Sziasztok
Judit, tök jók a képek

(bár ezt már ott is mondtam) - nem is vagy bééééna!!!

PPP
És mér is kéne megsértődnöm, jaaaa, tudom már

... ha tudnád, hogy majdnem eltaláltad: Hatvanas utcában lakunk, nem Hatvaniban, de sajna 60ban

P ... vigyázzá' ezzel a megsértődéssel, mert ma viszonylag rossz napom van és a végén még télleg bejön
Egyébként gratula a nagy rúgáshoz!
Megjegyzés Nikon-Canon témában: ezt a gépet párszor majdnem földhoz vágtam Párizs városában (kb. 1 hónapos volt akkor), amikor szétsz@rta a kártyáját, rajta közel 300 képpel (gondolhatjátok!!!!

elvesztek... ), utána még1x megcsinálta ezt itthon egy totál másik kártyával... szépen a pénzt dobátuk ki az ablakon a kártyákra, a gép meg röhögött magában (a szerviz szerint jó). A lényeg, hogy azóta jó, de úgy kell vele bánni, mint egy hímes tojással - amig el nem mentette a képet rá se szabad nézni

PPPP
Buborék, szomi vagyok, hogy nem ismerhettelek meg (már írtam, hogy a többiek miatt is, de Boborek a pocakpárom

)

Képzeld, mi eléggé el nem ítélhető módon betöltött 37.en megyünk CTG-re. Azt se tom, hogy néz ki

Még 1,5 hét

(ez mind azért van, mert a dokinéni a csodakorongján úgy tologatta ki, hogy 36+7 az még csak 36... hiába mondtam neki, h sztem nem így van, szte úgy volt és nem akartam vitatkozni.
KisBuksikám,
az én albumomba még fér 12 kép, ha akarod átküldheted és felteszem (1 album = 4*12 kép). Egyébként sztem te is ki tudod találni az okos Buksiddal

, hogy mit kell tenni... Fotoalbumok, saját album, új album, kép feltöltése, cím, megjegyzés... és már fent is van

Menni fog

Borzolod itt a kedélyeket a várakoztatással
Szilvi, nekem nem csináltak ellenanyag vizsgálatot... Jó 0 RH+ vagyok, de akor is! A védőnéni említett vmit, de aztán leszállt a témáról (még rég volt)... most akkor mi van?
Ribizli, Manga üdv a regisztráltak táborában!
Victoria

!!!!
Na pussszantás:
Ann