A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

minden ünneplőnek sok boldogot...

Betegnek jobbulást...

Nekünk még nincs fogunk, sztem 1-2 hónapig nem is bújik ki...

Lilla tegnap nem evett, ma eszik.. én már nem tom mivan...
A vacsija tegnap 0 ml volt, előtte 4kor evett és hajnalban fél6kor. azt hittem majd kel éjjel enni, de nem...

Silka:
nagyon édik. :)

Heni:
húú, egyszer én is azt hittem Marciank ez van, elvittem adokihoz, kapott vermoxot, de nem volt...drukkolok.....

Napirend:
nálunk is van, Lilla alakította ki. :)

Kép
Kép
h@jni

Lizinek, Zitusnak, Dorkának boldog hófordulót!

Mivel mostanában kevesebbet termeltek, gondoltam, takarítok egy kicsit. :wink: A két szobát sikerült is befejeznem (bár ez még messze nem nagytakarítás :? ), de aztán Szelike elálmosodott, így abbahagytam. Anyuval megbeszélem szerintem, hogy egyik vasárnap vigye el Szelit, Apát is elzavarom itthonról, és nekiesek a lakásnak, mert ezt a takarítGATást nem szeretem. Ha már belekezdek valamibe, utálom abbahagyni, ráadásul mindig csak ugyanaddig jutok… :shock: :(

Silka! Gratula a fogacskához!!! :D Kitartás a vendégekhez!
Jó az avatar! :D
Anitja! A Tiéd is ari nagyon!!! :D

Dotildi! Mi is BEBA HA Start Aktívot kapunk még mindig. De én nem is akarok változtatni, míg azt látom, Szelinek ez jó. :)

Motiot! Nem akarom a pajzsmirigyemre fogni, tényleg nassoltam és sokat ettem mostanában… :oops: :oops: :oops: (meg is lett az eredménye :cry: ) Kárpótoltam magam a kialvatlanságért!!! :wink: De ennek vége! :D (remélem)

Jaj, Csajok! Én összeteszem a kezemet, hogy jó szomszédaim vannak!!! Bár alattunk általában albérlők laknak, és szoktak cigizni az ablakban, ami természetesen totál bejön a lakásba (mármint a füst), de ez majd csak tavasszal lesz aktuális. Hátha most nem dohányzó veszi ki a lakást! :D

Mmarica! Köszi! :D
Nálunk is Szeli alakította így, én meg betartom! :wink:

Maggie! Nem a linkkel volt a baj, hanem az oldallal. Most meg lehetett nézni, szuperek!!! Ilyen sátrat szerintem én is fogok majd nyáron venni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Most nézem, hogy ez a "sátor" baromi olcsó!!! Kár, hogy magas a postaköltség... mást meg már nem kéne rendelnem, mert már elszálltam egy kissé, és jövő hónaptól már csak GYED... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, Te nagyon ügyes kislány vagy. Én mindig csak olyan kutyafuttában takarítást csinálok. Hogy mi van a teraszon?! :oops:
Bár Vacakocska jól viseli, ha mellette csinálom a dolgomat, de nem élek vissza a helyzettel. :wink: 17-től itt lesz az anyukám, majd jól rábízom az unokáját, én meg kisuvickolom a lakást. Szépen rendbe teszek majd mindent délutánonként, mert délelőtt a mamim olajcserén lesz. (infúziós kezelést kap majd)

A kilóim nekem sem nagyon csökkennek, így csak csodálom azokat, akiknek meg igen. Mindig elcsábulok. :oops:

Nekünk sincsenek vészes szomszédaink, csak a hozzáállásuk bizonyos dolgokhoz (pl. kerti munka) érthetetlen számomra. Tavaly pl.kitalálták, hogy nem kell naponta locsolni. Ennek az lett a vége, hogy elpusztult sok tuja, a fű néhány helyen kiégett stb. Nem szeretik a lépcsőházat takarítani, stb. Az egyik meg olyan, hogy megsértődik, ha segíteni akarsz neki. Azóta magáz!

Ébredés van, mennem kell.

Regi, jó, hogy sikerült megnézned. Azért tettem fel ismét, hogy ne kelljen visszakeresni. :wink:
dmaggie

GYED igénylőlap:
http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/ ... /GYED1.DOC
Ti már kitöltöttétek???

Kép

Kép
regcsiken14

6/a pontban kinek az adatait kell beírni???
És mit kell a Tagdíjkiegészítés mértékéhez írni???

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: a tiédet! Te kaptál TGYÁ-st.

Kép
Kép
timi26

VikDan nevében sok boldog nőnapot kívánok minden kedves anyukának, lányka babának és lánytesónak!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26, köszönjük a lánybabák nevében :wink: :D !! Vikdan egy gentleman :D !
dettyk

Mesi, lenne egy kérdésem...egyszer belinkelted (ha jól emlékszem), honnan lehet letölteni a Realplayert :oops: ...Nem tudod újra, mert csak lejárt verziókat találok :? , apátok biztos tudja :D ...és akkor talán Zsófi hangját is hallom végre :wink: .
dettyk

Regi!
ahogy Timi írta a tgyást kell be-x-elni és utána ha Te kaptad adataid :)
a tagdíjkiegészítéshez ha fizettél pluszban a fizetésed mellett x %-ot akkor azt kell beírni,ha nem akkor 0%
Még csak most igényled?nekem 12-én jár le TGYÁS,de már elküldtem a könyvelőnek h. intézze már el nekem legyenkedves ne mi álljunk órákig sorban a máknál vagy hol :)

Vikdan cukorfalat vagy :) :)

KépKép
viranka

Köszi VikDan![size=18][/size]

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Marcika is boldog Nőnapot kíván minden anyucinak és a kicsi lányuknak!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

JUBA
RÉG ÍRTÁL,mi van veletek???????????? !

Bálint is boldog nőnapot kíván a csajoknak :)

KépKép
viranka

Köszönöm a nőnapi köszöntést a fiúknak,
Ádika is minden kedves lánybabának és a mamáknak boldog nőnapot kíván!
Kép

Kép
Kép
irina

Dettyk, Horcsog: léémaradtunk a buliról! :( Pedig biztos jó lesz!!!

Kép
Kép
timi26

Bálint, Marci, Ádi: Köszönjük!!! :D

Kép
Kép
timi26

ÉLJENEK A FÉLÉVESEK!!!

Majd gyövök még!!! :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Párom és Zéti is szintén boldog nőnapot kíván minden kedves topikos kicsi és nagy hölgynek!

Gyorsan olvastam le ne maradjak ismét.

Féléves manóknak nagy puszi! :D

Voltam ma nőgyógyásznál és olyan jó volt! :D Nem volt vizsgálat,nem arra értem... :lol: Viszont rákérdeztem a kistesó dologra. :oops: Beszéltük ezt a terhességet és problémákat...Meg ugye most már van egy szép nagy seb is mellé.Nagy vonalakban leírom mit mondott: Ő általában egy évet javasol a gyerekek között.Tetszett neki,hogy a rossz tapasztalatok ellenére is szeretnék még kisbabát.Azt mondta,hogy az ilyen rendellenességeknél általában az első gyereknél van a gond,a következő kihordása várhatóan könnyebb lesz.Megbeszéltük,hogy szedem a fogigátlót,aztán ha úgy gondoljuk jöhet akkor abbahagyom.Amíg szopik Zéti mindenképpen szedni akarom.A másik manót valamikor jövőre szeretnénk összehozni azt hiszem... :oops: :D
Másik jó dolog:úgy néz ki rendeződik a vérnyomásom.Csökkenthetem a gyógyszert végre. :)

Lehet apróságok ezek a dolgok,de én úgy örültem neki. :D

Megyek,mert Zéti közben úgy döntött enni szeretne.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nagy Gratula a féléves Lizikének, Dorkának és Zitának

[color=blue]Vikdani, Bálint, Ádám, Zéti és Marcika köszönjük a nőnapi köszöntéseket :lol: :lol: [/color]

KépKép
Kép Kép
l.móni

MMóni De jó hírek :lol: :lol: :lol: Elhiszem, hogy örülsz :lol: :lol: :lol:

Hajni Majd csak beáll Lillának az evése :roll: Lehet, hogy csak nem éhes igazán :roll:

Silka Éljen a második fogacska :lol:

Juba Tényleg merre vagy????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

AnikóA hűtőben 2 napig biztos de én úgy tudom, hogy le is lehet fagyasztani

KépKép
Kép Kép
l.móni

MMóni!
ezek tök jó hírek :) és milyen jó h. írtad a fogamzásgátlót,be is kaptam gyorsan :)
S Te már tök jó védőnő lehetsz mert lesz tapasztalatod is :)
Nekem eddig bajom nem volt egyikkel sem sőt akivel Míránál kezdtem az nagyon jó volt :) most meg van egy novemberben diplomázott szó szerint kislány :) kinéz kb. 16-18 évesnek :) :)

Timi!
milyen buliról maradsz le?párodék zenélnek? vagy amit még jó múltkor írál aza nőnapi?

Hajni!
nem lehet h. a fogacskái dolgoznak vhol a háttérben és azért nem eszik?
Amúgy múltkor elfelejtettem :oops: Marci gyönyörű kispasi :)

Mesi!
s nem ér ilyet írni h. 70 kg :evil: basszus lassan 2 éve voltam utoljára annyi :evil: ez a végső cél :)
anyóspajtáséknál mi volt?

S édibogár kispasim ma azzal boldogított minket h. folyamatosan gurult a hátáról a hasára,hasáról a hátára :) :) igaz csak egy irányba megy de már szedhetem elő a habtapikat :) :)

KépKép
viranka

A fiúk meg képcsokorral köszöntik a kis-, és nagylányokat!
Kép
Kép
Kép
dmaggie

MaggieNagyon jók a képek :lol: Látom jó most már az aku :wink: :lol: Köszi a köszöntést.Gyönyörű szemei vannak Albertnek

Viranka Ráérzett az ízére :lol: :lol:
Gréti ma egész nap sikongatott. Az apja már füldugót keresett magának :lol: :lol:

Na megyek aludni, de előtte még van pár dolgom.... :wink:

Jó éjt.
Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie, jaj de helyesek :D !!

Minden kispasinak és apucinak köszönjük a köszöntéseket :D .

Timi26, fél órája hívott a barátnőm, hogy mennek be, nincs e kedvem :evil: . Altatás csúszik, mert este negyed 7-ig aludt (mármint Panka), apa begyújtott a vegyesbe, szauna van :evil: , se én, se Panka nem bírja, és már annyira virít a bal első, mintha 2 foga lenne :roll: . Hajnalban is felébredt :roll: .
Ezek után esélyem sem lett volna buliba menni :cry: . Majd bepótoljuk, remélem, minél hamarabb, mert már nagyon ránkfér :wink: :D .

Lehet, hogy visszanézek, ha sikerül elaltatnom :roll: , nemtom, mikor lesz az 8) ...
dettyk

Köszi Móni! Csak éppen alig tudok kicsikarni belőle egy-egy mosolyt, állandóan harapdálja az alsó ajkát, szorítja össze az ínyeit. Ilyen komoly naphosszat! :(
dmaggie

No, mit találtam?

Honnan tudod, hogy felnőttél?
A fájó igazság, avagy honnan tudod, hogy felnőttél?

- A növényeid egészségesek, de nem tudod elszívni őket.
- Több kaja van a hűtőben, mint sör.
- Reggel nem lefekszel, hanem felkelsz.
- Meghallod a kedvenc zenédet a Sláger Rádióban.
- A hírcsatornát nézed.
- A barátaid megházasodnak és elválnak, nem pedig összeállnak és szakítanak.
- A nyári vakáció három hónapról három hétre zsugorodik.
- A farmer és póló már nem számit rendes öltözéknek.
- Te dörömbölsz a falon, mert a szomszédban bömböltetik a gyerekek a zenét.
- Idősebb rokonaid a füled hallatára disznó vicceket mondanak.
- Nem tudod, mikor zár a McDonalds.
- A kocsid biztosítása csökken, de a havi részletek nőnek.
- A kutyádat kutyakonzervvel eteted, nem hamburger maradékkal.
- Megfájdul a hátad, ha a fotelben alszol.
- Nem szunyókálsz délutánonként
- A vacsora és a mozi maga a randi, nem pedig a bevezetése.
- A reggelit reggel eszed.
- Továbbra is a számítógép előtt ülsz egész nap, de nem játszol.
- Ha egy ismerősödnek gyereke lesz, nem szörnyülködsz, hanem gratulálsz.
- Kétségbeesve keresel ezen a listán legalább egy jelet, ami nem igaz rád. ..... és amikor nem találsz, vigyorogva elküldöd a haveroknak, mert tudod, hogy ők sem találnak.
dmaggie

Maggie ez nagyon jó! és a fiúk nagyon helyesek!

Csajok buli? hát már én is kikapcsolnám egyszer a fejem, de nem hiszem, hogy menne.

Boldog hófordulót a három gráciának: Dorkának, Zitának, és Lizinek!!!!

Ma anyuék megleptek minket, igy a kisfiam ma csak 2x aludt, de 2X 1.5 órát, ez sokkal jobb mint a félórás pihenők, mert igy még tud is az ember csinálni valamit!

Heni
KépKép
heni81

Dmaggie: ez jó!!! :lol:

Dettyk: én is így vagyok! VikDannak is változtak az alvási szokásai, pl.este 7 helyett 9 körül alszik el, azt is nagy visítások közepette. És hajnalban kel! :(
Anya sem tudta volna elvállalni őket, mert most náluk tombol a vírus, alig élnek!
Na majd legközelebb!!!

Húú lányok, ez az elmúlt 2 hét nem volt semmi nálunk. A betegségekről már tudtok, a barátnőmék talán hétfőn elmennek! Szeretem őket nagyon, de már besokalltam kicsit!!!
Ezért is jöttem ritkábban, de a jövő héten mindent bepótolok!!!

Kép
Kép
timi26

Köszönjük mi is az összes köszöntést!!!!! :D

Dettyk! www.realplayer.com

Miléna! Igenis, ezek nagy dolgok, amiket leírtál, és én nagyon örülök ezeknek a híreknek!!!!
Hajrá kistesó!!!!! :D

Viranka! Én már nagyon szeretném elérni azt a súlyhatárt, amit leírtam korábban, de most nem teszem meg. :wink: Mert akkor újra beleférnék a farmerjaimba, és nem abban az egy darab kínaiban vásároltban kellene grasszálnom állandóan. :?

Bálint a motolla! :lol:

Anyóséknál jó volt. Volt egy apró dolog, mikor apósom papírzsepit akart Zsófi kezébe adni játék gyanánt. :shock: Mi Apával mondtuk, hogy ne adja oda, de ő azt mondta, figyel. (Ja, mikor Zsófi egy pillanat alatt képes letépni egy darabot, és a szájába tömni). Végül is szerencsére lemondott a papírzsepiről. :D (Após).

Anyós meg babapiskótát akar neki adni. :? Azt lehet? Én mintha azt hallottam volna, hogy nem. Ki akarom deríteni, mert most elfelejtett venni, de jövő héten már vesz. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Anya már megint fotózol!
Kép
Anya ne már!
Kép
Na jó akkor megkóstolom!
Kép

Heni
KépKép
heni81

Gremese: Rebeka kapott 7 hónapos korától, de nagyon kell vigyázni, mert miután elcsócsálta az utolsó darabot egyszerre tömte a szájába!!!
Az új trend szerint meg nem szabad adni!

Kép
Kép
timi26

Emese én úgy láttama Dmben, hogy 6 hó van a babapiskótára irva!
Pedig Péterkém nagyon szeret a papirzsepivel jáccani, de én meg sasolom ezerrel, mert a szájába is nyomja :?

Heni
KépKép
heni81

Timi26! Betegen vendégekkel... Nem irigyellek. De az a lényeg, hogy már jól vagytok! :)

Irina! Nagyon jól tettétek, hogy feljelentéssel fenyegetőztetek. Az utca az közterület, pláne, hogy a kutyasétáltatásnak is megvannak a maga szabályai.
Ez a baj az emberekkel, hogy csak magukra figyelnek, másokra nem!
(A hülyegyerek még most is rohangál. 21.31-kor......)

Motiot! Na a ti szomszédaitok azért túltesznek a miénken! NEm próbáltatok nekik szólni?
Az a durva, hogy már a költözésen gondolkodtok...

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi miért nem? Mit okoz?

Heni
KépKép
heni81

No, persze, hogy lehagytam néhány dolgot!

Miléna! Naná, hogy fontos! Remek hírek!

Mindenkinek nagyon drukkolok, akik hamarosan ismét pocakosok akarnak lenni. Erről jut eszembe! Anitja! A megváltozott avatar jelzés akar lenni? Mióta megláttam, ez jár a fejemben.

Viranka! Kicsi bégetősödnek gyógypusszancsok ezerrel! After eight, nekem is a kedvencem! :wink:

Heni: Péterkéd tuti nem pap lesz, inkább szívtipró. Akkora fazon!

Timikém, hátha lélegzethez jutsz hamarosan.

Gremesi! Szerintem sem lehet még.
dmaggie

Emese én el is adtam a lakásom a szomszéd miatt!Gondolhatod mi ment ott! :twisted:

Heni
KépKép
heni81

Heni: nem tudom, én is csodálkozom, hogy nem szabad adni. Ráadásul 2 éves korig! :shock:
Mondjuk Rebeka a kenyérhéjat többre becsülte...

Kép
Kép
timi26

Kutyasétihez: Emese, sajnos a többség nem ilyen kulturált, mint Te. Volt egy nagyon rossz tapasztalatom. A nagyokkal anno a közeli játszira jártunk állandóan. Akkor még óriási szocreál stílusú játszótér volt. A környékről és a városból a legtöbben ide hordták a kutyájukat. Egyszer a gyerekek labdáztak, majd leültek homokozni. Ekkor érkezett egy nő, asszem két gyerekkel és kutyával. A gyerekek futkározni kezdtek, többek között a homokozóban is, ahova a kutya is követte őket. Meglátta a labdát, jól összenyalogatta, harapdálta. Ekkor én a nőhöz vittem a labdát és kértem, hogy a kutyája után fertőtlenítse le, mert így nem tudom a gyerekek kezébe adni. Teljesen fel volt háborodva, hogy ő most hogy fertőtlenítsen, micsoda hülyeség ez. Mondtam, hogy akkor nem ide kellene a kutyájával jönnie, de ez meg nem hatotta meg. Kénytelen voltam a kezébe tenni a labdát, hogy csináljon vele, amit akar, mert ezt már nem tudom használni. Pislogott rendesen. Szerencsére csak egy olcsó gumilabda volt, de a legjobban az háborított fel, hogy nem is értette, hogy mi a bajom.
Hozzáteszem, nem vagyok kutyaellenes, sőt. Gergő pl. állandóan azzal nyaggat, hogy kutyát szeretne. Mindig elmondom neki, hogy egyrészt itt a házban nem lehet, másrészt meg nagy felelősség, hiszen a kutyával is sokat kell törődni. Figyelni kell a nagy mozgásigényére, stb.
dmaggie

Heni: gyorsan utánanéztem. Van benne tojás, tej meg liszt is! Gondolom ezekra való esetleges érzékenység miatt.
Viszont lehet kapni babakekszet, a Hippnek is van. Az gluténmentes! (és jó drága is!)

Kép
Kép
timi26

babapiskóta:
nekem Marci még nem evett. :oops:
én is 2 évet hallottam, Marci idejében még 1-et mondtak.
de van gluténmentes is asszem..
mondjuk sztem ez az amire semmi szüksége sincs a gyereknek...

Anitja:
csak nem? 8) 8)

Maggie:
ez de dúrva... :roll:

Kép
Kép
h@jni

Sikerült :D ! Alszik 8) .

Mesi, köszi, nagyon-nagyon :D . Majd holnap...nehogy Bence felébredjen :roll: .

Babapiskótát én sem adtam...mi olyat kaptunk, aminek vastagon cukros volt a teteje :shock: . Az ekcéma miatt vigyáznunk kellett ezekkel a dolgokkal (mármint a tejjel, liszttel, tojással...nem a cukorral :roll: ).
dettyk

Hajni! De jó, hogy itt vagy! Mi van Lillával? Annyit gondolok Rátok, de sajnos azon kívül, hogy biztosan fáj neki valami, nekem sem jut eszembe semmi más. Hiszen már minden létező dolgot kipróbáltál. Lehet, hogy Virankának lesz igaza és a fogacskák miatt?! :?:
dmaggie

Timi! Legalább segített a barátnőd?

Én a barátnőmnél láttam a babakekszet. Nagyon szereti a kislánya. De ő sokszor inkább kölesgolyót vagy bulátát ad neki. De Johanna már majdnem egyéves nagylány!

Dettyk! Bulizz itt! Már hiányoznak a reggeli viccecskék!
dmaggie

Heni, nagyon édi Péterke :D !

Maggie, ez a felsorolás a felnövésről sajnos nagyon találó... :roll: (bár épp a múltkori bográcsozás előtt mondtam apának, hogy nem látom a kaját a hűtőben a söröktől :oops: :lol: ).
Én imádom a kutyokat, de sosem vittem őket játszóra sz@ratni, mint sokan a lakón :evil: . És amióta felnőttem:wink: és gyereke(i)m van(nak), azóta azt is útálom, ha a játszón bagóznak, és tele van csikkel :evil: . Ha akkora paré, legalább ne a földre dobja, hogy a baba megegye :evil: :evil: :evil: .
dettyk

Maggie:
ma jól evett. hajnal 150 ml, fél10 130 ml, fél1 190 ml sinlac, 4 180 ml sinlac. csak az este katasztrófa... 9kor próbáltam,semmi. elaludt.. félálomban meg megivott 100 ml-t, most már 3 napja ez megy, h este nem akar enni...
én már tanácstalan avgyok..

sztem is a foga lesz, csak az a fura, h elvileg ugye az alsó jön ki.. ő meg vlahol oldalt piszkálja állandóan, rágja az ujját, mindent... sztetek lehet olyan, h nem az a fog jön ki elsőnek,ami a könyvek szerint az első? :?

Kép
Kép
h@jni

Maggie :D , oké :wink: !
dettyk

Csajok ez már olyan durva! semmit nem szabad!pedig nem a babapiskóta lesz ami majd árt a gyereknek szerintem :?

Hajni mi újság Lillával? Amúgy köszi a sinlac tippet, nálunk nagyon bejön!Lehetne adni szereinted foylékony formában is szerineted cumisüvegből?
Csak ma reggel éjszakai 2 szopi után kevés volt a tejci és tápi nekem ugye nincs, igy ment a sinlac pép reggeli pótlásnak :shock:

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?