A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

isfóka, Sziszka, klasszak a képek! Mi szerdán megyünk :)

Orsitigris, nagyon helyes pocakod van, és a felső is tuti :)

Pocaktartó öv: hol, és milyet érdemes venni? Az ára is érdekelne...

Heni, szia itt! Nagyon klassz a fekete-fehér fotó, fotós a párod? Isteni :) Persze a gyerkőcök is szépek, de ezt biztosan tudod ;)

Bárány, nem is lepusztult a fejed! Nem ér ilyet mondani, tök csinos vagy!

Wera, nagyon szép mennyasszony voltál, és tényleg rengeteget takart a ruha! Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek :)

Védőnő téma: én egyáltalán nem bánom, hogy van, az enyém nagyon jó fej, laza és kedves, nagyon jóban vagyunk. Én szeretek hozzá járni.

Képzeljétek, voltam ma terhestornán, 5 percnyire van tőlünk, és nagyon szuper. Egy gyógytornásznő tartja, összesen 4-en voltunk, labdával és gumiszalaggal tornáztunk. Nagyon jól átmozgatott, szerintem holnap iszonyú izomlázam lesz, pedig én sportoltam előtte... Budapesten van, a 2. kerületben, ha érdekel valakit :) Kár, hogy csak hetente egyszer...

Nem aludtam túl jól éjjel, minden fordulás kínszenvedés volt. És nekem nincs nagy hasam, mi lesz később? Meg is húzódott kicsit jobboldalt, eléggé fájt, hálistennek túl álmos voltam ahhoz, hogy aggódni kezdjek, és reggelre elmúlt :D

Kép
elan

Jaj, Kisfóka, elírtam a nevedet :( Bocsánat!

Kép
elan

Köszi Gigi,elolvastam,bár nem egyszerű kiszámolni!

Wera:gyönyörű voltál és tényleg alig látszik a pocid!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!

Kép
melike

Almaani:megnéztem.Aranyos!

Kép
melike

Sziasztok!!!
Jó sokat írtatok,míg nem voltam....
Bementem nagy unalmamba a kórházba,megkerestem a dokit,mert ugye a terheléses eredményét még mindig nem küldte el....mindössze 2 órát vártam rá a folyosón,de mentségére legyen mondva,hogy ezalatt 5 baba született és ebből 2 császárt+1 szülést Ö csinált...mind az 5 baba kislány lett,annyira édesek voltak,mindet ott hozták el elöttem... :lol:
azt mondja a doki,hogy front van,nem szokott egyszerre ennyi lenni,és ez mind reggel 8tól érkezett kismama szülte...

A cukrom jó,éhgyomri 3,5 terheléses 6!viszont van valami gyulladás a szervezetemben,vagyis akkor volt,mert valami érték erre utal...
A reggeli szarullétet és hányinger valószínű,hogy a Béres Magne B6-tól van...valamit nem bír a szervezetem,ami abban van...
Röviden ennyi,mert ment vissza a szülőszobára...
Jöv.héten kell leblattyognom a magánrendelőjébe és ott vizsgál meg,illetve csinál 3D-t!!!!
Ja és az egyik baba rokonai ott álltak mellettem és hallottam,hogy beszélgették,amíg megmosdatják a babát és lemérik,ki kell találniuk egy lánynevet,mert fiút vártak végig és lánynév nem volt....
:?: :roll:

WERA!
A MENYASSZONYI RUHÁDBAN NEM IS LÁTSZIK A POCAKOD,OLYAN,MINTHA A RUHÁNAK TERMÉSUZETESEN ILYEN LENNE AZ ESÉSE!
A MENYECSKERUHA AZÉRT MÁR SEJTET VALAMIT :lol:
NAGY NAGY GRATULA ÉS SOK BOLDOGSÁG!!!

BÁRÁNY!!!!
Miért akarsz Te kövér kismamaképeket nézegetni???nem is vagy az!!!teljesen átlagos kismamának nézel ki!!!Olyan amilyennek lenni kell!!!Nem gebe és nem is KÖVÉR!!!!
A fejeddel sincs semmi gond!!!

Védőnő téma:Nálunk 1 védőnőhöz kell járni,ahhoz aki körzetes,viszont Ö csak az eredményeket írja a kiskönyvbe és lemázsál...
nálunk a doki ad minden beutalót és Ö küld mindenhova...
Vendég

Sziasztok!

Wera - nagyon szép menyasszony voltál, nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Heni - üdv közöttünk, nagyon aranyosak a gyermekeid és te is nagyon jól nézel ki azon a fotón!!!!

Bárány - te is jól nézel ki a fotón, nem tudom mi a gondod a külsőddel.

Elan - pocaktartó övet én is akarok venni, ha megtudsz valamit, hogy hol kapható, légyszi tedd fel.

Csiri-biri - gratula a jó cukoreredményhez!

Hálapénz - mi a dokinál 7000 Ft-ot fizetünk havonta, de ez magánrendelés. A szülésről egyenlőre még nem beszéltünk, de mi olyan 70 ezerre gondoltunk, bár még kifaggatok néhány oda járó kismamit azért. Persze ezt utólag fogjuk fizetni és nagyban befolyásolhatja a szülés alatti hozzáállása. A szülésznővel kapcsolatban 20-30 ezer körül gondolkodunk, vele még nem beszéltem. Azt tudom ki lesz, már ha elvállal, de a dokim szerint ráérek vele beszélni majd a 30. hét körül. Ő csak tudja.

Péntekre bejelentkeztem 4D-re, már nagyon várom! A 4D Genesist választottam, remélem jók lesznek a tapasztalatok.

Egy kérdés:
nektek mennyire mozog a baba, mert én már teljesen beparáztattam magam, ugyanis pár napja nem nagyon aktív. Persze néha érzem őt és néha kifeszíti magát, de ez inkább mocorgás, mint rúgás. A férjem szerint ne aggódjak, talán befelé fordul és szerinte biztos nincs gond, de én nem bírok megnyugodni. Szóval nektek mennyire aktív a baba???????????? Ilyen hülyeségekkel nem akarom felcsörgetni a dokit, de kezdek rémeket látni.

A hétvégén megvettük a kiságyat, de sajna peéenkázót még nem sikerült venni.

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ezeket a vásárlási tilalom ellenére nem bírtam otthagyni és tudom,hogy már megint rózsaszín....... :oops:
Kép
Vendég

Csiri-biri: ezek megint nagyon csajos kis rucik! Zabálnivaló! Nagyon tetszik! :lol:

Mankabi: nyugodj meg a mozgás miatt. Nálunk is vannak napok, amikor sokkal kevesebbet érzem Patrik-babát, de ez teljesen normális. A doki nekem erre azt mondta, hogy ugyanúgy, mint születés után, nekik is vannak aktívabb és kevésbé aktív napjaik. Szóval nyugi! :wink:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Hű, képtelenség visszaolvasni.... :x

csak szösszenetek:

Wera, nagyon szép voltál a ruhádban, nem is látszik a poci!

Bárány, zip your mouth about your shape, Baby!!!! :twisted:

védőnőről, én szeretem, mert nekem az anyukám az... :wink: hétvégére kölcsönadta a szívhanghallgatót, és olyan jó volt, h apával hallgattuk meghitten a kisfiunk szívdobogását. :D Apa nagyon tudományosan vizsgálgatott... :wink: :lol:

Mi majd csak húsvét után megyünk 4D-re, áprilisban.

Viszont a tavaszi szünetben elutazunk egy hétre Szépalmára, gyerekekkel, de kutya nélkül. Ma ugrott be, h az ebet rá kell testálnom a családra. :roll:

Kép
zmimi

almaani!
Én is beleszerettem,ez összesen 1140 ft volt!!!A fehér kiscipőt leszámítva!!!
És ez a kisfari háta!Egyszerűen zabálnivalóak a nyuszik....
Kép

MANKABI:
nekem hol nagyon aktív,hol alig érzem!!!Egy fix időpont van,minden este 9 és fél 11 között van egy jó 10 perces intenziv mozgása!lehet,hogy egész nap nem érzek semmit,egyáltalán viszont ebben az időpontban,amióta érzékelem a mozgásait,bizti megmozdul!!!
ne aggódj,lehet,hogy a kis gerince van kifelé és belülre mocorog!!!
Szerintem...
Vendég

Köszi a bókokat csajok!
11 kilóóóóó plusz!!!!EZ SOK!!!
Világ életemben sovány voltam és a terhességeim után is azonnal visszafogytam!!Magamhoz képest sz@ródtam el :oops:
De őszintén szólva ezen azért nem bábkódok,csak itt nektek nyafogok...

Mankabi:babamozgásról ne is beszéljünk....
A topp 3-ban benne van a rettegéslistámon :twisted:

Elan:annyira írigykedek a torna miatt,10évet biztos aerobikoztam(kisebb nagyobb megszakításokkal)ÉS FOGOK IS :D

Csiri biri:én fúsan öltözettem a lányomat is,szoknya párti sem vagyok de ezt az utolsó szerzeményedet nem bírtam volna otthagyni...annyira tetszik :wink:
Vendég

Ja és valamit kihagytam,ami boszantott,bár közöm semmi....
Kismamák a folyosón,hatalmas pocival,mint a gyárkémény füstölnek....
gondolom nem viccből vannak beutalva terhesen,hanem mert valami bajuk van...vagy a babájuknak...Gáááááááázzzz!!! :evil:

És újfent megcsodálhattam helyi kórházunk egyen köntösét és hálóingét.... :shock: :roll:
Valami nagyon tré....
Vendég

Képzeljétek én mint munkanélküli,még mindíg a tb"potyutasa"vagyok!Ma betelefonáltam,és még mindíg nem intéződött el pedig jan végén beadtam az igényt,hogy fizetni akarom a havi díjat!!
Csekk még sehol :twisted:
Vendég

Csiri biri:valóban sok kismama dohányzik!!!
Remélem a mi társaságunkból nem bántok meg senkit de én ELITÉLEM NAGYON!!!
17 ÉVES KOROM ÓTA DOHÁNYZOM!!DE HA CSÍKOS A TESZT REPÜL A CIGI!!!EZ TÖRVÉNY!!!
Vendég

ugyanezért féltem leírni,de véleményem az lehet,el is mondhatom,de közöm az semmi!!!!
Szerintem pocakos kismama kezében a cigi egyszerűen visszataszitó...
Én mint vendéglátós,napi 1,5 dobozzal szívtam +amit még a környezetembe belélegeztem...
Az első 2 hónapban még elszívtam 1-2 szálat,de azóta semmi,ráadásul most úgy érzem,hogy nem fogok visszaszokni....
De soha nem monom,hogy soha....
Belegondoltam,hogy milyen lenne az,ha én is ott álltam volna közöttük!!! :evil:
Szegény kisbabák...
Vendég

Hát, ha valamit elítélek NAGYON, az a dohányzás terhesen! Én soha nem cigiztem, a füstjét sem bírom, de ha valaki babával a pocakjában teszi mindezt, hát attól úgy, de úgy elkattan az agyam, hogy hűha! :twisted: :twisted:
Nálunk is Szegeden a klinikán, akárhányszor megyek, nagyon sok nagy pocis kismamát látok füstölni. Ennyire nem gondolnak a babájukra???

almaani
Kép
almaani

Mai ebédemet nemrég fogyasztottam el: egy hatalmas cézár saláta és a végén egy még annál is hatalmasabb csokifagyi!! Csudajó volt! :lol:

almaani
Kép
almaani

és még valami,aztán eldugultam....Ugye volt az a 2 óra amit ott ültem néma megfigyelőként....És most tudatosodnak bennem az események....
Egy folyosóra vannak bezsúfolva a kismamák,gyerekágyasok,abortuszosok,nőgyógyászati műtétesek és az elvetélt nők....(azt,hogy a szobákban elvannak-e szeparálva,nem tudom...)
de ez is eléggé gáz!!!
nagyon szerettem volna Miskolcon vagy gyöngyösön szülni,de be kellett volna feküdnöm 1 hónappal elöbb és azt nem vállaltam...
Ígyhát marad ez a "remek " kórház.....csak kibírom azt az 5-6 napot....
Vendég

Sziasztok!:) Most jöttem vissza, főztem, ettem, vásárolgattunk.
Nem a párom fotós, hanem én, de közös studiónk van Öcsémmel. Ez olyan családi vállalkozás. Apukám volt fotós, az ő nevét visszük tovább.:)
Wera: nagyon csini voltál! Gratulálok!:)
Csiri-biri: szupi rucikat vettél, én is alig tudok ellenállni az ilyen kis aranyos ruháknak, de csak akkor tudok vásárolgatni, ha a férjem nem jön, különben elrángat, hogy "nem, nem veszünk megint kiscsajos rucit!", de holnap megyek shoppingolni a barátnőmmel! hi-hi!:) Mit értenek ehhez a férfiak! Ah!:)
heni baba

sziasztok!

a cigivel kapcsolatban csatlakoznék az előttem szólókhoz,nagyon nagyon elítélem a terhesként való dohányzást.nem mondom, hogy soha nem cigiztem, mert hazudnék, amolyan koca-dohányos voltam, ha rámjött, akkor gyújtottam rá, de amint megtudtam, hogy terhes vagyok vagyok, vagyis már előtte sem szívtam.
Lehet baja anélkül is a gyermekemnek, mért hatványozzam a kockázatait?

Kép
Kép
eyi

Én sem dohányzom, de nem is bírok megmaradni a dohányosok közelében. A férjem még dohányzik, de csak az erkélyen engedem, igaz azt mondta, ha lesz babánk, leszokik. Később azt mondta, ha lány lesz, leszokik. Na, most már muszáj lesz neki!:) :D :D
heni baba

És akkor íme a mai fotó a jelen állapotomról....
A kép címe...A tejcsárdám és a pocaklakásom, a kilóim +én :oops:
Vendég

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 11:56-kor.
Vendég

Csiri biri én azt nem tartom gáznak ha egy abortuszos vagy egy nőgyogyászati műtétes egy folyósón szobában van terhes kismamákkal
AMI SZÖRNYŰ EGÉSZSÉGES BABÁT SZÜLT NŐ+OLYAN AKINEK A BABÁJA PROBLÉMÁS,VAGY NINCS!!NA AZ NAGY GÁZ!!ERRE FIGYELNIÜK KÉNE!!

Cigi:ahogy nem fogok szoptatni azonal rágyujtok!! :oops: :oops:
Vendég

Csiri:elhiszem,hogy magadat olyannak látod,én is így vagyok vele,de hidd el nagyon jól nézel ki.A fényképen sem látod?

Kép
melike

jó a kép olyan művészi
Vendég

Kép
Ezen a képen például tetszek magamnak. :oops:

Kép
melike

[quote="csiri-biri"] írta:csiri-biris akkor íme a mai fotó a jelen állapotomról....
A kép címe...A tejcsárdám és a pocaklakásom, a kilóim +én :oops:

Ez az ami nekem sosem lesz: tejcsárda!
Estleg szilikon :lol:
Vendég

Bari!!!
Én is kb erre gondoltam,csak valószínű,hogy rosszul fejtettem ki...
Az abortuszos szerintem NE LEGYEN EGYÜTT OLYAN KISMAMÁVAL AKINEK NEHEZEN LEHETETT BABÁJA ÉS MOST AZÉRT VAN BENT,HOGY NEHOGY ELVESZÍTSE!!!!
nem itélem el az abortuszt,mert lehet,hogy valakinek nyomós oka van,de.....
Vendég

hát igen!
az is igaz!
Vendég

Melike:nekünk is tetszel :lol:
Vendég

Ez kismamagatya?Mert ha igen akkor küldjetek nekem egy ilyet..én meg postán a lóvét :lol: :lol: Én nem járok most sehova :(
Vendég

Bari:tőlem kérdezed? Kismamaszoknya. De én is szeretnék egy gatyót is.

Kép
melike

.......................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 11:57-kor.
Vendég

itt még 80 b-s volt a mellem,ma már az abrosszal kötöm fel :lol:
és majd ha "kiürül" a köldökömtől hajtogatom vissza a melltartóba... :P
A hasam majd ráfog lógni a térdemre szülés után,a bokám vastagsága megeggyezik a fejem körfogatával,a seggemre már most az 5xl-es bugyi a jó.... :oops: :lol:
DE MEGÉRI!!!!!!
Vendég

Csiri:köszi!
Amúgy te tiszta hülye vagy!
Tény,hogy van különbség,de ez ezzel jár!Szerintem is megéri!

Kép
melike

Nézitek ezt a kajacsatát vagy mit???
szerintem az ismert emberes az jobb volt....
Vendég

Csiri biri:én már nem hiszem,hogy visszanyerem a formám :?
Mégis csak negyedszerre torzulok!
De nem lényeg...baba legyen!!!Mert kezdem magam beleélni!!

Kajacsatát én is nézem!Valóban jobb volt a múltheti
Vendég

Viszont a mellem nem fog lógni!!!Vagy a semmi is tud lógni??? :lol:
Vendég

na!mindjárt megnézem a képeidet Bari,mert nem láttam,hogy ne lenne melled... 8)
Vendég

Na megnéztem!!!
A pocakos képen tény,hogy a hasad nagyobb,viszont a barnára sült nyári fotódon olyan mintha... :shock: 8) :lol:
Vendég

Cigi - én nagyon visszataszító viselkedésnek és felelőtlennek tartom azt a kismamát, aki a terhessége alatt dohányzik, de akár azt is, amikor látom, hogy tolják a babakocsit cigivel a kezükben. Ez az én véleményemen, nem hiszem el, hogy nem lehet megállni. Szegény magzat teljesen védtelen és pont az édesanyjának kellene vigyáznia rá, nem pedig mérgezni. Nekem annyi parám van amiatt, hogy sikeresen kihordjam a terhességet, hogy minden rendben legyen és egészséges legyen a magzat. Próbálok mindenre odafigyelni, amire csak tudok, hogy segítsem őt a fejlődésében, én soha nem tudnám magamnak megbocsátani, hogy pillanatnyi gyengeségemmel kárt okozzak a babának.

Csiri-biri, Melike - szép fotók!

Egyébként köszi mindenkinek a nyugtatást!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

[quote="csiri-biri"]N írta:csiri-biria megnéztem!!!
A pocakos képen tény,hogy a hasad nagyobb,viszont a barnára sült nyári fotódon olyan mintha... :shock: 8) :lol:

Azon a képen eggyértelműen látszik a 70-es méretem,kb mint egy 10 éves kislánynak :wink:

Babakocsit bizony én is cigivel szoktam tolni!!Mit árt az a gyereknek ha már nincs anyatej..Márpedig nekem még egyszer sem volt :(
Vendég

Melike:én ezt olyan rövid gatyának néztem...a szoknya is tetszik de az csak másokon...én nem szeretm
Vendég

bari!
Megnyugtatlak,jobb vagy mellben mint egy 10 éves kislány! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Itt aztán van termés :)

Szerintem mindenki szép akkor főleg ha babát vár. :)

Az Anita Babybelt pocaköv 7000 fölött van, már nem emlékszem, olyan 7500 talán. Én a Quelléből rendeltem, de ezt nem ajánlanám, mert minimum 1 hónap mire szálíítanak...sőt...elég kiszámíthatatlanok. Szerintem Pesten jöbb kismamaboltokban lehet ilyen, vagy hozatnak ha kell. Én nagyon meg vagyok elégedve vele különben, szerintem megérte az árát. Nagyon jól tart és kényelmes.

Bari, neked a többi babavárás is ilyen stresszes volt?

Csiri-biri: Szép babarucik...nagyon édik
nekem valahogy egyáltalán nincs vásárolhatnékom...:D valahogy mi mindig sok cuccot kapunk, néha már tán túl sokat is, olyan a garázsunk már mint egy turkáló...mindenki nálunk landoltatja a kinőtt cuccokat és felét se használjuk.

Már nekem is kéne pocakfotót csinálni...

Wera, szép menyasszony voltál, gratulálok nektek, sok boldogságot.

Én is pocisan voltam menyasszony, igaz én még csak a 18. héten voltam akkor talán...de a ruha remekül rejtett.

Cigiről nincs mit írni, nagyon rossz szokás és árt. Pocisan és anélkül is, a gyerekeknek mindenképp rossz példa.

Puszik
Dana

Kép
danaaia

Danaaia!
Igen mindkét gyerekemmel ilyen stresszes voltam... :(
De megértem magam hiszen a legelső terhességem tragédiával végződött,és tudom,hogy akik átéltek olyat mint én mind ilyen "hülyék"lesznek mint én!
Milyen megértő vagyok magammal :lol: :lol: :lol: :lol:

Mutassátok meg hogy milyen az a "pocaköv"(használat közben)
Vendég

ide kattintva látsz egy bombázó kismamit ilyen övvel a pocakján.

http://www.anita.com/hu/hu/148,1,104,14 ... detail.htm

pusz
Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!!
Melike!!! Te még most adtad be a papirokat a táppénz igényléséhez?
Nekem már elegem van belölük. jan ota még egy fillért sem kaptam. Majd most talán. HA.........

De már semmit sem hiszek el. Voltam bent és a kis ügyintéző csaj multhéten kedden azt mondta hogy már utaltak a számlámra,Febr 28.-án. Megörültem,nagyon.
nem akartam harcba szállni a csajal,hogy nekem? Nem igen.Ugyanis minden nap kérdezem le a számla egyenlegem,és sehol semmi. Haza igyekeztem,és lekérdeztem a neten,és nem is utaltak.
Na olyan idegbe jöttem. Azota sincs semmi máig. Ugyhogy elegem van belölük. Mentem mert közbe KÁPOSZTÁS PALACSINTÁT sütök. Közbe a hasam hullámzik.
Holnap vissza olvasok,mert annyit irtatok.

Kata&Milán

oszman777

Jó az öv!Köszi a képet!Mintha én lennék :D :D :D :D
asszem veszek magamnak..
jó éjt mentem
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?