Sziasztok!
A tegnapi altatásunk egy katasztrófa volt. Szelit (szokás szerint) letettem fél 9-kor, erre fél óra múlva jelez, Apa bemegy, és Szeli nyújtott könyökkel nézelődik, mint aki kialudta magát…

Aztán visszahoztuk a nagyszobába, mert már tudjuk, hogy ilyenkor nincs mit tenni, újra meg kell várni, míg álmos lesz. Aztán csapó 2, újra letettük, nagyon ordít, visít.

Nem értettem. Újra vissza. Persze a nagyszobában minden happy, semmi baja nem volt.

Aztán 10 óra körül csapó 3, újra bevittem, de most már mentem vele aludni, hátha az a baja, hogy én nem vagyok ott.

Hát mégjobban ordít, visít. Akkor már mondom lehet, hogy a foga, bekentem Dentinoxal, akkor hüppögött, kicsit megnyugodott, de pár perc múlva újra ordít…

Kész voltam. Ilyenkor az a legrosszabb, hogy az ember nem tudja, mi a baja a picinek.

De lehet, hogy addigra már annyira felpörgette magát, hogy nem tudott lenyugodni szegénykém. Odavettem magam mellé, mondom oké, akkor együtt alszunk. De mivel pár hetes kora óta nem aludtam vele 1x sem, természetesen neki is szokatlan volt a helyzet, cumival a szájában elkezdett nézelődni a majdnem tök sötét szobában, és kaparta a falat, mert az nagyon érdekes.

Viszont 5 perc alatt sikerült megnyugodnia mellettem, így áttettem a kiságyban, még egy kis nyüszi, és aludtunk 6-ig!
Timi26! Nagyon rossz lehet ez a bizonytalanság!!! Remélem, mielőbb sikerül kideríteni, hogy mi a baja VikDannak!!!

Mennek a gyógypuszik!!!
És a többi betegeskedőnek is!!! ++++++++
Maggie!
Mesi! Én miért nem tudom a linkeket megnézni??? (Lehet, hogy most nem műkszik az oldaluk, majd később újra próbálom!)
Én már pocakosan is néztem ilyen strandos sátrakat, mikor jártam úszni! Nagyon jók, szerintem is.
Heni!
Motiot! Oké, akkor megnyugodtam lánc ügyben!
Légzésfigyelőt (kölcsönkapott) továbbadtam pocakos barátnőmnek! Már csak napok vannak neki hátra! Úgy izgulok!!! Már kezd ő is türelmetlen lenni, ugyanúgy, mint én voltam!!! Tök jó visszaemlékeznii!!!
Timi26! Van a rosszban valami jó is, igaz?
Na, én meg a pajzsmirigy-túlműködésem miatt nem is szedhetek semmilyen anyagcsere gyorsítót. De legalább fogynék, mint a többi túlműködős…

Nagyon égő, de leírom (hisz a barátnőim vagytok): visszaszedtem a fogyi alatt leadottat, plusz feljött még 3 kiló.

Szerintetek???

Nemsokára megyek újra vérvételre, kivi vagyok, hogy áll a pajzsmirigyem.
Móni! Gratu az éjszakához!!! Végülis adtál neki homeot???
Mi ma nem úszunk sajna, mert anyukám Bogácson…
Állítólag holnap napos idő lesz! Remélem. Ma ki se megyünk, inkább pihentetem a térdemet, az jót tesz neki!