A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Emi!
Most néztem,hogy neked nem is kell már olyan sokszor menned a táppénzes papírért!
emma2008

Köszi Emma az infot.
Akkor jövő hét hétfőn megyek :(
Na igen, szerencsére nekem már nem kell olyan sűrűn járnom...

Kép
emi29

Kisfruzsi: én Gabi babamosóport és öblítőt vettem a dm-ben, azzal mostam! Nagyon jó illata van, igazi babaillat és nagyon élveztem azzal mosni... :-)

Emi: múlt héten voltam egy napot otthon, de nem volt olyan jó! :roll: :roll: Másnap már jöttem is be! :-) Tudom, nem vagyok normális... :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok lanyok!

Vegre betoltottem a 37. hetet es kezdem a 38-at Klarkaval.

Klarka!
Merre vagy?

En ma nem vagyok tul jol. Zolitol elkaptam a torokfajasat es a hasam is gorcsol kicsit, illetve megint barnazom.

Igy megyek is pihenni.

Magi
Vendég

Zorroné,

köszi meg fogom nézni a Dm-T ma. Meg azthiszem ott van Dreft is, azt is többen írták.

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!
Megvolt az utolsó vérvétel! Hamar végeztem szerencsére!
Teszek fel pocakfotót. (32+1)
Kép

Kép
gabo001

nagyon csinos vagy!!!!

KépKép
kisfruzsi

,Szössz, meglestem a képeidet, nagyon szépek!

Gabo, te is csini vagy!

Kép
babyteve2

Ágnes: Hú, te egy energiabomba vagy! Én már nemigen lennék képes ablakot tisztítani! Leírnád, hogy csinálod a gyümölcskenyeret? Köszi szépen! :)
Csöppke: Gyógyulást kívánok Dominónak!
1Bambi: Nagyon tetszik a forgó az állatkákkal, annyira édi! És a szőnyeg + a babarucik is aranyosak.
Ollem: én az anyósommal vagyok úgy, mint te anyukáddal: közel lakik, és nem jó néven veszi, ha nem esszük az ő főztjét, ami amúgy valóban finom, de én is szeretek főzőcskézni. Ezért aztán délben mindig náluk eszünk, estére meg marad az én főztöm, ha van még energiám rá. Egyébként napközben és is a cégtől szoktam netezni (babanetezni), ha nincs főnök :oops: . Este otthonról, ha éppen nem a férjem uralja a gépet. :lol:
Zorróné: Gratula a hétfordulódhoz!! De a munkát tényleg mellőzhetnéd már, igazán megérdemelnéd a pihenést!!!
Nono: Köszi a Tesco-titkokat! Nagyon jó! :lol:
Magika, Mannogab: Gratulálok a hétfordulóhoz!!!
Magika: Vigyázz magatokra, jó pihizést!
Gabo: Nagyon csini a pocid, az enyém ehhez képest sokkal nagyobb, pedig egyidős terhesek vagyunk. Lehet, hogy sok a magzatvizem? Vagy a picuri nem is annyira picuri? :shock: Mindenesetre este nagyon be volt dagadva a bokám, dehát nem is csoda, egész nap a munkahelyen és otthon is főleg ülök... Az én hibám. :(

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Pocakról még annyit, hogy akármennyire is óriás, annak azért örülök, hogy egy csík sincs rajta! :D De kenem is reggel-este. Remélem, nem fogok már csíkozódni az utolsó 1,5-2 hónapban, azt nagyon nem szeretném! Nektek milyen tapasztalataitok vannak ilyen téren? :?:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bolygó: akkor te is dolgozol még? De jó... Azt hittem már egyedül maradtam... :D :D :D Te egyébként meddig tervezed?
A bokám nekem is elég dagadt forma volt tegnap... De a kismama tornától mindig rendbe jön...

Kép

Kép

zorroné

Köszi lányok a bókokat! :oops:

Kisfruzsi! Én Dreft Sensitiv and Baby-t vettem, öblítőnek meg Coccolino sensitiv-et!

bolgyó! hát nem tudom, állítólag Zsófink sem olyan pici... 31. héten volt 1700 gramm. Hát majd kiderül! :D
Nem hinném, hogy sok a magzatvized, azt tutira látták volna uh-on, meg azt nézik is mindig!

Kép
gabo001

Ágnes - Te aztán nem csak korán kelsz, hanem tevékeny is vagy :D Nálam is volt 1-2 ilyen nap egymás után .. de elmúlt :lol: :lol: Mondjuk még most is van energiám este 10-kor sütni .. de olyan nagy takarítási láz nincs rajtam .. pedig kellene .. most megint lenne mit.

Csöppke
- Jobbulást kívánok a Drága kis Dominónak!!!!! :)

Kiscica - Örülök, hogy még egyben .. :) így tovább!! Pihengess sokat!

Téjé - Nekem majdnem minden megvan a kórházi csomaghoz .. még nem pakoltam be táskába, de már látom, hogy esélyem sincsen .. lehet egy óriási gurulós bőrönddel érkezem .. passz. De a sporttáska nekem is kicsinek tűnik. :lol:

Bambi
- Haláliak ezek a rucik :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszik!!!
És a vizilovas szőnyeg .... annyira vidám :D jó cuccokat vettetek!
És köszi, hogy eszünkbe juttattad, hogy még nincs forgónk Alíz fejecskéje fölé :shock: :shock: .. az kimaradt :lol:
De most nincs keret .. spórolás van ezerrel ..

Mary - Nem vagy lekésve semmiről .. örülj, hogy nem kell hetente bemásznod CTG-re .. a 37. héten ráérsz elkezdeni! Klarka írta talán, hogy most volt egyszer .. és legközelebb csak a 38. héten kell mennie.

Nuska - Jó hogy jelentkeztél, így látjuk, hogy minden rendben :)

Nono - Én kimostam a babarucikat .. szerintem nem korai már :)
A peljusait, törcsijeit is .. egyedül az ágynemű van még hátra. Most hétvégén arra is sort kerítek. De szerintem zárt szekrényben nem porosodnak be :)

Zorroné
- Gratula a 35. héthez!!! :) Meddig dolgozol még? Csodállak én is, hogy így bírod :)

Kritta - Köszönjük a dicséretet :)

Fruzsi - Én a mi Ariel-ünkkel mostam ki a ruhákat és mindenét, csak sensitive Lenor öblítőt használtam, nem azt, amit mi szoktunk ..

Emi - Most írtam Mezsónak .. tegnap a tanítvány miatt kiment a fejemből .. :(
Ha válaszol, jelzem.

Gabo - Nagyon csinos vagy! Gyönyörű formás a pocakod :)

Babyteve
- Köszi :) Pihengess csak tovább :) Tartsd bent a lurkókat!! Ügyes vagy :)

Bolygó
- Dobj te is egy pocakfotót ..

Jah, Emi is ígért képet!!!!!

Mi ma megyünk dokihoz, holnap UH-ra, csüt. vagy péntek pedig laborba .. és pénteken CTG is van .. jó kis hét :? :?
Remélem jövő hétre nem kapok ennyi programot.
Ezekből egyedül az UH-t várom nagyon!!!!!!!!!!!

Kép
szösszenet

Zorróné: Igen, dolgozó nőként tengetem napjaimat... Én úgy a 35. hétig gondoltam, ha bírom magam addig (tehát kb. annyi ideig, mint te vagy most). Azért is írtam, hogy te már mehetnél is pihizni. De egy héten egy nap pihenő jól esne már most is, úgy érzem. Hogy bírod?
Gabo: Régen voltam UH-on, 23 hetesen, úgyhogy ki tudja, mi van azóta. De ma vagy pénteken megyek, és meglátjuk. Már úgy várom! Olyan régen volt az a 23. hét!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Rakom fel az 1. képeket rólunk,de ezek még amatőr képek! :lol:

Kép

Itta cukiban készülődünk fényképezkedni :lol: :lol:

Kép
kritta

Szöszke,
lesz kép, csak apa túlságosan lusta... Ma ráveszem, hogy fényképezzen le.

Gabo,
szép a pocid. Látom, te is csak hasra "gyúrtál" tök vékony maradt a lábad.

Zorróné,
végülis, ha közel van a kórház... Én idegileg készültem ki, elég stresszes volt a munkám + én is nagyon vizesedtem a végére a sok üléstől. Amióta itthon vagyok le is adtam már egy kilót.

Bolygó,
kopp-kopp az én pocimon sincs még csík, viszont én nem kenegetem csak nagyon ritkán, ugyanis az összes krémtől pöttyös lesz a pocakom és viszket is. Abban bízom, hogy már nem fog olyan sokat nőni és akkor megúszom csíkok, repedés nélkül.

Kép
emi29

Szösszenet: OK, este felteszek egy pocifotót, eddig csak azért nem raktam, nehogy elszörnyedjetek... :oops::lol::oops:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

Helyzetjelentek: mára már kutya bajom...... :lol:

Tegnap kicsim megkapta a 6 éves oltást, igazi nagyfiú volt ( csak 1 könnycsepp gördült végig az arcán), :roll:
nagyon büszke volt magára!!!! :lol:
Este Dani velünk aludt, ő hánykolódott az egyik oldalamon, Jázmin meg a hasamba ( hiába fordultam jobbre-balra..) versenyeztek biztos, mert szinte egyszerre hagyták abba.... :wink:

Dominónak jobbulást!
Ági energiát ide.... :lol:

Hascsíkok.....hát én sajna csíkos dinnye vagyok... :cry:
már a Daninál előjöttek...

KépKép
Kép
xsara
Érd

Kritta,

szépek vagytok! Kérünk még képeket!!!

KépKép
kisfruzsi

bevonulás

Kép

Nem túl jók a fényviszonyok :(

Kép
kritta

Kép
kritta

ezt nem látom....

KépKép
kisfruzsi

Kritta: Csatlakozom Kisfruzsihoz: Nagyon szépek vagytok! És szép pár vagytok!
Xsara: Örülök, hogy meggyógyultál! Ügyes a kisfiad!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Bambi: de cukik a rucik és milyen szép a szőnyeg!

Ollem/Mary: engem 35. hétre rendelt vissza a doki és azt mondta, akkor beszéljük meg az NST-ket.
Múltkor láttam a magánrendelőjében, hogy ki van írva az NST-k ára is -ez vajon mit jelent? Mert amikor Lauránál mennem kellett egy csomószor nem is láttam a dokit és az ügyeletes írta alá. Meg amikor a saját dokim írta is alá volt hogy 2 órát kellett várnom, mert császározott éppen a műtőben. Akkor miért kell majd fizetnem??? Van valaki, akinek magándokija van és tudja esetleg?

Nuska: nagyon köszönöm a segítséget! Megnéztem a webhelyeket. Kendőnk is van, de igazság szerint én nem érzem elég biztonságosnak, mindig attól rettegek, hogy kicsúszik a baba vagy meglazul a csomó... És felkötni is nekem nagyon nehéz. A Lilliputiban most pont nincs mei tai, az a manduca elég érdekes, pláne, hogy a KékPandán néztem már kengurukat, de ezt nem vettem észre. Tőlük már rendeltem is egyszer valamit és minden rendben volt.
Nekem főleg arra kell majd kenguru, hogy a két gyerekkel az 5.ről le tudjak menni sétálni-vásárolni, stb, onnantól már babakocsizunk, csak a lépcsőkön máshogy nem tudnám levinni egyszerre a kettőt. Ezért fontos, hogy gyorsan fel- és le lehessen venni a hordozót, erre azért egy kenguru jobb, a háti hordásba való felkötés a lépcsőházban visszafele amikor felfele jönnénk sajnos nem lenne lehetőségünk, így azt hiszem marad a kenguru -de mivel rövid ideig lesz benne a pici, így remélem nem lesz gond orotpédiai szempontból sem. Hosszabb távra akkor marad a kendő, de ha jut rá, akkor lehet, hogy beruházunk egy mei tai-ra, az nagyon szimpi.
Elnézést, hogy nem írtam le pontosan, mire kell majd a kenguru, viszont így már tudom, mi az a mei tai, amiről olvastam ugyan, de gőzöm sem volt eddig.

Fruzsi: én folyékonyat, olyan gélt használok mindenre és azzal mostam ki a babarucikat. Lauránál még sima mosóporral és Sensitive öblítővel. Neki attól sem lett semmi baja.

Költözés: hú, irigylem azokat, akik ilyesmibe vágnak (meg renoválásba, stb)! Mi kb 2 éve lakunk itt és kicsit nehéz lesz, mert 5. emelet és nincs lift, de amikor szóba kerül, hogy azért ha összejön hamarosan menni kellene innen kiver a víz! Most kezdem csak megszokni a helyet, nehogy már tovább kelljen állni .... itt ismerem a boltokat, boltosokat, stb... Párom biztos ki fog akadni ha majd ezt megemlítem neki... De persze úgyis muszáj lesz, mert 5.n kívül csak 2 szobás a lakás és 2 gyerekkel ez nem lesz jó ha már az egyik iskolás...

Fotózás: meg tudná valaki adni Anikó webcímét? Majd ha megszületik Tesó jó lenne lefotóztatni és ha jól emlékszem, valaki írta, hogy gyerekfotózáshoz kijön házhoz.

Nono: köszönöm, megkaptam a teszkó-titkokat!

Mannogab: én totál patis lettem, pedig még kamaszkoromban sem volt előtte!
Gratula a 33. héthez és drukk a baba-fordulásért!

Emma: amikor érzékeny lett kislányod a mosóporra akkor azért tudta hordani a már egyszer azzal kimosott ruhákat? Mármint, én is kimostam már a rucikat, de ha érzékeny lesz a mosógélre akkor ezeket dobhatom ki vagy elég valami speckó szerrel átmosni újból?

Magika: gratul a 38. héthez! Jobbulást és pihenj sokat!

Gabo: csini vagy!

Csíkokról a pocin: nekem már a második harmadban kijöttek, de elsőre is -talán számít, hogy nagyon száraz eleve a bőröm. De engem nem zavar és párom Lau szülése után egyenesen rajongott értük :) :oops: fura ízlése van, mi? :wink:

Kórházi pakk: nekem elsőre annyi táskám lett, hogy alig fért el! Nem tudom még hogyan, de mos kevesebb cuccal akarok menni...
Kritta: csinik vagytok!

bocsi, hogy ilyen hosszú lettem...

Kép Kép
celesztina

Inkább kissebbet próbálok most

bevonulas előtt

Kép

Kép

Kép
kritta

Én is csatlakozom szépek vagytok Kritta!!!!!!

KépKép
Kép
xsara
Érd

Celesztina!
Persze, elég kimosni újból. Én most a Dreft babáknak való mosóporát, és Silan sensitive öblítőt vettem, remélem beválik.
emma2008

jaj lányok nem kell vkinek IWIW meghívó???

KépKép
Kép
xsara
Érd

Köszi majd még rakok a :lol: profi fotókból

Apa eleve szép rajtam meg segített a simnk :lol: :lol:

féltem,h már így a 7. hónapban tésztaképűre dagadok,de még az ujjam se vastagabb :lol: Jó van rajtam azért plussz 7 kg,de annyira nem feltünő az egyik szomszédunk ott tudta meg Fruzsit h mondta v.ki,mert oldalról látszott csak

A ruhám még olyan nagy volt rám (46-os-készen vettem) az alsószoknyára már gumit kötöttem meg bevarrtam,de így is lecsúszott
Kép

Kép
kritta

Szösszenet, neked aztán sűrű a dokis programod... :D

Bolygó: a melót nagyon változóan bírom! Valamikor nagyon jól máskor nem annyira! De teljesen rugalmas a beosztásom, így amikor úgy döntök hazamegyek, hazamegyek! Ha egy nap nincs kedvem jönni, nem jövök! Ezért van az, hogy nem is tervezem igazán, hogy meddig leszek még! Mert ha holnap arra ébredek, hogy holnaptól nincs kedvem jönni, akkor otthon maradok!
A főnököm már minden napot ajándéknak tekint amíg még itt vagyok! :D

Emi: ha stresszes lenne a meló, már rég hagytam volna a francba! De mióta itt dolgozom, mindig azt mondom, hogy ez nem az hely, ahol szívinfarktust fogok kapni... :D :D :D Legalábbis nekem az előző munkahelyemhez képest ez hawaii...

Xsara: örülök, hogy jobban vagytok!

Kritta: szépek vagytok nagyon a képeken!

Kép

Kép

zorroné

Celesztina! Én magánba járok a dokimhoz, de nálunk mindenkinek az SZTK -ba kell járni NST-re. Ez meg ugye ingyenes. Nálatok lehet menni ezek szerint magánba NST-re? De akkor hetente fizetsz?

Kritta! Csini vagy!! Amikor mosolyogsz, azok a képek nagyon jók!

Kép
gabo001

Köszi!!!!!!!!!!!!

Akkor még egy mosolygós-közeli aztán megyek a dogómra,mert most jól elszerkesztgettem-nézegettem a képeket egész de. :roll: :roll:

Kép

Kép
kritta

Zorróné: Nagyon jó munkahelyed lehet, akkor tényleg nem lehet annyira fárasztó. Én a múlt hét csütörtökön szabit akartam kérni, hogy szétnézzünk babakocsi-ügyben + pihizni is akartam, és megkérdeztem a főnököt, hogy elenged-e. Erre megkérdezte, hogy sürgős-e, dokihoz kell-e menni, mert különben nem. Én őszintén megmondtam, hogy miért akarok kivenni szabadnapot, így nem engedett el. :(

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Kritta,
szépek vagytok a képeken :)

Kép
emi29

Kritta: Ezek a tortás-képek nagyon jók! És szinte alig látszik a pocid.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Celesztina,
én is magándokihoz járok, de Gabohoz hasonlóan a CTG-k nálunk is a kórházban vannak. A CTG-t egyébként nálunk nem a doki végzi. Nekem pl. a fogadott szülésznőm fogja...

Kép
emi29

Bolygó,
Szenya a főnököd, hogy nem engedett el :(

Kép
emi29

Mannogab, Magika, Klarka, Zorróné boldog hétfordulót!!
Gabo, nagyon csini a pocakod, szép formás!
Nono, és merre felé költöztök? Hol lesz az új lakás?
Kritta, nagyon csinosak voltatok! (és nem csak a smink miatt) Amint látom nem kis esküvő volt! Egy-két közelebbi kép nincs?
Csöppke, jobbulást a szépséges Dominónak, és kitartást neked!!
Szösszenet, jó sűrű programok várnak rád akkor a héten..Úgy látszik akkor ez egy ilyen hét, mert nekem is tegnap reggel volt a ctg, ma nődoki, és ma mondja meg a továbbikat, szóval szerintem még lesz elfoglaltság, de nem bánom!
Emi, mond meg az uradnak, hogy kötelező képet készíteni, később már nem nagyon lesz mód..
Kiscica, pihenj, örülök, hogy jól telt az éjszakád.

Erről jut eszembe, mostanság már én is óránként felébredek, és nagyon nehezen alszom vissza...Annyira furcsa, mert előtte 7alvó voltam..

mosószer: Kisfruzsi, és aki mosószer vásárlás előtt áll: most a Spar-ba, és a Kaisers-ba pár napig akciós a Dreft mosógél! 2 db-tól az ára 619,-ft ami nagyon jó ár, mert amúgy 900,-Ft körül lehet venni. Én is tegnap vettem 2-őt a baby&sensitivből. Öblítőnek pedig a DM-ből vettem BIP antiallergén öblítőt (kisbaba van rajta) , szerintem az is jó lesz. Épp előbb mostam.
Csíkozásról: én még nem nyugodtam meg, mert állítólag az utolsó 1-2 hétben, sőt napban is megrepedhet, úgyhogy tényleg kenni kell végig..
Ezek szerint, a kórházi pakkom akkor nem csak nekem lett óriás...
A szülőszobai egy nagy, és a másik pedig 2 nagy táska, teljesen kitömve. Nem raktam pedig bele felesleges dolgokat, de annyira sok helyet elfoglal mindent, hogy hamar tele lesz.
Ja, még a "hazajöveteles" táska még nincs kész. Arról se felejtkezzünk el.

Timi

Kép
tim27

köszi Timi az akció infót!

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Nehezen, de sikerült visszaolvasnom...:)

Klarka:! Szép kerek poci. :)
Köszi a kakaós csiga receptet. Majd kipróbálom.

Gabo! Igen, a szopiparna.hu -ról rendeltem az ágyneműt és a falvédőt. Már be is száradtak, ma vasalás és felrakás. :D
Nálunk a 36. héten van az utolsó kötelező vérvétel.
Csinos pocak! :)

Szibi! Hasonló szexis darabokban fogok én is sétálni a kórházban. :D

Mary! Örülök a jó eredményeknek. +1 kg 1 hónap alatt tényleg nem sok.
A 3100 azt jelenti, hogy nyitott a külső méhszáj. Úgyhogy vigyázz magatokra.

Kisfruzsi! Tényleg különleges növény az undika. Közelről még ijesztő is. :D
Én nem vettem speciális mosószert. Ariellel mostam a kisrucikat is, az öblítő viszont Lenor sensitiv (de a mi ruhánkat is azzal öblítem).

Szösszenet! Te is szép virágot kaptál.
És jó az a kép is, amit te alkottál. :)

Kamilla! Szép súlyuk van már a piknek, de azért még ne akarj szülni.
Nyitott méhszájjal nekem is pihenni kell.

Bambi! Nagyon jó kép!:) Csinos vagy!
De cukik ezek a kisrucik! :D És a szőnyeg, egyenesen mesés!

Emi! Örülök a jó eredményeknek! Várom a pocakfotót.
A háziorvos nekem sem adott először papírt, hó vége felé szoktam menni én, vagy a párom és akkor kiadja a havi táppénzes papírt.

Nono! Biztos nem egyszerű most költözni, de majd meglátod, hogy jobb lesz 2 gyerekkel a nagyobb lakásban.

Kisscica! Szorítok, hogy ne legyen baj. Még maradhatna a babó odabenn egy kicsit.
És nagyon csini vagy a képeken! Jó lett a hajad.

Xsara! Ügyes a pocaklakód, hallgat rád és nem fog hamarabb jönni. :)
Örülök, hogy jobban vagy.

Zorroné! Örülök, hogy jelentkeztél.

Ágnes! Mennyi energiád van! Hogy bírod. Én is most érzem magam a legjobb formában, de mégis kifáradok bármilyen kis dologhoz fogok.

Csöppke! Szegény Dominó! :( Jobbulást neki!

Kritta! Nagyon szép menyasszony voltál! :)

Bolygó! Ez nem volt szép a főnöködtől. :(

Nőnap: én annyira nem szeretem ezt az ünnepet, sokkal jobban vártam eddig, hogy az anyák napját ünnepelhessem. :D De azért kaptam rózsát és csokit.:)

Kórházi pakk: az este azok is elkészültek. 1 nagy sporttáska, 1 kisebb táska a szülőszobára és 1 a hazajövetelre. Van még, ami nincs belerakva, de minden táskára rátűztem egy cetlit, hogy mi hiányzik még belőle. Így sokkal nyugodtabb vagyok. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:49-kor.
Vendég

Sziasztok!

Szösszenet:Nagyon jók a képek! :wink:

Csöppke:A fürtős kis Dominónak jobbulást!

Kritta :Gratulálok,sok boldogságot! :lol:

A pocakok szépek és nagyok! :wink:

Én holnap már a második ctg-re megyek!Tegnap itt volt a védőnő majdnem 2órán kersztül :roll: alig bírtam kirakni!

A vesém jobb lett az antibiotikum hatására,talán mégsem lesz katéter! :wink:

Én úgy érzem,hogy nekem közel a vége,urológus doki bácsi tippje a húsvét hétfő! :lol: Majd meglátjuk! :wink:

Egy ismerösőm aki most szült,nagyon megjárta,a kórházban ellopták tőlle az orvosnak szánt pénzt! :twisted: Pedig csak az utosó nap reggel vitte be neki a férje! :cry:

ilyen tetű világban élünk,vigyázzatok nagyon az értékeitekre!

KépKép
KépKép
nicci

Nicci: Drukkolok, hogy minél később bujjon ki a baba és gyógyuljon meg a veséd. Anyukámnak is gondja volt a húgommal való terhességénél a veséjével, mert ráfeküdt, bent is volt vele a kórházban a szülésig, de ő nem úszta meg katéter nélkül. Jujj, nagyon durva, hogy ellopták a pénzét az ismerősödnek! Ráadásul nem kis összeg lehetett...

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nicci!
Azért még picit ráér a babád, maradjon még egy kicsit.
Örülök, hogy jobbak az eredményeid.

Ez elég durva, amit az ismerősödről írtál. Én is félek, hogy nem tudok majd eléggé vigyázni. Pénzt nem akarok magammal vinni, de az orvosnak szánt pénzt mégiscsak magamnál kell tartanom. Arra gondoltam, hogy egy borítékba teszem majd és egy biztosító tűvel belül befogom a köntös zsebébe. :roll:

De mit lehet tenni a telefonnal? :roll:

Egy kérdés: szerintetek lehet még utazni az utolsó hónapban? Kb. 1,5 óra autóval. Jó lenne a tesóméknál lenni Húsvétkor. Eddig akiket kérdeztem, nem ajánlották a zötykölődést. Szerdán még rákérdezek a dokinál is, bár sejtem mit fog válaszolni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Kritta - Nagyon szépek vagytok a képeken :) Gratulálok!
És csinos kismama menyasszony voltál ;)

Gumimaci
- Nekem az utazásról az a véleményem, hogy pl. míg mi vasárnaponként átzötykölődjük egész Bp.-et 20-25 perc alatt .. rakparton, szarabbnál szarabb utakon .. annál pl. egy autópályás 1,5 órás út kíméletesebb! Szerintem mérlegeld, mennyi ebből a 1,5 órából ami ténylegesen zötykölődés .. 1-2 bukkanó csak nem árt .. ennyi erővel vásárolni sem mehetnénk az utcában lévő fevőrendőrök miatt :lol: :lol: :lol: És amúgy mindjárt húsvét .. még nem is leszel a finishben igazán ;) :)
Én bevállalnám .. de lehet más véleményeket fogsz hallani :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Nicci - Örülök, hogy a katétert sikerül megúszni :)
És tartsd bent minél tovább a Picúrt ;) :)

Kép
szösszenet

Biztos nem használ a zötykölődés, de én pl. 1 órára lakom a kórháztól, ahol szülni szeretnék, mert ragaszkodom hozzá és főleg a dokimhoz. Nem tudom, hogy lesz, de reménykedem, hogy majd idejében megérzem a szülés előjeleit, és nem az autóban történik meg a dolog... :shock:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Emi nem adnak elsőre papírt, csak mikor újra mész. Elvileg 2hetente zárják a betegállomány papírt. (másnál látom hetente) Én havonta mentem eddig. Ha megvan, akkor kell a céghez bevinned (átvetetni) vagy beküldeni tértivevénnyel, hogy legyen nyoma. Ebből számolnak bért.

Mosás
én folyékony drefttel mostam és Silan sensitive öblitővel öblítettem, aztán vasalás és szekrény. Nem porosodik.

Bolygó ez genetika. Én olyan csíkos vagyok, hogy csak na. Hiába kenem, anyukám is ilyen volt. Semmi értelme. Csak azért kenem, mert rettenetesen viszket. Mondjuk én már a 13.héten is látványosan néztem ki. Szinte már akkor voltak csíkjaim. De erre fel voltam készülve, és nem bánom. Nagyon nagyra nőtt.

Szösszenet ja, de jó, hogy nem vagyok egyedül a csomagméretemmel. Börönddel kéne menni? :oops:
Gumimaci, meg Timi meg többet visz. Én csak egyet akartam, de most már nem is tudom.

Celesztina nekem magándokim van, de a CTG-t a kórházban csinálják. Az nem fizetős.

Most jöttem a védőnőtől. Azt mondja le van a hasam szállva, úgyhogy 2 héten belül baba lesz. Most aztán tök pánik. Mit kell még venni, mit intézni. Holnap megyek a dokihoz kíváncsi vagyok megerősíti e ezt. A kórházban már mondták, hogy a cukor miatt előbb jöhet. A húsvéti nyuszi hozza? :roll:

Kép
téjé

Kisfruzsi!

Köszi az infókat az apás szüléses ruciról.

Lányok!

Az nagy gáz, ha úgy érzem, ha felállok a székről, fotel bárhonnan akkor nagyon nehéznek érzem a pocim, meg bekeményedik.... :?: :oops: Tegnap délután volt ilyen meg már ma is...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem,

ezzel én is így vagyok. Ha sokáig ülök és felállok nekem is nehéz a pocim. Keményedni a magnéziumnak hála nem szokott mostanság

KépKép
kisfruzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?