A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

BOLDOG NÉVNAPOT HÖRCSÖG, BONGYI, ILDI, SENSE!

Éljen a féléves MOLLIKA!!!
Kép

Kép
Kép
irina

Regi, igazad van, szerintem is egyre nehezebben alszanak el. És azza nincs is bajom, hogy fogzáskor vagy más nehezebb esetben problémásabb az altatás (és hát féléves babáknál mindig van valami). De más esetekben? Pedig szoktatni is próbáltuk Ádit, de ő maga "harcolta ki", hogy az legyen, ami most (pl. hogy este csak szopi közben alszik el, persze biztos kidőlne 1,5 óra sírásos sétálgatás után is, de kinek van erre energiája? se a babának, se nekünk nem jó).

Kép
Kép
irina

Áááá! Persze, hogy az nem jó!!! Nem az a megoldás! De sajna, semmi cumimentes ötletem nincsen... :(

Kép

Kép
regcsiken14

KÉRDÉS: (Aki már hozzátáplál!) Ti hogy szoktátok, amikor egy új ételt kóstol a baba (és még csak pár kanállal kaphat ugyebár), utána még adtok neki olyat, amit már régebb óta eszik? Pl. tegnap Szeli megkóstolta a sütőtököt, akkor utána adhattam volna még pl. almát neki??? :?: Vagy adjam pótlásnak ugyanúgy a tápszert? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

Ildike, Hörcsög, Sense, Bongyi, Isten éltessen Titeket!

Mollikának boldog hófordulót!

Regi, Dóri tündérszép! Nagy gratula a barátnődnek!

Altatás: észrevehetően egyre nehezebb. A reggeli visszaalvással általában nem volt gond, kelés után max 1 órával már szundizott is, 1,5-2 óráig. Meg séta közben 1 órát. De pár hete a reggeli elalvás is gáz (ma is majd' 2 óra után aludt el, sok nyüszivel), vagy akár ki is marad (na akkor van igazán nehéz napunk) séta közben vagy alszik vagy nem. De max 25 percet. Irina, a babakocsi bent nálunk sem műxik, de még a teraszon sem (!), nem is értem miért. Érzékelheti, h oda-vissza van tologatva és nem folyamatosan előre??? :roll: Hinta: mi kaptunk kölcsön, eddig abszolut nem jött be :cry: 3 perc után nyüszít, h vegyük ki, alvásról pedig szó sincs. Még jó, h nem vettük meg. Bár állítólag a hintázást 6 hónapos koruk után kezdik el megszeretni, úgyhogy még van remény...

Gremese, fogacskákra ++++++++ Jól emlékszem, h Ti az első kettővel annyira nem is küzdöttetek?

silka
silka

...természetesen az alma után is adnék még tápszert, mivel csak 40-50 milliket eszik bébiételből... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Szép reggelt!

Drága Ildikók/kék mindenkinek nagyon sok boldog névnapot!

Szóval megvagyunk, már a betegség végén járunk, egy-két nap és el is felejtjük az egészet! :D

Elnézést, hogy mindig így eltűnök :oops: , de annyi melóm van, hogy napi 8 óra munka sem lenne elég, hogy megcsináljam. De muszáj, függő helyzetben vagyok. :evil: Ha nem vállalom, no suska, aztán akkor meg mi lesz?! :shock:
Hát ugye napi 8 óra sose jönne össze, 1-2 jó, ha igen. Mióta Máté cirkál (van ám videó, csak bazi nagy, még kitalálom, hogyan osszam meg Veletek :roll: ), le se vehetem Róla a szemem. Hol falbaverni készül a fejét, hol a padlón koppan, ahogy lemászik a matracról, hol meg ki tudja, mit csinál, amitől frászt kaphatok. Persze szuper, hogy így dolgozik a Drágám, de félek, mi lesz itt később!!!

Képzeljétek, úgy tűnik, újszülött van valahol a szomszédban. :D Csak nem tudom, hol! Sehol se láttam kismamát nagy pocakkal. Vagy lehet, hogy új lakók jöttek mellénk?! Na mindegy, a lényeg az, hogy fél éjjel görcsben volt a gyomrom. Akárhányszor sírt a baba, mindig füleltem Mátéra, de persze Ő édesdeden aludt a kiságyában. Nagyon rossz érzés volt ismét olyan picikét sírni hallani, ráadásul feltolódtak az emlékek, hogy nemrég még a Mi Kölyökmackónk is ilyen picurka volt, és már biggyedt is a szám... :oops: :cry: olyan gyorsan repül az idő!!!!

Ha van időm, benézek még gmail-re, aztán nekiállok dógozni, míg Máté hagyja.

Sok puszi!

Ja, még valami, mert sajnos nincs időm visszaolvasni: TALI-ügyben van valami fejlemény?

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Mamócák!
Boldog névnapot az Ildikóknak, Ildikének!
Kép

Mollinak gratulálok a félévéhez!
Kép

Maggie! Jó a megérzésed egyébként :lol: azon a fotón 34hetes vagyok Nolkával :lol: az a lényeg benne, hogy ugyanaz a maci ma már az Ő arcocskája előtt van :lol:

Irina! Altatás nálunk is egyre nehezebb :(
Jókat nevettem az altatási procedúrákon, tényleg mindent bevet az emberlánya :lol:

Regi! Gratulálok én is a Barátnődnek, gyönyörű kisbaba Dóri :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Én észrevettem észrevettem észrevettem!!!! bibibi!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Képzeljétek, du találkozom a középiskolás barátnőimmel. Babástul-mamástul. A legidősebb 2,5 éves, a legfiatalabb pedig -5 hetes :lol: :lol: :lol: Utoljára 2004-ben tudtunk így összejönni :lol: :lol: :lol: Már annyira várom!

silka
silka

Vagyis 35 hetes :lol: még 3,5 hét volt hátra :lol:
íme:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Silka! Jó Babázást-Mamázást :lol:
Na megyek frizurázni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!!!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntést :D ...bár meg sem érdemeljük!! :oops: :oops:
Vagyis Molli igen,csak én nem!!!! :oops:
Mint mindig csak olvasó üzemmódban vagyok!!!! :?

Molli vagy egy hete nagyon nyügi!! :(
Nappal is és éjszaka is!!! :( :(
Gyanakszok a fogára,de még semmi!!! :?

Regi!!
Melyik homeós bogyót használjátok???

Gremese!!
Te is haj fazont akarsz váltani???? :D
Nekem már jól megnőtt,de csak a fejemre lapul,úgyhogy valószinű én is belevágok valami frankó frizurába!! :D
Én is ismerem ezt az oldalt...hát mikor előszőr próbálgattam a hajakat,meg anyukámnak is,folyt a könnyünk úgy röhögtünk!!!! :lol: :lol:

Altatás nekünk annyi,hogy beviszem a kiságyba,cumi be és kijövök!!Van olyan mikor visszakell menni mert kiesik a cumi,de aztán alvás!!!
Nem vagyok kibékülve ezzel a cumival,mivel Meli nem cumizott,dehát most mit tegyek!!! :?
Szerintem most nem ez az az időpont,mikor elkellenne vennem tőle!!! :roll:

Megyek mert etetés jön!! :D

ancsi26

Ancsi! Chamomilla CH15 reggelinél és utolsó két etetésnél, beleteszem a tápszerbe. :?
DE! Kanállal elvileg kell beadni vízben, tejben, vagy tápszerben feloldva :!: :D Ha nagyon fáj, akár negyedóránként.

Kép

Kép
regcsiken14

kicsit összekevertem a szavakat... :? szóval "elvileg kanállal kell beadni"!

Kép

Kép
regcsiken14

Kép Kép Kép Kép Kép
Nagyon Boldog Névnapot Nektek!

Éljen a féléves Molli! Kép

KépKépKépKép
meryke

Halihó!

Ildikének és Ildikóknak boldog névnapot kívánok!
Kép
Isten éltesse a féléves Molli babát!
Kép

Köszönöm, hogy aggódtok értem. Nem panaszkodni akartam ám, azért szerintem jól bírom! :lol: Segítségem meg nem nagyon van, anyukám nem is ebben a városban lakik, anyósom szintén messze, (szerencsére), a férjem nagymamája meg inkább ne is segítsen. A kántálásról eszembe jutott a multkoriban, hogy amikor telefonon bezéltünk és hallotta, hogy a kicsi nyűglődik, azt ismételgette: Albert, mi a baj? No, mondd el, mi a baj! Nemhogy letette volna a kagylót, hogy a gyereket megnyugtathassam. Apa meg hosszúnapozik pár hete. Talán ezen a héten már visszaáll a rend. Néha azért rá szoktam bízni a kicsit, hogy alhassak egy szemhunyásnyit. A jövő héten jön anyukám, majd vele egy kicsit lazább lesz a dolog. Tegnap meg meghívtak bennünket a barátaink húsvét környékére, Gabika már alig várja, hogy babázhasson. :lol:
Mondták, hogy engem meg elküldenek aludni.

Altatás: vagy a cici segít, vagy hasra fordítom és ringatom, rázom a fenekét. Ezzel nagyon rövid idő alatt elalszik. Napközben egyelőre még a mi ágyunkon alszik a csemete, tehát én is mellé heveredek, így könnyűvé válik a dolog. Nekünk is a súlya miatt kellett ezt kialakítani. Már régóta így alszik el. Ha este nem alszik bele a szopiba, szintén ez a móka, majd később beteszem a kiságyába.
Ebben a porszívózásban van valami, anno Dávid is sokszor elaludt a hangjára. Amikor már mászott, járkált, a porszívózás idejére betettem a kiságyba, járókába, mire végeztem, édesdeden aludt. Gegő viszont nem. Ő nem nagyon maradt meg a kiságyban, járókában, inkább kergette a porszívót, vagy hozta nekem a kiscipőjét, jelezve, hogy induljuk már sétálni. :lol:

Anitja! Azt én is észrevettem, hogy most Noel is uazzal a macival játszik.

Kiskolbi! De jó, de jó, hogy gyógyulófélben van a kisfiatok! Szegénykém. Te is egy unatkozó kismama vagy, ugye? :wink: :wink:
dmaggie

Ó, de bimbó vagyok!

Regi, gratulálok a barátnődnek a gyönyörű lánykájához!
dmaggie

Irina: Pár napja mértem Mátét, akkor 8040 g volt és szerintem olyan 67 cm lehet. Nálunk az altatás nagyon egyszerűen megy, leteszem, cumi és már alszik is. Ezt ő alakította így. Még két hetes volt, amikor akárhogy próbáltam altatni nem sikerült. Mondtam neki, hogy na most már akkor mész az ágyba, letettem és elaludt. :shock: :lol: Hát ez azóta így van. Ja, és kizárólag hason alszik, háton csak a babakocsiban. Két evés közt általában 30 percet, egyszer pedig 1, 1,5 órát alszik egyben.

Dettyk: Na jó, lehet, hogy a 20 az túlzás :oops: , de a 15 ott van a popón, meg a combin, csak azt szigorúan tilos fotózni. :twisted: :lol:

Regi: Én nem szoktam akkor a már bevált ízt adni, hanem kap valamennyit a tápiból és esetleg közben újra megpróbálom az új ízt, ha nem kell neki, akkor újra tápi.

KépKépKépKép
meryke

Szeli még mindig alszik, gondoltam olvasgatom a Kismamát! Hát Csajok! Én soha többet a kezembe nem veszek ilyen újságot. :evil: Azt olvastam két oldalon keresztül, hogy mennyire rossz a cumi... Hát nem akarok káromkodni, de &#@đĐ[#&@@&##;Ł~ߤ$ß$
huhh! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: Szerintem ne aggódj a cumi miatt! Bencus nagy cumis volt, 1 éves kora után már csak alváshoz adtuk neki és két és fél évesen leszokott róla. (Előbb elaludt a bölcsiben, mint ahogy odaadták volna neki :D ) A bartátnőm meg azt csinálta, hogy hat hónapos kora után csak a kislány feje mellé tette a cumit, hogy ha kell neki elveheti és nem kellett. Én ezt már kipróbáltam Máténál, de megtalálta és betette a szájába :lol: , majd később megint megpróbálom. Az tény, hogy egy éves koráig könnyebb leszoktatni róla mint utána, de Szeli most is csak alváshoz kapja, nem?

KépKépKépKép
meryke

Amúgy a Kismamát Mátéval való terhességem alatt már nem is vettem, mert úgy érzem, hogy nem tanácsokat adnak, hanem kioktatnak. De persze ez csak az én véleményem. :oops:

KépKépKépKép
meryke

Regi! Ha egy új ízt adsz, szerintem ne adj neki utána másikat. Én úgy csináltam, hogy megkóstoltattam vele pár kanál új ízt, majd jött a szopi. Másnap, harmadnap már többet kapott, de sosem adtam eutána másik ízt.
Ízlelgesse csak az újat.

Na készülődök, megyünk gydokihoz.

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok! Akik a Corában vásárolnak vagy van a közelükben, 22-ig a Hipp bébiételek 229,-Ft-ba kerülnek.(Dm-ben 319,-)

KépKépKépKép
meryke

Regi, én is megveszem, aztán néha dühöngök rajta :lol: Engem a szoptatási tanácsadójuk borít ki teljesen. Igazi ősanya 1000 gyerekkel, aki szerint mindenki tud szoptatni, csak akarni kell :twisted:(esetleg rajzolhatna a cickóimba tejet!) És egy csomószor olyan fotó van róla, h itt meg ott szoptat. Pl a császár műtétje közben. Hát én nem tudom, Lizit 3 mp alatt elvitték és nem is kaptam meg másfél napig. Ő meg a szuperkivételezett.
Tényleg, ezt a cikket nem ő írta?

silka
silka

Sziasztok,

Hát visszaolvasok, a múlt hetünk úgy elrepült, hogy csak na.
Jól vagyunk, a héten is sok programunk van, majd meglátjuk mi jön össze.

Gratulálok minden hófordulós babának, névanaposoknak, születésnaposoknak!!!!

A képek nagyon jók.
Betegeknek gyógyulást.

Alvás, nekünk szerencsénk van, éjszaka alszik mostanában, vagy cicin alszik be, vagy leteszem és elaltatja magát.
Nappal hát kétszer alszik, egyszer reggel a reggeli után, akkor rögtön, hol hosszabb, hol rövidebb ideig - most a hosszabbat nyomja - du. pedig hátsimi, és az ágyában durmol.
No azért akadnak kivételek.

Cumi,
szerintem ne aggódjatok, le lehet szoktatni, egyéntől függ ez is.

Szomszédok, nekünk szerencsénk van az iker szomszédainkkal nem vészes. Néha felxelnek, de kibírható.

Babaúszás, lányok akik hordjátok hová, az tudom, hogy K.Timiék Ádija Csömörre jár és már Senséik is, és Móni ti hová jártok, és aki még szokott???

Gyümi, mi még csak 4 féle gyümit eszünk, délelőtt és délután, hol szopi után, hol - és inkább már - szopi előtt.

Kutya, na hát, imádom őket, de én kertesház párti vagyok, mármint kutyatartás szempontjából, no persze lakásban is lehet, csak a sétáltatás és egyéb kultúrák igen hiányosak.

Erről jut eszembe, szombatra virradóan valószínűleg bemásztak hozzánk, mindig mondom a férjemnek, hogy zárja a garázst és az autókat, de hát, no most valószínű a kutyánk megzavarta, mert az ajtók (kocsi, garázs) nyitva és egy kosár tejpor hiányzik a férjem anyagaiból. De mi nem hallottunk semmit. Tuti beugrottak a kerítésen. Most gondolkodunk egy pár dolgon mit kéne még csinálni, hogy ne legyen ilyen. De fura mindenesetre. Lehet, h adtak enni Nico kutyának??

Na megyek, lejárt a mosásom.

Dobok egy képet Robeszról.
Kép

Kép
Kép
nektarin

Cumi:hát ha én a feje mellé tenném le a cumit lenne nagy orditás!! :(
Ugyanis amint leteszem az ágyba rögtön követeli!! :?
Szerintetek érdemes lenne kipróbálni pár napig,hogy nem adom oda neki?? :roll:
De abból meg tuti orditós elalvás lenne!! :( :roll:
Jajj,nem tudom!!

Ugye este cicin bealszik,de van olyan hogy kb.1 óra múlva felsir...ilyenkor cumi be és alszik tovább!!
Cumi nélkül mit csinálnék?? :roll:
Mondjuk Melinél is volt anno ilyen hogy felsirt,akkor jött a cici!!
De ugye a cumi kényelmesebb megoldás!! :oops: :oops:

Nem egyszerű!!

ancsi26

Silka: igen, szerintem a babaák érzékelik, ha másképp megy a babakocsi. Ádit persze ringatni kell benne (nagynéha elég pusztán a levegő is). Azt sem szereti, ha az autó áll, a kórházból hazafelé mindig a piros lámpáknál állás a nehéz ügy, ha már megyünk, minden oké ;-) Pedig nem ráz annyira a kocsi, szerintem az is számít, hogy érzékeli a mozgást a szemével... Jó mulatást délután! ;-)

Anitja: én úgy szeretem ezt a képet Rólad! Amúgy Noel a macival alszik?

Maggie: most kicsit megnyugodtam, hogy fogsz tudni pihenni.

Kiskolbi: nem semmi, hogy dolgozol is... Máté-vidijót kérjük szépen, és nagyon örülök, hogy rendbejött a kismackó! ;-) (Szólj ám, ha kérdezhetek HP-ügyben, két dolgot nem értek ugyanis a könyvben, de lehet, hogy csak nem olvastam elég figyelmesen...)

Kép
Kép
irina

sziasztok!

köszönöm a köszöntéseket!

boldog névnapot ILDIKÓK!
isten éltessen MOLLI

nagyon sietek, csak irinának akartam elküldeni ezt a linket, kiváltandó esetleg a pihiszéket :

http://www.bambinoworld.fr/

2in1 Highchair & Swing
76,99 EUR
incl. 20 % Tax excl. Shipping costs

SWING'N MEAL 2in1 Highchair + Swing BAMBINO WORLD new
Print product data sheet
Shipping time: 3-4 Days

You are purchasing a deluxe 2in1 highchair and swing of high quality from Bambino World. Main advantages:

Soft padded comfortable seat
Waist belts and a fixed middle bar avoid slipping out
For children up to 15 kg
Easy and space-saving folding
Easy cleaning; machine wash of the pad
Convertible from highchair to swing or swing to highchair with effortless ease
Complies with strict European norms
New original packaging
Further advantages highchair:

Height adjustable
Large, adjustable and removable tray
Without the tray, the highchair can also be used as a booster seat at the table
Comfortable foot rest

Further advantages swing:

Adjustable swinging motion: low, medium, high
The seat can be adjusted in upright or recline position
Small, removable tray

Number of shipping points: 6

If you wish to purchase multiple items from us, you can calculate your cumulated transport costs in advance. You simply add the shipping points from all the items you wish to purchase together. You will always find the points in the description of the item. In the section "Payment & Shipping", you will find a table with the corresponding shipping costs.

majd még jövök ma!
puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ancsi: Tényleg ne aggódj emiatt, egyik gyerek ilyen, másik olyan. Máté pl. napközben egyáltalán nem igényli, viszont éjszaka én sem tudnék mit csinálni cumi nélkül. Bencusnak mindig ott lógott a szájában. De látod őt is viszonylag hamar le tudtuk szoktatni .Ha Mollit megnyugtatja, nyugodtan add neki, majd leszokik róla. :wink:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Meg jöttem én is csak kicsit sűrű volt a hétvége.

Köszönjük mindenkinek a köszöntést!

Minden féléves babának Boldog hófordulót!

Dotildi,Sense,Bongyi Boldog Névnapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ancsi, szerintem ha Téged amúgy nem zavar a cumi, akkor használd nyugodtan. Nálunk Ádi egyszerűen nem kéri, 0-2 hónapos kora között viszont azzal aludt el. Van egy-két eset, amikor valahogy elfogadja, de másnap már tuti nem. ;-)
Én amúgy imádom cicin altatni, csak attól félek, hogy agyoneszi magát (hajlamos rá).

Kép
Kép
irina

Sense, köszi szépen! Hasonlót rendeltem meg épp az imént, csak FP-t:
http://www.c-sale.eu/index.php?akt_menu ... =reszletek
Elvileg 18 kg-ig bírja...

Kép
Kép
irina

Lányok!!

Ma akarok először adni Mollinak kruplit,de nem tudom milyen formában!!?? :roll:
Én főzzek neki és keverjem valamivel,vagy van itthon üveges alma-burgonya!!??
Annyira nem tudom,Melivel hogy csináltam!!! :oops:

ancsi26

Ancsi: szerintem te főzd meg és natur add, vagy tegyél bele tápszert vagy anyatejet!

Dotildi: neked is BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Kép
timi26

Na, ma elcuccoltak a barátnőmék! :lol:
Imádom őket, de 2 hét együttlakás???
Röviden annyit, hogy összevesztek a barátjával, nem volt hová menniük (az anyjához nem akart), idehoztam őket, hogy kicsit lenyugodjon meg kikapcsolódjon. Én 1-2 napra gondoltam. Ő meg nem! Még azon a héten kibékültek, de a srác anyja nem fogadta vissza a barátnőmet meg a kislányt. Úgy döntöttek, hogy innen közös albérletbe mennek!!! (Ja, de itt nem lehet csak úgy megfelelő albit találni). Kivártam, közben ők végigveszekedték az elmúlt 1 hetet, néha csak úgy zengett az utca tőlük!!!
Tiszta ciki volt! Már szóltam nekik, hogy így ez nem lesz jó, keressenek valami megoldást!!!
Erre pénteken végleg összevesztek!
Szerencsére szombaton úgy döntött a barátnőm, hogy visszamennek az anyjához a kislánnyal!
Nagyon idegőrlő volt az egész. Rebeka is az utolsó napokat végigveszekedte a kislánnyal! Nincs ő még ahhoz hozzászokva, hogy csak úgy piszkálják a holmiját, meg direkt heccelte is a kiscsaj! :shock:
Na, mindegy, túl vagyunk rajta, továbbra is imádom őket, de legközelebb 2x is meggondolom, mielőtt ilyen döntést hozok!!!

Kép
Kép
timi26

Irina! Már tegnap óta akarom Neked írni, hogy tegnap hallottam a Spektrumon, hogy a Pilates-t ajánlják hátfájósoknak, mert a mélyizmokat erősíti!!! :D

Úgy látszik, hogy én ilyen cumi-fóbiás vagyok… :roll: A védőnő is ezzel cseszegetett :evil: , az újságban is ezt olvasom. Pedig én már megmagyaráztam magamnak, hogy Szelinek egyszerűen kellett a cumi, valszeg azért is, mert nem sokáig szopizott. :roll:
Meryke! Szeli is épp az imént tette a szájába a cumit, mikor letettem aludni :) (bár fordítva :? ). Igen, csak alváshoz kapja!!! :D
Ancsi! Ne próbáld ki! Ráérünk még a cumi leszoktatással szerintem, ha még ragaszkodnak hozzá. Annak a babának nem kell szerintem odaadni, aki nem nagyon igényli!!! 8)

Köszönöm a kóstolásos infókat!!! :D
Ancsi! Krumplihoz szerintem mindenképpen keverj almát, mindegy, hogy Te főzöd-e, vagy üveges. (Na, Timi meg nem ezt írta!!! :? :lol: ) Mindenesetre Szeli pár nap múlva kap krumplit almával üvegesből. Én egyelőre nem főzőcskézek, de majd fogok azt is. 8)

Silka! W. Ungváry Renáta, ő az?

Nektarin! Robesz mit csinál ott??? Ari! :D
Mi Dunaújvárosban járunk úszni természetesen.

Kép

Kép
regcsiken14

sziasztok

kisbetűvel írok,mert manó a másik kezemben van

jaj lányok,reggel óta csak sír...nem fáj szerintem semmi neki,bár már próbálkoztam hátha a foga szenved...kenegettem de nem lett jobb

ölben aránylag elvan,néz rám és ennyi

éjszaka rengetegszer ébredt,nem sírt,odabújt és nézelődött

lehet,hogy csak rosszkedvű?az orra mintha kicsit elindult volna...remélem nem lesz ismét beteg :(

Boldog névnapot minden névnaposnak!Mollinak nagy puszi!

majd jövök ha tudok,lassan együtt sírunk... :cry:

puszi

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mmóni! Attól még lehet a foga! Nem biztos, hogy elég rá a szer (már ilyet is hallottam). :( Dentinox gélt kentél???

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok :D :D :D

Boldog Névnapot Sense,Bongyi,Hörcsög,Dotildi!!!! Kép

Mollikának sok boldogságot a fél évéhez!!! Kép

Még mindig nem tudtam visszaolvasni :cry: de rajta leszek a témán!!Ma elvittük Bertust és kilövettük a fülét :D Egyenlöre egy kék pont fülbevaló van bent neki majd dobok róla képet!Sikitott nagyon szegény,de szerencsére már megbékélt!

Köszönjük a dicsiket :oops: ! Most már próbálok jönni!

KépKép
juba

Úúúúgy kidzsuváztam a nagyszobát, hogy még az ablakot is megpucoltam!!! :D Mióta Szeli megszületett, nem takarítottam ilyen alaposan... :oops:
Kép
És tegnap végre megvarrtam Apa nadrágját, amire vagy 1 hónapja megkért... :oops: ...pedig csak meg kellett hosszabbítani...
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Juba! Jaj! Apa is fűz, hogy lyukasszuk ki Szeli fülét (mármint nem mi). Egyre jobban hajlok rá. Hol csináltattátok??? Védőnőnél vagy kozmetikusnál? Muta!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Annyira elvagyok maradva az olvasással esélyem sincs bepótolni.

Ugyhogy csak röviden rólunk.

Kijött Domi 5-dik foga,de a többi még nem,úgyhogy szenvedünk velük még.
Szombaton volt az első próbálkozása a popóemelést illetőleg. Próbált oda kúszni a kockájához. :) Olyan édes. :) Ülni egyre jobban szeretne zavarja,ha kicsit fekvős pózban kell ülni,viszont megtartani még nem tudja magát. A lábán meg olyan stabilan áll (persze tartjuk közben) cska úgy feszülnek a lábain az izmok. Gagyla beszéd az van bőven. :lol:

No felébredt mind a két férfi,megyek is. :)
varga tünde

Regcsiken:nekünk a Dologel-t javasolták,azzal kentem be.Végre elaludt,hosszas éneklés és simizős-összebújás után...

Dobok két alvós képet.

Kép

Anya mellett alszom legjobban. :oops:

Kép

Ezen a képen látszik az alakuló punk stílus. :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nézegetem a régebbi gmailes leveleket.A névnapos-szülinapos táblából teljesen kimaradtunk.Van valami oka,vagy nekem kellett volna jelentkezni előtte? :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna!Nagyon édes Zétike!!!! Látom már nektek is jön vissza a séró!!! Igen a névnapokat Móni írta össze,neki kellett privibe elküldened!Szerintem most is elküldheted neki biztosan bele vesz titeket is :wink:
Ugye Móni??!!

KépKép
juba

Na akkor a fülcsis képek!Nem a legjobbak mert csak az egyik oldalról tudtam csinálni. Regi!Mi Zircre vittük az ékszerboltba,ott lőték ki neki.(az egyik tulaj csinálja már ezer éve lö átt füleket)
Kép Kép Kép Kép

KépKép
juba

Regi: krumpli: mindenki másképp látja jónak! :wink: Ancsi meg majd eldönti hogyan adja... :lol:
A cumin meg nem keseregj, nekem nagyon bevált mindkét gyereknél akárki akármit mond! Felnőttet pedig még én sem láttam cumizni, sőt iskolás gyereket se!!! :lol: :lol: :lol:

Juba: tündéri abban a fülbevalóban!

Miléna: gyönyörűszép Zéti baba! Mit baba? Pasiii!!!
A táblába meg tényleg Móninak kell elküldeni az adatokat és akkor ő javítja...gondolom!

Kép
Kép
timi26

Nektarin: Milyen ügyesen ül Robesz, nagyon édi!

Tündi: Már öt fog? :shock: Nagyon ügyes a kis Domi! És hogy álltok a költözéssel?

MMóni: Nagyon szép kispasi Zéti!

Juba: Ha lehet még csajszisabb Bertus a fülivel! :D Nagyon jól áll neki!

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot kívánok Dotildi, Hörcsög + Ildike, Sense!

Kép

Juba, annyira te nézel rám Bertus képein!

Persze visszaolvasni megint nincs időm.....

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?