A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szibi, TÉjé
Mici jön bizti, és a párna is!
Szt. Imrések: ENgem így fogtok bennt felismerni.
Egy csúnya barna egerem van, aminek ráadásul még rékli is lóg a nyakán. :lol:

Szibi
Kocsival úgy vagyok, h mióta megvan, kb. egy éve, azóta ez a második ilyen szerencsétlen törésünk. Az elsőnél is letolatta a teremgarázs oszlopát.. :lol: . Tuti átok van rajta, és ha rajtam múlna, nem csináltatnám meg. De én jobb1 vagyok, így pofa lapos van.. :roll:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Nono: előre is köszi a teszkos cumot ha küldöd majd, kicsit irigykedem, hogy talán szundizol a kislányoddal -nálunk is alszik Lau, de mindjárt keltenem kell, mert a kocsit kell szervízbe vinnem :? pedig úúúgy aludnék én is vele :roll: Ráadásul múltkor sem tudtam kiállni a szervízből, segítenie kellett egy szerelőne, irtó ciki volt. :oops:

No sziasztok, délután még visszanézek!

Kép Kép
celesztina

MAry
Szerintem nem sok a 13 kg, de ezt a dokik, védőnénik úgyis jobban tudják.
Szorítok, h a kéménnyel minden ok legyen.

Nono
Jó pihizést, és ne felejts el minket!!

Kép

kisscica80

Olem,

nekem 3 hetente kell mennem már. A legközelebbi meg már csak 2 hét múlva lesz

Kiscica, ok lefotózom mindjárt :lol:

KépKép
kisfruzsi

Bocsika lányok, hogy ilyen lusta dög vagyok, de nem igazán olvastam vissza... :oops:
viszont láttam Szösszenet képeit...
Nagyon jól néztek ki rajtuk!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi kezet foghatunk, én sem kaptam semmit nőnapra! Pedig egy kicsit reménykedtem, mert elment a könyvtárba és visszafele lett volna lehetőség rá. Aztán megjegyeztem, hogy hát valami virágféle jöhetett volna. Olyan szépek a tulipánok, nárciszok, jácintok. Ő meg :oops:
Aztán csináltunk diétás :( pudingot együtt.

A kertben már nyílik a nárcisz, lassan a jácint is. Az a rossz, hogy hiába süt a nap, hideg van még kiülni. Így csak kicsoszogok kutyázok, aztán vissza.

kiscica sprint :lol:

Kép
téjé

Én kaptam nőnapra virágot. bár nem igazi....(férjecském tudja, hogy én mindig elfelejtem őket meglocsolni, ezért nem vesz igazi virágot, vagy kaktuszt vesz, az még túl szokott élni pár vízmentes hetet, hónapot...)
Szóval egy kovácsoltvas virágot kaptam, bent a cégnél csináltatta nekem a munkatársával. Na megy tegnap elvitt ebédelni abba az étterembe, ahol volt az esküvőnk!!! :D
Szóval egy szavam sem lehet rá!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Fruzsi
Köszi! :lol:

Téjé
Sajnálom, h Te sem kaptál virágot!

Sok xeretettel, mindenkinek nőnapra, főleg akit elfeljtettek:

Kép

Kép

kisscica80

NA, én leléptem, este majd jövök.
Most go fodrász meg babaholmiolcsón. Veszünk takarót, meg megnézem a mellszívót, h mennyi.
Este meg készüljetek, dobok képet majd az új hajamról. :wink:

Kép

kisscica80

Kiscica köszi a virágot!!!!

Kép
téjé

Na akkor majd ha hazaértetek megnézed az undit.. :lol: Kép undika Kép

KépKép
kisfruzsi

Fruzsi és komolyan léggyel táplálkozik?

Kép
téjé

ez olyan növényke, ami ha van légy és belemegy, akkor ezek a szájak rácsukódnak és megemésztik. De ha nincs légy, akkor sima növény, amit öntözni kell.

KépKép
kisfruzsi

de jó! Láttam már ilyet, csak nem másztam bele, hogyan "él". Hát most akkor vizet kap, nyáron meg husit. :wink:

Kép
téjé

SZösszenet!
Jók a képek, különösen a fekete-fehér! Jól nézel ki, nem látszik, hogy kilenc hónapos terhes vagy.
emma2008

Mezsóék ma holnap mehetnek haza nem?

Kép
téjé

jajj csak amire emkéxem:

Szössz nagyon jók a képek..

Kisfruzsi: nekem is babypoint hordozóm van..netről rendeltem nem ezen a márkanéven de babypoint lett belőle..és hát nincs gondom vele..

Nono: énis kérem a tescos irományt..bugresz@gmail.com

huu..ja Krittáéknak sok boldogságot..

aztán akit most hirtelen kifelejtettem attól bocsánatot kérek..
Vendég

Celesztina! Nálunk kötelező a 32. heti vérvétel. Ez az utolsó elvileg!! Már talán kibírom... bár nagyon utálom én is. (igaz ez már a 7. lesz kb. a terhesség alatt, mivel nálunk a cukorterhelésen van csak 3 db!)
Egyébként Graco babakocsit vettünk. Travel system-es, és van textíl mózese is.

Ollem! azért nyitott méhszájjal nagyon ne pakolássz szerintem! Másnak azzal pihenni kell. Csak óvatosan!!

Kép
gabo001

jah Kiscica!!!!!

megjött a postás ... szegény elég nagy csúszásban van :D
nagy nagy köszönet :D :D
Vendég

köszi a kakaóscsiga receptet!
szerintem kifogom majd próbálni!

Kép
1bambi

Szasztok!

Szösszenet! Tuti jók a képek. Mondjuk nekem eszembe nem jutna fehérneműben pózolni 9 hónaposan, dehát nem is úgy nézek ki mint te! A blogodra majd tegyél fel többet is! Ha Apa hazaér este csináltatok én is egy friss pocakfotót és felteszem.

Tegnap ahogy ültem a kanapén pólóban és kicsit kilógott a hasam azt mondta apa úgy nézek ki mint egy kamionsofőr!!!! ????? :( :( :(

Mért van az, hogy az egy ujjnyi méhszájra minden doki legyint, kivéve az enyémet???? Én már két hónapja emiatt fekszem és megőrülök!!!!

Gyerekjelentés: A magzat 1730g, B magzat 1820g. Azért ez már megnyugtató, nem?

Jaj, olyan jó Mezsonak! Én is szülni akarok már!!!!!

Holnap megyek az uccsó nagylaborra.

Kép

Kép
kamilla306

Emi - Várom akkor a pocakfotót :) Nem hiszem én, hogy ne lennél még mindig csinos :)

Klarka
- Hozott nekem a párom 2 kakaóscsigát :D CSerébe sütök neki (meg magunknak muffint :lol:)

Zorroné-
vel váltottam tegnap egy sms-t .. nem szüléssel kapcsolatban, úgyhogy nála tuti nincs még baba .. :D Azt jelezte volna :D Biztos csak el van havazva ;)

Fruzsi - Nekem nagyon bejön ez a virág!!! Bírom az ilyen furcsaságokat. Én szinte sosem kapok vágott virágot, mert nem szeretem.. (persze van, hogy jól esik a vörös rózsa csokor :lol) ...
Én most ezt a csodaszép broméliát kaptam :)

Kép

Kép

Nono
- Nálam hullámzó, hogyan viselem a babavárást. Ha párommal vagyok, mindig jól .. mert ő folyamatosan dícsér minket és szeretget :lol: De sajnos nincsen itthon 24 órában .. :D
Amúgy én nem ismerek a Földön olyan nőt, aki 100%-osan meg van elégedve a külsejével .. pláne nem várandósan :D

Kép
szösszenet

Szösszenet,

jól néz ki nagyon! Nekem volt pár éve, de nem sikerült sokáig életben tartani. De nem is permeteztem eleget, szeretik a sok párát

KépKép
kisfruzsi

Kamilla - A blogra sem hiszem, hogy sokkal többet felteszek .. ki tudja kik nézik, és milyen célra használnák :? :?
Valószínű lesz egy galéria, ahova majd küldök meghívót annak, aki kér .. :) de azt majd a kész képekből természetesen.
Vigyázz magatokra, pihizz .. te mégiscsak két gyerkőcöt cipelsz, jobb az óvatosság :)
Én is a héten megyek az utolsó laborra .. meg UH-ra is :) Jah, és holnap dokihoz :D .. aztán NST-k .. van itt program .. dolgoztatnak keményen az utolsó hónapban is :lol:

Kép
szösszenet

Fruzsi - Egy már mellettem is kihalt :oops: :oops:
Permeteztem pedig .. de a panel megviseli őket. Remélem sokáig virágzásban tudom tartani (elvileg szeptember) .. ezek utána úgyis elhaláloznak és tőből lehet őket szaporítani .. az meg csak profiknak jön össze :( De Apuci nem tudta .. ő a szépségre ment :lol:)

Kép
szösszenet

És nem kaptam semmit nőnapra. Őszintén szólva el is felejtettem, hogy az van. Az anyáknapját viszont nagyon várom már!!! Az első lesz!. :)

Kép

Kép
kamilla306

Én is dobok egy múlt heti -33 hét+6napos- pocakfotót (Anikós kép ez is).

Szemből nem annyira látszik a hatalmas pocak...Nektek is napról-napra szembetűnően egyre nagyobb?

1bambi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.12 15:03-kor.

Kép
1bambi

Azért is raktam fel, hogy aki csüt-ön jön a Szent Imrés babazsúrra az megismerjen! Ne csak azt lássa, hogy ott állok bátortalanul. Abból még nem biztos, hogy megismertek. És lécci szólítson meg aki felismer...
Megint megkérdezem, valaki hoz férjet? Vagy ciki...

1Bambi

Kép
1bambi

mint a gomba úgy nő, tényleg napról napra

KépKép
kisfruzsi

Én valószínű megyek csütörtökön!
Ugyanez a kérésem, please aki megismer (NAGYON NEHÉZ :lol: :lol: ), az jöjjön oda ;)
Vagy nem találkozunk a kórház előtt 3/4 5-kor? :roll: Hmmm?? :D

Én Párom próbál, tehát biztosan nem jön .. de nem is annyira csípi az ilyesmit ..
A fórumtalinak is örült, inkább itthon írt 1-2 dalt :lol: :lol:

Kép
szösszenet

1bambi, nagyon jó ez a kép :) És igen, nekem is napról napra nő, de még hogy!í :o

A mi lakásunkban sajna minden kihal..... Panelosok.... Esetleg egy időre növényeket cserélhetnénk :lol: Nálunk a nagy párát nem bírják....

Kamilla, Mazsi is ilyen súlyú, az azért elég komoly így elképzelnem hogy a Te pocidban kettő ilyen súlyú babó lakik. Én néha őt is nehéznek érzem. :) Egyébként szerintem neked a két baba miatt mondta a dokid hogy feküdj.

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:46-kor.
Vendég

Nono, én láttam Szössznél a ruhákat, szerintem annyira nem gázos az anyaga....

Kép Kép
szõlõ

Nono - Nekem nem volt bajom az anyagukkal ..
Már egyszer ki is mostam és vasaltam őket - és nem látszik rajtuk :)
Én rózsaszínben és pirosban rendeltem ..
De sűrűn nem fogok.
1. mert drága
2. mert macerás elmenni érte .. meg ezek csak "alkalmi" vicces szerkók :)

Ezt csináltam most ..
Apucinak tetszik nagyon:

Kép

Kép
szösszenet

ez tényleg nagyon jó!

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok,
megérkeztem a dokitól. Lili kicsit nagyobb, mint 2500 gramm. A doki szerint kb. 3 kg körüli súllyal fog születni. Ennek nagyon örülünk :)
A többi adat pedig: BPD 88 mm, TAD 95 mm, FL 68 mm. Lepény, magzatvíz, köldökvér áramlás rendben.
CTG-re nekem csak a 37. héten kell mennem.

Kamilla,
párod kamionsofőrös beszólásán nagyon jót nevettem. :)
Szép súlyban vannak a babáid gratula :)

Bambi,
Nagyon csini vagy :)

Kisscica,
köszi a virágot :)

Kép
emi29

Nono,
nem is tudtál férjed tervéről?

Kép
emi29

Sziasztok Mamik!

Megjöttünk fodrásztól.
Friss szőke tincseim vannak, végre látható is rendesen a gyagyaságom!! :lol:

Felhívtam dokinénit, mert anyum is meg fodrász is rámhozták a frászt, mert szerintük nagyon lennt van a hasam. ANyu tegnap látott, és szerinte ahhoz képest ment le.
Doki holnap de. vár sok szeretettel, ha éjszaka meg nem leszek jobban, vagy bármi történik, akkor szülőszoba!
Rendesen be vagyok most parázva.
El is mentünk venni gyorsan pelenkát nekem is!!

Lányok, mamik szorítsatok, h Maszat ne akarjon még kijönni!!

Fruzsi
NEm semmi ez a virág. NEkem nagyon régen volt egy h :arrow: úsevőm, de az vmi kocsonyába volt ültetve, és semmit nem adtunk neki! Szegény meg is halt... :oops:

Litu
Örülök, h megkaptad a cuccost!

Emi, Kamilla
Teljesen jó súlyban vannak babóitok!!!

Mary
Tényleg jó lenne, ha többet pihiznél, mert egy ujnyira simán fektetik a mamit átlagban! NEhogy aztán baj legyen!!

Szösz
Nem ér kakaóscsigát enni!! Nekem is kell!!

Hú, most ennyi!

Muszáj egy hot-dogot magamhoz venni, mert éhenhalok!!!

Kép

kisscica80

Szösszenet: nagyon profik a rólad készült képek, igazi meghitt kis család vagytok már.

Emi: Gratula az UH-hoz. A 3 kg az pont ideális. Én vagy kedden vagy pénteken megyek a dokihoz, remélem jó képek születnek a kisasszonyról.

Kritta: Gratulálok és sok boldogságok kívánok az esküvőtökhöz!!!

Én ma délben a családi ebédnél nagyon kibuktam a pénzügyi helyzetünkön - hasonlóan, mint Zsuzsófi. :cry: Ráadásul szombaton becsaptak a bababoltban, ahol a babakocsit és hordozót vettük. 2x-esen! A babakocsit 2000 Ft-tal drágábban adta a nő, az akciós ár helyett a régebbi árat számolta fel, és a hordozóhoz tartozó napfényvédőt nem adta ide (biztos "elfelejtette"). De ma délután elmentem, és elrendeztem a dolgot, persze elnézést kértek, ideadták a pénzt és a napfényvédőt, de egész hétvégén ezen idegeskedtem. :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Fruzsi: Nekem ill. a tesómnak is volt régen egy húsevőnk, az kancsóka volt és a kancsójába beleesett legyeket emésztette meg. :? De hiába nyár volt és etettük szegényt léggyel, szúnyoggal, egyéb háziszárnyassal, mégis meghalt...
Kiscica80: Drukkolok neked 1000-el, hogy nehogy időelőtt kijöjjön a baba. Neki még bent van a helye, az enyémnek is szoktam mondogatni, hátha szótfogad.
Mindjárt megnézem azuramat, mert annyira tanulja az angolt, hogy már horkolni profin tud angolul. :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

[quote="bolygó"]M írta:bolygóindjárt megnézem azuramat, mert annyira tanulja az angolt, hogy már horkolni profin tud angolul. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Kép

kisscica80

Igen, nagyon szorgalmas. :D De amúgy tényleg ki van dőlve a kicsikém, mert egész nap rohangál, annyit dolgozik. Még hétvégénk sincs emiatt, csak a szombat délutánja és vasárnapja szabad. Dehát muszáj a diplomához az a fránya angol. De jó az amúgy, mert rám is ragad valamennyi, én csak németet és kevés franciát tanultam anno. Meg általánosban természetesen oroszt. :?

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kisscica,
szorítunk értetek! Nem lesz semmi baj! (Egyébként sem ér Magika és Klarka előtt szülni..)
Igértél képet a séróról!!!

Bolygó,
ti 4D-s UH-ra mentek?
Sajnálom, hogy nektek is anyagi problémáitok vannak :( Kitartás, lesz ez még jobb is :)

Kép
emi29

Emi - Jajj de szuper, hogy már ilyen nagy Lili :) :) OLyan kíváncsi vagyok, hogy Alíz akkor mekkora lehet .. én elvileg szerdán megtudom :) ;)

Kiscica
- Biztos csini vagy az új szőke tincseiddel :) csajos :D
Szorítok neked, hogy bent maradjon még Maszatka .. neki még nem kell kijönnie ;) Beszéld meg vele, hogy nyugodtan növekedjen, fészkelődjön még odabent :)
(Nem ettem kakaóscsigát .. eltettem reggelire :P .. helyette kakaós palacsintát ettem :lol: :lol: és most éppen muffint sütök :))

Bolygó
- Köszönjük :)
Édes lehet a párod angol könyvön horkolás közben :lol: :lol:
A pénzügyi story amit írtál .. ilyen esetekben én is képes vagyok egy hétvégét végig idegeskedni .. megértelek.
De örülök, hogy megoldódott :)

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]E írta:emi29gyébként sem ér Magika és Klarka előtt szülni..

Bizonyám .. ők jönnek Mezsó után, ezt már ledumáltuk :lol: :lol:
És ők is max. március végén ...
Én meg folytatom 5-én .. ki szül velem :?: :D :D

Kép
szösszenet

Gabo: érdekes, hogy milyen különbség van a kötelező vizsgálatokat illetően. Szerencsére ezt a terhességet én megúsztam egész kevés bökéssel -csak az afp-t kellett ismételni.
A Graco kocsi szerintem jó választás, nekünk AeroSport volt és imádtuk... A TravelSystemeseket is ismerem látásból, azok is jól néznek ki. A mózessel meg tuti nagyon jól jártok, kényelmes lesz a kicsinek! Nekünk ernyőre csukható van és azt is át lehet alakítani mózes-szerűre szerencsére.

Kiscica: drukkolok, hogy manód még maradjon!

[b]Bolygó[/b]: milyen rémes ez! Pont egy bababoltban Még jó, hogy el tudtad rendezni! Bár azt a pár órás idegeskedést ez nem adja vissza

Nőnapról: párom ma pótolt :lol: hozott rózsát :lol: A vágott virágot annyira én sem szeretem, mindig sajnálom a pénzt érte, mert sokszor másnap már hervad, akkor már inkább cserepest és akkor magamat okolhatom, ha elszárad. De ez már a 3. tavasz hogy megfogadom veszek gyökeres nárciszt vagy jácintot vagy valami ilyesmit és vagy nem látok vagy más miatt nem jön össze :?

Kép Kép
celesztina

Emi, Szösz
Szorítom ezerrel a lábam, h MAszat tuti bennt töltsön még pár hetet! Bízok benne nagyon!! Még csomó mindent venni kell. :wink:
ÉS nem akarok senkit sem beelőzni, azért holnaptól félek rendesen, meg az éjszakától is!

Emi
Képeket most töltöttem fel, csak még le kell kicsinyíteni!

Szösz
Nem ér kakaós palacsintát sem enni. Muszáj lesz felfalnom vmi édeset is! MOst ettem két hot-dogot, de még van egy kevés hely bennt...

Kép

kisscica80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:46-kor.
Vendég

ÉS akkor a képek!

Van benne egy kis poci is, meg más is :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

kisscica80

Kiscica,még várjatok ezzel a szüléssel, még márc. közepe sincs
emi, a 3,0-3,2 kg babával én is kiegyeznék. nagyon ezt szugerálom a pocakomba...
szöszke, jó a kép (ez is). milyen progival gyártottad? komolyan mondom, annyi időt ellehetne tölteni "kép-gyártással" (és még érdekne is-csak nincs jó programom)

hú, én annyi mindent gondoltam csinálni a baba születéséig itthon, de már most látom, hogy nem lesz időm mindenre...valahogy jól bekellene osztani az időmet.

vasalás, én most jöttem rá, hogy ha úgy állítom be a deszkát, hogy kb. a combomig ér, tök kényelmes vasalni. nem kell emelni a dögöt...szóval, ne kövezzetek meg, de szinte élveztem...
nőnap, nálunk sem volt semmi.
angol-tanulás, hát nekem ma kellett volna tanulnom a holnapi órára...jól le leszek cseszve...de nem bírtam odaülni...
öröm, megjöttek a baba mezei angliából. az első liverpool-os mezei (ill. napozó+rugi)... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: annyira állat...
Jó éjt!

Kép
1bambi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?