A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kiscica - Ez a rózsaszínes folyás elég rémisztő .. nem akarod felhívni a dokit?? :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Jaj, és egy nagyon-nagyon fontos kérdés lemaradt. Utána ígérem befogom, mennem kell teregetni!

De ne röhögjetek nagyon!!! :oops:

Szóval nekem mint gyerek nélküli lányzó, még!! pár hétig!!, szóval van egy kabalám, Mici, akivel minden este elalszom, és éjszaka is mindig ott van a hónom alatt. Pár éve ez a hülye szokásom megvan, h nem alszom nélküle. HA utazunk, akkor ő is jön..
Szóval, CIKI ha beviszem őt is a kórházba? FIngom sincs, h mennyire leszek ott pont ezzel elfoglalva, de mi van ha pont ezért nem tudok majd aludni.
Na most látszik, h nincs még gyerekem, és h mennyire gyerekes is vagyok még... :oops: :oops:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Szösz
De, pont most gondoltam rá, mert fáj is a hasam, és ez tényleg nem az első.

Kép

kisscica80

Jövök majd képekkel .. csak nem tudom melyiket mutassam, mert ezek még nincsenek retusálva. . lesznek szebbek is :oops: :roll: :roll:
De első körben reggelizem .. mert én azelőtt keltem 10 perccel, mint amikor írtam előbb :D :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szössz, várjuk!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80Szőlő
Nagyon tetszik a komódotok!! Elárulod, h mennyiért vettétek??

Budaörsi Auchanban 13000 darabja. A törökbálinti Corában 16.

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:43-kor.
Vendég

kisscica!Nekem a bugyis hasszorítót ajánlották. Amíg a kórházban vagy, és nagyon vérzel, meg a gátseb is kellemetlen, addig nem kell alul összekapcsolni. Viszont otthon fel tudod majd venni nagdrág alá, és nem fog latszódni. A hasszorító pánt vastagabb anyagból van, lehet, rád se megy azzal együtt a nadrágod, vagy ha rád is megy, látszódni fog. Én az Anitás hasszorító bugyit fogom megvenni, ami kb 8.000 Ft, viszont jó minőség.
emma2008

Nono

Hidegfront megint, akkor lehet ez a bajom nekem is! Múltkor is ez tett be!!

Kép

kisscica80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:43-kor.
Vendég

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80Szőlő
Nagyon tetszik a komódotok!! Elárulod, h mennyiért vettétek??

Budaörsi Auchanban 13000 darabja. A törökbálinti Corában 16.

Köszi Szőlő!
Elfogyott a hely a szekrényben ahova MAszat dolgait kéne elpakolni, és van még vagy 2 adag, amit ki kellene mosni. Ebben meg ök jól el lehetne tenni a pelusokat, meg rugikat. Na, majd jól megnézzük, és max. húsvétra kérünke egyet a nyuszitól!

Kép

kisscica80

Nono
Az alap, h a kispárnám jön velem a kórházba. De az tavalyi friss tolltöltésű "tiszta" párna, az mutogatható!! NA de egy Mici, aki ráadásul egy koszos egér?? :oops:
De nem érdekel, jön és kész!!

Kép

kisscica80

Emma
Köszi a választ.
Pont Szösz írta nem oly rég, h kórházban a szülésznéni mondta, h gyógytornász nem ajánlja4
Tök dilemmában vagyok, mert nekem terhesség előtt is volt pocim, így szülés után is tuti fog maradni.

Kép

kisscica80

Kisscica!SZerintem ne foglalkozz azzal, hogy más mit gondol! Miért ne vihetnéd be a kabaládat, ha téged ez megnyugtat, és fontos neked, akkor ne hagyd otthon! Nekem soha nem volt ilyenem, de én biztos nem ütköznék meg azon, ha látnám a kórházban, hogy egy kismamának ott van a kedvenc plüsse.
emma2008

Kisscica!Én az első három szülés után nem használtam, és visszament a hasam. Igaz, akkor én nem is hallottam erről a hasszorítóról. VIszont egy ismerősöm nagyon ajánlotta, hogy ezzel hamarabb visszamegy a has. Persze, ha már megengedett le hasizmozni, biztos elkezdem majd azt is. Addig is rásegítek a hasszorítóval. A gyógytornász meg szerintem már csak a foglalkozásából kifolyólag sem ajánlja. Abban igaza van, hogy amikortól lehet, dolgoztassuk a hasizmunkat. Én mindenesetre kipróbálom.
emma2008

Emi: köszönöm a gratulát és a tippet kengu ügyben, akkor megkérdezem Nuskát! .

Szőlő. nálunk a kórházban a vérvétel régebben olyan 5 perc körül volt, és csak a vizitdíj után lett sok az adminisztráció. Rossz, hogy máshol alapból ez van

Kiscica: drukk a plusz 2 hétért!
Jó, hogy írtad, hogy nehezen sétálsz, nekem nincsenek mostanában erős keméynedéseim, de így is csak totyogok ...
A kórházba én is vittem kabalaplüsst, szerintem nem ciki pláne a baba-mama szobákban -ráadásul emlékeim szerint a legtöbb baba mellett volt valami kis plüssállatka, bár persze a gyerekek végig aludtak

Nono: jé, minket még sosem kérdezett meg a gyerekdoki, hogy melyiket kérjük -szerintem megvannak a bevált szerei és azokat adja -mindig fejből mondja az asszisztensnek h mit írjon fel.

Hasszorítóról: most én is elbizonytalanodtam. Azt hittem, tutira segít, hogy ne maradjon lötyögős a has szülés után... Meg abban nem vagyok biztos, hogy férjem meg tudná nekem venni... bár ki tudja. Akkor hagyom én is későbbre

Kép Kép
celesztina

Celesztina - Mi voltunk bent gyógyászati segédeszköz boltban, és mondta a hölgy, hogy annyi a teendő, hogy Apuci szülés után (ha úgy érzi a kismama, hogy nem tud mozogni, és kellene a haskötő - bár ez a szülésznő szerint csak extra-nagy pocaknál történhet így ... pl. ikrek - amúgy mozogni kell!!!) leméri Anyuci haskörfogatát deréktájon, akár egy cérnával .. akár centivel .. mindegy .. és bemegy, megmutatja, közli, hogy haskötő és kapja a megfelelő méretet :)
Én Párom mondta, hogy ő megoldja, ne vegyünk előre ;)
Én azon leszek, hogy mozogjak, és ne hagyjam el magam ..

Kép
szösszenet

sziasztok,

Kiscica, [b][/b] szerintem ha rózsaszín folyásod van meg görcsölgetsz, akkor nem jó a szex. Mármint nem hiszem, hogy jót tenne. A kis Micikét meg hamarosan kis Maszatka fogja felváltani... Sajnos én is csak ezzel a kis szarossal tudok aludni na meg persze az apjával... Ők a szerelmeim és nem tudom mi lesz ha csatlakozik még egy férfi hozzánk (pedig pár hét és fog :))

Nono remélem egyszer személyesen is találkozunk, mindig olyan jót mulatok a hozzászólásaidon :) retektanya :) :) :)

Vizitdíj sokaknak gondot okoz a 300 ft befizetése, de az is tény, hogy sokan csak dumálni mennek az orvoshoz. Mindenesetre így is rengeteget vonnak a fizuból, úgyhogy sztem nem jogos. Azt persze sokan nem tudják, hogy amennyi vizítdíj befolyik a kórházhoz, annyival kevesebb támogatást kap az államtól, na meg persze be vannak szabályozva, hogy egy nap hány beteget lehet felvenni. Ez agyrém.

Tandíj
nem tudom láttátok-e az idei felvételi tájékoztatót, de az orvosin majdnem 1,5 millió a tandíj félévente.. Mondjuk az is igaz, hogy bizonyos szakok meg nagyon felhígultak, de nem a tandíj a megoldás. Nem a dolgozó embereket kell megsanyargatni még jobban, hanem az elkényelmesedett igénytelen aljanépét kell munkára fogni, akik beérik havi 20-30 ezer forintnyi segéllyel.

Kép
Kép
mango.

...
Vendég

Én, ha Andris lefekszik, készítek kakaóscsigát...:)

Kép
klarka

sziasztok csajok,

ki is volt az, aki szintén baby point v3 kocsit vett? Tiszta lukas az agyam. Vettetek hozzá autóshordozót is?

KépKép
kisfruzsi

[quote="klarka"] írta:klarkan, ha Andris lefekszik, készítek kakaóscsigát...:)

Hmmmm ... ez jól hangik :)
Április elejére is süssél, hogy tudjunk mit falatozni bent a szülészeten :D :D

Kép
szösszenet

Magika, Klarka, ti egy napra vagytok kiírva? És holnap már a 37. hetet töltitek? Hűhha, kezd nagyon izgalmas lenni a topik....

Pozitív hozzászólás: láttam ma a játszótéren egy anyukát a kisfiával és a 3 hetes kislányával ( a legnagyobb oviban volt) és annyira de annyira falat volt a pici, hogy nagyon :) már alig várom hogy én is a kezemben tarthassam a legkisebb szerelmem :) :) amúgy a csjao semmi se látszódott, látszott rajta, hogy ura a helyzetnek, de mondta is, hogy a harmadik gyereknél már laza az ember :)

Kép
Kép
mango.

...
Vendég

mango: jaja......:)

Kép
klarka

kiscica,
Te most akkor mikorra vagy kiírva? Nem értem, a vonalzód mást mutatt, mint amit írsz.
Fájásaid: akkor egy cipőben járunk én is a frontra gyanakszom, úgy veszem észre többünket megvisel az időjárás-változás.

Szöszke,
a szent imre alagsorában is lehet venni ilyen csini-bini hasbugyit szülés utánra?
ne húzd most már az agyunkat fotókkal, mert tuti, hogy olyant fogsz mutatni, ami nagyon jó. és gyakorolhatok csütörtökre, hogy hogyan karatézzak le egy nálam magasabb nőt.
ja, a csüt-i gyűlésre lehet férjet is hozni? vagy küldjem el addig nézelődni valahova? aranyos, mert mondtam neki, hogy azért szarul érezné magát egyedül hímlényként, mire azt mondta, hogy ő nem, csak lehet, hogy a mamák zavarnák ki...

klarka,
kakaóscsigát bonyolult gyártani? húú, de megenném, de jó frissen csak...de ma krumpli napozok, mert ez a rohadt vizesedés...

vizitdíj,
már csak egy mondat. nekem nem az a bajom, hogy nem tudnám kifizetni, hanem az elv (amit már írtam).
[size=9]horn gábor jól kimutatta az összetartást a koalicióban a beszólásával...[size=7][/size][/size]

Kép
1bambi

Megjöttem a védőnénitől.

Képzeljétek, 1 hét alatt fogytam 1,5 kg-ot, úgy, hogy nem is koplaltam. :D Tuti a víz volt.
És a vérnyomásom is OK. 125/80. :D
Teljesen megnyúgodtam.

Kisscica: :( jobbulást kívánok. Fel kéne hívnod a dokit, szerintem.
Micit pedig nyugodtan vidd magaddal. Ha ez téged megnyugtat, másnak mi köze hozzá. Engem tuti nem zavarna és nem is nevetném ki.

Szösszenet: most már kérjük a képeket, elég volt a hitegetésből. :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ok .. ezt a 3-at megmutatom ..
De vannak jobbak, csak azokon majd ki kell hozni a virágot/gitárt .. akármit színessel a többi fekete-fehér .. így nyersen nem olyan jók ..
De feltöltöm ezeket, hogy ne tűnjek gonosznak :lol: :lol:
Az érdekesek tényleg a KÉSZ képek lesznek!

A 9. hónapban :P

Kép

Kép

Kép

Kép
szösszenet

Nono, erről én is olvastam egy cikket, de ebben az a felháborító, hogy ezeknek fizetjük a segélyt szó nélkül, azon meg gondolkozni kell, hogy az egyetemi tanulmányokat támogatjuk-e... Csak szerintem ott lenne a megoldás, ha ezeket a semmirekellő alakokat munkára lehetne bírni, mert munka mindig van és lesz is és nem a becsületes embereket húznák le még jobban anyagilag.

Kép
Kép
mango.

nagyon jók a képek, retusálás nélkül is!!!!

KépKép
kisfruzsi

Szöszke,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most mán tuti, hogy-é lefuglák kárátékázni!

Kép
1bambi

Jajj Szösszenet ezek csodaszépek, biztos titeket is kitesznek majd a stúdióban, igazi boldog babaváró pár!!!!! Most már azért bevallhatnád, hogy szupermodell vagy :) :)

Kép
Kép
mango.

az első kip ulyán ismérős nékem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

És elfelejtettem az előbb írni, hogy megjött az előbb az ágynemű és a falvédő. :D Most forognak a mosógépben.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Köszönjük :)
Örülök, hogy tetszenek!
Mutatok 2 olyat, amit már áttett Anikó fekete-fehérbe .. de még ezek sincsenek retusálva .. csak kb. ilyenek lesznek.
Nekem ezek jobban tetszenek :)

Az abszolut kedvencek amúgy a közös képek .. jobban is élveztem, míg csinálták őket :)

Kép

Kép

Remélem ezzel kielégítettem a kíváncsiságot :)
És aki tervezte, hogy Anikóhoz megy .. abban megerősödik a gondolat ::) mert ügyes lány :)

Kép
szösszenet

Szösszenet! Nagyon jók lettek a képek, szerintem így is, retusálás nélkül. Úgy sugárzik rólatok a boldogság! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Hú... ezek a képek is nagyon szuperek. :D És szexisek. :wink: Gratulálok!

Azért bármennyi jöhet még belőlük... :wink: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

jaj Szössz nagyon jók a képek!!!! nekem a gitáros meg a virágos a kedvencem :) Teljesen be vagyok sóóóózva én is, már cak 2 nap :D

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:44-kor.
Vendég

Szössz: baromi jó képek!!!

Mindjárt én is dobok pocakfotót, bár a te fittségeddel nem tudok versenybe szállni...

Kép
klarka

Bambi - Igen, csináltunk mi is párat a standard képekből, ami a honlapján is fent van .. :) azok ismerősek lesznek :D Szerintem mindenkinek becsúsznak azok ..

Szőlő -
Tuti szuper lesz :) Csak pihenj rá, mert fárasztó!!!
Nekem is ezek a fekete-fehérek a kedvenceim :)

Nono
- Vannak sonkák, csak jó a beállítás .. ami nem jó, azt gondolhatod, hogy nem teszem fel :lol:

Mango, Gumimaci
- Köszi :) Boldogság az van :) Élveztük amúgy a fotózást, csodás volt így, hogy Párom is rendbejött :)

Kép
szösszenet

Szöszke,
nagyon-nagyon jók a képek. Az első és a harmadik a kedvencem. Hogy tudtad rávenni apát, hogy így pózoljon. Az enyém tuti nem ment volna bele...

Klarka,
bocs, hogy nem érdeklődtem felőled. Ennek az az oka, hogy te azért sűrűbben jelentkezel, meg gondolom, hogy te már cseréltél telszámot Szöszkéékkel, így ha valami van, kapunk hírt rólad.
Ja, kellemes kakaóscsiga készítést kívánok.

Kiscica,
hát most egy picit uncsi, de holnapra majd kitalálok valami jó kis programot.
Sajnálom az autós dolgot. Gondolom, hogy pont most nem hiányzik nektek ekkora kiadás.
Ez a rózsaszín folyás nem hangzik valami jól. Akár a nyákdugó is lehet... Én a helyedben rákérdeznék a dokira..
Micit én sem hagynám otthon..

Gumimaci,
grat a jó eredményekhez.

Kép
emi29

Szöszke,
tévedtem, a virágos és a gitáros még jobb :)

Kép
emi29

Nono, Jajj még egy utolsó mondatocska... az adrenalinró jut eszembe, múltkor 2 kb. 17 éves terhes csaj jött mögöttem, az egyik már tolta a babakocsit és okította a másikat: "biztos neked is császárod lesz, mert zavaros a magzatvíz a sok izgalom miatt" Hát a sok izgalom amiatt lehet, amit te írtál, vagy a sok mocsok miatt, amit magukba tömnek (nikotin, tartós kaják stb)

de most a tandíj kampány eszembe jutott megint (utána befejezem) én jártam 1 évig nyugat európai főváros egyetemére és azt hiszem hogy a diplomám amit itt szereztem (mégha nem is jog vagy orvosi) többet ér, mint amit ott kaptam volna... Rend és fegyelem ott pl. nem volt , de magasabb színvonal sem.

Klarka, én kíváncsi vagyok a 37 hetes pocdira!!!!!!!!!

Kép
Kép
mango.

Édesek vagytok! Az a reggeli megjegyzésem csak egy ál-szemrehányás volt...:) Valójában nem haragszom..:)

Itt a pocikép, betöltött 37. hét.
Kép

Kép
klarka

Kicsit nagyra sikerült...

Kép
klarka

na most én is paraszt voltam, adrenalinról, azt akartam írni...

Kép
Kép
mango.

Emi - Az én párom imádja a fotózásokat .. zenész a Lelkem :)
Amint gépet lát, ezer ötlete támad és pózol .. le sem lehetett lőni - megjegyzem ezerszer fotogénebb, mint én ... róla nem készült rossz kép :lol: :lol:
Amikor ő nem volt képben, akkor kamerázott :lol: :lol:
Nagyon élvezte az egészet :)

Kép
szösszenet

Szösz
Juj, nagyon jók lettek a képek!!! Grat. hozzá!!! :D
Látszik, h mennyire vibráltok, még a kép is visszaadja simán! :)

1Bambi
Kiírva ápr. 20-ra vagyok. De mikor csináltam a vonalzómat, akkor az utsó mensest írtam be, és ő ezt dobta ki. NEm értem, mert dokinéni is ez alapján néz, és neki a pénteki hétforduló jön ki.

Mangó, Gumimaci, EMma
Mici jön, el van döntve!!! De biztos hamar az ágy mellett fog landolni szegény, ha már Maszat itthon lesz. Ez van... :)

Hasszorító:
Nálam marad a dilemma. Szerintem meglátjuk, h szülés után mennyira lesz rá szükség, és majd akkor lennt, ahogy Szösz is írta, Apa megveszi a gyógyboltba!

Nono
Amit írtál, hol volt műsoron?? Visszanézném. NAgyon viccesen írtad le! :lol:

Kép

kisscica80

Klarka - Nagyon szép kerek a pocid :)
Azért megörvendeztethetnél minket egy egész-alakossal .. azon sokkal szebben látszanak a pocakok, az arányok :)
És a bőröd is nagyon szép így 37 hetesen .. :) remélem én sem repedek ..

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?