A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jóéjt, sziasztok, 1 hét múlva ugyanitt Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!
Én is itt vagyok ám! :wink: "cseppet" le vagyok maradva, nem tudtam 50oldalt visszaolvasni, de bele-belenéztem a dolgokba.

Mezsó! Gratulálok a Babócához!!!!

Bambi, írtam pü-t, hogy léccci nekem is a gátmasszázsos leírást, megkaptad? Esetleg ha valaki elküldené nekem... ercsi3@gmail.com KÖSZI!!!!

Szép estét mindenkinek!!!

ercsi_3

Nici - Nagyon jó utat nektek!! Érezzétek szuperul magatokat!!

(Nah, megfőztem, mostam, takarítgattam .. aztán tessék, mire ide jutok, kihal a fórum :lol: :lol:
Lehet egyedi a bioritmusom :lol: :lol: )

Ercsi - Rég jelentkeztél! OLvasom a blogot, így tudom, jól vagytok, de azért jöhetnél többet :)

Kép
szösszenet

Nici - Most nézem a képeket :) NAgyon cukorfalat a Baba :) Jó utat neki is, tuti élvezni fogja ;) Főleg a szuper friss levegőt!!!

Kép
szösszenet

Jó reggelt....nem bírok aludni, pedig nagyon fáradt vagyok....

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!
Jó reggelt!

Hogy vagytok?
Mi rémesen aludtunk, olyan álmos vagyok még, hogy homályosan látam a képernyőt :shock: Mindenesetre ma megyünk pár holmit venni az ikeába, talán dm-be is, remélem addig felébredek :wink:

Találtam egy cikket a szülés előtt-alatt-után segítő homeos szerekről, gondoltam megosztom Veletek:
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/view/&pid=18

Szép napot mindenkinek, valszeg du. jövök újra

Kép Kép
celesztina

Jó reggelt!

most még biztos képtelen leszek reagálni, csak olvasok. Drága férjemnek be kellett ma menni dolgozni, úgyhogy nemcsak egész héten, hanem már szombaton is kelhettünk hajnalban. 4 óta fenn vagyok, Csengét fél 6 óta próbálom visszaaltatni. Az előbb azt hittem,h ez már sikerült, de most hallom, hogy játszik ... na most már kopog is..... jaajjj, de sz@r nap lesz ez is, ha ilyen kialvatlanul kelünk, az tönkre tesz mindent

Kép
Kép
mango.

Klarka: sajnálom :cry: ismerős helyzet :cry: Esetleg később talán majd még vissza tudsz szundizni

Mango: hát, nálunk is hasonló volt a helyzet abból a szempontból, hogy Laura ébredt éjfélkor (miután mi 11-kor mentünk aludni) és 3-ig nem tudott visszaaludni :cry: Valami lehet a levegőben, hogy ez van -bár Lau érzékeny az esőre, ha sok idő után esik újra (anno ilyen napon is született meg)

Kép Kép
celesztina

SZiasztok én is koránkelő... (bár azért nem ennyire mint ti... :oops: ). Momentán épp gyűlölöma Corát, mert Uram egész hétvégén dolgozik, a héten 1 szabadnapja volt (a tegnapi, amit végigrohantunk), na mindegy...

Láttam tegnap a képet Blankababáról, jaj nagyon édes az a kislány! :D

Egyedül otthon maradó kismamiknak és mamiknak kitartást a hétvégére!

Kép Kép
szõlõ

celesztina köszi a homeos cikket. Áttanulmányozom.

Kép
téjé

Nici, nagyon édesek a képek a babóról! :D Néha rámjön hogy jaj el kéne menni 4D-re még gyorsan, de aztán rájövök hogy tök fölös. Mazsi annyira utálja az UH-t hogy mindig hátat fordít :lol:

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:35-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:35-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm a gyümileves recepteket :lol: :lol: :lol: :lol:

bocsánat azoktól a,kiknek nem küldtem el a gátmasszirga leírást, de a héten eléggé rohantam mindenhova. Tudom, van akinek most emi elküldte, de azért pótolom én is a hiányoságot.

Most csak ennyi, mert megyünk gyümileves alapanyagot venni :lol: :lol: :lol: (na meg rántott cukkini -hmmmm, a kedvencem - és jó fogyasztó hatású)

Ja, a Tekszóban annyira jó, szép az új kisbaba ruha széria :lol: :lol: :lol:

A Blanka kisbaba nagyon helyes, nem látszik, hogy korábban született volna.
És a 4d-s képek is nagyon jók. (most majd megmutatom a férjemnek, hogy tuti, hogy kisfiú van a pocakomban, mert amit mi láttunk a lába között, az nem hasonlít erre a kis nunira.)

1Bambi

Kép
1bambi

Sziasztok!

Nekem is nagyon tyar éjszakám volt, 3x ébredtem pisilni, mindháromszor fél-egy óra volt mire vissza tudtam aludni. 4x meg Kata ébresztett, keservesen sírt álmában. Áthoztam magunkhoz, mert az ágyában nem tudtam megnyugtatni :( Bizti rosszat álmodott szegénykém...

A hétvége is ramaty lesz, az én férjem is dolgozik, kint moslék idő van, még kimenni sem tudunk :( Ráadásul mivel tegnap vendégek voltak nálunk (Katát köszöntötték) ezért kaja van, rend van, tisztaság van, még mosni sincs mit.... Szóval unatkozom ezerrel. Eddig olvasgattam a fórumot (visszaolvastam 5 oldalt) most meg mindjár ágyba bújok a csajommal, alszunk egyet.

Nekem sincs még összepakolva a cumóm, egyrészt nincs pénzünk megvenni a belevalókat (áprilisig ki kéne húzni a kicsinek mindenképp) másrészt a hálóingeket, köntöst, törülközőket napi szinten használom...

Ráadásul azt sem tudom hozzánk mit kell vinni, pl a babának.... Nuska, tudsz segíteni?

Na megyek, nem lombozom a hangulatot :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Látom mindenki lustizik vagy családozik ma, nagyon helyes :wink: Hozzám is mindjárt ideérnek Anyuék, úgyhogy nem leszek eyedül egész nap :D

Ezt megmutizom, tegnap vettük:

Kép Kép

Nekem nagyon tetszik, olyan kis vidám. El is férnek benne most a cuccai, persze lesz szekrény is, azért is jönnek ma Anyuék hogy lemérjék mekkora ajtó kell a polcokra.

Tegnap írtam hogy nem jövünk rá a baldachintartó vas felszerelésére, na nem véletlen. Ilyennek kéne lennie

Kép

Na most a hosszú tartó 2 részből áll, de nekünk véletlenül se passzol össze.... Mindegy, mert így csak a felsőt erősítettük rá, és így is teljesen jól tart, remélem ha rajta lesz a baldachin akkor se borul le.

Kép Kép
szõlõ

Szőlő - A mienknek abszolut nincs alsó része, és rajta van a baldachin vagy 2 hete (most megy majd a mosásba), és jól tart, semmi labilitás :) Szerintem tökéletes lesz, ahogy összeszereltétek :)
A kisszekrények is cukik :)

Bambi
- Hajrá a gyümileveshez! Én tegnap kevertem megint egy nagy adagot, de nem magamnak .. viszem Anyuméknak megmutatni :) hátha ők is rápaknak! Amúgy tényleg úgy a legfinomabb, ha pár órát hagyja állni az ember .. vagy egy éjszakát. Meg a fekete ribizli szépen megszínezi pár óra alatt akár :)

Mi ma családozunk .. Szabi meg gyógyul .. (a tegnapi koncertezés nem lendítette őt előre a gyógyulásban .. de legalább szuperul sikerült ..)

Holnap fotózás .. hát .. ezernyi ötlet a fejemben, remélem legalább néhány álmomban előjött képet meg is tudunk valósítani ..

Kép
szösszenet

Csak az az aggodalmam, hogy ugye mivel nekünk 60 centi fér el max magasságban, ezért nem az alján támasztja a vasat az a rászorító izébizé, hanem a vas túllóg egy kb 10 centit. Tudom nem érthetú így, mindegy :lol: :lol: Meglátjuk, remélem jövő héten megjön a baldachin is.

CSAJOK! Akik rendeltetek már a szopiparna.hu-ról. Mennyi idő alatt érkezett meg a csomi?

Kép Kép
szõlõ

Szép napot mindenkinek:)

Kicsit visszaolvasgattam én is.....
Uhu képek nagyon aranyosak.tényleg nem szégyenlős babóca....kiteszi amije van :D :D :D

Zsuzsófi-nem rontod a levegőt.nem kell menned sehova.Egyébként nállam is az a helyzet,mint nállad.Kint esik,benn már rend van vagy 1 hónapja,mert non stop a házat nyalom kínonban,kaja van,tv-ben semmi......

Szőlő-nekem is tetszik ez a vidám kis fiókos.Kicsit feldobja a hangulatot.
Nem tudom ki írta,hogy van új kollekció a tescoban....az a helyzet,hogy én már be se merek menni ilyen helyekre,mert felesleges pénzköltés lenne.

A kórházi pakk-nekem sincs még bepakolva,szanaszét van a ház több pontján :D De eldöntöttem,hogy jövő héten kimosom a táskát,és elkezdem a pakolászást.
Képzeljétek,a szülésznő azt mondta tegnap,hogy a babának nem kell semmit bevinni,csak a rucit amiben hazahozzuk.A többit a kórház adja.
És nekem is hálóinget a szüléshez,meg az ott tartózkodásra is,ha igényt tartok rá.
Szerintem szülés után már a sajátomban fogok flangálni.

Megyek kicsit levegőre,mert olyan bezártságérzetem van már.

Kép
szibi

Szibi, ez tök jó hogy a babának nem kell semmit vinni! Nekünk pelust kell az tuti, popsitörtlőt ilyesmit még nem tudom, ruhát adnak ott. Szüléshez magamnak én is kérnék kórházi hálóinget, remélem lehet.

Az én kórházi pakkom egy DM-es náááájlonszatyorba van betuszkolva momentán :lol:

Kép Kép
szõlõ

Hááát, én a csomaggal elég jól állok, konkrétan ugye, egy hete hurcoljuk fel-alá a városban :D De ez is többfokozatú, hiszen egyelőre még az én cuccaim vannak benne igazán, bár eltettem a mellszívót is, meg melltartóbetétet is, hiszen ha mégis jönnek a bébik, ezekre szükség lesz. viszont az ő cumójuk még nem kell, mert 2500 alatt úgyis a PIC-re kerülnek, oda meg nem kell semmi...Tiszta gáz, ezen tűnődtem, hogy nem kell kétségbe esnem akkor sem, ha mégis mostanában szülök, mert legalább a normál születési idejükig kórházban lesznek, tehát simán meg tudom venni Nekik azt, amivel még el vagyok maradva....(De úgyis várnak még pár hetet, és akkor együtt jövünk haza!!!!!!)

Kép
babyteve2

Jajj, Szössz, akartam még írni a listáddal kapcsolatban, hogy szvsz pár hajlítható szívószálat szerezz be, mert nagy segítség lesz, ha nem kell emelgetned a poharat a fejedhez, elég csak odahajlítani a szívószálat és már tudsz inni...ez persze, a többi császárosnak is javaslat!

Kép
babyteve2

Apa nálunk is melózik egész hétvégén, Tomi ment volna a pótnagyihoz névnapozni, de lebetegedett, így ápolhatom Őt is...még szerencse, hogy van egy rakás szoba, ahol el tudunk különülni.... :(

Kép
babyteve2

én sem állok jobban a kórházi cuccal.Egyenlőre még barátkozom a felnőttpelussal,meg a hálóbugyival :D :D Annyira katasztrófán néz ki.Igen,tudom,hogy mindenki ilyenben fog szaladgálni,de hát hiúság az hiúság.

Nekem is van egy olyan érzésem,hogy ráérek még bepakolni.Állandóan az jár a fejemben,hogy mi van ha túlhordom,meg ha nem akar időben kijönni....Pedig már annyira szeretném látni....megpróbálom megbeszélni pocakbérlővel,hogy 38-39 héten randi van anyával meg apával :D :D

Kép
szibi

sziasztok!
Olyan kedved csináltok a gyümölcsleveshez, hogy a hétvégén én is beszerzem a hozzávalóit..
Nagyon jók az uh képek! Olyan jó látni őket, a kis világukban, amit hamarosan felvált egy másik...

A kórházi pakkom nekem majdnem teljes, még szopt. melltartót nem vettem. Egész eddig húztam a dolgot, hátha még nő...de nem igazán. Ti olyat vettetek, ami most pont jó?Nem kell egy kicsit nagyobb? (benne - remélhetőleg-a tejcivel csak duzzadtabb lesz, nem?)
Segítsetek, mert a hétvégén megkéne vennem, hogy már az se hiányozzon.
Ugyanis a védőnő tegnap eléggé rámijesztett, szerinte az hogy nyitva van a külső méhszáj, és a méhnyak is rövidült, ráadásul egyre több és erősebb a keményedés, mind azt mutatja,hogy nincs sok hátra..Rám pirított, hogy pihenjek, és h. legalább még 2 hétig bent kell tartsam a babócát...
Ja, és azt mondta, hogy semmiképp se hagyjam abba a magne B6-szedését! sőt, ha nem akarom hogy kibújjon, még sűrübbe kell szednem.
Ja, és most először szívhangot is nézett! Olyan jó volt, felért egy nyugtatóval..

Timi

Kép
tim27

Szőlő!Nekem 10 nap alatt jött meg a szopipárnától a rendelt ágyneműszett, baldachin, szopipárna.
emma2008

Tim-szerintem lassan megvehetnéd a melltartót.ha bizonytalan vagy,inkább vegyél egy picit "lazábbat,ne olyan passzentosat,mert ugye még a betét is bele kell hogy férjen.

Én is halogatom,de 3-4 hét múlva már biztosan beszerzek legalább egyet,és majd apát szalasztom a másikért.

Kép
szibi

Timi - Én tegnap vettem meg az első szopis melltartómat .. még egyet tervezek. Kicsit nagyobbat vettem, mint ami pont jó, mert mondják, hogy amikor megindul a tejci, akkor megduzzad a mell. Tehát én a kényelemre mentem :) Meg hát a melltartóbetét is foglal helyet :)

Babyteve
- Köszi a szívószál ötletet, már vki mondta ezt, meg a sportkupakos üdítőket .. :) Az jó, ha már csak ilyen dolgok hiányoznak a csomagból .. ezt bármikor bárki be tudja nekem szerezni :)

A haskötőn agyalok, hogy előre vegyem meg, vagy majd másnap Apuci elmegy .. megbeszélem kedden a dokimmal, mit ajánl :)

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:36-kor.
Vendég

Sziasztok,

na most már jobb egy kicsit, aludtam az én kis szerelmemmel (Csengével) egy nagyot és most jobb. Nálunk mindig csatatér a lakás, mert egyre kevésbé tudok a kis huncut után pakolászni...

Xsara, átadtam a puszikat, még mindig színes a homloka, de legalább nem púpos. Hogyan ünnepeltetek Danival?

Nono, képzeld álmomban én is a kezemben tartottam a fiamat, még a kórházban voltunk és ő pont olyan volt, mint a nővérkéje :)

Benettke, Szösszenet,
köszi a bíztatást, de amikor sokat van egyedül az ember minden hülyeség eszébe jut. Még mindig csak több kényeztetésre vágynék, mert ha megszületik a pici napi 3 óra alvás lesz a nagy luxus.. de apának csak a munka, a munka és a munka van. Persze sajnálom ezért, dehát nagyon hiányzik néha!

Kép
Kép
mango.

Szibi, te mennyi idő alatt érsz át a kórházba?

Kép
Kép
mango.

Bolygó, köszi :)

Nici, a legalsó képen mit csinál a Babóca? A kis fülét fogja? Nem bírom kinézni

A kicsi Blanka csodaszép!!!!!

Kép
Kép
mango.

Mango-Kb 1 óra,+- 15 perc forgalomtól függ.
De emiatt nem pánikolok szerencsére,mert nem lesz olyan szerencsém úgysem,hogy 1 óra alatt megszüljek.
A barátaink rá akarnak beszélni,hogy menjek át a kiírt időpont előtt pár nappal,és ott várakozzak :shock: :shock: :shock:
Na hát erről szó sem lehet,Csak idegeskednék,hogy mi van itthon,Jól vannak e a kutyáim.....
Különben Zoja kutyám is áprilisban szül,pontosan 9-e a dátuma.Remélem vele lehetek addig,utána már mehetek én is szülni :D :D :D
Az a gond,hogy szüléskor csak engem enged oda,férjemre morog,más pedig meg sem közelítheti....
Kicsit nem idevágó téma,bocs :oops:

Kép
szibi

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök csak! Mi is jövünk-megyünk! Délelőtt anyuval megvettük a kókuszmatracot, pelenkázó feltétet, akciós légzésfigyelőt, meg még vettünk 2 bodyt, 2 sapit. Jövő héten meg megrendelem a babakocsit és a kiságyat+ pelenkázót! :D

Gyümilevesre én is rákattantam, szerintem délután megveszem a hozzávalókat a boltba! :lol:

Blanka gyönyörű!!!!!!!!!!! Hogy fér ki OTT lányok...?? :roll: :shock:

Kórházi pakk nekem is megvan, de még csak a szekrényben figyelget! (kivéve szopis melltartó) Én sem merem összerakni egyenlőre. Talán a 36. héten...

Ja! A szopipárnás honlapról rendeltem én is akciós falvédőt! Elvileg az is itt van jövő héten. Köszi az ötletet lányok!!! Tényleg nagyon szépek. Remélem életben is ilyenek!

Kép
gabo001

Zoja is áprilisi kismama :)
Jó neked, hogy nem vagy para-mama. Én az vagyok. Nyilvános magzatvízelfolyás, majd szülés a kocsiban. :) Vagy azonnali 5 perces fájások+ csúcsforgalom. Valamint éjszakai azonnal szülök roham és persze senkinek sincs bekapcsolva a mobilja, aki ájöhetne Csengére vigyázni...

Emma, jó a zokniban szüléses sztori :)

Szösszenet, jó fotózkodást holnapra, a párodnak jobbulást!

Kép
Kép
mango.

Emi, ez annyira gáz, hogy rád hárítja a felelősséget. Most mit mondjál neki? Jöjjön be és akkor rákényszerítetted vagy ne jöjjön be és akkor meg kimaradt?

Megint fája fogam, de szrdán meglesznek a new koronáim, juhúúú. Pont egy ilyen kiadás hiányzott nekünk is

Kép
Kép
mango.

Na jó most már lelövöm magam, úgyis mennem kell. Én nem ismerem Kevinszpésziéket, de sokat gondolok rájuk, remélem a kis Marcival minden rendben lesz !!!

jajjj, hát

BOLDOG NŐNAPOT LÁNYOK!!

idén már lesz anyák napja is mindenkinek!!

Kép
Kép
mango.

Sziasztok!

Gratula Blanka babához és Isten hozta ezen a világon nagyon hosszú és boldog éveket kívánok Neki!!!

Lenne egy kérdésem.
Olvastam a fórumban valami szopipárnás oldalról. Leírnátok a címet,hogy hol tudok utána olvasni?
Ti mennyiért vettétek?

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Kellemes délutánt mindenkinek!

Még nem volt időm visszaolvasni, csak beugrottam írni, hogy az Ikeában most akciós a Minnen baldachin és az oroszlános ágytakaró (gyermekágyhoz vagy bébiágyhoz, jó puha). Gondoltam hátha valakit érdekel-érint. (az árára csak az utóbbinak emlékszem, az 995.- volt és gondolom ez hétvégi akció)

Majd később még jövök olvasgatni, addig is sziasztok!

Kép Kép
celesztina

Mannogab:

www.szopiparna.hu

Én nem szopipárnát rendeltem hanem ágynemű, de árakat is találsz az oldalon.

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:36-kor.
Vendég

Sziasztok!

Immár asszony vagyok :lol: és sikerült túlélnünk a mai napot!Mondjuk egy rémálom volt , :cry: mert itt végig szakadt az eső ,a fodrász késett fél órát, a páromék családja kezdés előtt fél órával érkezett meg.Még akkor szerlték az autódíszt. A cukrázdai fényképezkedésnél már azt hittem felrobbanok! Kíváncsi vagyok milyenek lesznek a képek!
Sikerült megfáznom ,mert jó hideg volt!
Magammal elégedett vagyok,mert elég jól kisminkeltek meg a hajam is jó lett.
Majd később rakok fel képeket,ha már a fotós ide adja lemezen.
A baba nem okozott semmi gondot csak éjszaka voltam elég sokat fenn.

Kép
kritta

Szibi,
küldtem privit!
sirkici

Nono, drukkolok hogy az 1-es pont legyen érvényben :)

Én azon döbbentem meg, a márciusiak táblázatát nézve, hogy ugyanannyi császáros szülés van, mint amennyi síma... :shock: :shock: :shock: :shock: Ez engem nagyon megdöbbent, és nagyon kíváncsi lennék a valódi hátterére, mert azt nem hiszem el, hogy ennyi esetben indokolt lenne. Inkább a dokik kényelmességét, ill a szülő nő lelkét sejtem a háttérben (lsd otthonszülés kontra kórházi)

Kíváncsi lennék, kinek mi erről a véleménye??

Amúgy az előbb annyira, de annyira jót nevettem :) A lányom 1,5 év után ismét elaludt az etetőszékben :) Haláli volt, ahogy ott dülöngélt, a szörnyű anyja meg ahelyett hogy gyorsan letette volna, csak röhögött, és fotózott :) Meg videózott :)

Olyan édes volt, majdnem megzabáltam :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kritta, nagyon, nagyon gratulálok, és kívánom hogy hosszú-hosszú évekig boldogok legyetek egymással :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Küldök pár képet magamról nem esküvői, hanem még a smink rajtam van és a pocak növekedést mutatja. :lol:

Kép Kép

Kép
kritta

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Mezsokám! Nagyon gratulálok és sok boldogságot kivánok nektek. Blanka baba nagyon szép kislány.

Kritta! Gratulálok neked is asszonnyáválásodhoz.

Kép

Kép
kamilla306

Kritta: sok-sok boldogságot kívánok Nektek én is!!!

Kép Kép
celesztina

Sziasztok Csajok,

Szőlő, tök jók ezek a komódok. Hol vettétek őket?
Egyébként baldachintartóból nekem is olyan van, aminek nincs alsó része.

Kritta, gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek. A fényképeket majd ne felejtsd el!!

Mangó, sajnos nálunk elég sok mindenben nekem kell döntenem. Viszont ebben nem fogok...
Fogfájáshoz jobbulást.

Nono, szorítok én is, hogy ne legyen a picivel semmi gond.

Szibi, 1 óra az azért elég sok szerintem :?
Szegény Zoja kutya, szorítok, hogy ne maradjon egyedül.

Timi, kitartás és pihenj sokat!!

Zsuzsó, én is meglepődtem, hogy milyen sok a császár... Hát nem tudom.. Én azt hittem, hogy most már szigorú szabályozások vannak, ami alól nem lehet kibújni. Bár ha belegondolok jó pénzért biztos tudnék én is szerezni igazolást pl. egy ortopédustól, vagy szemésztől...

Kép
emi29

Kritta, nagyon csini vagy a képeken. A pocakod is alakul :)

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?