is dolgozik mar...
szoszi

Kele!Kép
Nezz meg engem is!De alaposan am!Jol,jol nezz meg magadnak!Kovetelem!!!!!!!!!!
-szoszi-
szoszi

SziasztokKép

KeleKép köszi de már nem kell nézniKép
Ma reggel negatív lett a teszt, ma van a 30-dik nap, úgyhogy már nem is reménykedem, de semmi jele a menstruációnak sem.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Jányok Kép

Ha van kimutatható peteérés, akkor is szoktak adni Clostit?
Vagy teljesen hülyeség?
És ha adnak, mi baj lehet?

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Kele Kép már a 14. héten vagy? Hogy repul az ido!!! Kép Hamarosan félido Kép
Szöszi Kép a 37.1 nagyon bíztató Kép Kép Drukk!!!!
Sziszus Kép még ne mondj le róla!!! A tesztek meg nem mindenhatóak, lehet hogy még nem mutatja Kép
Edit Kép Szerintem a baj maximum az lehet, hogy ikrek lesznek belole Kép

Nekem még van 2 napom mensi-ig, de már itt az eloszele egyértelmu jelek alapján Kép Nem is tesztelek, felesleges pénzkidobás Kép Pedig ez a hónap minden szempontból jól alakult eddig, hát mégsem sikerult.

Soraya
soraya

Soraya Kép

Köszi.
Tipikus a hozzáállásod, ezt mindannyian eljátsszuk, minden hónapban szerintem és ilyenkor jönnek mindig az "amíg nem jött meg, még bármi lehet, hiszen a babás jelek és nagyban hasonlíthatnak a mensis jelekre" típusú üzenetek.
Én is csak, a megszokott módon ezt tudom üzenni.

Még egy kérdés Kép
Ha Clostit adnak, az a peteérést segíti és a repedést ilyenkor pluszban rásegítik, vagy hogy van ez?

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit Kép
ha van peteérésed, és alacsony a progeszteronod és nem pl a magas prolaktin okozza, akkor a tüszőérési fázissal van a gond, annak ellenére, hogy van peteérésed. Ilyen esetben adnak clostyt.
A repesztést nem kell feltétlenül segíteni, ha valakinek spontán megreped, akkor nem adnak repesztő szurit.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok DrágáimKép

Szia Szöszi,hááát dolgozom és tegnap is be kellett jönnöm 2 órácskára jó pénzért ugyeKép mert csakisKép nahátKép ugyeKép
A pici keresztfiamat ma reggel kisértem ki a pályaudvarra és könnyes szemekkel áltam az esőben amikor elindult a vonat.Most szomi vagyok nagyon hiányzik nekemKép
De hamarosan nekem is lessz babám aki mindíg mellettem lessz(legalább 26 évigKép
Amenyire tudtam visszaolvastam látom sokan vagyunk még itt ideje lenne ebben a hónapban elhúzni a pár naposbanKép

Puszi Mindenkinek
Alice
malice

Dr. Orsi Kép

Köszi.
Csak azért érdeklődöm, mert a héten megyek az orvosomhoz a "Most már aztán csináljunk valamit" baba kérdésben és a múltkori "randin", azt mondta ha minden eredményünk ezt alátámasztja, akkor megkezdjük a Closti-s ciklust.
Egyelőre csak ennyi az infóm, majd a héten "minden" kiderül. És jobb, ha okostojásként vagyok ott és tudok okosakat kérdezni.

Edit
Kép

Kép
reditke

Szöszi,

A háziorvos erre nem fog tudni mit mondani.Legfeljebb ad egy kenőcsöt ami jó gombás vagy egyéb fertőzésre.De ha az van neked ami nekem volt akkor az "kakit" sem ér:-) Inkább bőrgyógyászhoz menj oda nem kell beutaló és az jobban ért ilyen dolgokhoz.
Zsebi

Lányok egy kérdés!

Ma vagyok a 11 napon és még mindíg van valami mensim olyan barnásKép ez nagyon gáz a héten elmegyek dokihozKép

Alice
malice

Hat,lanyok most jovok a haziorvostol.KépTeljesen foloslegesen mentem oda(ahogy Zseby megjosolta),fogalma sincs mi lehet ez,szerinte allergia.Mondtam be nem veszek semmit,mert hatha,adjon kenocsot,azt nem adott,vmi szar mentolos szeszt vagy mit irt.Meg egy gyogyit,mert azt lehet szedni terhesen is.Es ne egyek majonezt meg felvagottakat.Jaj,es ezert 1 orat ott alltam.Franccbba!Grrrrr!Kép
Es okoskodott is,hogy vajon miert is nem esek en teherbe.Ranezesre szerinte a petevezetoim vannak elzarodva.Istenem,mennyi dilettans.Es hogy idegesitenek.Kép
Persze,lehet hogy igaza van,de valszinu o ezt az 1 okot ismeri,ezt mondhatja mindenkinek.Es ezt az arcomrol olvassa le.
Na,viditsatok fel!Apanak hasmenese van,egesz ejjel wc-n ult szegenyKép,mar tul van ma 3 Immodiumon.Anyukam influenzas.Mi johet meg?Vakarozas...
-szoszi-
Bocs,hogy figyelmeztetes nelkul ratok zuditotam osszes bajomat....
szoszi

Alice,

volt ilyen kérdés mostanában Erazmusznál is és azt válaszolta hogy a mensi utáni barnás cucc valamilyen gyulladást jelez általában.
Zsebi

Köszi ZsebikeKép

Valószinű szerdán dokihoz megyek akkor van délután,aztán majd meglátjuk mit mond.
Majd jól kikezeli és jöhet a babyessssKép

Alice
malice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?