Jó reggelt, mi visszaértünk a szavazásról, jelentem!
Csak volt program bőven a hétvégén, mamák, takarítás, és Szabi nyűgösségének elviselése
Judit, Anna Lucus első képe tetszik nekem is,d e nagyon! Az ritka jó pillanatban elkapott felvétel, nagyon édes, mint élőben!
Erika, jajjja, ezek az egészségtelenségek, és naponta csak bejut valahogy a szervezetünkbe, pedig nem is gondolnánk... Túró Rudkót én sem tudtam...
Brigi meg aztán nagyon cuki lehetett! Inkább a játék... "Rosszul hallod... " ez jó!
Öcsi fogacskái is jönnek sorban, végre kibújt! Biztos nagyon fájhatott szegénykének!
Judit, de jó lehetett nektek PEsten! És tényleg lesz itt Szolnokon C&A? Ráadásul 30 m-re tőlem!!!!!!!! Hát ez nagggyon jó hír!!!!!
Miket vettél?
Szia Manó! Ide nem akarsz irkálni???
Kati, nem sikerült a kép?
Katlina, miylen az az álomautó??? Esetleg használtan, jó állapotban nem árulják valahol?
Ma hívom a védőnénit, asszem ideje egy konzultációnak: Szabi éjjel már 2-3 óránként felébred, és éhes!!! PEdig estére tejpépet és tápit is kap, nappal degeszre eheti magát, erre ilyen ramaty éjjeleink vannak. Nem tom, mit kéne változtatni... Híízni rendesen hízik, (se sokat, se keveset....)