Boldog nőknapját!!!!
Szia Zsizisk!!!! De jó, hogy látlak! A Clostytól nekem mindig kicsit később volt pé-em, sosem a nagykönyvi 14. napon, tehát türelem, és a tüszőlesés után majd meglátjátok mi lesz!! Drukkokat tűzöm a füled mellé, hogy el se tudd hagyni!
Kincsecske! Ismerős ez a hihetetlen munkabírás!!! Ebben az időszakban mindent egy nap alatt képes voltam végrehajtani. Sajnos nem marad meg ez a rengeteg energia!
Kavicska! Beelőzni??? Nem tudom. Az éjjel majdnem mentünk, sok-sok-sok görcsike, Nóri mocorgás nulla. Vizesedés iszonyatos módon és akkora sárkányhangulat, hogy magammal is kiabáltam már, ha tehetném, valszeg fel is képelném már magam! Egy nap alatt akkorát nőtt és nehezedett a hasam, hogy a FÉRJEM is csak lesett kerekszemekkel! Gyűlölöm ezt a hisztispicsa hangulatomat, igyekszem uralkodni rajta, de nem megy! Pfffffffffffffffffffffffffffff Nem tudom mit akarok! Még korán van Nórinak, szóval maradjon csak még egy-két hetet, és legyen a kisfiadé az elsőbség, ahogyan kell!!!! Mindennap felnézek, és azt kívánom, hogy hamar túllégy majd rajta! (Ui.: most, hogy jól kipanaszkodtam magam, egészen jól érzem magam.......... Itthon nem nagyon akaródzik a panaszkodás, valahogy a fiúk nem vevők rá! Ráadásul rémálmaim vannak!)
Dimet! Zsuzsusnak is van leitatott fotója???? Annyira aranyos! Részeges baba!
Lafi! Láttam lecserélted Hunor avatarját, nagyon aranyos lett! A vigyoris kép ugye???? Imádni való! A mensidhez millió gratula, hamarosan készülődhettek a következő babára! Fogyásod is ilyen remekül megy? Mert a hormonoktól mehetne is, totálisan jók lehetnek!
Norka! Örülök, hogy jön anyud segíteni!!! Nagyon is kell most neked a kényeztetés! Jobban vagy már???? Te is vigyázz magadra!
Lecsó! Legyél is büszke! Én irigy-irigy! Két pasi plusz apuci...................... Talán, még lesz időm még egy gyerkőcére! Talán, és az talán fiúcska is lesz!
Lefeküszöm kicsit, hátha aludni is sikerül!

[/url