Silka
Nem jött be

ma azért nem tudtunk jógára menni, mert szakadt az eső és így nem akartam bkv-val elindulni
Azért gerinc műtét miatt még nem lenne szükséges a császár. Nekem is volt....szorítok a barátnédnak
Annyira jók ezek a képek

direkt álltatok mindig u.olyan sorrendbe vagy ez véletlen??
Marci, Áron Boldog hófordulót

[/url]
Regi
Ja a cumi eldobásról jut eszembe. Apu mondta, h én 1 évesen bevágtam a sarokba, h már nem kell

ha nem lóg egész nap a szájában tuti nem lesz függő.
Fürdetés: mi még csak a gyogyótárit használjuk. Annyian írtátok már, h ez az amaz történt, h inkább meg sem próbáltam mást...
Timi

no látod most bepótolja a lemaradását..
Hajrá fogyókúra..ügyes vagy!!!
Tök jó, h írtad ezt a homeós boyóról nekem volt, h kaja előtt kapta.
Anitja
Az enyém még csak fél cirkáló vagy mini cirkáló, mert még csak hátrafelé tolatva és gurulva közlekedik, nem "szabályosan" kúszva, de HALAD

és én meg rohangálhatok eltéríteni a veszélyforrásoktól
Motiot
Puszi Áronnak, hogy gyorsan elmúljon a köhögés
Látom mindenki tavaszi takarítási lázban ég

én is takarítottam ma, de az a baj, h nem tudok olyan nagyon alapos lenni, mert sajna nincs segítségem és mindent gyorsan kell csinálni. Igyekszem most egy nagyot apránként megcsinálni,
csak az a baj, h mire körbeérek kezdhetem előlről
Maggie
Jaj ez még csak egy este volt. Előtte az csináltam mint te és születése óta talán egyszer aludt ennyit egyben. Remélem most már Albert is csak többet alszik majd.
Meryke, Nektarin
No milyen volt a munkahelyen?
Meryke
Mesi
Hát akkor nem is tudom hány embert meg lehetne büntetni és tudod mi a szlogen nem bánt!!Köszi és mi van azzal mint akinek kutyafóbiája van mint nekem. A kutyák 1000 méterről is kiszagolják...
Fodrász mikor?
Móni
Hát szuper ügyes vagy, ezer köszönet és hála a szervezésért.
Mindjárt jelzek csak meg kell nézni a másik topikba melyik napokra szervezzük a talit. Én szervezem, akkor ma döntök asszem.
Ma délután hihetetlen mekkora üvöltést csapott a csajszi. Tulajdonképpen csak az volt jó, ha ölben cipeltem. Most végül amúgy viszonylag könnyen elaludt. De úgy érzem a kezdeti sírás nem ezért volt mert furcsa lenne, ha kelés után már 1 órával el is fáradt volna. És tul. képpen mióta felébredt nyűgös. Szval gondolom fog és idő egyben.

és még jógára sem tudtunk menni emiatt a hülye idő miatt

pedig biztosan jót tett volna neki.