A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alice!
Gynevac!Volt mar neked?Mar mi is kapjuk mar,allj be szepen te is a sorba.Kép
Lanyok!
Lesz TALI??????????KépSemmi hir rola...
-szoszi-
szoszi

SzösziKép

Nekem még nem volt,az mire való most nemtudok semmitKép

Alice
malice

Alice!
A kismedencei gyuuladasokat szunteti meg.Ez egy vakcina.Olvashatsz rola Erazmusz topikjaban vagy a www.gynevac.hu-n. Keress ra.Multkor a tv-ben is volt.
Hajra!Kép
-szoszi-
szoszi

Edit Kép

Nálam nem fog jönni a "még reménykedek" dolog, mert ismerem a testem és ez bizony mensi lesz. Kép Próbálom elfoglalni magam és nem letörni Kép Kép

Alice Kép
Rég "láttalak"! Kezeltesd ki a barnázást és akkor tényleg jöhet a babyeso!!!!
Kép

Szöszi Kép
Még jó, hogy nem a háziorvosok a mindentudók terhesség ugyben.. ilyet mondani ránézésre! Megáll az ész.
Soraya

Alice,

tényleg érdmes kipróbálni a G-t.Olyan jó amikor 2 napig nem bírsz ráfeküdni sem :-)))
Különben nagyon ajánlák a babásodás előtt ,mert nem csak a gyulladásra jó hanem a baba kapaszkodásában is, csökken a vetélés kockázata,és a koraszülést is csökkenti :-)))!!!
Zsebi

Szasztok csajokKép
Olvasó üzemmódban vagyok, mert a kollégák kuksiznak.

LeoneKép
Óriási gratula, és vigyázzatok a kis vasgyúróraKépKép!!!

KittyKép
Akkor lesz 4. baba is ? Hát a papát nem irigylem, a nőuralom miatt!!!!

AliceKép
A barnázás sajnos progi hiány is lehet. Most én is ebben a cipőben járok, a 14cn óta barnázom. Tegnap volt a tüszőrepim (16.cn), atomerős LH tesztet produkáltam, és a szombati 36,6-ról tegnap 36,8 volt a hőm, ma reggel már 37, de sz*rt sem ér, mert barnázom. De lehet gyulladás is az oka Nálad, nálam az ki van zárvaKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

SorayaKépSzösziKép
Ikrek nálunk is jöhetnének!

SzösziKép
A hőd nagyon biztató. Ha akció is volt a megfelelő időben, akkor még minden lehet!Kép

KittyKép
Gratulálok a kiscsajhoz! A férjed jobb, ha nem morog, rajta múlott a dolog!Kép

Láttam egy sétáló kismamát kertészfarmerben. Az első gondolatom az volt, hogy ilyen gatyóm nekem is van, csak a pocak hiányzik belőle!

Egcsi
egcsi

Cat,

Én tudom hogy progi hiányt akkor jelez a barnázás mielőtt megjön a menzesz.Mensi után már gyulladásra utal.
Vagy nem így van ?
Zsebi

CatKép
Éppen én is ezen gondolkodtam mint Zsebi, hogy progihiány miatti barnázás csak a ciklus második felében lehet nem? Már középidőben is barnázhatsz emiatt?

AliceKép
A Gynevac egy nagyon jó dolog, vágj csak bele, ne csak mi szenvedjünk!Kép

Egcsi
egcsi

ZsebiKép

Én is valami ilyesmit hallottam.

Alice
malice

Egcsi

KösziKép a héten rákérdezek a dokibácsinál.

Alice
malice

ZsebiKép,EgcsiKép
Nekem most a lombik előtt fokozottan nézik a gyulladásokat, és nem találnak semmit, de a Gynevac-ot is beadattam, így annak is kell védenie. Én tudom, hogy nekem mikor van barnázgatás hormongond miatt, mert akkor összehasonlíthatatlanul görcsöl a méhem, és ez tipikusan az. Olyan mint a mensis görcs, csak apróbb, és a barnázás sem jelenik meg betéten, hanem csak a WC papíron, tehát kis mértékű. Ja és nekem a mensi után nem volt barnázás, hanem most kezdődött a 14. cn-től.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Lanyok!Kép
A mai napomat nem kivanom senkinek.Jo lenne itt kibeszelni magambol,de nagyon hosszu lenne,lenyeg,hogy ma minden osszejott,ugy ahogy mondani szoktak.
Egcsi,Kép
valamiert erzem,hogy nem jott ossze ez a honap.KépMar most faj a derekam,pedig ilyen koran nem szokott.Tuti mensi lesz,csak azt nem tudom mikor,mert meg csak a 20-ik napon vagyok.A hom toporgott felidoben,ezert aztan nem tudom jokor akcioztunk -e,de megmondom ekson volt a 6,9,11,12,14,17 napokon.18-tol kezdett a hom felkuszni.Elotte stabilan es laposan 5 napig 36.6 volt.
Cat!Kép
Fene az egyforma gusztusunkat.En is gorcsolgetek.KépPedig meg mensikor sem szoktam,hat meg a 20-ik napon.Barnazas nincs,nem is szokott lenni.
-szoszi-
szoszi

Ja es EgcsiKép!
Duphastonet szedek,ugyhogy a hom nem jelent semmit,mert lehet attol magasabb.Nem igaz,Cat?KépEs lehet magasabb akkor is,ha nem vagyok babas,nem?Mindenkinek meg kell nonie a lutealis fazisban,nem?
-szoszi-

Miert nem reagal senki a talira?Kép Kép KépNem akarjatok?
szoszi

Szöszi!

Ne idegeskedj már mindíg előre,biztos vagyok benne hogy te is meg fogsz előzni babailag,meglátod én okt.23-án megyek haza és addigra hozzátok is beköltözik a gólyamadárKép
Én a hétvégén vagy pénteken leszek középidőben indul az ágyakrobatizálásosmandarinbalhéKép
Alice
malice

SzösziKép

Süssünk sajttortát és talizzunk az óraalattKép
Igaz én nem szeretem a sajtot de legyűröm valahogyKép

Alice
malice

SzösziKép
Igen a Duphaston megnyomja a hőt, úgy mint az Utro. Ügyesebbeknek, és jól működőknek gyógyszer nélkül is felmegy ennyire, és ez még nem is jelent 100%-osan babót.KépKépKép Na de azért ne legyünk elkettyenve, mert csodák már vannak és voltak, szerencsére.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Alice!Kép
Amen.A profeta beszeljen beloled.Ha okt 23.-an mar babas leszek,akkor nem kell gondolkodnom ajandekrol papanak a 30-ik szulinapjara.KépIstenem,alom ,alom,edes alom.De szep is lenne.
Na,a remeny hal meg utoljara.
Cat!Kép
Koszonom!
-szoszi-
Alice!Mailt is kuldtem...
szoszi

Jajj csajok,

Teljesen el vagyok keseredve.Reggel beadtam az autót a szervízbe ,mert nyikorgott kicsit a fék tegnap mikor jöttünk haza a Balcsiról.Na most mentem el érte és 70.000 Ft-tal lettem szegényebb....azt hiszem átállok a tömegközlekedésre.....,hát most mérném a hőmet akkor biztos kiugrana belőle a higany olyan durcás vagyok :-)
Zsebi

Zsebi!Kép
El tudom kepzelni!Es mi baja volt?Fektarcsat csereltek ennyi penzert?
Mi a multkor olajat csereltettunk 26000-ert!Sima olajcsere!
-szoszi-
szoszi

Szöszi,
Aha, első féktárcsa csere amit csak párban lehet,meg némi fékbetét kis olajjal megspékelve....Azzal vígasztalt a pasi hogy úgyis cserélni kellett volna 5-10ezer km múlva.
Mondtam neki ,hogy ez csekély vigasz mert tavasszal lesz 3 éves és el akarom adni.Addig meg kibírhatta volna....és még csak most fogom fizetni a negyedéves biztosítást is.Ha így folytatom csődbe megyek :-)))
Szöszikém,vegyél a patikában fürdőkrémet ,attól kevésbé viszketnek majd a pöttyeid (nagyon olcsó) .Nem kell utána testápoló sem!! Szerintem tuti olyanod van mint nekem volt.Jó hír, heg nélkül múlik el minden pötty:-))
Zsebi

Lányok, aki ért angolul, annak egy link a Clostiról (aminek a hatóanyaga a clomiphen citrát).
http://www.steroidinfo.net/Directory/clom.htm

Puszi:
Jovi

Ui: már tábla sincs??? Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!
Régen nem jelentkeztem, de olvasgatlak szorgalmasan Benneteket.
Azt hiszem hasonló problémám van, mint Szöszinek. Szombaton hajnalban kimentem pisilni és utána barnás volt a wc papír. Röviddel utána elkezdtem görcsölgetni. Egész nap vásárolgattunk, a nap végére a betéten hagyott egy kis nyomot. Azóta naponta többször görcsölgetek, rohanok a wc-re, mert úgy érzem mindjárt megjön. Tegnaptol elkezdtem Utro kúpozni. A barnázás megszűnt (csak mélyen a hüvelybe nyúlva volt olyan fél búzaszemnyi. A legutolsó lombik óta teljesen meghülyült a szervezetem.
pusz; Lujza
lujza

Jo reggelt!Kép
Lujza!Kép
Az nem en vagyok,hanem Cat,aki barnazgat...
Lanyok!Kép
Az en remenyeim elszalltak.Ugy faj a derekam,ahogy mensi elott szokott.Hat,ez van.A talit mar nem is emlitem,latom nem harap senki a temara,hiaba fujom.Kép
Egcsi!Kép
Merre bujkalsz?Tegnap egyaltalan nem voltal...Kolbaszt toltesz?

Mi szetdobtuk a lakast,hirtelen felindultsagbol parkettazzuk a haloszobat,butortologatas volt,meg minden.Matol ugy alszunk,hogy a fejunk a befottek kozott,a labunk az erkelyen.KépMa mar jon is a mester rakni.Aztan jon meg a butorasztalos haloszobat csinalni,kitorunk egy falat es egy masik asztalos az ajtokat lecsiszolni.KépMatol csak a sor a melosoknak kisebb vagyonba kerul majd.
Pusszancs:
-szoszi-
szoszi

Hol van mindenki??????Kép
-szoszi-
szoszi

Sziasztok Kép!

Jó reggelt Szöszi, én beugrottam, de csak egy kérdés erejéig, mert sok a meló.

Érdeklődni szeretnék, hogy a Szabolcs utcai OGYK Meddőségi Központról tudtok-e valamit?
Konkrétan az immunológiai vizsgálat és penetrációs teszt érdekelne.
Páromnak ajánlották a Krio-ban, hogy csináltassuk meg és a nőgyogyóm sincs ellene.
Mi ez? Van-e kivárási idő, mint a spermaanalízisnél stb.
Köszi,
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

KépKép Mi is oda járunk Kép Dr. Edei Edit Kép
gyorsak. Az andrológia egy nagyon szép modern épületben van. Gyorsak, mi még sosem akartuk megvárni de 5 napon belül a legbonyolultabb vizsgálat eredménye is megvolt.
Milyen kivárási időre gondolsz?

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Az 5 napra, ami a spermaanalízisnél van.
Mert, az a helyzet, hogy páromnál most volt egy kontrol vizsgálat és minden eredménye nagyon jó lett, mivel nálam is az eddigi vizsgálatok szerint minden OK, ezért javasolták a fent említett 2 vizsgálatot.
Igazából nem tudom mik ezek, mert párom csak annyit mondott, hogy állítólag vesznek tőle ismét sperma mintát, tőlem hüvely váladékot és azt vizsgálják, hogy milyen az összeférésünk, vagy mi Kép
Ez érdekel, hogy volt-e már nektek ilyen és pontosan mi ez és milyen időpontra kell bejelentkezni (páromnak pl. az 5 nap, nekem a ciklus meghatározott szakaszában meg ilyenek).
Természetesen nemsokára felhívom őket, csak jó lenne előtte tudni, hogy mire számíthatok.
Egyébként nagyon elfoglaltak, sokára szoktak időpontoit adni vagy 1-2 héten belül működik?

Edit
Kép

Kép
reditke

SzösziKép
Drága, én tegnap is itt voltam, igaz nem sokáig(lsd.:pl.13:40).
A felújításhoz sok szerencsét. én még mindig a párkányaimra várok! Most már igazán elküldöm őket a jó büdös francba!

CatKép
Sajnálom a barnázást.Kép Igazad van csodák vannak, így reménykedjünk!Kép

Tegnap volt egy Superhuman c. műsor a Discovery Channel-en. A következőket tudtam megjegyezni belőle:
A legnehezebben szaporodó lény az ember. A nőt kifejezetten nehéz teherbe ejteni.
A méhnyálkahártyán kifejlődnek tapadózsákocskák, amik az embrió megtapadásához szükségesek.Ezek 48 óra után elsorvadnak. Minden 6 terhességből csak 1 jut el a 8. hétig.
1000 hímivarsejt termelődik másodpercenként és 3 hónap alatt "érnek" meg.
Tudom, kicsit zavaros, de nem a legelejétől láttam és mindenféle genetikai dologról is beszéltek. Megpróbálom kideríteni mikor ismétlik és közzéteszem.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Tegnap voltunk dokinál, egyenlőre nem lesz inszem. Ez a hónapom már clostis, tegnap voltam UH-n van négy db szép tűszőcském, ebből kettő igéretes. Holnap kapom meg a szurit reggel, és akció ezerrel. A párom eredményeit nem találta nagoyn lehangolónak szerinte van remény, hát nem tudom.
Az eredménye a köv. lett. 46mill/ml spermiumkoncentr. 25% gyors mozgású, a többi nem, illetve 5%-a normális alaku, a többinél morfológiai eltérés van.
Én nem látok ebben semmi reménykednivalót!
Szerintetek???

bnemethm
bnemethm

bnemethKép
Csak egy egészséges matyika érjen célba, az már elég!Kép Meddig akarnak várni az inszemmel?

Egcsi
egcsi

LujzaKép
Ugyan ezek a problémáim. Te hányadik cn-en vagy ? Ma reggel képzeld hasgörccsel ébredtem, már tudtam, hogy megint barnázom, de nem is kicsit. A hőm is ezt igazolta, mert csak 36,8 volt a 18.cn-en. Tegnap 37-es hőm volt, és tegnap csak egy picit barnáztam, tehát ennyire pontosan jelzi a hő a hormonhiányt!!!! Ez sajnos progi hiány. Nem értem, hogy miért nem tudják ezt rendezni. Nekem az inszemek óta bolondult így meg a szervezetem. Az is elromlik ami működött. Csak azt nem értem, ha volt egy szép tüszőm, és az ösztrogén termelődött, ami beindította az LH hormont is, amitől megrepedt a tüsző, akkor a sárgatest miért nem tudja termelni a progit???
Én utrot nem merek használni, mert félek, hogy lombik előtt megbolondítja mégjobban a ciklust. Csütörtökön megyek dokihoz, majd beszámolok, hogy mi volt.

EgcsiKép
Ez a műsor érdekelne a Spektrumon. Ha megtudsz valamit kérlek írj.

SzösziKép
Fogom a kezed, de sajnos mindketten rossz irányba megyünk megintKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

EgcsiKép mi is pont egy egészséges Matyikára várunk épp, de ő nem akar jönniKép
De lehet ezután majd Mátyásnak szólítomKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

CatKép
Nem Spektrum, hanem Discovery. Okt.6-án 21:00 órakor lesz egy műsor -félek, nem a tegnapi ismétléseKép- Emberi Test: Az élet címmel. Ezentúl direkt figyelem a csatornát, hogy mikor ismétlik a tegnapit. Láttam már máskor is, tehát biztosan lesz még!

SzilviKép
Jó ötlet, lehet, hogy hallgat majd a "nevére"!Kép

Egcsi
egcsi

Ma reggel 8-kor ismételtékKép Címe: Emberfeletti gyógyítás:Csináljunk gyereket.

Egcsi
egcsi

Egcsi!

Hát jó lenne, ha legalább egy célbaérne.
Az inszemet három ciklus után akarja, ha addig nem sikerül.

bnemethm
bnemethm

SorayaKép SzosziKép
Azt hiszem megyek utannatok ebbe a ciklusbanKép A hom leesett 36.6-ra, mostmar csak a mensit varomKép

SzosziKép
Mi tortent. hogy csak igy hirtelen szetsobtatok a lakast? Csak nem a babaszobat csinaljatok?Kép

KittyKép
Gratulalok a 3. kislanyhozKép Ez lesz az igazi nouralomKép

CatKép LujzaKép
Sajnalom, hogy barnaztokKép En mensi utan szoktam, de azt sem mindig. Akkor ez most lehet gyulladas is?

Vica
vica72

bnemethKép
Eleg erdekes dokid van. A harom gyogyszeres ciklust normal spermaszam mellett szoktak javasolni. Azert szoritok, hogy sikeruljon, eselyetek van raKép

Vica
vica72

Cat
25cn-en járok és a barnázás alig jelentkezik (most pl. amikor a kúpot feltettem egy mákszemnyi volt). Viszont mensi görcseim vannak. Ami érdekes, hogy csak a hasam alja görcsöl, körben a derekam nem, pedig szokott. Hőt már jó ideje nem mérek, mert hajnalban 3-4 óra körül mindig rám jön a pisilés és felkelek. Utána nem tudom reggel 6-1/2 7-kor mennyire mutatna jó értéket. Lehet, hogy holnap reggel megmérem.
lujza

Sajna tegnap kontrollon kiderült a párom eredménye nem kecsegtet semmi jóval (minden eredménye eltér kisebb-nagyobb mértékben), közepes az eredmány ennyi derült ki egyenlőre. Pénteken UH-ra kell mennie Szabolcs u-ba a doki dr. Edei Edit valamit gyanusat talált, ha beigazolódik műtétre van szükség.

Reménykedünk tovább.
gviki

Na mégiscsak megkérdezem ... mi az a barnázás?

Én amikor terhes maradtam és meg kellett volna jönnie akkor volt három napig barnás pecsételésem, akkor azt mondta a doki a beágyazódástól lehet. De akkor az lehet rossz dolog is?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Edit Kép
nekünk nem volt ilyen. Így nem tudok segíteni. Időpontot nem kellett semmilyen vizsgálatra kérni. Odament reggel a párom és megvont a vizsgálat/mintaadás/vérvétel.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Köszönöm, én közben már felhívtam őket és nagyon kiokosodtam.
Nem egyszerű a dolog, de sikerült megtenni az első lépéseket és megkaptuk az első időpontot jövő hétre.
Hát, nagyon izgalmas. Kiváncsi vagyok.
Puszi Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

LujzaKép
Nekem is a hasam alja görcsöl, Ez tipikus méhgörcs, és progihiányra utal. Amikor utrot teszek fel, akkor elmúlik, de attól még sajnos a szervezet nem termel több progit. Én is kimegyek pisilni néha, és a hőmérésnél utánna ugyanannyit mutat, mintha nem kellnék fel, csak nem szabad rögtön utánna mérni, hanem aludj visszaKépKép

GVikiKép
Nem hereviszeret találtak, ami ronthatja az eredményt ?

BnemethmKép
Hát ez a spontán próbálkozás eléggé sántít. Miért téged gyógyszereznek, ha a párodnál van a gond? Számold ki, hogy a 46 millió/ml-ből mennyi a gyors mozgású egészséges sperma milliliterenként. Hát gyors fejszámolásom eredményeképp ez nem sok. Épp elég lehet inszemhez. Bár kívánom, hogy ne legyen igazamKép

SziszusKép
A barnázás a ciklus legkülönbözőbb időszakaiban megjelenő kis mértékű pecsételő vérzés, amit kiválthat progi hiány, gyulladás, méhszájseb vagy csak egyszerűen valami ami megbolygatja a méhnyálkahártyát, vagy a méhszájat. (ilyen egy megtapadó magzat is, de lehet repedő tüsző miatt is középidőben). A leggyakoribb a mensi előtt jelentkező barnázás, ami a hormon zavarra utal, de van orvos, aki azt mondja, hogy nem kell törődni vele.

Cat

Cat
Kép
cateye

Edit Kép
mit jelent ez a vizsgálat?

Orsi
KépKépKép
icsilya

GViki Kép
Mi is Erdei doktonőhöz járunk, itt többen is. Ő nagyon jó szakmailag. Megbízhatsz benne.
A műtét a herevisszérre utalhat. Milyen eredményei vannak a párodnak?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bnetmethm Kép
Nem igazán értem, hogy ilyen eredménnyel miért ragaszkodik az inszemhez, és előtte a 3 ciklushoz. Nem akarlak elkeseríteni, de én ennek így nem sok értelmét látom. A legnagyobb baj nem a mozgással, meg a számmal van (bár a mozgásuk nem valami jó), hanem a sok alaki eltéréssel. Így szerintem azért veszélyes spontán próbálkozni, mert, ha meg is fogan a baba nagy az esély, hogy beteg lesz, és így vetélés alakulhat ki. Persze nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ennek komoly a veszélye.
A lombiknál az ICSI esetén kiválsztják ugyan a spermát, de alaki hiábsat nem választanak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Ahogy írtam páromnak nagyon jók az eredményei: (150 M/ml és ebből 65% mozog és 60 % gyors progresszív, valamint semmiféle eltérést nem találtak). Kép
Nekem hormoneredményeim jók, tüszőérésem, repedésem UH-val lekövetve és OK.
Hőmérőzök és az is OK és akciózunk is "Erazmusz előírás" szerűen.
Baba mégsincs sehol.
Ezért gondolták, az andrológus (szintén Erdei Edit) és a nőgyógyászom, hogy érdemes ezt a 2 vizsgálatot megcsinálni.
Bocs, ha pontatlan és szakmailag nem alátámasztott az info, amit írok, de telefonban ennyit sikerült kideríteni a Szabolcs Meddőségi Központban:
1.) immunológiai teszt: 4-5 nap szex mentesség után sperma és hüvelyváladék mintavétel valamint vérvétel. Ezek alapján több dolgot vizsgálnak, de elsősorban azt, hogy nem termel-e az én szervezetem valamiféle ellenanyagot, ami esetleg megöli a kis matyikákat. Ez a ciklus bármely napján lehet, csak a szexmentességet kell betartani előtte.
2.) penetrációs teszt: ott a ciklus 5-6. napjától folyamatosan vizsgálnak engem UH-val, hogy hogyan alakulnak a tüszők és középidőben pont a pé napján akció, utána 12 óra múlva vizsgálat. Pontosan ezt még nem tudom, hogyan lesz, de ha megvolt beszámolok.

Esetleg, ha valakinek ismerős ez a dolog, akkor érdekel minden info.
Köszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

OK Kép a penetráció a PCT teszt. Sajna én csak ezen a néven ismertem. Az nem egy nagy dolog. És Erazmus elmondása alapján sokan akkor lettek babásak, mikor ez a teszt volt.
A párodnak tényleg szépek az eredményei, és, ha nálad sincs semmi gond, akkor tényleg lehet, hogy ez gondot okozhat. Ha ennek rossz az eredménye, akkor azt inszemmel lehet megkerülni.
Bocs, de nem emlkészem, hogy ti mióta próbálkoztok?

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Ha jól emlékszem a ti időtökre (14), akkor pont azóta, amióta ti Kép
Tudsz nekem írni erről a penetrációs dologról.
Mert nekem már telefonban nem volt pofám többet kérdezni, gondoltam majd ott az első vizsgálaton.

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?